Results 16 to 18 of 18
-
21-09-2019, 03:08 #16
- 23-09-2019, 02:42 #17MrgilleasGuest
σε ευχαριστω για τις ευχες.τουλαχιστον βασανιζομαι που βασανιζομαι εδω και εχω γινει δυσλειτουργικος ειναι κριμα και στην αλλη ζωη να βασανιζομαι αιωνια.προσπαθω οσο μπορω να ειμαι σωστος και να μην βλαπτω και αδικω το συνανθρωπο μου αλλα ανθρωποι ειμαστε και ευκολα γινεται η αμαρτια γι αυτο θελει τακτικη εξομολογηση για να παρουμε την αφεση αμαρτιων.διοτι για τα ανεξομολογητα αμαρτηματα θα κριθουμε οχι γι αυτα που εχουμε εξομολογηθει.
Η αληθεια ειναι οτι αγανακτω καμια φορα οχι για τη παθηση που εχω που σιγουρα δινει ελαφρυντικα στις πραξεις μας απεναντι στο Θεο γιατι δεν ειναι λιγο ολη η λειτουργικοτητα σου και τα νευρα και ολα τα αρνητικα ανθρωπινα συναισθηματα να ρυθμιζονται απο ενα ή περισσοτερα ψυχοφαρμακα αλλα στεναχωριεμαι που λογω της παθησης περιθωριοποιουμαι ή με αντιμετωπιζουν με υποτιμηση λες και φταιω εγω ή ο καθε ψυχωτικος που αρρωστησε.οπως εχω τονισει πολλες φορες δεν φταιω εγω που αρρωστησα ουτε ουσιες πηρα ουτε καν καφε δεν επινα ουτε πινω τωρα για να μου βγαλει ψυχωση γιατι και ο αρκετος καφες που πινει ο περισσοτερος κοσμος μπορει να προκαλεσει ψυχωτικα συμπτωματα σε μεγαλες δοσεις.
η περιπτωση μου αφορουσε καθαρα θεματα κακομεταχειρισης που υπεστησα οταν ημουν ανηλικος και ο ψυχισμος μου ηταν ευαισθητος τοτε αλλα και λογω γονιδιων γιατι για να εμφανιστει η σχιζοφρενεια απαιτει και την προδιαθεση,δηλαδη θελει συνδυασμο περιβαλλοντος και γονιδιων.
Η εμφανιση της ψυχωσης δεν ειναι ουτε αποκελειστικα γονιδια ουτε αποκλειστικα περιβαλλον ειναι συνδυασμος και των δυο για να εκδηλωθει ,γιατι ξερω ατομα που ειχαν γονεις με σχιζοφρενεια και ομως αυτα τα ατομα τα παιδια των ψυχωτικων δεν εμφανισαν ψυχωση και ξερω αλλα ατομα που δεν ειχαν στο στενο οικογενειακο κυκλο ατομο με ψυχωση και ομως εμφανισαν σχιζοφρενεια.
γιατι παλια που εγραφα εδω εγραφαν μερικοι οτι τη σχιζοφρενεια την περνας πασει θυσια γιατι ειναι γραφτο να την περασεις κατι που ειναι περα για περα λαθος και απαντησα στις προηγουμενες προτασεις οπως επισης οτι η σχιζοφρενεια θελει αρκετα χρονια για να εκδηλωθει που συμβαινει αλλα οχι σε ολες τις περιπτωσεις καποιοι απο ισχυρο σοκ την επομενη ημερα μπορει να εμφανισουν ψυχωση χωρις να εχουν προδρομα συμπτωματα και καποιοι να εχουν προδρομα συμπτωματα και ομως ναμην εμφανισουν ψυχωση
23-09-2019, 03:46 #18MrgilleasGuestΝα σημειωσω κατι.Aλλα και αυτοι που επιναν αλκοολ και διαφορες ουσιες και επαθαν ψυχωση δεν ξερουμε ποσο ασχημα περασαν στη ζωη τους για να καταληξουν στη χρηση πολλα ατομα ηταν απο κακοποιητικο περιβαλλον και του εδερναν ή εβλεπαν ασχημες εικονες και κατεφυγαν εκει να λυτρωθουν που τους οδηγησε στη ψυχωση,οποτε ουτε αυτοι φταινε.ακομα και ενας δολοφονος δεν μπορουμε να ξερουμε τι περασε στη ζωη του και κατεληξε παραβατικος ποτε να μην κρινουμε κανεναν.πρεπει να δινουμε ελαφρυντικα στον καθενα ακομα και κακια να εκφραζει κανενας δεν γεννιεται κανεις κακος ανθρωπος λιγοι ειναι αυτοι που εκ γενετης ειναι κακοι οι περισσοτεροι απο αυτα που περναμε γινομαστε σκληροι.Μονο η πιστη στο Θεο και στο Χριστιανισμο(που διδασκει την αγαπη και οχι μισος και βια) μπορει να απαλυνει τα αρνητικα συναισθηματα μας και στους ψυχωτικους παντα σε συνδυασμο με τα φαρμακα μιας και χωρις φαρμακα ο ψυχωτικος δεν μπορει να επιβιωσει και να ζησει χωρις υποτροπες