Οριακή μου αγάπη Vol. 2 - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 114 FirstFirst ... 2230313233344282 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1696
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Αγαπητέ Oboro, θα σου εξηγήσω τι συμβαίνει όσο πιο ευγενικά μπορώ. Πριν λίγο καιρό δέχτηκα από εσένα μία κακοηθέστατη επίθεση που είχε συνειδητά από εσένα ως σκοπό να προσβάλεις την προσωπικότητά μου να με υποτιμήσεις και να με εκθέσεις χωρίς να σου έχω κάνει κάτι. Προσπάθησες να με βγάλεις άσχετο, ημιμαθή, με κατηγόρησες ότι κάνω διανοητικοποίηση, και το χειρότερο υπαινίχθηκες ξεκάθαρα ότι είμαι διαταραγμένος. Προς την ίδια κατεύθυνση κινήθηκες και σήμερα, στα προηγούμενα post και νομίζω ότι αυτό είναι εμφανές. Η "συγνώμη" λοιπόν που ζητάς, λυπάμαι αλλά δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Θα σε παρακαλέσω για ακόμα μία φορά αν μπορείς κάνε σαν να μην υπάρχω. Η δυνατότητα μιας καλής επικοινωνίας-συζήτησης (που θα μπορούσαμε να έχουμε) έχει δυστυχώς χαθεί.

Αν εχετε να σχολιασετε κατι επι της ουσιας μπορειτε να το κανετε - αν απ΄την αλλη πιστευετε οτι υπαρχουν υβριστικα η συκοφαντικα σχολια εδω η αλλου, μπορειτε να τα κανετε report ωστε η διαχειριση να αποφανθει για αυτα κι αναλογα να ενεργησει (οπως εχει κανει, φυσικα, και στο παρελθον για ορισμενους - πολλακις). Κι αν εγω μπορω να κανω σαν να μην υπαρχετε, ειμαι βεβαιος πως το ιδιο μπορειτε να κανετε κι εσεις.
    Last edited by oboro; 06-09-2020 at 19:38.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Αν εχετε να σχολιασετε κατι επι της ουσιας μπορειτε να το κανετε - αν απ΄την αλλη πιστευετε οτι υπαρχουν υβριστικα η συκοφαντικα σχολια εδω η αλλου, μπορειτε να τα κανετε report. Κι αν εγω μπορω να κανω σαν να μην υπαρχετε, ειμαι βεβαιος πως το ιδιο μπορειτε να κανετε κι εσεις.
    Έχω να σχολιάσω, αλλά δεν θέλω να το κάνω μαζί σου. Σου εξήγησα το λόγο. Ελπίζω να είναι σεβαστός.

Senior Member
    υ.γ. Εξυπακουεται πως οι προηγουμενες κατηγοριες ειναι παντελως αναληθεις. Αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, ενω, οπως εγραψα, η δυνατοτητα αναφορας ποστ στη διαχειριση ειναι κατι που υπαρχει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    υ.γ. Εξυπακουεται πως οι προηγουμενες κατηγοριες ειναι παντελως αναληθεις. Αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, ενω, οπως εγραψα, η δυνατοτητα αναφορας ποστ στη διαχειριση ειναι κατι που υπαρχει.
    ok. αυτή ειναι η άποψή σου και δεν έχω καμία διάθεση να προσπαθήσω να σου την αλλάξω. Δεν περίμενα εξάλλου κάτι διαφορετικό. Ελπίζω να γίνει σεβαστό από την πλευρά σου αυτό που σου ζήτησα. Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Ξεκάθαρο red flag. Αν σου το πει όμως αυτό στο πρώτο ραντεβού τότε μετράει διπλό.
    Φοβάμαι πως το έχει πει. Σημειώνω διπλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ήλιος μεγάλος και ζεστός View Post
    Εντάξει, τό΄χω ξαναπεί κι εγώ. Τα κείμενα του Αίολου είναι Βίβλος. Η Βίβλος των survivors :) Τις περισσότερες θέλω να γράψω ότι ακριβώς τα ίδια έχω βιώσει και σκέφτομαι κι εγώ, αλλά θα ήταν κουραστικό, γιατί συμβαίνει συνέχεια χαχα! Μεγάλη η βοήθειά σου Αίολε, όπως φυσικά και άλλων παιδιών εδώ μέσα!
    Κι εγω το ίδιο σκεφτομαι για τα κείμενα του Αίολου. Ευτυχώς που γράφει εδω και μας εξηγεί πεντε πραγματα να καταλάβουμε.
    Δεν θα ειναι υπερβολή να πω ότι γράφτηκα στο φόρουμ για να διαβαζω τον Αιολο κυριως. Ειμαστε πολυ τυχεροί που γραφει εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Epsilon View Post
    Φοβάμαι πως το έχει πει. Σημειώνω διπλο.
    Ναι σημείωνε για να μη χάσεις το μέτρημα

Senior Member
    Ναι σημείωνε για να μη χάσεις το μέτρημα
    Επειδή γενικα του αρεσει να συζηταει για τις πρωην, νομιζω θα πρεπει οντως να σημειωνω

