Results 76 to 90 of 96
Thread: Αλλαγή συμπεριφοράς
-
06-09-2019, 18:23 #76
δεν σε ειπα ποτε εκμεταλλευτρια, ουτε οτι την εκανες ταξι.ειναι δικη σου αναγνωση αυτη και δικα σου ψεματα..
εγω ευθυνομαι για οτι λεω.
οχι για οτι καταλαβαινεις εσυ.
6 ατομα απαντησαμε , τα 4 λεγαμε τα ιδια, αλλα εσυ ψαχνεις σε ποιον να κανεις επιθεση για να μην κατσεις να σκεφτεις την ουσια οσων συζητηθηκαν.
εσυ θα χασεις,.
εμεις ουτε σε ξερουμε, ουτε θα σε μαθουμε.
αλλα εσυ θα επιστρεψεις και θα κανεις και θα παθαινεις τα ιδια με τον τροπο που σκεφτεσαι.
δικαιωμα σου...
στα υπολοιπα, το σε ποια θεματα θα απανταω, δεν φταιω που δεν καταλαβαινεις.
ολοι απανταμε οπου θελουμε.
δεν θα σου παρουμε την αδεια.
οσες φορες και να επαναλαμβανεις τις "απαγορευσεις" σου, στον καθρεφτη σου τα λες...
υ.γ. φυσικα και δεχομαι οτι υπαρχουν κι αλλες αποψεις. ειναι υποχρεωτικο να συμφωνησω μαζι τους ;;;;;
ουτε εγω ζηταω ποτε απο κανεναν να συμφωνησει μαζι μου. ο καθενας ας εχει ποια αποψη θελει. δεν με αφορα.
- 06-09-2019, 18:51 #77
Δες τις προηγούμενες απαντήσεις σου και τότε θα δεις τι με είπες και τι όχι. Εκτός αν βαριέσαι να διαβάσεις τα σεντόνια. Και για να τελειωνει το θέμα εδώ. Είχε πει πριν πάρει αμάξι ότι όταν θα βγαίνουμε θα σε γυρίζω εγώ . Της είπα οκ και ότι αν έπαιρνα εγώ θα σε γύριζα έτυχε και δεν έχω πάρει καθως φέτος μπόρεσα να βρω δουλειά πιο σταθερή. Εκείνη Αθήνα πηγαίνει καθε μερα για υποχρεώσεις. Δεν της κουβαλιεμαι . ΜΙΑ φορά έγινε αυτό. Έχει γενικά θεμα με το αμάξι δεν εξυπηρετεί γενικά κόσμο λόγο της βενζίνης και άρχισε και μένα τώρα γιατί βάζει συχνά βενζίνη και δεν μπορεί. Η απόσταση που κάναμε πάντα για να βγούμε συν την παράκαμψη ήταν 10 λεπτά!!!! Και ζήτημα να βγαίναμε δύο φορές την εβδομάδα. Και αν την έκανα ταξιτζου ας μου το έλεγε και ας μην πέταγε τη μαλακια να της πληρώσω τη βενζίνη. Γιατί ποτέ εγώ δεν της ζήτησα να μου πληρώσει τίποτα.
Υγ είδα πόσο ήρεμα δέχτηκες τις απόψεις από κάποια μέλη που τόλμησαν να δουν και την δική μου πλευρά και να με βοηθήσουν....
06-09-2019, 19:06 #78
τις θυμαμαι πολυ καλα τις απαντησεις μου, γιατι εγω τις εγραψα.
ποτε δεν σε ειπα εκμεταλλευτρια και ποτε δεν ειπα οτι την εκανες ταξι.
βρες τα και βαλτα να τα δουμε.
αλλα πραγματα ειπα που ουτε τα καταλαβες απ οτι φανηκε.
αντε γιατι το εχεις παρακανει με τις συκοφαντιες και τα ψεματα.
δειχνεις και το ποσο διαστρεφεις την πραγματικοτητα γενικοτερα, με τα ψεματα που λες.
για τα υπολοιπα που λες για την ιστορια με την φιλη, τα εχουμε πει αναλυτικα, και εχει δικιο ο γιωργος που απαντησε αρχικα.
δλδ, μπορει αυτα να στα ειπε στην αρχη, αλλα εδω μιλαμε για 3 χρονια. φαινεται στην πορεια την κουρασε αυτη η ιστορια κι ενοιωσε να την αδικεις.
εσυ ενοιωσες οτι αυτη σε αδικει.
ουτε αυτη επρεπε να σου ζητησει λεφτα, αλλα κιε συ επρεπε απο μονη σου να της δινεις για βενζινη , ακομα κι αν αρνιοταν.
