ΓΟΠ(ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Σίγουρα εγώ είχα δει διαφορά στο δεκαπενθημερο αλλά πλέον στους 3 μήνες με έχει πιάσει για τα καλά,, μακάρι να έχει να μου δώσει κι άλλο όμως
    Λες δε θα σου δώσει;

Senior Member
    Θεωρώ πως ναι και από ότι μου λέει και η ψυχίατρος,,, πάντως πριν είχα ένα άγχος που δεν μπορούσες να ζήσεις με αυτό,,, τουλάχιστον τώρα ότι και να σκεφτώ ότι και άσχημο να είναι είναι φυσιολογικό το άγχος

Senior Member
    Θεωρώ πως ναι και από ότι μου λέει και η ψυχίατρος,,, πάντως πριν είχα ένα άγχος που δεν μπορούσες να ζήσεις με αυτό,,, τουλάχιστον τώρα ότι και να σκεφτώ ότι και άσχημο να είναι είναι φυσιολογικό το άγχος
    Nαι η αλήθεια είναι ότι μειώνει το άγχος κ τις κρίσεις πανικού.. Στο θέμα διάθεσης θα περιμένω λίγο ακόμα

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους, όπως έχω ξαναπεί πριν λίγο καιρό μετά από ένα γεγονός που έμαθα απόκτησα γαδ με πολλά ψυχοσωματικα,, ύστερα από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς ψυχολόγος και ψυχίατρους κατέληξα το τελευταίο 3μημο να κάνω αγωγή με ladoze,,, η αλήθεια είναι ότι τώρα με έχει πιάσει για τα καλά το χάπι και έχουν φύγει σχεδόν όλα τα ψυχοσωματικα που είχα κυρίως στη κοιλιά και στο στήθος και το άγχος μου το εχη μηδενίσει σχεδόν στο 100% ακόμα και όταν κάνω κακές σκέψεις,,, στην αρχή αυτής της ιστορίας πριν 6 7 μήνες δλδ σε μια από τις κρίσεις που έπαθα πήγα και έκανα γαστροσκοπηση όπου και μου βρήκαν γοπ και μετά από μια θεραπεία με λαπραζολ για δύο μήνες έφυγε εντελώς,, έχει τώρα όμως λίγο καιρό κανένα μήνα που με έχει ξαναπιάσει και ξαναπήγα σε άλλο γαστρεντορολογο και μ δίνει κάθε μέρα φυσική μαστίχα Χίου και όταν έχω θέμα μόνο τότε να παίρνω λαπραζολ,,, το έχω ξεκινήσει ήδη αυτό 2 βδομάδες και χρειάστηκε 2 φορές να πάρω λαπραζολ,,, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οκ έστω και με την αγωγή ξεπέρασα το άγχος αλλά απέκτησα το στομαχι,,,, και το λέω αυτό γτ πριν οκ να με πονούσε γτ είχα άγχος αλλά τώρα δεν έχω,,,,αν έχετε παρόμοια παραδείγματα θα με βοηθούσε,, ευχαριστώ πολυ
    Laprazol πόσα mg σου έδωσε τη μέρα; και πως το παίρνεις

Senior Member
    Πριν 6 με 7 μέρες η αλήθεια είναι ότι ξαναπήγα σε γαστρεντορολογο στο 4 βασικά μέσα σε αυτό το διάστημα και μου είπε σε πονάει το στομαχι γιατί στην αρχή δεν έκανες σωστά αγωγή,,, και εδώ αυτές τις μέρες ξεκίνησα την αγωγή που μου έδωσε η οποία είναι 3 μη η και θα παίρνω το 1 μήνα λαπραζολ πρωί βράδυ το 2 μήνα μόνο μεσημέρι και τον τρίτο μέρα παρά μέσα,,,, τώρα για 8 μέρες θα παίρνω ένα rifacol νομίζω και για ένα μήνα ένα ibutin,,, και για ένα μήνα μου έδωσε και κάτι προβιοτικα αυτή είναι η αγωγή που έχω αρχίσει εδώ και 7 μέρες,,το λαπραζολ παίρνω ένα χάπι των 30 κάθε φορά,, αντιμετωπίζεις και εσύ θέματα με το στομαχι;

Gianni πως είσαι με το στομάχι σ? Εγώ ποναγα έκανα γαστροσκοπηση και μ βρήκαν γαστριτιδα η οποία έχει ξεκινήσει και επουλωνεται αλλά εγώ συνεχίζω και πονάω. Μου έδωσε pariet αλλά δεν μου έκαναν τίποτα επίσης δοκίμασα μαστίχα τις κάψουλες κι αυτές δεν μου έκαναν τίποτα. Μου είπε ότι είναι από το άγχος και δεν ξέρω τι να πάρω για να περάσει ο πόνος. Παλιότερα επερνα και nexium ειμουν καλύτερα. Εσύ είχες πόνους?
    Πριν 6 με 7 μέρες η αλήθεια είναι ότι ξαναπήγα σε γαστρεντορολογο στο 4 βασικά μέσα σε αυτό το διάστημα και μου είπε σε πονάει το στομαχι γιατί στην αρχή δεν έκανες σωστά αγωγή,,, και εδώ αυτές τις μέρες ξεκίνησα την αγωγή που μου έδωσε η οποία είναι 3 μη η και θα παίρνω το 1 μήνα λαπραζολ πρωί βράδυ το 2 μήνα μόνο μεσημέρι και τον τρίτο μέρα παρά μέσα,,,, τώρα για 8 μέρες θα παίρνω ένα rifacol νομίζω και για ένα μήνα ένα ibutin,,, και για ένα μήνα μου έδωσε και κάτι προβιοτικα αυτή είναι η αγωγή που έχω αρχίσει εδώ και 7 μέρες,,το λαπραζολ παίρνω ένα χάπι των 30 κάθε φορά,, αντιμετωπίζεις και εσύ θέματα με το στομαχι;

Zelda εσύ που έχεις γαστριτιδα έχεις πόνους? Περνεισ αγωγή? Γτ κι εμένα μου βρήκαν ήπια γαστριτιδα αλλά έχω πόνους μου εδωσε pariet αλλά δεν μου έκαναν κάτι και μου είπε ότι είναι από το άγχος ο καθημερινός πόνος.
    Quote Originally Posted by Zelda215 View Post
    Παιζει ρολο σημαντικο η διατροφη σου...ο καφες και το τσιγαρο...ειναι κατι που κατα καιρους θα σε ενοχλει..εγω εχω γαστριτιδα χρονια...ο γιατρος μου μου εχει πει οτι ανοιξη κ φθινοπωρο ειναι ο καιρος που τα στομαχια γινονται πιο ευαισθητα κ νιωθουμε περισσοτερες ενοχλησεις....το αγχος παντα θα σε χτυπαει στο πεπτικο...με τη μαστιχα πιστευω θα εισαι ενταξει...αν σε ενοχλει απλα προσπερασε το...γτ οσο το σκεφτεσαι δημιουργεις αγχος κ το επηρεαζεις

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους, όπως σωστά είπε προανέφερε κάποιος από τους συμφορουμίτες στο στομάχι παίζει μεγάλο ρόλο η διατροφή, οι ώρες που τρως, η ποσότητα που τρως, το τσιγάρο και ο καφές καθώς και πολύ μεγάλο ρόλο το αγχος. Πάσχω από χρόνια γαστρίτιδα και ΓΟΠ, η αλλαγή των εποχών είναι ο εφιάλτης μου και οι καούρες είναι ο φίλος μου. ¨οσοι έχετε θέματα με το στομάχι και δεν το έχετε ψάξει, καλό είναι να κάνετε μια επίσκεψη σε έναν γιατρό για να δείτε αν έχετε ελικοβακτηρίδιο.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Καλησπέρα numeron εγώ είχα ελικοβακτηρίδιο το εκριζωσα έκανα γαστροσκοπηση και το είδε ο γιατρός με βιοψία που πήρε. Βέβαια μου δημιούργησε γαστριτιδα αλλά επουλωσιμη έχει ήδη ξεκινήσει μου είπε να επουλωνεται. Αλλά εμένα το στομάχι μου πονάει. Ήθελα να σε ρωτήσω εσύ με γαστριτιδα που έχεις πονάς? Διατροφή κάνω, αγωγή δεν μου έδωσε γτ μου είπε ότι είναι σε τέτοιο στάδιο η γαστριτιδα που δεν χρειάζεται. Μόνο μαστίχα Χίου μου είπε.
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Καλημέρα σε όλους, όπως σωστά είπε προανέφερε κάποιος από τους συμφορουμίτες στο στομάχι παίζει μεγάλο ρόλο η διατροφή, οι ώρες που τρως, η ποσότητα που τρως, το τσιγάρο και ο καφές καθώς και πολύ μεγάλο ρόλο το αγχος. Πάσχω από χρόνια γαστρίτιδα και ΓΟΠ, η αλλαγή των εποχών είναι ο εφιάλτης μου και οι καούρες είναι ο φίλος μου. ¨οσοι έχετε θέματα με το στομάχι και δεν το έχετε ψάξει, καλό είναι να κάνετε μια επίσκεψη σε έναν γιατρό για να δείτε αν έχετε ελικοβακτηρίδιο.

Banned
    δεν θα ξεπερασεις για παντα το προβλημα παρα μονο εαν γινει επεμβαση φιλε μου, μονον ετσι ειδαλος να εισαι ετοιμος για εφορου ζωης φαρμακα οπο καθε 3,5 χρονια θελουν αλλαη λογο κορεσμου του δωδεκαδαχτυλου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12