Results 16 to 30 of 184
Thread: βοηθεια sos
-
03-09-2019, 23:29 #16
- 04-09-2019, 04:06 #17
Πες τους μαμα μπαμπα την εχω κανει λαστιχο χαχα
04-09-2019, 10:26 #18
04-09-2019, 12:00 #19
Πιστεύω ότι έχεις φτάσει σε ένα είδος σεξουαλικής κόπωσης από κάποια υπερβολή. Είναι κάτι ψυχοσωματικό. Νομίζω ότι το είχαμε συζητήσει και προηγουμένως, απλά ήρθε η ώρα να το ζήσεις.
Το θέμα τώρα είναι ότι η διαταραχή της στυτικής λειτουργίας προκαλεί από μόνη της άγχος, ανασφάλεια και φόβο, και σε βάζει σ' ένα φαύλο κύκλο. Θα πρέπει να μην το σκέφτεσαι και να μην επιχειρείς να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα προσπαθώντας να προκαλέσεις στύση, γιατί θα έχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Πρέπει να απομακρυνθείς από τη συνήθεια που το προκάλεσε και να δώσεις χρόνο στον οργανισμό σου να ηρεμήσει και να ανακάμψει.
Δε χρειάζεται να πεις τίποτα για κάτι που μόλις τώρα εμφανίστηκε και μπορεί να φύγει στο άμεσο μέλλον αν υιοθετήσεις έναν πιο «υγιεινό» τρόπο ζωής (καταλαβαίνεις για τι μιλάω).
Μη δίνεις σημασία.
Όχι. Για την ακρίβεια μού συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση όταν βγαίνω από μια περίοδο σημαντικού φόρτου υποχρεώσεων. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσεις να εργάζεσαι και να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο.
04-09-2019, 12:22 #20
Και κάτι ακόμα: πώς είναι ο ύπνος σου; Μήπως ξενυχτάς;
04-09-2019, 12:46 #21
@Vox σεξουαλικη κοπωση απο τι ?δεν ειμαι και κανενας πορνοσταρ ουτε εχω σεξουαλικες επαφες
μα δεν μου βγηκε οτσα χρονια που βλεπω πορνο και αυνανιζομαι και βγηκε τωρα?
δηλαδη να σταματησω να αυνανιζομαι?
και σαν ποσο χρονο θα χρειαστει?
η εργασια και η επαφη με τον κοσμο σε τι θα βοηθησει?
04-09-2019, 13:27 #22
Το ξέρω, ο όρος είναι αδόκιμος για την περίπτωσή σου. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο μίλησα για «ένα είδος σεξουαλικής κόπωσης», διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη ψυχοσωματική κατάσταση. Δες τι γράφω παρακάτω περί αυνανισμού.
Για όλα υπάρχει μια αρχή και ο χρόνος που περνάει κάποια στιγμή την φέρνει μπροστά μας.
Προτείνω να σταματήσεις να βλέπεις ακατάλληλα θεάματα. Η συχνότητα του αυνανισμού θα ρυθμιστεί από μόνη της σε επίπεδα που είναι κατάλληλα για σένα αν εκλείψει το οπτικό ερέθισμα. Το ερέθισμα αυτό από μόνο του μπορεί να γίνει πρόβλημα ακόμα και χωρίς αυνανισμό.
Άγνωστο. Εξαρτάται από το άτομο και το ιστορικό του. Μπορεί να πάρει ένα μήνα, μπορεί περισσότερο. Εγώ θα έλεγα να κάνεις για αρχή μια αποχή 100% για δυο εβδομάδες και να δεις πώς θα τα πας. Το χρονικό διάστημα είναι μικρό και έτσι είναι πιο εύκολο να το θέσεις ως στόχο. Μπορείς ακόμα να το σπάσεις σε δυο κομμάτια από μια εβδομάδα το καθένα, αν αυτό σε βοηθάει στο θέμα της υπομονής που χρειάζεται.