εφτασε το πραγμα στα ακρα και σου ζητησε λεφτα (με αγενεια) κι εσυ αντι να της πεις παρτα και βαλτα.... (στο αμαξι σου), αρχισες να κανεις παζαρια να της δωσεις το αντιτιμο του εισιτηριου.
τι να ξαναπουμε; και οι δυο λαθος ειστε και μαλλον το μεγαλο σας προβλημα ειναι οτι δεν εχετε πλεον την φιλια που ειχατε μικρες.
ουτε οι βενζινες, ουτε τα εισιτηρια ειναι το προβλημα.
υ.γ. ολοι ειδαν και την δικη σου πλευρα, απλα εσυ ηρθες για να σου πουμε ποσο δικιο εχεις και ποσο σε αδικουνε και δεν σου αρεσαν οι διαφορετικες αποψεις των περισσοτερων.
το γεγονος οτι μονο ενας σου ειπε οτι εχεις δικιο, το κανεις γαργαρα...
06-09-2019, 20:07 #79george1520GuestΑς ηρεμήσουμε... Εχουμε πει την γνώμη μας για ενα θεμα που μας έφερες εδώ. Ο καθένας έχει τον τρόπο του, καλό ειναι να δίνουμε σημασία σε αυτο που λεει και οχι το πως το λεει.. Εμεις απλα σχολιαζαμε αυτα οου διαβάσαμε.. Σε παρακαλώ δωσε λίγη σημασία στην φιλική σας σχέση που αυτή φαίνεται καθαρά οτι εχει πρόβλημα... Και όλα αυτά ειναι απλα σημάδια για να κανεις κατι. Αλλιώς σταματά αυτή την φιλία. Δεν βοηθάει καμια απο τις δυο. Όταν θέλουμε να βελτιώσουμε μια σχέση κάνουμε οτι μπορούμε... Δεν προσπαθούμε να βρούμε λάθη στον αλλον. Εγω προσωπικά σαν άνθρωπος οταν θελω να λυσω κάτι το συζητάω με τον άλλον. Δεν ειναι ωραιο να υπάρχει στην ατμόσφαιρα το οτιδήποτε. Συζητάς και ακούς. Μόνο έτσι λύνεται ή κόβεται κατι.
Last edited by george1520; 06-09-2019 at 20:09. Reason: διόρθωση
06-09-2019, 20:15 #80
ρε συ remedy δεν καταλαβαίνεις πως οι υπόλοιποι άνθρωποι στον κόσμο δεν γίνεται να λειτουργούν με τους δικούς σου κανόνες. Όλη την ώρα "πρεπει" και έπρεπε" είσαι. Και στο ξαναλέω η αντίδρασή σου στην ιστορία της θεματοθέτριας ήταν υπερβολική γιατί προβάλλεις τα δικά σου κολλήματα και εμπειρίες, δεν προσπαθείς να μπεις στη θέση του άλλου. Όχι μόνο αυτό, αλλά αρχίζεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές λες και κρίνεται το μέλλον του κόσμου εδώ μέσα. Ως συνέπεια δύσκολα θεωρώ πως θα παραδεχτείς το λάθος σου. Σκέψου μόνο πως θα σου φανεί εσένα αν γράψεις εδώ κάτι και μπει ο τυχαίος και σε αρχίσει είσαι έτσι, είσαι αλλιώς και καλά να πάθεις ουσιαστικά, επειδή αυτός ο τυχαίος είχε κάποιες εμπειρίες ή δεν του αρέσει αυτό που γράφεις (και όχι γιατί το γράφεις ή πως το γράφεις). Όλα αυτά καλοπροαίρετα τα λέω, δεν έχω κάτι να κερδίσω άλλωστε.
Εγώ πάντως το ξαναλέω, στη φιλία προσφέρεις και βοηθάς και προσφέρουν και σε βοηθάνε. Όταν αρχίζουν τα ανταλλάγματα για την όποια βοήθεια ή προσφορά, παύουν να είναι βοήθεια και προσφορά και υπάρχει πρόβλημα. Όπως το βλέπω εγώ, όταν προσφέρεις κερδίζεις. Όταν ζητάς ανταλλάγματα θα καταλήξεις μίζερος με μίζερους "φίλους" για παρέα σε ανταγωνιστικές σχέσεις συμφέροντος.
