Οριακή μου αγάπη Vol. 2 - Σελίδα 85
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 85 από 114 ΠρώτοΠρώτο ... 3575838485868795 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1,261 μέχρι 1,275 από 1696
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Ήλιος μεγάλος και ζεστός Εμφάνιση Μηνύματος
    Δεν ισχύει για όλους το ότι δε μπορεί να μείνουν μόνοι. Μπορεί να έχουν προχωρήσει κάπως με τη ψυχοθεραπεία...
    Πράγματι, δεν ισχύει για όλους, ούτε και όλοι οι bpd κερατώνουν. Συνήθως αυτά που γράφω αφορούν συνήθεις συμπεριφορές μη διαγνωσμένων ατόμων με BPD. Τώρα όσον αφορά τις καβάτζες, και πάλι συμφωνώ με αυτό που γράφεις, αλλά, αν μιλάμε για όμορφη γυναίκα bpd η καβάτζα θα είναι σχεδόν σίγουρα ερωτική.

Τώρα δλδ η ψυχίατρος που της έδωσε εσφαλμένα αντικαταθλιπτικά δεν την βλέπει;

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Ivory Εμφάνιση Μηνύματος
    Τώρα δλδ η ψυχίατρος που της έδωσε εσφαλμένα αντικαταθλιπτικά δεν την βλέπει;
    Όχι γιατί μετά από δική μου και όχι μόνο παρέμβαση πήρε από άλλο γιατρό μια δεύτερη γνώμη. Εκείνος της είπε πως δεν έχει με τίποτα κατάθλιψη και ότι έχει μια διαταραχή την οποία και φυσικά δεν μου εξήγησε η σύζυγος. Τελικά και επειδή και η ίδια είναι ψυχολόγος, σταμάτησε τα πάντα γιατρούς και φάρμακα και θεωρεί ότι δεν έχει τίποτα.
    Είχε κάποια στερητικά και τώρα βρίσκεται στη φάση της αιώνιας Κενότητας και ουσιαστικά θεωρεί ότι το πρόβλημα είμαι εγώ.
    Όλος συμβαίνει πάντα στις σχέσεις με τα οριακά άτομα ο η σύντροφος ευθύνεται για τα πάντα. Συνάμα, η μάνα της στο πλαίσιο να την προσεγγίσει της πιπαλαει το μυαλό ότι δεν έχει τίποτα.
    Τους βαρέθηκα όλους πραγματικά, απλά προσπαθώ για τα παιδιά,, δεν φταίνε σε τίποτα.

Φοβερό. Υπάρχει μια ψυχολόγος εδώ στο φόρουμ που πάσχει από οριακή αλλά φαίνεται να το θέλει πολύ να το δουλέψει. Από τα γραφόμενα της φαίνεται να μην τα πηγαίνει άσχημα..

Φοβερό. Υπάρχει μια ψυχολόγος εδώ στο φόρουμ που πάσχει από οριακή αλλά φαίνεται να το θέλει πολύ να το δουλέψει. Από τα γραφόμενα της φαίνεται να μην τα πηγαίνει άσχημα..
    Ποιά ψυχολόγος εδώ στο φόρουμ έχει οριακή; Μου διέφυγε. Εκτός αν ήταν παλαιότερα.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Dpath Εμφάνιση Μηνύματος
    Όχι γιατί μετά από δική μου και όχι μόνο παρέμβαση πήρε από άλλο γιατρό μια δεύτερη γνώμη. Εκείνος της είπε πως δεν έχει με τίποτα κατάθλιψη και ότι έχει μια διαταραχή την οποία και φυσικά δεν μου εξήγησε η σύζυγος. Τελικά και επειδή και η ίδια είναι ψυχολόγος, σταμάτησε τα πάντα γιατρούς και φάρμακα και θεωρεί ότι δεν έχει τίποτα.
    Είχε κάποια στερητικά και τώρα βρίσκεται στη φάση της αιώνιας Κενότητας και ουσιαστικά θεωρεί ότι το πρόβλημα είμαι εγώ.
    Όλος συμβαίνει πάντα στις σχέσεις με τα οριακά άτομα ο η σύντροφος ευθύνεται για τα πάντα. Συνάμα, η μάνα της στο πλαίσιο να την προσεγγίσει της πιπαλαει το μυαλό ότι δεν έχει τίποτα.
    Τους βαρέθηκα όλους πραγματικά, απλά προσπαθώ για τα παιδιά,, δεν φταίνε σε τίποτα.
    Κάτσε. Τώρα μας λες ότι είναι ψυχολόγος η ίδια; Και όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε αναγνωρίσει το πρόβλημα στον εαυτό της; Μήπως δεν στα λέει καλά;

Μήπως επειδή ακριβώς ήταν ψυχολόγος μπορούσε πιο εύκολα να ελέγχει τα συναισθήματα της ως προς τη διαχείρηση τους γι αυτό και άντεξαν τόσα χρόνια σε σχέση;

