ΓΟΠ(ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

ΓΟΠ(ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ)

Καλησπέρα σε όλους, όπως έχω ξαναπεί πριν λίγο καιρό μετά από ένα γεγονός που έμαθα απόκτησα γαδ με πολλά ψυχοσωματικα,, ύστερα από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς ψυχολόγος και ψυχίατρους κατέληξα το τελευταίο 3μημο να κάνω αγωγή με ladoze,,, η αλήθεια είναι ότι τώρα με έχει πιάσει για τα καλά το χάπι και έχουν φύγει σχεδόν όλα τα ψυχοσωματικα που είχα κυρίως στη κοιλιά και στο στήθος και το άγχος μου το εχη μηδενίσει σχεδόν στο 100% ακόμα και όταν κάνω κακές σκέψεις,,, στην αρχή αυτής της ιστορίας πριν 6 7 μήνες δλδ σε μια από τις κρίσεις που έπαθα πήγα και έκανα γαστροσκοπηση όπου και μου βρήκαν γοπ και μετά από μια θεραπεία με λαπραζολ για δύο μήνες έφυγε εντελώς,, έχει τώρα όμως λίγο καιρό κανένα μήνα που με έχει ξαναπιάσει και ξαναπήγα σε άλλο γαστρεντορολογο και μ δίνει κάθε μέρα φυσική μαστίχα Χίου και όταν έχω θέμα μόνο τότε να παίρνω λαπραζολ,,, το έχω ξεκινήσει ήδη αυτό 2 βδομάδες και χρειάστηκε 2 φορές να πάρω λαπραζολ,,, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οκ έστω και με την αγωγή ξεπέρασα το άγχος αλλά απέκτησα το στομαχι,,,, και το λέω αυτό γτ πριν οκ να με πονούσε γτ είχα άγχος αλλά τώρα δεν έχω,,,,αν έχετε παρόμοια παραδείγματα θα με βοηθούσε,, ευχαριστώ πολυ

Quote Originally Posted by Giannisk91 View Post
    Καλησπέρα σε όλους, όπως έχω ξαναπεί πριν λίγο καιρό μετά από ένα γεγονός που έμαθα απόκτησα γαδ με πολλά ψυχοσωματικα,, ύστερα από πολλές επισκέψεις σε γιατρούς ψυχολόγος και ψυχίατρους κατέληξα το τελευταίο 3μημο να κάνω αγωγή με ladoze,,, η αλήθεια είναι ότι τώρα με έχει πιάσει για τα καλά το χάπι και έχουν φύγει σχεδόν όλα τα ψυχοσωματικα που είχα κυρίως στη κοιλιά και στο στήθος και το άγχος μου το εχη μηδενίσει σχεδόν στο 100% ακόμα και όταν κάνω κακές σκέψεις,,, στην αρχή αυτής της ιστορίας πριν 6 7 μήνες δλδ σε μια από τις κρίσεις που έπαθα πήγα και έκανα γαστροσκοπηση όπου και μου βρήκαν γοπ και μετά από μια θεραπεία με λαπραζολ για δύο μήνες έφυγε εντελώς,, έχει τώρα όμως λίγο καιρό κανένα μήνα που με έχει ξαναπιάσει και ξαναπήγα σε άλλο γαστρεντορολογο και μ δίνει κάθε μέρα φυσική μαστίχα Χίου και όταν έχω θέμα μόνο τότε να παίρνω λαπραζολ,,, το έχω ξεκινήσει ήδη αυτό 2 βδομάδες και χρειάστηκε 2 φορές να πάρω λαπραζολ,,, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν οκ έστω και με την αγωγή ξεπέρασα το άγχος αλλά απέκτησα το στομαχι,,,, και το λέω αυτό γτ πριν οκ να με πονούσε γτ είχα άγχος αλλά τώρα δεν έχω,,,,αν έχετε παρόμοια παραδείγματα θα με βοηθούσε,, ευχαριστώ πολυ
    Μέσα στα συμπτώματα σου φίλε ηταν και η ναυτία!?

