Οριακή μου αγάπη Vol. 2 - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 114 FirstFirst ... 444525354555664104 ... LastLast
Results 796 to 810 of 1696
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ρε Αιολε σορρι αλλά επειδή το κατέχεις εξηγησε μου κατι, το μαμα και μπαμπα τα παιδακια στη γειτονια και το σχολείο δεν με παίζουν ,μπαμπα τα παιδιά στο στρατο δεν με κάνουν παρέα πως μεταφράζεται ψυχιατρικά ή ψυχολογικά;
    επέτρεψε μου να μην απαντήσω στο ερώτημά σου γιατί θα φάω κι άλλη αναφορά. Ο big brother έχει μάτια παντού!

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    επέτρεψε μου να μην απαντήσω στο ερώτημά σου γιατί θα φάω κι άλλη αναφορά. Ο big brother έχει μάτια παντού!
    Φιλε μου απορια θα μου λυσεις σε φορουμ ψυχολογιας βρισκομαστε δεν κατηγορουμε καποιον . Τωρα αν καποιος βλεπει τον εαυτο του σε αυτο, ειναι δικο του προβλημα και δεν θα του το λυσουμε εμεις.

Senior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 05-10-2020 at 16:49.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 05-10-2020 at 16:48.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Φιλε μου απορια θα μου λυσεις σε φορουμ ψυχολογιας βρισκομαστε δεν κατηγορουμε καποιον . Τωρα αν καποιος βλεπει τον εαυτο του σε αυτο, ειναι δικο του προβλημα και δεν θα του το λυσουμε εμεις.
    εκτιμώ την αλλαγή ύφους μετά το προηγούμενο ειρωνικότατο σχόλιό σου, αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Μπορείς βέβαια να με παραπέμψεις στην μετάφραση του oboro που έκανε για λογαριασμό σου αν αυτό ειναι οκ για εσένα.

edit: παρεξήγησα το προηγούμενο σχόλιό σου. Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες. Ζητώ συγνώμη!
    Last edited by aeolus74; 05-10-2020 at 22:50.

Senior Member
    Προσωπικά δεν διαβάζω κανένα άλλο θρεντ εκτός από τούτο εδώ. Είναι υποχρεωτικό να διαβάζουμε και τα άλλα δηλαδή; Αυτό που βλέπω τώρα είναι να γίνεται μεταφορά ενός καυγά από αλλού ( ; ) και δεν έχω καν διάθεση να ψάχνω όλο το φόρουμ να δω που αλλού αναφέρεστε. Από τη στιγμή που εγώ και ο George δεν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δημιουργηθεί θέμα στο παρόν θρεντ.

Senior Member
    Σαφώς και δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα των άλλων. Αυτό είναι το μάθημα που πήρα. Τώρα αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του σε αυτό.... δε ξέρω, ας προβληματιστεί λίγο

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Σαφώς και δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα των άλλων. Αυτό είναι το μάθημα που πήρα. Τώρα αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του σε αυτό.... δε ξέρω, ας προβληματιστεί λίγο
    Νομίζω ότι η λέξη "ναρκισσάκι" εκνεύρισε κάποιον... Την είπε ο George για μένα, αλλά εγώ που ξέρω τι είμαι και τι δεν είμαι δεν θύμωσα ούτε πιάστηκα από αυτό. Απλά δεν ήθελα να το συνεχίσω το θέμα και το έληξα εκεί. Γιατί είναι λογικό ότι εδώ μέσα, με τρεις σειρές που γράφουμε, γίνονται και παρεξηγήσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι, αντί να θυμώσω εγώ, θύμωσε άλλος...

Senior Member
    Δεν προσεξατε καν οτι ο γιωργος ξεκινησε απο το "ε λιγο bpd εισαι", και μετα πηγε στο "λιγο ναρκισσακι εισαι" οταν ειδε πως το πρωτο δεν "βρηκε" αρκετα. Κι επειδη βλεπω αρκετο "γονιμο προβληματισμο" σχετικα με λεξεις-κλειδια, μαλλον δεν ξερετε πως ο γιωργος εχει μακρυ ιστορικο εμμονης με τον ναρκισσισμο, ειδικα σε σχεση με τις γυναικες που πασχουν απο οριακη. Υποστηριζει δε την αστηρικτη (και μαλλον ιδιου προελευσης) θεωρια πως ο ναρκισσισμος ειναι το θεμελιο οχι μονο της οριακης, αλλα ολων (!) των διαταραχων προσωπικοτητας...

https://www.psychology.gr/forum/thre...=1#post1050785

(Γενικα να ξερετε, απαντησεις μπορειτε να βρειτε και στο υπολοιπο 99,999999% αυτου του σαϊτ...)