Μήπως επειδή ακριβώς ήταν ψυχολόγος μπορούσε πιο εύκολα να ελέγχει τα συναισθήματα της ως προς τη διαχείρηση τους γι αυτό και άντεξαν τόσα χρόνια σε σχέση;
    Όχι! Καμία σχέση!
    Νομίζω ότι είχε κάνει χρόνια ψυχοθεραπεια και την κράταγε. Σιγά σιγά το έχασε. Για αυτό φτάσαμε εδώ.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Dpath Εμφάνιση Μηνύματος
    Όχι! Καμία σχέση!
    Νομίζω ότι είχε κάνει χρόνια ψυχοθεραπεια και την κράταγε. Σιγά σιγά το έχασε. Για αυτό φτάσαμε εδώ.
    Αν είχε κάνει για χρόνια ψυχοθεραπεία, δεν θα της είχαν διαγνώσει την οριακή; Μήπως το γνώριζε από παλιά και στο έκρυβε, θεωρώντας πως θα το λύσει μόνη της;

https://forum.psychology.gr/threads/...ρασε/page5

Είναι παλιώτερα. Η Nicka
    Δεν έχω διαβάσει όλα τα παλιά θέματα. Ευχαριστώ όπως και να έχει για την παραπομπή.

"η διαταραχή που καταστρέφει τις σχέσεις"
    https://youtu.be/yXeeiiHEpeg

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Ήλιος μεγάλος και ζεστός Εμφάνιση Μηνύματος
    Αίολε, συμφωνώ με τις καβάτζες. Το είπα και πιο πάνω, πρέπει να υπάρχει παντα ένας ο οποίος θα στηριχτούν πάνω του, αλλά όχι κατ' ανάγκην ερωτικός σύντροφος. Όταν ξεκινάει μια σχέση είναι ο ερωτικός σύντροφος αυτός που είναι τα πάντα γι αυτούς. Αν κάτι στραβώσει πάντα θα υπάρχει κάτι που θα είναι σε αναμονή. Είτε καποιος άλλος ερωτικός συντροφος είτε το fp που είχε μπει στην άκρη λόγω της σχέσης και θα πάρει το ρόλο αυτό και ας μην είναι ερωτική η σχέση κτλ. Λενε ότι μπορούν να εξιδανικευουν ένα άτομο κάθε φορά. Κάποιος πρέπει να παίζει αυτόν τον ρόλο για να μπορούν να επιβιώσουν συναισθηματικά
    Πάντως το fp, όπως το ορίζεις εδώ, δεν μπορεί να είναι συγγενής. Ούτε καν άτομο του ίδιου φύλου. Νομίζω ότι δημιουργούν ένα κλίμα ερωτισμού ακόμα κι αν δεν έχουν ερωτική σχέση ακριβώς με το fp. Το έγραψες κι εσύ σε προηγούμενο μήνυμα. Οτι κάνουν το fp να τους ερωτευτεί συνήθως. Γενικά, νομίζω δεν ξέρουν άλλο τρόπο να σχετίζονται με τους ανθρώπους πέραν του ερωτικού. Κάτι που έχω προσέξει στον δικό μου είναι ότι έχει σχεδόν μόνο γυναίκες φίλες και έχει σχετιστεί με κάποιον τρόπο με όλες. (Μόνος του μου τα λέει).

Πάντως και στη περίπτωση του δικού μου νομίζω ότι fp είναι η αδερφή του. Εκείνη θα πάρει τηλ εάν θέλει μια γνώμη σε κάτι που τον απασχολεί, θα του λείπει αν πάει διακοπές κλπ ίσως φταίει που έχουν μείνει οι δυο τους πλέον από την οικογένεια. Εκείνη σε αντίθεση με εκείνον έχει ολοκληρωμένη πορεία, καλό γάμο, γενικά καλή εξέλιξη στη ζωή της. Πάνω σε ξεσπάσματα θα μου συγκρίνει πολλές φορές την σχέση της αδερφής του με τον άντρα της.

Πάντως και στη περίπτωση του δικού μου νομίζω ότι fp είναι η αδερφή του. Εκείνη θα πάρει τηλ εάν θέλει μια γνώμη σε κάτι που τον απασχολεί, θα του λείπει αν πάει διακοπές κλπ ίσως φταίει που έχουν μείνει οι δυο τους πλέον από την οικογένεια. Εκείνη σε αντίθεση με εκείνον έχει ολοκληρωμένη πορεία, καλό γάμο, γενικά καλή εξέλιξη στη ζωή της. Πάνω σε ξεσπάσματα θα μου συγκρίνει πολλές φορές την σχέση της αδερφής του με τον άντρα της.
    Και φυσικά σου βγαίνουν αρνητικά συναισθήματα για την αδελφή.

Σελίδα 85 από 114 ΠρώτοΠρώτο ... 3575838485868795 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. Οριακή προσωπικότητα
    Από Kassi στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 21-03-2022, 19:14
  2. Πώς καταφέρατε να ξεπεράσετε την "οριακή" σας αγάπη;;;
    Από M.a.i.r.y. στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 04-05-2021, 19:49
  3. Οριακή μου αγάπη
    Από aeolus74 στο forum Οριακή - Μεταιχμιακή Διαταραχή Προσωπικότητας
    Τελευταίο μήνυμα: 04-12-2017, 13:46
  4. οριακή?