ΕΝΤΡΟΜΗ ΕΜΜΟΝΉ ΓΙΑ HIV - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 30 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 441
    Antonis8
    Guest
    Το οτι καποιος νοσει με κατι δεν τον κανει γιατρο ή ειδικο, αυτες τις αποριες καλο ειναι να τις συζητησεις με γιατρο, αν και ειμαι σιγουρος οτι το εχεις κανει ηδη. Αν ειχαν δει κατι να τους ανησυχει ,θα στο ελεγαν, κακως απασχολεις το μυαλο σου με αυτο το θεμα ξανα.

Senior Member
    Πήγα στη ψυχολογο της ειπα ότι έγινε με την κρίση τις σκέψεις αυτοκτονίας κλπ και μου είπε πήγαινε σε κλινική δεν μπορώ να σε βοηθήσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ειναι του δημοσιου αυτη? Δεν μπορεις να ζητησεις αλλη?
    Του ασκληπιειου της βουλας είναι. Δεν έχει αλλη

Senior Member
    Λιγο ανευθυνο εκ μερους της αυτο που ειπε. Καποια αλλη δωρεαν υπηρεσια ψυχοθεραπειας δεν μπορεις να βρεις εκει που εισαι;
    Όχι και το έχω ψαξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Έρρικα ο φίλος μου είπε οτι θα μου απαντήσει απο κοντά..οταν τον δω θα σου πω
    Ευχαριστώ πολύ

Antonis8
    Guest
    Ερικα αυτές τις αποριες που έχεις δεν τις έχεις συζητήσει ήδη με γιατρό; Γιατί επαναφερεις το θέμα στο μυαλό σου;

Με το καινούργιο χαπι πώς τα πας;

Senior Member
    Ερικα αυτές τις αποριες που έχεις δεν τις έχεις συζητήσει ήδη με γιατρό; Γιατί επαναφερεις το θέμα στο μυαλό σου;

Με το καινούργιο χαπι πώς τα πας;
    Ναι και μου είπε ότι δεν υπάρχει περιπτωση να έχω.

Το καινούριο χάπι θέλει το χρόνο του

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Ναι και μου είπε ότι δεν υπάρχει περιπτωση να έχω.

Το καινούριο χάπι θέλει το χρόνο του
    Τότε δεν υπαρχει λόγος να επαναφέρεις το θέμα στο κεφάλι σου. Ενας ασθενής δεν θα ξερει περισσότερα απο ένα γιατρό.

Με τον άντρα σου πώς παει; Τώρα που δεν δουλευεις πώς περναει η μέρα σου;

Senior Member
    Τότε δεν υπαρχει λόγος να επαναφέρεις το θέμα στο κεφάλι σου. Ενας ασθενής δεν θα ξερει περισσότερα απο ένα γιατρό.

Με τον άντρα σου πώς παει; Τώρα που δεν δουλευεις πώς περναει η μέρα σου;
    Με το παιδί. Με τον άντρα μου έχω απομακρυνθει πόσα να αντέξει ο άνθρωπος...

Junior Member
    Εσύ τι νομίζεις; υπάρχει έστω ένα κομμάτι του εαυτού σου που να αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα σου είναι ψυχιατρικό; επίσης δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, εφόσον είσαι σίγουρη ότι έχεις aids εδώ και 5 χρόνια, γιατί έκανες παιδί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by CRYSA View Post
    Εσύ τι νομίζεις; υπάρχει έστω ένα κομμάτι του εαυτού σου που να αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα σου είναι ψυχιατρικό; επίσης δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, εφόσον είσαι σίγουρη ότι έχεις aids εδώ και 5 χρόνια, γιατί έκανες παιδί;
    Ολοι μου έλεγαν ότι είναι ψυχιατρικο το πρόβλημα μου.ο ψυχιατρος που με παρακολουθούσε τότε με βοήθησε με τα χάπια και αισθανόμουν καλύτερα. Όταν έμεινα έγκυος όμως μου μείωσε πολύ τις δόσεις βάλε και μια επιλοχειο να τα αποτελέσματα

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Ολοι μου έλεγαν ότι είναι ψυχιατρικο το πρόβλημα μου.ο ψυχιατρος που με παρακολουθούσε τότε με βοήθησε με τα χάπια και αισθανόμουν καλύτερα. Όταν έμεινα έγκυος όμως μου μείωσε πολύ τις δόσεις βάλε και μια επιλοχειο να τα αποτελέσματα
    Ναι, η Χρυσά σε ρώτησε αν καταλαβαίνεις ,έστω και στο πισω μέρος του μυαλού σου οτι είναι απιθανο να έχεις aids. Υπαρχει ένα μέρος του εαυτού σου που το αποδεχεται αυτό;
    Last edited by Antonis8; 09-08-2020 at 15:22.

Senior Member
    Ναι, η Χρυσά σε ρώτησε αν καταλαβαίνεις ,έστω και στο πισω μέρος του μυαλού σου οτι είναι απιθανο να έχεις aids. Υπαρχει ένα μέρος του εαυτού σου που το αποδεχεται αυτό;
    Υπαρχει ένα μικρο

Antonis8
    Guest
    Αυτο είναι θετικό. Προσπαθησε να ακους περισσότερο αυτό το κομμάτι και να του δώσεις χώρο στη σκεψη σου. Ισως κάθισε να γραψεις και επιχειρήματα υπέρ της απόψης ότι δεν γίνεται να έχεις κολλήσει. Το να δινεις περισσότερο βάση στην αρνητική πιθανοτητα, σε επιδεινωνει.

Junior Member
    Όταν γέννησες, ο γιατρός σου σου ρύθμισε την αγωγή; όταν εμφανίσες επιλόχειο ενημέρωσες το γιατρό σου; αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, η φοβία σου είναι 5 χρόνια, έβλεπες γιατρό και έπαιρνες χάπια και ήσουν αρκετά καλά για να πάρεις την απόφαση να κάνεις και παιδί. Αφού γέννησες τι έγινε; η αγωγή σου άλλαξε; ή χειροτερεψες με την ίδια αγωγή; τώρα παίρνεις την ίδια αγωγή με τότε;

Page 24 of 30 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast