βοηθεια sos - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 184
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ronin View Post
    Ειναι μια μικρη βοηθεια στην αυτοπεποιθηση που δεν μενω αδρανεις αλλα κυριως ειναι μια βοηθεια στην τσεπη!Ομως δεν σημαινει οτι μεσω της δουλειας ξεπερνας τα προβληματα,αμα ηταν ετσι μονο οι ανεργοι και οι αεργοι θα χρειαζοντουσαν την βοηθεια ειδικου.Σου προτεινω να κοιταξεις πρωτα πως θα φτιαξεις την ζωη σου,μαθε καποια τεχνη τοσα ιεκ και επαγγελματικες σχολες υπαρχουν,η δωσε πανελληνιες για καποια ανωτερη σχολη, σιγουρα κατι θα σου αρεσει απλα δεν το εχεις ανακαλυψη ακομα.....
    οι γραμματικες μου γνωσεις δεν μου επιτρεπουν να δωσω πανελληνιες,εχω κενα απο το δημοτικο

Junior Member
    Υπαρχουν και χειροτερα,εγω εχω κενα απο τοτε που γεννηθηκα,απο παιδι μικρο με μαθησιακες δυσκολιες δυσαριθμησια,τα ειχε αναφερει η δασκαλα του δημοτικου στους γονεις μου αλλα δεν καναν τιποτα δεν μπορουσαν να ανεχθουν οτι ο γιος τους ειναι "προβληματικος" και βγαζαν την δασκαλα τρελη.....
    Μπορεις να πας σε καποιο ιεκ η επαγγελματικη σχολη, υπαρχουν αρκετοι τομεις και τα μαθηματα ειναι κυριως της ειδικοτητας,και ετσι θα εμπλουτισεις της γνωσεις και κυριως θα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να βρεις καποια δουλεια.

Senior Member
    δεν ξαναπάω σχολείο πάλι
    δεν μου αρέσει οι ειδικότητες που έχουν
    σε εμένα δεν έλεγαν τίποτα οι δασκαλοι, θα προτιμούσα να εμένα τάξεις μπας και μάθαινα τίποτα παρά αυτό το πράγμα
    με τα χρήματα, ρεστα πως τα πας?

Junior Member
    Τωρα με τα ρεστα δεν εχω προβλημα αλλωστε δουλεια μου ειναι και να δινω ρεστα.Απλα με της μαθηματικες πραξεις ειμαι με το ζορι μεχρι την διαιρεση.Εχεις η ειχες και εσυ μαθησιακες δυσκολιες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ronin View Post
    Τωρα με τα ρεστα δεν εχω προβλημα αλλωστε δουλεια μου ειναι και να δινω ρεστα.Απλα με της μαθηματικες πραξεις ειμαι με το ζορι μεχρι την διαιρεση.Εχεις η ειχες και εσυ μαθησιακες δυσκολιες?
    ναι,εγω ομως δυσκολευομαι στα ρεστα,για αυτο δεν μπορω να κανω δουλειες που ερχονται σε επαφη με το χρημα
    πχ σε περιπτερο δεν παω να ψωνισω,μηπως μου δωσουν λαθος ρεστα και με γελασουν

Junior Member
    Ποσο χρονων εισαι?με τους γονεις σου μενεις?αρα αμα δυσκολευεσαι εχεις δυσαριθμησια,εκτος αν αγχωνεσαι και εχεις κοινωνικη φοβια.Εγω ειχα αναγκη για δουλεια εκανα μονος μου καποιες πραξης με ρεστα και το ξεπερασα μεχρι τη γ γυμνασιου ειχα θεμα με τα ρεστα.Ετσι και αλλιως σε περιπτωση που η εργασια σου δεν εχει αμεση επαφη με το χρημα θα εχεις θεματα στην καθημερινοτητα σου, θα πηγαινεις στο σουπερ μαρκετ,στην λαικη και γενικοτερα σε οποιαδηποτε συναλλαγη θα εχεις προβλημα!Ειναι ενας λογος παραπανω να επισκεφθεις καποιον ειδικο,μην εισαι αναβλητικος με τον καιρο τα προβληματα σου θα διογκωνονται αμα δεν αποφασισεις να βοηθησεις τον ιδιο σου τον εαυτο!

Senior Member
    είμαι 21 χρονών και μένω με τους γονείς μου
    το ότι αγχώνομαι μαι για αυτό το θέμα, πάλι καλά που είναι και το πλαστικό χρήμα και δεν θα έρχομαι σε άμεση επαφή
    αν έχεις κενά τόσο σοβαρά σαν και εμένα που δεν ξέρω προπαιδεια, και δεν μπορώ να δώσω ρέστα σε κάποιον

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όσοι απαντάτε στις ατέλειωτες ερωτήσεις του Πάνου, σκεφτείτε λίγο μήπως και τελικά αυτό του κάνει κακό αντί για καλό.
    ...
    Αυτά είχα να πω, ας κάνει ο καθένας ο, τι θέλει, κρατήστε όμως τον προβληματισμό.
    Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά. Ο ίδιος του σε άλλες συζητήσεις έχει εκφράσει μια έντονη άρνηση να προχωρήσει σε ενέργειες που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή του, και έτσι περιορίζομαι σε απλή κατάθεση βασικών γνώσεων απαντώντας τις ερωτήσεις του.

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    1/οι τεστοστερονη δεν μενει σταθερη εχει σκαμπανεβασματα?
    Ναι, έχει αυξομειώσεις στη διάρκεια του 24ώρου.