Oboro ,έχω ένα μπαράκι, πάει καλά, αλλά δυσκολεύομαι να "διώξω" τον κόσμο πριν τις 12. Θα ήθελες να έρχεσαι εκεί κατά τις 11 να τους πιάνεις τη κουβέντα για κάνα μισάωρο για να μη φάμε και κανα πρόστιμο; Ξεκούραστο μεροκαματάκι, σκέψου το

Senior Member
    Σορρυ, ειμαι ανθρωπος της μερας ^_^ ηλιε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ήλιος μεγάλος και ζεστός View Post
    Oboro ,έχω ένα μπαράκι, πάει καλά, αλλά δυσκολεύομαι να "διώξω" τον κόσμο πριν τις 12. Θα ήθελες να έρχεσαι εκεί κατά τις 11 να τους πιάνεις τη κουβέντα για κάνα μισάωρο για να μη φάμε και κανα πρόστιμο; Ξεκούραστο μεροκαματάκι, σκέψου το
    χαχα! Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει κι εδώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ήλιος μεγάλος και ζεστός View Post
    Ρε συ, αν έχεις όντως μπαράκι πες μας να έρθουμε να τα πούμε εκεί... (οι υπόλοιποι).

Ακόμα γελάω με αυτό που είπες. Να σαι καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Epsilon View Post
    Νομίζω ότι η λέξη "ναρκισσάκι" εκνεύρισε κάποιον... Την είπε ο George για μένα, αλλά εγώ που ξέρω τι είμαι και τι δεν είμαι δεν θύμωσα ούτε πιάστηκα από αυτό. Απλά δεν ήθελα να το συνεχίσω το θέμα και το έληξα εκεί. Γιατί είναι λογικό ότι εδώ μέσα, με τρεις σειρές που γράφουμε, γίνονται και παρεξηγήσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι, αντί να θυμώσω εγώ, θύμωσε άλλος...
    Τουλαχιστον αντιλαμβάνεσαι σε σχέση με άλλους το ύφος γραφής όταν μιλάμε. Λες τυχαία να είπα ναρκισσακι και όχι ναρκισσιστης? Για εμένα έχουν μεγάλη διαφορά και μάλλον το ίδιο κατάλαβες κι εσυ. Ναρκισσισμό έχουμε όλοι και είναι υγιής μέχρι κάποιο βαθμό, ε ας πούμε κατά τη γνώμη μου θεωρώ πως είσαι ένα κλικ παραπάνω όπως οι περισσότεροι και πολύ πιθανό κι εγώ, αλλά σίγουρα δε μ αρέσει να παίζω με τους άλλους συναισθηματικά και να τους βλέπω σαν παιχνίδι.
    Τώρα ότι μισώ τις bpd δε θα το σχολιάσω, μακάρι να ήταν εδώ μέσα να την ρωτούσατε να μπορούσατε να παίρνατε απ ευθείας απάντηση. Τώρα αν μου πει κάποιος ότι γνώρισα κάποιον/κάποια bpd, τι να κάνω, απλά θα του πω εξαφανίσου. Αυτό δε σημαίνει ότι μισώ τους bpd, εννοώ ότι δεν κάνουν για σχέση, δεν μπορούν, δεν θέλουν, δεν το έχουν, δεν ξέρω αλλά θα χάσεις ειδικά αν έχεις δεθεί συναισθηματικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Τώρα ότι μισώ τις bpd δε θα το σχολιάσω, μακάρι να ήταν εδώ μέσα να την ρωτούσατε να μπορούσατε να παίρνατε απ ευθείας απάντηση. Τώρα αν μου πει κάποιος ότι γνώρισα κάποιον/κάποια bpd, τι να κάνω, απλά θα του πω εξαφανίσου. Αυτό δε σημαίνει ότι μισώ τους bpd, εννοώ ότι δεν κάνουν για σχέση, δεν μπορούν, δεν θέλουν, δεν το έχουν, δεν ξέρω αλλά θα χάσεις ειδικά αν έχεις δεθεί συναισθηματικά.
    Με αφορμή αυτό που λες, να πω ότι πράγματι δεν έχει να κάνει με μίσος προς τους bpd αλλά με κριτική στάση απέναντι σε κάθε συνειδητή και ηθελημένη συμπεριφορά κάποιου που σκοπό έχει να βλάψει κάποιον άλλο για να ικανοποιήσει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Συμπεριφορές τέτοιες τις βλέπουμε κυρίως (για να μην πω αποκλειστικά) στους cluster b. Προσωπικά διατηρώ επαφές με γυναίκες σε φιλικό επίπεδο οι οποίες έχουν ξεκάθαρα οριακά στοιχεία και δε νοιώθω καθόλου μίσος γι αυτές. Επιθετικά σχόλια ή και υποτιμητικά σαφώς έχω κάνει προς τους bpd αλλά αυτά ειπώθηκαν την περίοδο που βρισκόμουν σε μεγάλο θυμό.