Results 91 to 96 of 96
Thread: Αλλαγή συμπεριφοράς
-
07-09-2019, 12:41 #91
Το έχω κρατήσει. Για αυτό και στη 2η σελίδα σας ευχαρίστησα. Μετά όμως συνεχίστηκε η επιθεση. Τι να πω. Πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε χάσει σαν άνθρωποι την ευγένεια και την αλληλοβοήθεια. Ακόμα και άδικα σε κάποια που έχω θα μπορούσατε να το πείτε πιο όμορφα. Όχι να γράφετε σεντόνια και να κάνετε μαθηματικούς υπολογισμους. Καλή συνέχεια και σε εσάς.
- 07-09-2019, 12:46 #92george1520Guest
Καλο ειναι να μην γενικευεις.. Εγω προσωπικά δεν σε πρόσβαλα ουτε σε εστησα στον τοίχο. Αντιθέτως προσπάθησα να σε βάλω να σκεφτείς και την αλλη πλευρά μπας και μπορέσεις να βρεις την λύση σου.. αυτα από εμένα
07-09-2019, 12:52 #93
Εσύ όχι. Ομως αν αναφερθω συγκεκριμένα πάλι θα ξεκινήσουν τα σεντόνια :)
07-09-2019, 13:45 #94
νελια...
απ την αρχη, ολοι τα ιδια σου λεμε κι εσυ το βιολι σου οτι σου κανουμε επιθεση γιατι σε ξερουμε κι απ αλλου..(εξαιρω τον γεοδιμ. εχει διαφορετικη αποψη και δικαιωμα του).
τωρα την γυρισες την πλακα οτι ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ σου κανω επιθεση γιατι τις δικες μου βενζινες ξοδευεις και το χω καημο...
επιτιθεσαι μονιμα σε μενα προσωπικα ενω ολοι τα ιδια λεμε,για να αποπροσανατολισεις την συζητηση απο το προβλημα, που ειναι η δικη σου συμπεριφορα που βλεπουν ολοι κι εσυ σφυρας αδιαφορα και τα χεις μαζι μου...
τα μαθηματικα που σχολιαζεις, δεν ηταν επιχειρημα ΓΙΑ ΣΕΝΑ. σε σενα ειπαμε 2 παραγματακια , να μην τα ξαναλεμε, σχετικα με την δικη σου ευθυνη.
τα μαθηματικα προεκυψαν στην συζητηση πανω σε διαφωνια που ειχαμε με τον γεο.
δεν θα κανουμε και λογοκρισια για να μην ακουσεις τους αριθμους και προβληματιστεις, αλλα δεν ειναι το προβλημα οι αριθμοι.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ.
μπορεις να χοροπηδας μεχρι να σβησει ο ηλιος , αλλα ετσι εγιναν τα πραγματα και το ειδαν ολοι..Last edited by Remedy; 08-09-2019 at 10:24.
07-09-2019, 14:45 #95
Όλοι το λέτε αλλά μόνο εσύ μιλάς έτσι!!πάλι στα σεντόνια.... Καλή συνέχεια σε ότι κανεις :)
07-09-2019, 14:53 #96
Η φίλη σου που κατηγορείς δεν σκέφτηκε πρώτα τα λεφτά. Αυτό το έκανες εσύ όταν ανέφερες ότι έχει δουλειά (όπως και εσύ άλλωστε) και τον φίλο της που πληρώνει. Η φίλη σου απλά κουράστηκε που κατάλαβε πως την εκμεταλλευόσουν και δεν έδινες έστω και κάποιο μερίδιο για την βενζίνη της, απλά για να δείξεις ότι ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ και ότι ΕΚΤΙΜΑΣ. Όντως δεν περιστρέφονται όλα γύρω από τα χρήματα, σημασία έχει ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ και να εκτιμάς τον άλλο. Ε όταν είδε πως όχι μόνο δεν την σέβεσαι αλλά την εκμεταλλεύεσαι τόσα χρόνια, και όταν της φάνηκε με τα έξοδα της βενζίνης αν δυσκολεύτηκε 1-2 φορές, δεν άντεξε και ξέσπασε. Και εγώ θεωρώ αυτονόητο να προσφέρεις στα ΚΟΙΝΑ σας έξοδα, και αυτά δεν είναι εισητήρια λεωφορείου γιατί δεν κυκλοφορείτε μαζί με λεωφορείο. Κουράστηκε και ξέσπασε για την συμπεριφορά σου και αυτό δεν έχει να κάνει με χρήματα αλλά με το πώς την αντιμετώπισες.
Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω. Δεν καταλαβαίνω γιατί βλέπεις τα προηγούμενα σχόλια ως προσωπικές επιθέσεις μιας και διάφορες γνώμες αν τις επεξεργαστείς ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ σωστά μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιωθείς. Μην το ρίχνεις στην άμυνα βρε κορίτσι μου. Ούτε σε ξέρουμε, ούτε υπάρχει κριτική για το κακό σου. Εξαρτάται από σένα όμως το πώς θα το αντιμετωπίσεις από 'δω και πέρα. Καλή συνέχεια.