2/για το δευτερο σκελος εγραψα αυτο αν δεν έχεις στύση λογικά δεν έχεις και ορμές δεν πάει έτσι?
    και απαντησες
    Δεν είναι τόσο απλό. Όταν είσαι ερωτευμένος με μια κοπέλα δεν έχεις απαραίτητα στύση κάθε φορά που την σκέφτεσαι. Την επιθυμείς όμως. Από την άλλη, μπορεί να έχεις «τρελές» στύσεις και μηδενική επιθυμία για συνεύρεση.

και ρωταω πως γινεται αυτο?να εισαι ερωτευμενος να το ξερει και αυτη λογικα και να εχουν σχεση σωστα?απο τα χαδια και τα φιλια δεν ερεθιζεσαι και εχεις στυση?
    ποιο απο αυτα μπορει να θεωρειθει καλο?
    Η στενή φυσική επαφή με μια κοπέλα με την οποία είσαι ερωτευμένος γενικά φέρνει αυθόρμητη στύση. Στην περίπτωση αυτή η στύση προκαλείται από την ερωτική επιθυμία. Μπορεί να έχεις όμως και στύση σε άσχετο χρόνο μέσα στην ημέρα ή, κάτι που είναι πολύ συχνό, με το πρωινό ξύπνημα αλλά καμιά διάθεση για σεξ.

5/ και πως θα το καταλαβω το γενετισιο ενστικτο οταν μου ερθει?
    Το απαντήσαμε πριν, δεν υπάρχει κάτι για να περιμένεις ή να παρατηρήσεις πάνω σου. Απλά κάποια στιγμή μπορεί να «ανάψει» η επιθυμία.

6/μιλας στο το αιδιο που ειναι εσωτερικα ή για το μοριο?
    Μιλάω για τα εσωτερικά όργανα του άντρα (προστάτης, σπερματικές κύστεις). Εκεί παράγεται ο κύριος όγκος των σπερματικών υγρών.

7/δεν ειναι και αυθορμητα καποιες φορες μπορει να το φερνουμε και εμεις στο μυαλο μας?
    Αν έχεις φτάσει σε τέτοιο σημείο ελέγχου του βαθύτερου και άγνωστου εαυτού σου, τότε ίσως να μπορείς να ελέγξεις και τα όνειρά σου. Εσύ τι λες, το καταφέρνεις; Γιατί εγώ πριν να κοιμηθώ παραγγέλνω από τις Αποθήκες Ονείρων χιονοθύελλα στο όρος McKinley και στο τέλος βλέπω βεδουίνους πάνω σε καμήλες! :P

υγ το σεξ με τον ερωτα σε τι διαφερουν?
    Το σεξ είναι απλά η γνωστή σαρκική επαφή που γενικά εμπλέκει ανταλλαγή σωματικών υγρών. Ο έρωτας είναι είτε το ερωτικό συναίσθημα από μόνο του, είτε η πράξη στην οποία αυτό οδηγεί (σεξ αλλά με συναίσθημα και πάθος).

Senior Member
    η πρωινη στυση σε τι οφειλεται?
    7/δεν ειναι δυσκολο να σκεφτεσαι τι θελεις να κανεις

υπαρχει καποιο κουμπι και πατας και λες ποτε κανεις ερωτα και ποτε σεξ?
    μπορεις να καταλαβεις σε καποιον απο τους δυο συντροφους ποτε κανουν σεξ για να ξεδωσουν και ποτε ο αλλος το νοιωθει?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Whaaaat???

Senior Member
    Είναι στο μυαλό σου. Κι εγώ στα 17-18 δέν είχα ούτε στύση ούτε τίποτα. Για έναν ολόκληρο μήνα. Μόλις χαλάρωσα μάντεψε τι έγινε; Χαχαχαχα.... Δεν έχεις τίποτα. Πιθανώς ίσως λίγο άγχος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Είναι στο μυαλό σου. Κι εγώ στα 17-18 δέν είχα ούτε στύση ούτε τίποτα. Για έναν ολόκληρο μήνα. Μόλις χαλάρωσα μάντεψε τι έγινε; Χαχαχαχα.... Δεν έχεις τίποτα. Πιθανώς ίσως λίγο άγχος.
    έτσι στα καλά καθούμενα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Whaaaat???
    Εντάξει ,φιλιά και αγκαλιές μπορείς να δώσεις και στο σεξ δεν είναι απαραίτητο στον έρωτα
    αλλά πως ξέρεις αν ένας από τους δύο συντρόφους σε θελει και κανετς έρωτα και δεν είναι για αυτόν ένα απλό σεξ?

Senior Member
    η πρωινη στυση σε τι οφειλεται?
    7/δεν ειναι δυσκολο να σκεφτεσαι τι θελεις να κανεις

μπορεις να καταλαβεις σε καποιον απο τους δυο συντροφους ποτε κανουν σεξ για να ξεδωσουν και ποτε ο αλλος το νοιωθει?
    ρε φιλε σοβαρά τώρα τι ερώτησης είναι αυτές??

αν πας σε ψυχολογο αυτα θα ρωτας? :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ρε φιλε σοβαρά τώρα τι ερώτησης είναι αυτές??

αν πας σε ψυχολογο αυτα θα ρωτας? :P
    πραγματικα αυτος ο δυσμοιρος ο ψυχολογος τι παπαριες εχει να ακουσει,θα προτιμαει να πληρωσει ο ιδιος για να τον ξεφορτωθει παρα να πληρωνεται το δεκαπλασιο για να τον εχει ασθενη.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast