Results 46 to 60 of 106
Thread: χωρισμός (τοξικός).
-
10-09-2019, 20:51 #46
- 10-09-2019, 20:54 #47
10-09-2019, 20:57 #48
10-09-2019, 21:00 #49
10-09-2019, 21:05 #50
10-09-2019, 21:22 #51
σου εύχομαι ότι καλύτερο να βρεις αποστολη και ναι ίσως η συνάντηση να σε κάνει και χειρότερα έχει δίκιο το παιδί παραπάνω...
10-09-2019, 21:38 #52
10-09-2019, 22:31 #53
χαχα προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε και εμεις
11-09-2019, 00:23 #54
θέλω κι εγώ μπύρα.
Μην κάνεις τη μαλάκια και φερθεις σαν μανιασμενος αν την συναντήσεις ειδικά αν υπάρχουν κι άλλοι, θα στεφθείς ο παπαρας της χρονιάς. Ήδη από ότι είπες μιλάει σε γνωστούς σου όμορφα.
Εγώ επιμένω μην ασχολείσαι καθόλου μα καθόλου όμως, μην μιλάς για αυτό σε κανένα γνωστό σου, πες τα εδώ να ξελαφρωνεις.
Σε κάποιο καιρό θα σκέφτεσαι ότι ασχολιοσουν με μια γυναίκα που σου έλεγε για γάμο και μετά λίγες μέρες πηδιοταν επιδεικτικά με άλλον, σου έλεγε κατάμουτρα ότι θα σου μιλήσει οοοταν θέλει αυτή (Ήδη είσαι μαλακας που επικοινωνείς ακόμη, αλλά σώζεται ακόμα), εσύ την περίμενες, θα σε βγάλει και μαλακα τρελο, θα τα θυμάσαι όλα αυτά και θα ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα, όχι το ότι σε χώρισε και πιθανώς σε κερατωνε πριν, αυτό δεν ελέγχετε εύκολα, από εδώ και πέρα ομως όλα ελέγχονται και θα γίνει ότι επιλέξεις εσύ να γίνει.
11-09-2019, 00:48 #55
Π...ρα μένω. Θα οργάνωσω παρταρα- ελατε.
Ντρέπομαι που κυκλοφορεί άλλον και εγώ προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα. Δλδ όλοι τη βρίζουν Αλλά προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο. Όσο και να το πεις, 7 χρόνια είναι αυτά. Και κάνει ακριβώς τα ίδια που έκανε σε μένα. Σπιτωνεται, από σε και από εκεί. Βρε κορίτσι μου ένα τακτ... όπως ρωτάνε εσενα, ρωτάνε και εμενα. Τα σπάσαμε απλα λεω. Θα μου πεις δεν έχει το δικαιωμα; υποχείριο σου ειναι; Όχι άλλα μη πας να με κατηγορήσεις, ότι εγώ σε οδήγησα σε αυτό. Γιατί αυτό με τρελαίνει.
Της άφησα και το σπίτι. Βρηκα αλλο, κουκλα. Κυριλε Αλλά το κορίτσι δεν είναι για κυριλέ. 5 εβδομάδες είμαστε χωρισμένοι.. Ποτέ πρόλαβε να ερωτευτεί; Εγώ είμαι καχύποπτος με όλες πλεον και ξέρω ότι αυτό δε θα οδηγήσει σε όμορφες σχέσεις, οπότε παιρνω το χρόνο μου και απλα κινουμαι περιστασιακά. Κρίμα να βγάλω όλα τα κόμπλεξ στην επόμενη. Το rebound λίγους έχει σωσει
11-09-2019, 05:03 #56
σωστά σκεφτεσαι αποστολη οχιιι με τπτ δεν θα βγάλεις τα αποθημενα σου σε άλλη κοπέλα δεν φταει σε κάτι η νέα...σε σχέση θα μπεις όταν θα είσαι έτοιμος προς το παρόν μείνε να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις όλο αυτό....τώρα στο άλλο που λες έχεις και λιγάκι δίκιο έχετε 5 εβδομάδες και αυτή έχεις πάει ήδη και μένει μαζί του ..ποτέ τον γνώρισε ποτέ το αποφασίσαν εμένα μου μυρίζεται να τον είχε από πολυυυ πριν αλλά πάλι γιατί να σε πάει σε γονείς αν τον είχε ήδη;;; αυτό τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μπέρδεμα πολύ μόνο αυτή ξέρει
11-09-2019, 08:50 #57
καλημερα.
ποιος ηταν ο λογος που χωρισατε τελικα;;
γιατι, απο αυτα που λες εδω, εγω δεν βλεπω να ηταν ενας γκομενος , ο λογος!
αρχικα μας ειπες σε χωρισε απο το τηλεφωνο, επειδη βρηκε αλλον. ωραια...
απο αυτα που λες εδω ομως, δειχνει να εχει θυμο τεραστιο μαζι σου. αν σε χωριζε για γκομενο, θα σε λυποταν, δεν θα σε εχθρευοταν.
για λογους μεσα στην σχεση σας χωρισε, οχι για γκομενο.
τι ειναι αυτες οι εμπειριες σου που λες;;;
ηταν ενω τα ειχατε μαζι, η εννοεις πολυ παλιοτερα πριν γνωριστειτε;;
11-09-2019, 09:38 #58
Καλημέρα
Διάβασα προσεκτικά τα ποστς σου αλλά δεν κατάλαβα τελικά γιατί χωρίσατε.
Λες πως σου άφησε ένα γράμμα κτλ...το γράμμα αυτό δεν είχε εξηγήσεις;
Δηλαδή είχατε μια χαρά σχέση, όλα ήταν καλά και ξαφνικά σε χώρισε; Αποκλείεται να μην έχεις ιδέα για το τι την ενοχλούσε.
Αναφέρεις πως έκανε διάφορα που μετά τα μετάνιωνε και τη συγχωρούσες. Τι ήταν αυτά τα διάφορα;
Επίσης ναι, το να χωρίσει κάποιος και μετά από μια εβδομάδα να τον δεις να κυκλοφορεί με άλλον/άλλη είναι σοκαριστικό και το καταλαβαίνω αλλά επειδή νομίζω πως είναι πολλά ακόμα που δεν τα έχεις πει εδώ, είσαι σίγουρος πως η σχέση σας και δεν είχε τελειώσει πολύ καιρό πριν κι απλά το τραβούσατε;
Η κοπέλα με την συμπεριφορά που περιγράφεις - εκτός κι αν μιλάμε για διαταραχή- δείχνει να είναι πολύ ενοχλημένη με σένα, δεν παίζει να μην ξέρεις τον λόγο.
11-09-2019, 10:11 #59
Ο λόγος που μου είπε ήταν ότι απλά ήθελε να περάσει λίγο καιρό μόνη και ότι με αγαπούσε δε ξέρει αν ήταν ερωτευμένη. Προβληματα στη σχέση: ούτε ποτέ κέρατά, ούτε τίποτα, πέρα από κάποιες εντάσεις κλασσικές. Η συγκατοίκηση Σίγουρα έδειξε ότι ήμασταν σε διαφορετική φάση (Εγώ όλη μέρα δουλειά, η ίδια αλλά άραζε σπίτι και πήγαινε για ψωνια).
Εμπειρίες εννοώ, σχέσεις.
Θυμό έχει μαζί μου επειδή τόλμησα και είπα ότι χωρίσαμε σε φίλους μας και φίλους μας ενώ η συγκεκριμένη μάλλον ήθελε χρόνο μέχρι να ψήνει το καινούργιο.
Και εγώ έχω θυμό που της έκανα όλα τα χατίρια για αυτό και τα γράφω εδώ μέσα. Θυμό νιώθω Τώρα μαζί της για τη κοροϊδία περι πολιτισμένου χωρισμού
11-09-2019, 10:22 #60
Διαταραγμένη είναι, looser από τον ίδιο της τον εαυτό. Δε καταλαβαίνω γιατί ψάχνουμε να βρούμε το λόγο σε μια κοπέλα που απλα περάσαμε τόσα πολλά, με βοήθησε τόσο πολύ και απλα το τέλος που εδω σε θα το θυμάμαι για καιρό πολύ; Το τελευταίο χρονο την ενοχλούσε που δε της έλεγα ότι θα πάμε μόνιμα στους δικούς της. Την ενοχλούσε για το Πανεπιστήμιο. Την ενοχλούσε για το πώς ήμουν μέσα στο σπίτι.
Βέβαια, δεν ενοχλούνταν για τα ταξιδάκια μας, για τα ξενοδοχεία που κλείναμε, για ότι περα απο τη κυρία δουλειά, πήγαινα και σε φροντιστήρια για έξτρα και πηγαίναμε στα καλύτερα. Το ότι δεν είχαμε διαφορετικό ταμείο, αλλά κοινό, που δε με πειράζει.
Εμπειρίες που συγχωρουσα: να γνωρίσει φίλο μου παιδικό και να τον συμπαθησει; ποτε. Ο ενας "ήταν χοντρός και θα μας έσπαγε τον καναπε" η άλλη "ήταν κούκλα, άρα μάλλον την έχεις γκομενα" ο άλλος "έκατσε δεκα μέρες αντί για τρεις ήμαρτον με την αγάπη για εσενα" το πάρτυ των γενεθλίων μου "40 άτομα θα διαλύσετε το σπίτι"
Κόμπλεξ, κόμπλεξ και ζήλεια. Αλλά εγώ σε αυτή ήμουν 7 χρόνια δίπλα της.