Results 16 to 26 of 26
Thread: ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ
-
19-01-2009, 09:22 #16
Εγώ όπωσ είπα είχα ψηστεί για τον Σκ., αλλά μετά από τόσα αρνητικά σχόλια φοβάμαι λίγο, μην γίνω χειρότερη. Είπαμε μία ψιλοδιορθωσούλα θέλει. Κανείς τουσ σίγουρα δεν δέχεται κουβέντα για το αποτέλεσμα τησ επέμβασης μόνο το χρήμα τους αφορά.
- 19-01-2009, 16:46 #17
nature μπορεις σε παρακαλω αν θελεις να στειλεις u2u το ονομα της γιατρου?παιδια επισης οσοι ξερετε αλλους γιατρους απο δικα σας προσωπα που εκαναν ρινοπλαστκη.please...............
20-01-2009, 09:46 #18
και σε μένα!!!!
12-11-2009, 01:32 #19
Είχα και εγώ πρόβλημα με τη στραβή μου μύτη. Τελικά έκανα ρινοπλαστική, όλα πήγαν καλά και νιώθω άλλος άνθρωπος.
Last edited by Idella; 15-12-2011 at 21:23.
03-03-2010, 01:16 #20
Ενδιαφέρομαι για επανεπέμβαση ρινοπλαστικης. Στείλτε μου τις εμπειρίες σας σε pm και ονόματα γιατρών που έχετε κάνει και είναι επιτυχημένες
11-08-2011, 10:45 #21
γεια σας παιδια
ειμαι και εγω αλλη μια από τους αναποφάσιστους. Μήπως ξέρει κανείς το Γεώργιο Παπαγεωργίου, πλαστικό χειρούργο στο metropolitan?
Στη διαπροσωπική επαφή μου έκανε καλή εντύπωση αλλά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες για τη δουλειά του. τον ξέρει κανείς?
11-08-2011, 10:50 #22
Μια φίλη της αδερφής μου έκανε πλαστική κι έγινε μια χαρά!! Εγώ λέω ναι, αν αισθάνεσαι άσχημα με κάτι και μπορείς να το αλλάξεις, γιατί να μην το κάνεις;;
15-12-2011, 16:50 #23
Καλησπέρα σε όλους πολύ πρόσφατα έκανα πλαστική στη μύτη μου είχα έντονα πρόβλημα και με ενοχλούσε και στην ζωή μου ο κόσμος με κοίταζε περίεργα και έτσι πήρα την απόφαση και πήγα και έκανα την επέμβαση ο λόγος που γράφω είναι για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα και δεν πάνε να κάνουν την επέμβαση γιατι φοβούνται πραγματικά και εμένα οι γνωστοί μου λέγαν ότι θα πονέσεις πολύ ότι μπορεί να σου αφήσει κάποιο σημάδι αλλά πραγματικά ήθελα να το κάνω άρχισα να ψάχνω να βρω πλαστικούς χειρουργούς επισκέφτηκα αρκετούς τελικά κατέληξα να κάνω την επέμβαση σε γνωστό πλαστικό χειρουργό.Οντως μετά απο την επέμβαση πόναγα για αρκετό διάστημα η ανναρώση δεν ήταν και τόσο δύσκολη όπως μου λέγαν αλλα πραγματικα το αποτελεσμα ήταν φοβερό μετα απο 3 χρονια που έχω κάνει την επέμβαση η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.πραγματικά παιδιά οποιος έχει θεματάκι με την μύτη και όχι μόνο αξίζει να το κάνει μην διαστάζετε το αποτέλεσμα είναι φοβερό
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσηςLast edited by Idella; 15-12-2011 at 21:19.
15-12-2011, 19:04 #24
15-12-2011, 20:07 #25
Εμένα είναι σπασμένη η μύτη μου από το γυμνάσιο και ποτέ δεν την έφτιαξα. Πλακώνομαι με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό επειδή με κορόιδευαν. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω σταματήσει να πλακώνομαι και με τα φάρμακα ήμουν αρκετά υποτονικός και δεν είχα όρεξη για καυγά. Μερικές φορές μου λείπει η ονειροπόληση. Πλέον τα βλέπω όλα τόσο μαύρα σαν να έχει εξαφανιστεί η Ελλάδα από τον χάρτη. Λυπάμαι για τους συμπολίτες μου και για όλους μας βασικά δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να μας περιμένει αν δεν συμμορφωθούμε και σεβαστούμε ο ένας τον άλλο.
13-11-2013, 11:01 #26
Γεια σας και από μένα!Είμαι νέο μέλος αλλά παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό το forum
Διάβασα αρκετά posts για την ρινοπλαστική και είπα να καταθέσω και εγώ την δική μου άποψη. Η ιστορία μου είναι λίγο μεγάλη, οπότε πάρτε ποπ κορν και ...καλό διάβασμα(πλάκα κάνω-δεν είναι και τόσο μεγάλη...)