Senior Member
    Παιζει ρολο σημαντικο η διατροφη σου...ο καφες και το τσιγαρο...ειναι κατι που κατα καιρους θα σε ενοχλει..εγω εχω γαστριτιδα χρονια...ο γιατρος μου μου εχει πει οτι ανοιξη κ φθινοπωρο ειναι ο καιρος που τα στομαχια γινονται πιο ευαισθητα κ νιωθουμε περισσοτερες ενοχλησεις....το αγχος παντα θα σε χτυπαει στο πεπτικο...με τη μαστιχα πιστευω θα εισαι ενταξει...αν σε ενοχλει απλα προσπερασε το...γτ οσο το σκεφτεσαι δημιουργεις αγχος κ το επηρεαζεις

YokoChoco
    Guest
    ΓΟΠ...
    κόβεις καφέ, τομάτα, εσπεριδοειδή(λεμόνια, πορτοκάλια, γκρειπ φρούτ κτλ) και αλκοολ, οπως και τσιγάρο.
    Καθημερινα μπορείς να παίρνεις γλυκόριζα, είναι πιο αποτελεσματική από την μαστίχα Χίου
    έχω παρόμοιο πρόβλημα.
    Εγώ αυτά κάνω και είμαι οκ, σκέψου είχα πονόκοιλους και βήχα επί 3 χρόνια κ δεν ήξερα τι ήταν, εφτιαξα την διατροφή μου κ όλα οκ!

Επίσης να τρώς πρόβειο γιαούρτι με πέτσα, κεφίρ και ξινογαλο κάνουν καλό στο στομάχι, όχι μεγάλες ποσότητες.
    Να μην τρώς πολλά λίπη, γενικά στεγνά φαγητά σε μικρές ποσότητες....

Banned
    η παλυνδρομιση εχει μια και μονο λυση!! χειρουργιο!! σου σκιζουν το στομαχι, το δενουν στον εισοφαγο και τελος!! ουτε φαρμακα ξανα ουτε τυποτα!! ειναι η καλητερη λυση!! Η αλλη λυση ειναι πικριλες και φαρμακα μεχρι να γερασουμε!!
    Το χειρουργιο δεν ειναι κατι δυσκολο, σου σκιζουν το στομαχι απο δεξια, κι κατω απο πνευμονια, το ραβουν το μισο και μετα το ανεβαζουν λιγο πιο πανω στον εισοφαγο!! θα στο κανα κι εγω, αλλα δεν ξερω αν επιτρεπετε?

Senior Member
    K γω λαπραζολ παίρνω κ πάω καλύτερα!! Αλλά δε μ μίλησε ο γιατρός για χειρουργείο

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Και εγώ πριν 2 μήνες σε μια γαστροσκόπηση βρέθηκε ότι έχω παλινδρόμηση!ο γιατρός μου έδωσε αγωγή. laprazol και ένα αντιεμετικο αν και δεν είχα εμετούς!η αγωγή τελειώνει σε λίγες μέρες και νιώθω πολύ πολύ καλύτερα.
    Θα σου πω τι βοήθησε σε εμένα:
    Ελάττωσα πολύ γενικά το άμυλο γιατί κατάλαβα ότι με πειράζει και έχασα και 2 3 κιλά αν και δεν χρειαζόταν αλλά λόγω ότι προσέχω παραπάνω πλέον έγινε και αυτό.αμα εχεις παραπανω κιλα προσπαθησε να χασεις βαρος.δεν τρώω πλέον βαριά το βράδυ και σίγουρα τρώω 3 ώρες πριν κοιμηθώ ..άμα καπνίζεις και πίνεις προσπάθησε να το ελαττώσεις αν δεν μπορείς να τα κόψεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Και εγώ πριν 2 μήνες σε μια γαστροσκόπηση βρέθηκε ότι έχω παλινδρόμηση!ο γιατρός μου έδωσε αγωγή. laprazol και ένα αντιεμετικο αν και δεν είχα εμετούς!η αγωγή τελειώνει σε λίγες μέρες και νιώθω πολύ πολύ καλύτερα.
    Θα σου πω τι βοήθησε σε εμένα:
    Ελάττωσα πολύ γενικά το άμυλο γιατί κατάλαβα ότι με πειράζει και έχασα και 2 3 κιλά αν και δεν χρειαζόταν αλλά λόγω ότι προσέχω παραπάνω πλέον έγινε και αυτό.αμα εχεις παραπανω κιλα προσπαθησε να χασεις βαρος.δεν τρώω πλέον βαριά το βράδυ και σίγουρα τρώω 3 ώρες πριν κοιμηθώ ..άμα καπνίζεις και πίνεις προσπάθησε να το ελαττώσεις αν δεν μπορείς να τα κόψεις.
    Εμένα μ έχει δώσει το λαπραζολ κ το σιλροτον, αλλά δε μ είπε για πόσο καιρό.. Ήδη νμζω έχω κλείσει 2 μήνες