Senior Member
    Είναι χειρότερα από 2, 5, 8 χρόνων, δε γνωρίζω ποσο, παιδιά. Των παιδιών ο εγκέφαλος βρίσκεται στο στάδιο εξέλιξης, μαθαίνει, δέχεται, απορρίπτει και χτίζει μια προσωπικότητα που συμβιώνει, αποδέχεται και χαίρεται με το γκρι. Ο ενήλικας που δεν ολοκλήρωσε αυτό το στάδιο στην παιδική του ηλικία, έχασε το τρένο, είναι τρομερά δύσκολο να προσαρμοστεί πλέον, κατά πολλούς ειδικούς ακατόρθωτο. Θα ακολουθήσουν κάποια γκρι μονοπάτια τελείως φροντιστηριακά, υποκριτικά και χειριστικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    . Ο ενήλικας που δεν ολοκλήρωσε αυτό το στάδιο στην παιδική του ηλικία, έχασε το τρένο, είναι τρομερά δύσκολο να προσαρμοστεί πλέον, κατά πολλούς ειδικούς ακατόρθωτο. Θα ακολουθήσουν κάποια γκρι μονοπάτια τελείως φροντιστηριακά, υποκριτικά και χειριστικά.
    Ωστόσο λένε ότι, όσο μεγαλώνουν σε ηλικία ειναι καλύτερη η κατασταση τους

Senior Member
    Ωστόσο λένε ότι, όσο μεγαλώνουν σε ηλικία ειναι καλύτερη η κατασταση τους
    Εγω πιστεύω ότι απλώς δέχονται κάποιες καταστάσεις, βολεύονται κάπου, βλέπουν ότι η πονηριά δεν περνάει τελικά γύρω τους σε συνομηλίκους τους, γιατί όταν μιλάμε για bpd μιλάμε για πονηριά όχι για εξυπνάδα

Senior Member
    Εγω πιστεύω ότι απλώς δέχονται κάποιες καταστάσεις, βολεύονται κάπου, βλέπουν ότι η πονηριά δεν περνάει τελικά γύρω τους σε συνομηλίκους τους, γιατί όταν μιλάμε για bpd μιλάμε για πονηριά όχι για εξυπνάδα
    Η ίσως με τα χρόνια κάποτε πηγαίνουν τελικα σε ψυχοθεραπευτή και κάνουν θεραπεια, οπότε γίνονται καλυτερα

Senior Member
    Είναι χειρότερα από 2, 5, 8 χρόνων, δε γνωρίζω ποσο, παιδιά. Των παιδιών ο εγκέφαλος βρίσκεται στο στάδιο εξέλιξης, μαθαίνει, δέχεται, απορρίπτει και χτίζει μια προσωπικότητα που συμβιώνει, αποδέχεται και χαίρεται με το γκρι. Ο ενήλικας που δεν ολοκλήρωσε αυτό το στάδιο στην παιδική του ηλικία, έχασε το τρένο, είναι τρομερά δύσκολο να προσαρμοστεί πλέον, κατά πολλούς ειδικούς ακατόρθωτο. Θα ακολουθήσουν κάποια γκρι μονοπάτια τελείως φροντιστηριακά, υποκριτικά και χειριστικά.
    Είμαι κι εγώ της άποψης ότι δεν αλλάζουν και πολλά με την ηλικία, αν και λέγεται ότι τα συμπτώματα ελαττώνονται. Προσωπικά γνωρίζω άτομα στην ηλικία των 40 - 45 που είναι πολύ μέσα στη διαταραχή. Πότε μειώνονται τα συμπτώματα στα 50; 60; 70; Η προσδοκία ότι μπορεί να αλλάξει κάτι με την ηλικία μπορεί να κρατάει κάποιον στη σχέση μάταια.

Senior Member
    Είμαι κι εγώ της άποψης ότι δεν αλλάζουν και πολλά με την ηλικία, αν και λέγεται ότι τα συμπτώματα ελαττώνονται. Προσωπικά γνωρίζω άτομα στην ηλικία των 40 - 45 που είναι πολύ μέσα στη διαταραχή. Πότε μειώνονται τα συμπτώματα στα 50; 60; 70; Η προσδοκία ότι μπορεί να αλλάξει κάτι με την ηλικία μπορεί να κρατάει κάποιον στη σχέση μάταια.
    Με την ηλικία από μόνη της ίσως όχι, αλλά όταν κάποιος είναι 40 ή 50 είναι πιο πιθανό να έχει πάει σε ψυχοθεραπευτή, γιατί θα έχει υποστεί πολλές απογοητεύσεις και έτσι ΙΣΩΣ λέω να έχει γίνει καλύτερα

Senior Member
    Με την ηλικία από μόνη της ίσως όχι, αλλά όταν κάποιος είναι 40 ή 50 είναι πιο πιθανό να έχει πάει σε ψυχοθεραπευτή, γιατί θα έχει υποστεί πολλές απογοητεύσεις και έτσι ΙΣΩΣ λέω να έχει γίνει καλύτερα
    δεν αμφισβητώ ότι ηρεμούν με τα χρόνια. Εξάλλου όλοι ηρεμούμε αναγκαστικά. Δεν έχουμε την ενέργεια που είχαμε και οι δυνατότητές μας μειώνονται. Αυτή η πτώση λειτουργεί ενδεχομένως ως πιο στενή οριοθέτηση γι' αυτούς. Δεν είναι χαζοί, ξέρουν που τους παίρνει και που όχι.

Page 32 of 114 FirstFirst ... 2230313233344282 ... LastLast