Στην προκειμένη περίπτωση η "φίλη" έχει μάθει να της πληρώνουν διάφορα έξοδα και έχει πάρει και πρότυπο από τη μητέρα της και το αναπαράγει. Το έχω δει 1000 φορές γύρω μου, έτσι είναι αρκετοί άνθρωποι, πρώτα κοιτάνε τον εαυτό τους και αν τους συμφέρει και τον δίπλα τους. Αν δε, το έχουν μάθει και από το σπίτι...ζήτω που καήκαμε, θα σε βγάλουν και μ@λακα επειδή σου έκαναν για ένα διάστημα εξυπηρέτηση σε κάτι και φυσικά εσύ ποτέ δεν έχεις κάνει τίποτα γι'αυτούς γιατί πρώτα κοιτάνε τον εαυτούλη τους."Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
06-09-2019, 22:01 #81
Ειχα πολυ ασχημο αναγκαστικο ιστορικο με μεσα μαζικης μεταφορας και κρισεις αγχους. Καταλαβα οτι εκεινη δεν ηθελε μια επιπλεον ευθυνη. Και οσο περναει ο καιρος Ελισσαβετ κατανοω πως σε ολα μα ολα πρεπει να μπορω πρωτα εγω. Δε θα ξεχασω ποτέ εναν ευγενικο ανθρωπο που το ελεγε αλλά το εννοουσε " Δε πειραζει, καλη καρδια". Προσπαθω μεσα απο τη παροδο του χρονου να ξεθωριαζω οτι καποτε με πληγωσε. Καλη δυναμη και χαρηκα με το νεο στα επαγγελματικα. Υγεια μονο.
"Make sure your worst enemy isn't you"
06-09-2019, 22:34 #82
[QUOTE=Nelia_;1065313]Μα γι αυτό κι εγώ λέω ότι ευθύνεται εξ αρχης και η ίδια, γιατί αν είχε κατά νου να πληρώνετε τις βόλτες μισά μισά θα έπρεπε να στο θέσει το θέμα όμορφα και φιλικά, διότι υπάρχει και η περίπτωση για λόγους οικονομικούς δικούς σου να αρνηθείς και να τα λέτε όμορφα και ωραία κατ ευθειαν στον καφέ. Οτιδήποτε άλλο και να γινόταν, στραβά θα το επερνε, αν πχ σου έλεγε στην αρχή έρχομαι να σε πάρω να πάμε για καφέ και έλεγες όχι θα ερθω με το λεωφορείο, πάλι στραβά θα το επερνε.
06-09-2019, 22:40 #83
06-09-2019, 23:13 #84
06-09-2019, 23:43 #85
[QUOTE=GeorgeGr1;1066180]Όλα αυτά για μένα είναι κινέζικα.
Με τους φίλους δεν χρειάζεται να κλείσουμε οικονομικές συμφωνίες. Του δίνουμε πριν τα ζητήσει. Το θεωρώ αυτονόητο ότι όταν βγαίνω με κάποιον συνέχεια με το δικό του αυτοκίνητο, του γεμίζω που και που με βενζίνη για να μαστε οκ. Δεν χρειάζεται να μου χει πει ο άλλος από πριν ότι θα πρέπει να πληρώνω, ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
07-09-2019, 08:32 #86
βρε γεοδιμ,
δεν βλεπεις οτι κανεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που μου καταλογιζεις;
εχεις βγαλει συμπερασμα για την φιλη της που δεν την ξερουμε ουτε απο φωτογραφια , οτι ειναι σαν τις "1000 περιπτωσεις γυρω σου" και ρουφαει το αιμα οσων την περιστοιχιζουν, με το καλαμακι...
επισης, στο αρχικο σου μηνυμα παλι αναφερεις οτι εχεις αντιμετωπισει τετοιες συμπεριφορες σαν αυτην την φιλης και ξερεις εσυ...
ποιος εχει εμμονες και κολληματα λοιπον και βγαζει συμπερασματα απο δικες του εμπειριες;;; εγω η ΕΣΥ;
εγω, ΔΕΝ εχω αναλογες εμπειριες επι του θεματος για να εχω κολληματα. ουτε κανεις μου ζητσε να τσονταρω χρηματα, γιατι εγω δινω χωρις να μου ζητησουν, ουτε εκμεταλλευτηκε κανεις την οδηγικη μου δεινοτητα, γιατι δεν ειναι ετσι η ζωη μου ωστε να πηγαινοερχομαι με τις κολλητες μου σε τετοια συχνη βαση, ουτε μπαινω σε συζητησεις και κολλητιλικια με αγνωστους ωστε να συμβει κατι τετοιο στο ασχετο.. δεν εχω ασχημες εμπειριες τετοιου ειδους. η αποψη μου απορρεει καθαρα απο οσα μας ειπε η κοπελα και απο τον τροπο που μας τα ειπε.