Senior Member
    Αυτά τα χάπια όπως laprazol nexium ο γιατρός μου, μου είπε ότι δεν κάνει να τα παίρνεις για πολύ,,, γιατί λέει η συχνή χρήση δημιουργεί προβλήματα στο στομάχι,, γτ έχουν και τα δύο πραζολημοθ είπε,,, προβλήματα όπως πολύποδες αυτό συγκράτησα,,, και εγω είχα ξεκινήσει λαπραζολ για δύο μήνες και όλα καλά,, και τώρα που με ξαναπιάσει μου είπε να παίρνω ένα φυτικό χάπι μαστίχα Χίου και όταν έχω θέμα να παίρνω ένα λαπραζολ η νεξιουμ,, και μου είπε για αυτό τν τν λόγο μου είπε σ δίνω τν μαστιχα

Senior Member
    Αυτά τα χάπια όπως laprazol nexium ο γιατρός μου, μου είπε ότι δεν κάνει να τα παίρνεις για πολύ,,, γιατί λέει η συχνή χρήση δημιουργεί προβλήματα στο στομάχι,, γτ έχουν και τα δύο πραζολημοθ είπε,,, προβλήματα όπως πολύποδες αυτό συγκράτησα,,, και εγω είχα ξεκινήσει λαπραζολ για δύο μήνες και όλα καλά,, και τώρα που με ξαναπιάσει μου είπε να παίρνω ένα φυτικό χάπι μαστίχα Χίου και όταν έχω θέμα να παίρνω ένα λαπραζολ η νεξιουμ,, και μου είπε για αυτό τν τν λόγο μου είπε σ δίνω τν μαστιχα
    Ααα δεν το γνώριζα.. Εγω έχω τέλη του μήνα ραντεβού, οπότε θα τον ρωτήσω αν συνεχίζουμε ή όχι. Τα παίρνω από Ιούλιο πάντως

Senior Member
    Για ποιο λόγο το έπαιρνες εσύ Μαρία? Είχες καούρες πόνο;

Senior Member
    Για ποιο λόγο το έπαιρνες εσύ Μαρία? Είχες καούρες πόνο;
    Καούρες κ αναγούλα ειδικά το πρωωιι.

Senior Member
    Κατάλαβα,με το ladoze τι γίνεται είσαι καλύτερα;

Senior Member
    Κατάλαβα,με το ladoze τι γίνεται είσαι καλύτερα;
    Θεωρώ πως ναι, έχω δρόμο ακόμα όμως!

Senior Member
    Σίγουρα εγώ είχα δει διαφορά στο δεκαπενθημερο αλλά πλέον στους 3 μήνες με έχει πιάσει για τα καλά,, μακάρι να έχει να μου δώσει κι άλλο όμως

Page 1 of 2 12 LastLast