Το πρόβλημα μου-όπως και πολλών άλλων- είναι το στραβό διάφραγμα.Το πάλευα μέσα μου χρόνια και το είχα αποδεχτεί(σχεδόν).Έλα όμως που έβραζε μέσα μου η ιδέα μιας νέας μύτης και καλύτερης αναπνοής!Άρχισα λοιπόν να ψάχνομαι στο Ιντερνετ για πλαστικούς χειρούργους.
Αφού είδα εκατοντάδες φωτογραφίες, διάβασα πάρα πολλά άρθρα περί του θέματος, αποφάσισα να επισκεφτώ και από κοντά 3 πλαστικούς χειρούργους για να δω δείγματα της δουλειάς τους, να μιλήσω μαζί τους για τους προβληματισμούς μου και τις ανησυχίες μου.
Δεν πρόκειται να αναφέρω τα ονόματα των χειρούργων που ΔΕΝ επέλεξα για ευνόητους λόγους.Ένιωσα όμως ότι ήμουν αυτό που λένε "another brick in the wall".Ελληνιστί, ήμουν απλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη τους και για τους 2 και τίποτα περισσότερο.
Ο δε πρώτος μου έδειχνε την εντύπωση ότι χάρη μου κάνει που με δέχτηκε κιόλας!Και περίμενα στο γραφείο του, σχεδόν 3 ώρες για να με δεχτεί!
Μου έδειχνε με καμάρι φωτογραφίες από γνωστούς της showbiz, ηθοποιούς και τραγουδιστές, που έχουν κάνει πλαστική μύτης με τον συγκεκριμένο.Δε νομίζω πάντως ότι στους πελάτες του από την showbiz θα είχε την ίδια συμπεριφορά όπως σε μένα.
Ο δεύτερος, ενώ απάντησε με υπομονή στις ερωτήσεις μου, έδειξε εκνευρισμό όταν μετά το τέλος της συνάντησης μας, είπα ότι θέλω να το σκεφτώ πριν αποφασίσω γιατί ήταν και αρκετά τα λεφτά.
Σαν να μου έλεγε ότι "Εγώ αφιέρωσα τόσο χρόνο για να σου εξηγήσω τα πάντα και εσύ θες ακόμα να το σκεφτείς?Έλα τελείωνε, να ξεκινήσουμε"
Τελικά κατέληξα για ρινοπλαστική στον κο Παυλιδέλη. Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση, αν και μετά χαράς θα τον διαφήμιζα.Η τιμή είναι κάτι σχετικό για την τσέπη του καθενός.Δεν είναι πάντως σαν να αγοράζεις τσίχλες από το περίπτερο.
Επέλεξα να κάνω την εγχείρηση με τον συγκεκριμένο πλαστικό για 2 κυρίως λόγους.
1. Είχα 2 γνωστούς που είχαν πάει στον ίδιο γιατρό και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι.Ο ένας έκανε πλαστική στα αυτιά πριν 8 μήνες και ο άλλος είχε παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου και έκανε την εγχείρηση πριν 15 μήνες.Ειδικά σε αυτόν με την ρινοπλαστική, επειδή τον ήξερα και πιο πριν, ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα.Έτσι μου μπήκε η ιδέα που λέγαμε.
2. Ο κος Π. ήταν ευγενέστατος, δεν με πίεσε καθόλου, συζήτησε μαζί μου για αρκετές ώρες πριν τη μεγάλη μέρα και με έκανε να αισθανθώ μεγαλή σιγουριά ότι είναι ο σωστός.
Πλέον έχουν περάσει 6 μήνες και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος με το αποτέλεσμα.Θα στείλω και φωτογραφία μου σε επόμενο post το πριν και μετά, απλά για να καταλάβετε την διαφορά.
Για να συνοψίσω, προσωπική μου άποψη, είναι ότι αν αποφασίσεις να το κάνεις με πλαστικό χειρούργο, θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος για την επιλογή σου.Φωτογραφίες μπορούν να σου δείξου όλοι.Ακόμα και εγώ μπορώ να βρω στο internet 100+ φωτογραφίες και να πω ότι τις έκανα όλες εγώ τις εγχειρήσεις. Βρείτε κάποιο άτομο προσωπικά που να ξέρετε ότι έκανε την ίδια εγχείρηση ή παρόμοια τουλάχιστον, σε συγκεκριμένο πλαστικό χειρούργο.Έτσι θα μπορέσει να σας πει την δική του ιστορία και να δείτε και μόνοι σας τα αποτελέσματα.
Αυτά!Ελπίζω να μην σας κούρασα!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....