Κατ' αρχήν σε βοηθούν να πετύχεις τον παραπάνω στόχο γιατί στρέφουν την προσοχή σου αλλού και καταναλώνουν το χρόνο σου. Επίσης επενεργούν με θετικό τρόπο στην ψυχολογία σου. Γενικά μπαίνεις σ' ένα διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.
04-09-2019, 13:34 #23
@vox το σημειο Η συχνότητα του αυνανισμού θα ρυθμιστεί από μόνη της σε επίπεδα που είναι κατάλληλα για σένα αν εκλείψει το οπτικό ερέθισμα
τι εννοεις?
δηλδη να μην ανυσηχω για κατι μονιμο?
γιατι να μην το πω στους γονεις?αλλα και τι να πω ειναι το θεμα ντρεπομαι
04-09-2019, 14:25 #24
Ρε παιδιά τώρα αλήθεια;
Πήγαινε με γυναίκα άνθρωπε μου για να δεις αν έχεις πρόβλημα. Μπουχτίσε ο εγκέφαλος σου με τις τσόντες! Τι περιμένεις όταν το μόνο ερέθισμα είναι μια οθόνη; κάποια στιγμή αναμενόμενο είναι. Το σωμα σου χρειάζεται αλλά ερεθίσματα για να λειτουργήσει.
Βρες έξω να γνωρίσεις κάποια.
04-09-2019, 15:20 #25
δεν χρειαζεται να πεις σε καποιον κατι ,δεν χρειαζεται να απολογηθείς για κατι .Απλα νομιζω οτι πρεπει να βρεις εναν ψυχολογο και να μιλησεις γιατι εχω την αισθηση οτι αυτό προέρχεται απο το άγχος σου .Η αναγκη να τσεκαρεις συνεχως την στυση σου ειναι ένδειξη οτι εισαι αγχωδης .Στο λεω γιατι το είχα και εγώ
04-09-2019, 16:50 #26
04-09-2019, 16:52 #27
04-09-2019, 18:05 #28
Εννοώ ότι αν σταματήσεις να εκτίθεσαι σε εικόνες με πορνογραφικό περιεχόμενο, θα καταλαγιάσει και η επιθυμία για αυτοϊκανοποίηση. Κάποια στιγμή λογικά θα επιστρέψει και τότε πρέπει να δοκιμάσεις να το κάνεις χωρίς οπτική διέγερση.
Εξαρχής δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κάτι τέτοιο.
Το ότι ντρέπεσαι δεν είναι λόγος για να μη μιλήσεις, είναι απλά ένα εμπόδιο. Αν υπήρχαν υποψίες για οργανικό πρόβλημα εκεί, τότε θα έπρεπε να ξεπεράσεις τις ντροπές και να ζητήσεις βοήθεια. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι το πρόβλημα είναι άλλο, και συγκεκριμένα κάτι που μπορείς να διαχειριστείς μόνος σου. Αλλά χρειάζεται θέληση και υπομονή.
04-09-2019, 18:21 #29
εμενα αυτο που με απασχολει ειναι να μην ειναι μονιμο και να επανελθει
αν δεν βλεπω πορνο μπορω να αυνανιζομαι?
και πως ξερω οτι δεν ειναι οργανικο?
και στον στρατο δεν θυμαμαι αν ειχα κατι παρομοιο αλλα εκει δεν εβλεπα ταινιες ουτε αυνανιζομουνα
04-09-2019, 20:24 #30george1520GuestΔεν ειναι μόνιμο. Ασε λιγο να ηρεμήσει. Απασχολησου με κάτι αλλο. Και οταν έρθει η στιγμή να βρεθείς με μια κοπέλα θα λειτουργήσουν ολα οπως πρεπει. Έτσι όπως πας, θα έρθει η μερα να κάνεις σεξ και δεν θα σου βγεί γιατι θα αγχωθεις ότι δεν θα σου κανει κουκου. Σταματα να βλέπεις πορνο.