Lados και υπερφαγία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Lados και υπερφαγία

Να σκάσω είμαι από χθες με πιάνει υπερφαγια πάνω που έχασα 7 κιλά γιατί γιατί; Με έριξε πολύ αυτό

Senior Member
    μιλα με τον γιατρο σου απο αυριο..... ισως δεν σε πιανει το φαρμακο καλα πλεον... δεν ξερω....

Senior Member
    Μιλάμε βαιμπερ μου είπε να κάνω προσπάθεια να το ελέγξω. Απογοιτευση μεγάλη πάνω που άρχισα να αποκτώ κορμί λαμπάδα πάλι σαν βαρελι θα γινω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Katerina2015 View Post
    Μιλάμε βαιμπερ μου είπε να κάνω προσπάθεια να το ελέγξω. Απογοιτευση μεγάλη πάνω που άρχισα να αποκτώ κορμί λαμπάδα πάλι σαν βαρελι θα γινω
    και εγω φοβαμαι γιατι με το cipralex ετρωγα πολυ.... αλλα θα κανω διατροφη οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο και θα προσπαθω να τρωω ελαχιστα junk food και θα κοψω εντελως την ζαχαρη στον καφε μου.... ισως βαζω μαυρη η stevia..... θα το δω.... μεσα σε 8χρονια cipralex ειχα παρει 30 κιλα.... τα οποια τα εχασα αποτομα μεσα σε 1μηνα αφου το εκοψα.... αλλα δεν ξερω αν ηταν οντος απο το φαρμακο η απο τον θυροιδη μου.... γιαυτο και ειπα να αρχισω ξανα γιατι δεν αντεχα αλλο ουτε να φαω δεν μπορω απο το ανχος..... συνεχεια ετρεμα και δεν μπορουσα να κανω τπτ.... δοκιμασα τα παντα αλλα τελικα γυρισα πισω στο αγαπημενο αντικατα8λιπτικο το μοναδικο δηλαδη που εκανε δουλεια.... :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    και εγω φοβαμαι γιατι με το cipralex ετρωγα πολυ.... αλλα θα κανω διατροφη οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο και θα προσπαθω να τρωω ελαχιστα junk food και θα κοψω εντελως την ζαχαρη στον καφε μου.... ισως βαζω μαυρη η stevia..... θα το δω.... μεσα σε 8χρονια cipralex ειχα παρει 30 κιλα.... τα οποια τα εχασα αποτομα μεσα σε 1μηνα αφου το εκοψα.... αλλα δεν ξερω αν ηταν οντος απο το φαρμακο η απο τον θυροιδη μου.... γιαυτο και ειπα να αρχισω ξανα γιατι δεν αντεχα αλλο ουτε να φαω δεν μπορω απο το ανχος..... συνεχεια ετρεμα και δεν μπορουσα να κανω τπτ.... δοκιμασα τα παντα αλλα τελικα γυρισα πισω στο αγαπημενο αντικατα8λιπτικο το μοναδικο δηλαδη που εκανε δουλεια.... :P
    Εγώ 13 κιλά παραπάνω έχω αλλά ποσο με ενοχλούν δεν λέγεται εντάξει τώρα πήρα τα λαντος άργησα σήμερα μου κόψανε την όρεξη αμέσως. Απλά στην αρχή μόνο μεσημέρι είχα όρεξη να φάω μετά πρωί και χθες έφαγα 3 φέτες Μερέντα δεν μπορούσα άλλο γιατί στένεψε το στομάχι και σήμερα έλειπα όλη μέρα εκδρομή έφαγα κουλουράκια το πρωί το μεσημέρι έξω σουβλάκι κοτομποφτεκια κλπ στης 4 και βράδυ δεν θα φάω τίποτα και ήπια και γάλα Μαγνησίας μπας και τα αποβάλλω γρήγορα όλα είμαι και δυσκολία και θα κάνω και γυμναστικη πόλη αλλά όχι τόση ώστε να πεινασω . Εγώ με ύψος 1.70 ειμουν 83.7 κιλά και κατέβηκα 76.5 και θέλω να χάσω αλλά 5-6 θα είμαι πολύ καλά γιατί είμαι ψηλή και γυμνάζομαι Πόλα χρονια