Results 16 to 22 of 22
Thread: τι συνεβη?
-
16-01-2009, 21:55 #16
Originally posted by Anathema
Αλλη μια ερώτηση και ελπίζω να μην σε κουράζω... Το πρόβλημα σου για ποιο λόγο το αναφέρεις εδώ; Θέλεις υποστήριξη, βοήθεια, κατανόηση ή κάτι άλλο;
1) ηθελα να μαθω αν εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον αλλο
2)ηθελα να το πω σε ατομα που νιωθουν παρομοια
3)νιωθω πιο οικεια εδω
4)αισθανθηκα οτι επρεπε να ανοιχτω επιτελους γιατι μετα θα ειναι αργα
5)ισως λειψω (εστω και εικονικα) σε καποιους καποτε...
υποστηριξη?...μαλλον παροτρυνση
βοηθεια?...δε γινεται
κατανοηση?... ευκολο ακουγεται αλλα απιθανο να γινει
- 16-01-2009, 21:56 #17
κουραγιο κατατονια.ειναι γλυκια η ζωη προσπαθησε.......
16-01-2009, 22:23 #18
Όπως είπες εδώ νιώθεις πιο οικεία... Αυτά που μπορούμε να σου προσφέρουμε εμείς είναι πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που αξίζεις να πάρεις. Αν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου καν΄το παρέα με κάποιο ειδικό ο οποίος θα είναι ικανός να σου σταθεί και να σε βοηθήσει. Το λέω αυτό γιατί μόνος σου σε κάποιο σημείο αναφέρεις ότι βρίσκεσαι στην ζωή χάρη κάποιων δικών σου ανθρώπων, που προφανώς για να τους σκέφτεσαι σημαίνει ότι σ\' αγαπούν και ότι τους αγαπάς. Γιατί λοιπόν αφού μένεις στην ζωή γι\' αυτούς δεν κάνεις κάτι ώστε να μπορέσεις να ζήσεις πιο καλά και να μην παιδεύεσαι με αυτές τις σκέψεις;;;;
16-01-2009, 22:51 #19
katatonia, επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια φάση όπως σου είπα, προσπαθούσα μόνη μου να μην δώσω σημασία στον ίδιο μου τον εαυτό κ να μην δω ότι το πρόβλημα πηγάζει απο κάπου. δεν γίνεται να φτάνω σε τέτοια σημεία, όπου δεν έχει γυρισμό κ όμως το αγνοούσα. εδω στο φορουμ, τα παιδιά με βοήθησαν ώστε να κάνω το βήμα κ να ζητήσω βοήθεια, πίστεψέ με, έχουν περιόριστεί κατα πολύ αυτές οι στιγμές κ δεν έχουν την ίδια ένταση.
16-01-2009, 22:57 #20
ακόμα βλέπω την ημερομηνία δίπλα στο όνομά μου Registered: 30-4-2008 κ δεν το πιστεύω ότι έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα στη ζωή μου, αυτό δεν σημαίνει πως είμαι happy ή άλλαξα σε τέτοιο βαθμό που να μπορώ να λεω είμαι καλά, αλλά το παλεύω κ ακόμα όταν παραιτούμαι, ξαναπροσπαθώ. σκέψου εσένα κ το τι θα ηρεμήσει την ψυχή σου, γιατί τελικά μόνο εσύ μένεις κ μόνο εσύ μπορείς να σε σώσεις.
18-01-2009, 10:11 #21
katatonia διάβασε το μυν. keep walking συμφωνώ απόλυτα. μαζί με αυτό πρόσθεσε κ τη σκλήρυνση κατά πλάκας που έχω.έχω τάσεις αυτοκτονίας ,νοιώθω ότι κάποιος είναι μέσα μου κ με πιέζει να το κάνω,αντιστέκομαι αλλά είμαι έντρομη.αμέσως ζητάω βοήθεια από όποιον είναι κοντά μου,ας είναι κ ο περιπτεράς, κ ο γιατρός να μην είναι κ να με λένε τρελή, σκασίλα μου! εμένα με νοιάζει να περάσω τη φάση τη δύσκολη κ να ζήσω.φυσικά κ πάω σε ειδικό.μπορεί με κάποια αγωγή να νοιώσεις καλύτερα, αλλά αυτό δεν θα το μάθεις αν δεν πας.Ματίνα
19-01-2009, 22:33 #22
ματινα σε εστειλα υ2υ .....
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση