Ο αντρας μου εχει φετιχ και δεν μου το λεει.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ειναι ωραία απάντηση αυτη; Να σου λεει οτι ειναι λαθος σου που εψαξες;; Δηλαδή ειναι απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκεις καλσόν απο εδω και απο εκεί οπότε εσυ εισαι η παράλογη εδω περα... Και εσυ το άφησες εκει το θεμα;
    Θα πας εκει περα και θα απαιτήσεις απαντήσεις. Οταν θα προσπαθεί να ξεφύγει ρίχνοντας ευθύνες σε εσενα θα επαναφέρεις το θεμα εσυ. Μην πεις ομως "δεν με πειράζει αν σου αρεσει να τα φορας, με ενοχλεί να έχεις γκόμενα" γιατί ετσι του δίνεις πάσα να σου ταισει αυτο που μπορείς να διαχειριστείς και οχι την αλήθεια.
    Πες του, Θελω να ξέρω τι συμβαίνει. Σε ρωτάω τοσο καιρο.το απαιτώ. Δεν ειναι φυσιολογικό να βρισκω παντού. Θελω μια απάντηση. Οχι φωνες, οχι δικαιολογιες. Θες να ειμαι με τις αμφιβολίες; Μου αξιζει; Μας αξιζει; Εγω ετσι δεν μπορώ να ζήσω. Θελω σε παρακαλώ μια απάντηση.

Αν σαγαπα και αν σε νοιάζεται θα σου μιλησει. Γιατί θα του εξηγήσεις πως ολο αυτό κάνει κακό στην σχέση σας.
    Eχεις απολυτο δικιο σε ατα που μου λες.Του ειπα αν τυπαρχει αλλη και μου λεει φυσικα πως οχι και πως που να βρει τον χρονο εφοσον ημαστε συνεχεια μαζι μετα τη δουλεια και στη δουλεια μιλαμε καθε μιση ωρα.Μου ειπε οτι και να μου πει οχι ειναι σιγουρος οτι δεν θα τον πιστεψω.οτι δλδ εγω πιστευω πως με απατα αλλα εκεινος επιμενει πως οχι και οτι αυτα που εχει ειναι απο πρωην που τα ειχε σπιτι και τα εχει ξεχασμενα ..αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τα πεταει απλα τα εχει εδω μεσα και τα μετακινει κιολας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φαντασία View Post
    θεωρεις οτι δεν με απατα απλα ειναι φετιχ?
    Ναι, το πιθανότερο- αλλά όχι σίγουρο- είναι ότι τα φοράει μόνος του και φτιάχνεται, αυτοί που έχουν τέτοια φετίχ τη βρίσκουν με τον εαυτό τους συνήθως.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Ναι, το πιθανότερο- αλλά όχι σίγουρο- είναι ότι τα φοράει μόνος του και φτιάχνεται, αυτοί που έχουν τέτοια φετίχ τη βρίσκουν με τον εαυτό τους συνήθως.
    δεν ξερω πως να τον ξεκλειδωσω να με εμπιστευτει και να μου πει...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φαντασία για να αποφεύγει να απαντήσει,φοβάμαι πως έχει κάνει κάτι χοντρό

Junior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Φαντασία για να αποφεύγει να απαντήσει,φοβάμαι πως έχει κάνει κάτι χοντρό
    αχ τι να πω δεν ξερω..εχω πελαγωσει.εγω απ την αλλη φοβααι οτι επειδη τον αποπειρα την πρωτη φορα που τα ειδα και τον εβρισα τον ειπα ανωμαλο κτλπ μηπως φοβαται να μου ανοιχτει και να μου πει τις προτιμησεις του

WhyAlwaysMe?
    Guest
    αχ τι να πω δεν ξερω..εχω πελαγωσει.εγω απ την αλλη φοβααι οτι επειδη τον αποπειρα την πρωτη φορα που τα ειδα και τον εβρισα τον ειπα ανωμαλο κτλπ μηπως φοβαται να μου ανοιχτει και να μου πει τις προτιμησεις του
    Έχεις σκεφτεί να του βάλεις ενα δίλημμα πάνω σε αυτό το θεμα?
    Δηλαδή να μείνετε λίγο χωρια,δίνοντας του χρόνο να σκεφτεί και να απαντήσει?

Έχεις σκεφτεί να του βάλεις ενα δίλημμα πάνω σε αυτό το θεμα?
    Δηλαδή να μείνετε λίγο χωρια,δίνοντας του χρόνο να σκεφτεί και να απαντήσει?
    Μην του δωσεις χρονο να σκεφτεί δικαιολογίες. Τώρα είναι η ώρα για να μάθεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μην του δωσεις χρονο να σκεφτεί δικαιολογίες. Τώρα είναι η ώρα για να μάθεις
    Λες ε?
    Καλά,κι εγώ ιδέες πετάω!
    Δεν εννοούσα όμως κανενα μεγαλο χρονικό διάστημα.

Λες ε?
    Καλά,κι εγώ ιδέες πετάω!
    Δεν εννοούσα όμως κανενα μεγαλο χρονικό διάστημα.
    Το καλύτερο θα ήταν να επιμεινει να μάθει εκείνη την στιγμή. Όσο τον αφήνει τόσες δικαιολογιες θα βρίσκει.

george1520
    Guest
    Ε ποσες δικαιολογίες μπορει να βρει; Δυο εναλλακτικές υπάρχουν. Ειναι και λιγο σοκαριστικό και το να τα φοράει ο ίδιος... Αλλα οτι και να είναι πρέπει να το μάθεις. Αν και πιστεύω επειδή είναι αντρας θα προτιμήσει να πει οτι εχει γκόμενα παρα να παραδεχτεί οτι είναι δικά του. Το ενα θίγει τον ανδρισμό του.

Senior Member
    -Μπορεί να είναι ενθύμια από πρώην ή και νυν
    -Μπορεί να του αρέσει η υφή, η μυρωδιά, η αίσθηση του καλσόν, ακόμα και να τα φοράει ο ίδιος και να φιάχνεται
    -Μπορεί να τα φοράει στο κεφάλι και να κάνει ληστείες
    -Μπορεί να ισχύει κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μας

Το ζήτημα εδώ είναι ότι μάλλον στα τόσα χρόνια σχέσης υπάρχει τουλάχιστον μία πλευρά του εαυτού του που σου είναι άγνωστη και αυτός δεν θέλει να σου αποκαλύψει. Αφού κάθε λίγο και λιγάκι είναι εστία εντάσεων και αφού υποστηρίζεις ότι κατά τα άλλα τα πάτε καλά και έχετε καλή επικοινωνία, μίλησέ του και ζήτα του την αλήθεια κι όχι μισόλογα. Το να κάθεσαι και να κάνεις υποθέσεις δεν νομίζω ότι έχει νόημα, ούτε το να τσακώνεστε και να είστε χώρια. Το θέμα είναι να το λύσετε.

ΥΓ: Να ρωτήσω κάτι; Γιατί μιλάτε ανα μισάωρο ενώ είναι στη δουλειά και γενικά είστε τόσο αυτοκόλλητοι όσο λες; Από τρομερό έρωτα ή από ανασφάλεια να αποδείξει κάτι ο ένας στον άλλο;

Junior Member
    ευχαριστώ καταρχήν όλους σας για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας. Πραγματικά ακομη και απο τα σχόλια νιωθω ότι το μοιράζομαι και απαλθνω λίγο τον πονο μου. Απαντώ στις ερωτήσεις που θέσατε. Για να πω την αλήθεια πιστεθω ότι τα έχει και τα μυρίζει η τα κρατάει όταν είναι επί το έργο.... το φετίχ είναι φετίχ αλλά το κακο ειναι οτι ποτέ δεν είχα αντιληφθεί αυτό πέρα από τα καλσον των πρώην... γενικότερα δεν έχουμε εντάσεις τσακωμους και τις περισσότερες φορές ακόμη και αν τσακοθουμε θα προσπαθήσουμε να μην το επεκτηνουνε κ πολύ γτ μένουν από πάνω οι δικοι του και ακούν τα πάντα.. σεξουαλικα ημαστε καλά όπως πάντα και για να πω πως είναι το δικό μου καλά εννοώ ότι κάνουμε σεξ σχεδόν μέρα παρά μέρα. μιλάμε σχεδόν κάθε μισάωρο η μία ώρα γτ δουλεύει σε φωτογραφείο και ειναι μόνος του τις περισσότερες φορές σχεδόν πάντα. και κάθε φορά που με παίρνει όλο και κάποια χαζομάρα θα πούμε.

Senior Member
    Εγω επίσης θεωρώ οτι τα φοράει ο ίδιος. Σε πολλούς αρέσει
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εγω επίσης θεωρώ οτι τα φοράει ο ίδιος. Σε πολλούς αρέσει
    αν σ πω ότι το προτιμώ από το να με απατά θα με πιστέψεις? το προτιμώ χίλιες φορές.

Senior Member
    αν σ πω ότι το προτιμώ από το να με απατά θα με πιστέψεις? το προτιμώ χίλιες φορές.
    Ναι προφανώς και θα το προτιμας και εγώ μαζί σου ειμαι. Θεωρώ οτι ο καθένας στο κρεβάτι του όπως τη βρίσκει. Δλδ δε θα με ξενερωνε καν. Ήξερα ενα ζευγάρι που η κοπελα του ζητούσε να φοραει γυναικεία εσώρουχα οταν εκαναν ερωτα και όντως έτσι εκαναν.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast