Ο αντρας μου εχει φετιχ και δεν μου το λεει.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Ναι προφανώς και θα το προτιμας και εγώ μαζί σου ειμαι. Θεωρώ οτι ο καθένας στο κρεβάτι του όπως τη βρίσκει. Δλδ δε θα με ξενερωνε καν. Ήξερα ενα ζευγάρι που η κοπελα του ζητούσε να φοραει γυναικεία εσώρουχα οταν εκαναν ερωτα και όντως έτσι εκαναν.
    Νοσηρή Φαντασία και γω αυτής της άποψης είμαι και πολύ θα ήθελα να μου το πει από το να έχω αμφιβολίες κ; ι να αρρωσταίνω από την. στεναχωρια μου. δεν μπορώ ούτε να φάω έχω χάσει το χαμόγελο μου. από την τελευταία φορά που έγινε αυτό το συζητάμε κάθε μέρα και τον ρωτάω αν με εχει απατήσει. μου έχει απαντήσει άπειρες φορές πως όχι. και να πω την αλήθεια αν είχε απατήσει δεν θα μου το έλεγε ποτέ πιστεύω. το ίδιο θα εκανα και γω αν ήμουν άντρας για να μην στεναχωρήσω το ταίρι μου αν το αγαπούσα και ήξερα ότι θα τον φέρω σε δύσκολη θέση. Από την άλλη γνωρίζω ότι του αρέσουν τα καλσον μιας και όταν και εμείς κάνουμε σεξ πάντα του αρεσει να φοράω τέτοια και πολλές φορές όταν δεν φοράω δεν έχει εκσπερματωση οπότε δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο αυτό. αλλά με στεναχωρει γτ ειμαι ακομη στον φόβο μήπως και ειναι άλλης που τα φοράει και μετα τα παίρνει σπίτι μας. αυτό είναι που με πειράζει πιο πολύ απ όλα.... διάβασα ότι όταν κάποιος έχει φετίχ θέλει πάντα να έχει μαζί του το αντικείμενο αυτό.

Senior Member
    Απ οτι καταλαβαίνω σχεδόν αποκλείεις το ενδεχόμενο να σε απατά και τείνεις προς το φετιχ. Προφανώς εσύ ξέρεις καλύτερα τον άντρα σου από μας εδώ που απλά υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Όπως και να χει πάντως, έχει υποχρέωση εφόσον θέλει την σχέση μαζί σου να σου απαντήσει ξεκάθαρα και τίμια για το τι συμβαίνει. Δεν είσαι τρελή που θυμώνεις και σοκάρεσαι όταν βρίσκεις συνεχώς καλσόν μέσα στο σπίτι σου λες και είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα.

Στην θέση σου αυτό που θα με ανησυχούσε και εκεί θα έστρεφα την προσοχή μου, είναι το γιατί δεν το μοιράστηκε αυτό μαζί σου, εφόσον έχετε μια καλή σχέση όπως λες, κι έπρεπε να φτάσει το πράγμα εδώ που έφτασε. Το γεγονός ότι θέλησε να το κρατήσει κρυφό και να κρύβει συνεχώς σε πιθανά και απίθανα μέρη καλσόν λες κι είναι 15 χρονο και κρύβει τα τσιγάρα απτην μάνα του θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις.

Προσωπικά πάντως θα προτιμούσα χίλιες φορές να με απατά απτο να σκεφτώ ότι θα τα φοράει. Το να τα φοράει θα με ξενέρωνε με την μία. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό βέβαια, εφόσον εσύ δεν έχεις πρόβλημα, όλα καλά.

Senior Member
    Εμένα δεν θα με ενοχλούσε το φετίχ. Υπάρχουν "τρελά" φετίχ. Αυτό που θα με ενοχλούσε είναι ότι δεν φέρεται ώριμα και δεν το συζητά μαζί σου. Δεν σου ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα εσύ να φτιάχνεις χίλια δυο σενάρια και να πληγωμεσαι. Νομίζω εκεί πρέπει να εστιάσεις. Ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια πράγματα και να συζητήσει μαζί σου όταν προκύπτει ένα πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Εμένα δεν θα με ενοχλούσε το φετίχ. Υπάρχουν "τρελά" φετίχ. Αυτό που θα με ενοχλούσε είναι ότι δεν φέρεται ώριμα και δεν το συζητά μαζί σου. Δεν σου ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα εσύ να φτιάχνεις χίλια δυο σενάρια και να πληγωμεσαι. Νομίζω εκεί πρέπει να εστιάσεις. Ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποια πράγματα και να συζητήσει μαζί σου όταν προκύπτει ένα πρόβλημα.
    συμφωνω, και πανω απ ολα, ειστε τοσα χρονια μαζι και σου κρυβει πραγματα απο την σεξουαλικη του ζωη.
    εχεις δικαιωμα να ξερεις τι συμβαινει και να αποφασισεις εσυ αν σε ξενερωνει η το δεχεσαι.
    το "αν δεν σαρεσει φυγε απ το σπιτι" για μενα δειχνει μεγαλη αποσταση μεταξυ σας κι ας μιλατε καθε 5 λεπτα..
    για εμενα δεν παιζει γυναικα. μαλλον του αρεσει να φοραει γυν. εσωρουχα..