οσα απο αυτα που σχολιαζω βασιζονται σε υποθεσεις, το εχω πει ξεκαθαρα οτι ετσι ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι ειναι τα πραγματα απο οσα λεει η κοπελα.
εσυ εχεις βγαλει συμπερασματα απο την κοιλια σου επειδη ειχες αντιστοιχες εμπειριες!!!
εσυ που ταχα βοηθας , επειδη δεν αναφερεις οτι η κοπελα εχει καπου λαθος, το εχεις σκεφτει, οτι αν οντως εχει λαθος, δεν θα το μαθει ποτε, και θα παει σπιτιακι της νομιζοντας οτι ειναι η μις τέλεια και φταινε μονο οι αλλοι για οσα της συμβαινουν;;;
εγω λοιπον εχω διαφορετικη αποψη για θεματα ΕΛΑΦΡΑ οπως αυτο εδω, θεματα δλδ που δεν χαντακωνεις κανεναν με την αποψαρα σου, αλλα απλα προβληματιζεις τον αλλον, μηπως δει κατι αλλο που αρνειται να δει και που βαζει εμποδια στις σχεσεις του.
δεν θα παθει τπτ η συγκεκριμενη κοπελα αν μετα τις διαμαρτυριες της προβληματιστει μηπως κι αυτη δεν εκανε κατι καλα.
δεν θα ειχα την ιδια σταση σε πραγματα τετελεσμενα που δεν διορθωνονται , για να στεναχωρησω καποιον που τα εχει κανει σκατα στην ζωη του.
τα λεω οταν βλεπω οτι εχει περιθωρια να διορθωσει πραγματα.
εσυ κατσε να τους λιβανιζεις, ειτε γιατι ειναι πραγματικα η αποψη σου αυτη (οπως εδω), ειτε για να μην χυθει το γαλα...
τα περι ανταγωνισμου, στα επιστρεφω (και γελαω κιολας).
εγω την αποψη μου λεω, δεν με ενδιαφερει να φανω πιο εξυπνη απο τον αγνωστο μου γεοδιμ (η οποιονδηποτε αλλο εδω) που δεν μου λεει τπτ, ουτε ειναι στην ζωη μου.
δεν γινεται ολοι να συμφωνουν με σενα, και οσοι διαφωνουν ΔΕΝ σε ανταγωνιζονται, απλα εχουν αλλη αποψη.
τοσο δυσκολο σου ειναι να το δεχτεις αυτο;
07-09-2019, 09:13 #87
Μάλλον το φόρουμ δεν έχει άλλα θέματα και για αυτό ασχολείσαι με το δικό μου ακόμα. Και με χαρακτηρίζεις σαν μις τέλεια
07-09-2019, 09:28 #88
Όποιος σου επισημαίνει κάτι που ΠΙΘΑΝΑ χειρίστηκες λάθος, δεν σημαίνει πως είναι τέλειος.
Μπήκες εδώ φέρνοντας το θέμα σου και σου είπαμε όλοι την άποψη μας. Δεν γίνεται να σου αρέσουν όλες.
Αντί να σκεφτείς αυτό που σου επισημαίνει κάποιος προσπαθώντας να δεις αν έχει βάση και τι μπορείς να διορθώσεις, προτιμάς να το μετατρέψεις σε προσωπική επίθεση. Δεν σε γνωρίζουμε κι από χθες για να ξέρουμε τι κάνεις με τις φίλες σου ή να μας νοιάζει αν θα το διορθώσεις ή όχι. Καλό σε σένα θα κάνει αν βρεις ένα λάθος και το δουλέψεις.
07-09-2019, 12:29 #89
Αν είδες το σκέφτηκα και ευχαρίστησα για τις απαντήσεις όμως συνεχίστηκε η επίθεση απέναντι μου ακόμα και μετά το ευχαριστω. Ε δεν θα κάτσω μια άγνωστη να με χαρακτηρίζει.
Σελίδα 2 :)
Οπότε τέρμα. Κρίμα που αποφάσισα να ζητήσω συμβουλές σε αυτό το φόρουμ.
07-09-2019, 12:37 #90george1520GuestΑπο ολο αυτο που κράτησε 6 ολόκληρες σελίδες. Καλο ειναι να κρατήσεις τα πιο σημαντικά... Οχι παντα αυτα που βολεύουν αλλα αυτα που θα βελτιώσουν την σχεση σας. Αν το θες φυσικά.. εύχομαι να κάνεις κατι για την σχέση σας. Καλη συνέχεια.