Senior Member
    Δε νομίζω να τα φοράει, ούτε και να σε απατά.

Από τη στιγμή που θέλει να φοράς καλσόν όταν κάνετε σεξ και δεν μπορεί να εκσπερματίσει διαφορετικά, είναι σαν τα καλσόν σου να είναι ένα κομμάτι από σένα, κάτι από το σώμα σου ίσως. Μόνο έτσι μπορεί να ολοκληρώσει.

Κατά κάποιον τρόπο ολοκληρώνει με τα καλσόν σου, όχι μ' εσένα. Οπότε μπορεί όταν λείπεις να αυτοϊκανοποιείται με τα καλσόν σου και κατά πάσα πιθανότητα με τα καλσόν των πρώην του ή καλσόν που μπορεί να αγόρασε από κάποιο κατάστημα και είναι γι' αυτόν κάτι σαν την κοπέλα που του τα πούλησε. Δε σε απατά πρακτικά δηλαδή, αλλά στο μυαλό του κάνει σεξ με πολλές γυναίκες.

Ίσως.

Τώρα γιατί τα παρατά εδώ κι εκεί μέσ' το σπίτι δεν ξέρω. Μήπως θέλει να φορέσεις τα συγκεκριμένα καλσόν που δεν είναι δικά σου; Δηλαδή να τα δεις εσύ κι επειδή ξέρεις ότι του αρέσει να φοράς καλσόν, να προσφερθείς να τα φορέσεις για να το κάνετε.

Μπορείς όταν ξαναδείς κάποιο να τον ρωτήσεις αν θέλει να το φορέσεις.

Senior Member
    Ας τα πάρουμε με την σειρά. 13 χρόνια είστε μαζί και σου κρύβει το φετίχ του. Γιατί δεν νομίζω να τίθεται θέμα άλλης γυναίκας. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια, δεν ξέρεις πότε τι γίνεται.
    Είναι πολύ σοβαρό το ότι δεν μιλάει γι αυτό. Κρύβει ντροπή και ενοχές και θυμό για τον εαυτό του. Δεν νιώθει καλά με αυτό που κάνει, ας υποθέσουμε στην προκειμένη ότι τα φοράει.
    Συνήθως οι φετιχιστες όπως αυτό για πχ με τα γυναικεία εσώρουχα μπορεί να κρύβει χίλια δυο για την ψυχοσύνθεση του. Μπορεί να υπάρχει ένας κλονισμός ταυτότητας και να μην μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι και το τι θέλει. Ο θυμός και η άρνηση που βγάζει δεν είναι καλά.
    Εγω θα έκανα τρελές υποθέσεις, είναι στην φύση μου να σκέφτομαι το χειρότερο.
    Πρέπει να σταθείς σε αυτό. Αν δεν σαρεσει φύγε, αν το θυμάμαι καλά.
    Πρέπει να του εξηγήσεις, αν σε αφήσει και δεν επιτεθεί μαινόμενος, πως έτσι σε βάζει να σκέφτεσαι άσχημα πράγματα και πληγωνεσαι, πως έχει; κατανόηση και καταλαβαίνεις αν του αρέσει κάτι ιδιαίτερο στο σεξ η στον αυνανισμό. Όμως, πληγνεται η εμπιστοσύνη σου όταν αρνείται να το συζήτησει και κάνει κακό και στους δύο σας, στην σχέση σας. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δεν δικάζεται κάνεις για τις προτιμήσεις του. Αυτό πρέπει νάτο καταλάβει και να νιώσει ασφάλεια να ανοιχτεί γιατί νιώθει πως κάνει κάτι πολύ κακό. Εξήγησε του πως πρέπει να μιλά, για να σωθεί κια σχέση. Ουσιαστικά και όχι αερολογίες. Αν δεις ότι δεν μπορεί και θυμώνει και επιτίθεται, τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να είσαι με κάποιον που σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα, για την αξία σου και για αυτόν στο κατά πόσο είναι ειλικρινής και πίστος.

Senior Member
    Ίσως δεν το παραδέχεται γιατί υπάρχει στους άντρες η νοοτροπία να αποφεύγουν οτιδήποτε θηλυκό στην προσωπικότητα και στην εμφάνισή τους για να μη φανούν λιγότερο "σκληροί" ή "άντρες". ίσως όπως κάποιος ντρέπεται να κλαίει αυτός ντρέπεται να παραδεχτεί ότι του αρέσει να φοράει καλσόν.

Senior Member
    λες οτι βλεπει πορνο καθημερινα και ειναι κατι που δεν σε ενοχλει.
    το κανει και μπροστα σου, η θελει απαραιτητα να λειπεις;
    ειπες οτι τα πορνο ειναι με γυναικες. τι εννοεις; μονο γυναικες μεταξυ τους; η ζευγαρια;
    κι αν το κανει μονο οταν λειπεις, γιατι δεν δοκιμαζεις να του ζητησεις να το κανει οταν ειστε μαζι;
    επισης θα ελεγα να του ζητησεις να κανει ο'τι κανει με αυτα καλσον, μαζι σου. πως θα αντιδρουσε;

Junior Member
    πιστεύω ότι ντρέπεται γι αυτό δεν το λέει γτ την πρώτη φορά που το είδα τον είπα ανώμαλο τον εβρισα άρχισα να βάζω τα κλάματα και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν ήθελε. μάλλον έπρεπε να το πάρω πιο ήρεμα το θέμα και να το παίξω πως δεν τρέχει και κάτι. ίσως έτσι να ανοίγοταν

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λες οτι βλεπει πορνο καθημερινα και ειναι κατι που δεν σε ενοχλει.
    το κανει και μπροστα σου, η θελει απαραιτητα να λειπεις;
    ειπες οτι τα πορνο ειναι με γυναικες. τι εννοεις; μονο γυναικες μεταξυ τους; η ζευγαρια;
    κι αν το κανει μονο οταν λειπεις, γιατι δεν δοκιμαζεις να του ζητησεις να το κανει οταν ειστε μαζι;
    επισης θα ελεγα να του ζητησεις να κανει ο'τι κανει με αυτα καλσον, μαζι σου. πως θα αντιδρουσε;
    βλέπει πορνο με γυναίκες και με ανδρόγυνα. ποτε μπροστά μου. ούτε εγώ θα ήθελα να βλέπω πορνο μπροστά του αν ήθελα να κάνω κάτι μόνη μου. αν ήθελα να κάνω κάτι ως μέρος του παιχνιδιού φυσικά αλλά όταν θέλει να ικανοποιηθεί μόνος του δεν το κάνει μπροστά μου.

Junior Member
    Ας τα πάρουμε με την σειρά. 13 χρόνια είστε μαζί και σου κρύβει το φετίχ του. Γιατί δεν νομίζω να τίθεται θέμα άλλης γυναίκας. Δεν παίρνω και όρκο βέβαια, δεν ξέρεις πότε τι γίνεται.
    Είναι πολύ σοβαρό το ότι δεν μιλάει γι αυτό. Κρύβει ντροπή και ενοχές και θυμό για τον εαυτό του. Δεν νιώθει καλά με αυτό που κάνει, ας υποθέσουμε στην προκειμένη ότι τα φοράει.
    Συνήθως οι φετιχιστες όπως αυτό για πχ με τα γυναικεία εσώρουχα μπορεί να κρύβει χίλια δυο για την ψυχοσύνθεση του. Μπορεί να υπάρχει ένας κλονισμός ταυτότητας και να μην μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι και το τι θέλει. Ο θυμός και η άρνηση που βγάζει δεν είναι καλά.
    Εγω θα έκανα τρελές υποθέσεις, είναι στην φύση μου να σκέφτομαι το χειρότερο.
    Πρέπει να σταθείς σε αυτό. Αν δεν σαρεσει φύγε, αν το θυμάμαι καλά.
    Πρέπει να του εξηγήσεις, αν σε αφήσει και δεν επιτεθεί μαινόμενος, πως έτσι σε βάζει να σκέφτεσαι άσχημα πράγματα και πληγωνεσαι, πως έχει; κατανόηση και καταλαβαίνεις αν του αρέσει κάτι ιδιαίτερο στο σεξ η στον αυνανισμό. Όμως, πληγνεται η εμπιστοσύνη σου όταν αρνείται να το συζήτησει και κάνει κακό και στους δύο σας, στην σχέση σας. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δεν δικάζεται κάνεις για τις προτιμήσεις του. Αυτό πρέπει νάτο καταλάβει και να νιώσει ασφάλεια να ανοιχτεί γιατί νιώθει πως κάνει κάτι πολύ κακό. Εξήγησε του πως πρέπει να μιλά, για να σωθεί κια σχέση. Ουσιαστικά και όχι αερολογίες. Αν δεις ότι δεν μπορεί και θυμώνει και επιτίθεται, τότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να είσαι με κάποιον που σε κάνει να αμφιβάλλεις για σένα, για την αξία σου και για αυτόν στο κατά πόσο είναι ειλικρινής και πίστος.
    vickympou σίγουρα ντρέπεται ειδικά τότε που τον εβρισα και τον είπα ανώμαλο δεν υπάρχει περίπτωση να μου το πει. σίγουρα θεωρεί ότι δεν θα το πάρω καλά. προσπαθώ να τον ξεκλειδώσω θα του μιλήσω να του πω πως δεν είναι κακό να μου λεει οτι θελήσει. εχει ντραπεο σίγουρα.

george1520
    Guest
    Κανε το πιο απλό πράγμα. Απαίτησε απαντήσεις... Μην του τις δώσεις ετοιμες.. να λες Είναι αυτό ή αυτο ή αυτο; Θα διαλέξει την καλύτερη και θα στην σερβίρει. Μην πεις ποτε ποια μπορείς να αντέξεις. Απλα απαίτησε. Εξηγησε του οτι δεν μπορείς αλλο έτσι. Αν σε νοιάζεται και θελει να εχετε μια καλη σχεση θα πρέπει να κάνει κάτι. Μην του δείξεις ότι τον κρίνεις. Δείξε του οτι θες να ακούσεις. Να καταλάβεις..
    Μην ακούς αλλά σεναρια .. εμεις μπορούμε να σου πουμε χιλια δυο. Θα μπερδευτεις περισσότερο. Έχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως αν τα φοράει υπάρχει πιθανότητα να μην το παραδεχτεί. Σου εξήγησα πριν για ποιόν λογο. Περιμένουμε εξελίξεις.
    Last edited by george1520; 05-09-2019 at 15:39. Reason: διόρθωση

Junior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κανε το πιο απλό πράγμα. Απαίτησε απαντήσεις... Μην του τις δώσεις ετοιμες.. να λες Είναι αυτό ή αυτο ή αυτο; Θα διαλέξει την καλύτερη και θα στην σερβίρει. Μην πεις ποτε ποια μπορείς να αντέξεις. Απλα απαίτησε. Εξηγησε του οτι δεν μπορείς αλλο έτσι. Αν σε νοιάζεται και θελει να εχετε μια καλη σχεση θα πρέπει να κάνει κάτι. Μην του δείξεις ότι τον κρίνεις. Δείξε του οτι θες να ακούσεις. Να καταλάβεις..
    Μην ακούς αλλά σεναρια .. εμεις μπορούμε να σου πουμε χιλια δυο. Θα μπερδευτεις περισσότερο. Έχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως αν τα φοράει υπάρχει πιθανότητα να μην το παραδεχτεί. Σου εξήγησα πριν για ποιόν λογο. Περιμένουμε εξελίξεις.
    Θα του μιλήσω σήμερα όταν θα κλείσει το μαγαζί και θα έρθει σπίτι θα του μιλήσω γτ δεν αντεχω άλλο. το χειρότερο απ όλα είναι ότι με έχει κάνει κομμάτια από στεναχωρια που δεν ξέρω τι γίνεται. Σε ευχαριστω πολυ που απαντάς και εσύ και όλοι σας. Δεν μπορούσα να το εκμηστηρευτω κάπου αλλού. Ήσαστε η σανιδα σωτηρίας μου για όλα αυτά που συνέβησαν και μπόρεσα να το πω. Όταν θα έχω απαντήσεις θα σας ενημερώσω για την έκβαση των γεγονότων.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Καλησπέρα Φαντασία!
    Γνωρίζω άτομα που έχουν κρυφά σχέσεις από σύζυγο - κοπέλα και δεν έχει πάρει χαμπάρι κάνεις τίποτα μέχρι την στιγμή που το αποκάλυψαν οι ίδιοι. Όπως γνωρίζω και άτομα που έχω φετίχ και κάνεις δεν γνωρίζει τίποτα είτε και δεν το έχουν πει ποτέ στον/στην σύντροφο. Δεν στα λέω αυτά για να σε στεναχωρήσω αλλά για να σου πω ότι ο μόνος τρόπος για να μάθεις την αλήθεια είναι ο ίδιος σου ο άντρας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσαι είναι υποθέσεις που μπορεί να είναι και πραγματικότητα αλλά μπορεί και όχι.
    Για εμένα η λύση είναι η καθαρή κουβέντα μαζί του. Μιλήστε ανοιχτά για ότι συμβαίνει. Να είσαι ανοιχτή και πρόθυμη να ακούσεις οτιδήποτε σου πει γιατί αυτήν την στιγμή θέλεις μόνο να μάθεις την αλήθεια και μετά βλέπεις τι θα κάνεις. Ο καθένας έχει τα όρια του και εσύ γνωρίζεις τα δικά σου. Άλλος δεν θα άντεχε τα φετιχ, άλλος την απιστία άλλος τίποτα από τα δύο και άλλος και τα δύο..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast