χωρισμός (τοξικός). - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 106
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Όταν θα είναι έτοιμη! η συνάντηση αυτή θα γίνει με τους δικούς της όρους. Αυτή θα είναι έτοιμη ενώ εσύ όχι. Σκέψου καλά αν το θέλεις αυτό. Με μαθηματική ακρίβεια θα πληγωθείς κι άλλο από αυτή την συνάντηση...Σκέψου!
    Σου χρωστάω μπύρες. Μιλάς και με καταλαβαίνεις, σα να έχεις περάσει τα ίδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by apostolis1318 View Post
    Σου χρωστάω μπύρες. Μιλάς και με καταλαβαίνεις, σα να έχεις περάσει τα ίδια.
    χαχα θα χαρώ να τα πιούμε μαζί

χαχα θα χαρώ να τα πιούμε μαζί
    Επειδη είχαμε συζητήσει και για γάμο, παιδιά, στο παρατσακ δεν έγινε η πρόταση επειδη πάντα ήμουν ο πιο παρορμητικος.
    Η πρωτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα συνεχίσω ποτε ξανά σε σχέση. Για να δούμε τι κάνει ο χρόνος...

Senior Member
    Η πρωτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα συνεχίσω ποτε ξανά σε σχέση. Για να δούμε τι κάνει ο χρόνος...
    Ξέρεις πόσες φορές τα έχω πει κι εγώ αυτά? και τα πίστευα 100%. Αλλά πάντα ερχόταν η στιγμή που έλεγα "τι μαλακίες σκεφτόμουν τότε". Πάντα προέκυπτε κάτι καλύτερο. Δώσε χρόνο! είναι δύσκολο το ξέρω

Ξέρεις πόσες φορές τα έχω πει κι εγώ αυτά? και τα πίστευα 100%. Αλλά πάντα ερχόταν η στιγμή που έλεγα "τι μαλακίες σκεφτόμουν τότε". Πάντα προέκυπτε κάτι καλύτερο. Δώσε χρόνο! είναι δύσκολο το ξέρω

Μακάρι μακάρι μακάρι

Senior Member
    σου εύχομαι ότι καλύτερο να βρεις αποστολη και ναι ίσως η συνάντηση να σε κάνει και χειρότερα έχει δίκιο το παιδί παραπάνω...

Quote Originally Posted by xaraaaa View Post
    σου εύχομαι ότι καλύτερο να βρεις αποστολη και ναι ίσως η συνάντηση να σε κάνει και χειρότερα έχει δίκιο το παιδί παραπάνω...
    Και σε σένα μπυρες παιδιά

Senior Member
    χαχα προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε όπως μπορούμε και εμεις

Senior Member
    θέλω κι εγώ μπύρα.
    Μην κάνεις τη μαλάκια και φερθεις σαν μανιασμενος αν την συναντήσεις ειδικά αν υπάρχουν κι άλλοι, θα στεφθείς ο παπαρας της χρονιάς. Ήδη από ότι είπες μιλάει σε γνωστούς σου όμορφα.
    Εγώ επιμένω μην ασχολείσαι καθόλου μα καθόλου όμως, μην μιλάς για αυτό σε κανένα γνωστό σου, πες τα εδώ να ξελαφρωνεις.
    Σε κάποιο καιρό θα σκέφτεσαι ότι ασχολιοσουν με μια γυναίκα που σου έλεγε για γάμο και μετά λίγες μέρες πηδιοταν επιδεικτικά με άλλον, σου έλεγε κατάμουτρα ότι θα σου μιλήσει οοοταν θέλει αυτή (Ήδη είσαι μαλακας που επικοινωνείς ακόμη, αλλά σώζεται ακόμα), εσύ την περίμενες, θα σε βγάλει και μαλακα τρελο, θα τα θυμάσαι όλα αυτά και θα ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα, όχι το ότι σε χώρισε και πιθανώς σε κερατωνε πριν, αυτό δεν ελέγχετε εύκολα, από εδώ και πέρα ομως όλα ελέγχονται και θα γίνει ότι επιλέξεις εσύ να γίνει.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    θέλω κι εγώ μπύρα.
    Μην κάνεις τη μαλάκια και φερθεις σαν μανιασμενος αν την συναντήσεις ειδικά αν υπάρχουν κι άλλοι, θα στεφθείς ο παπαρας της χρονιάς. Ήδη από ότι είπες μιλάει σε γνωστούς σου όμορφα.
    Εγώ επιμένω μην ασχολείσαι καθόλου μα καθόλου όμως, μην μιλάς για αυτό σε κανένα γνωστό σου, πες τα εδώ να ξελαφρωνεις.
    Σε κάποιο καιρό θα σκέφτεσαι ότι ασχολιοσουν με μια γυναίκα που σου έλεγε για γάμο και μετά λίγες μέρες πηδιοταν επιδεικτικά με άλλον, σου έλεγε κατάμουτρα ότι θα σου μιλήσει οοοταν θέλει αυτή (Ήδη είσαι μαλακας που επικοινωνείς ακόμη, αλλά σώζεται ακόμα), εσύ την περίμενες, θα σε βγάλει και μαλακα τρελο, θα τα θυμάσαι όλα αυτά και θα ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αυτό είναι το χειρότερο συναίσθημα, όχι το ότι σε χώρισε και πιθανώς σε κερατωνε πριν, αυτό δεν ελέγχετε εύκολα, από εδώ και πέρα ομως όλα ελέγχονται και θα γίνει ότι επιλέξεις εσύ να γίνει.
    Π...ρα μένω. Θα οργάνωσω παρταρα- ελατε.
    Ντρέπομαι που κυκλοφορεί άλλον και εγώ προσπαθώ να μαζέψω τα ασυμμάζευτα. Δλδ όλοι τη βρίζουν Αλλά προσπαθώ να κρατήσω ένα επίπεδο. Όσο και να το πεις, 7 χρόνια είναι αυτά. Και κάνει ακριβώς τα ίδια που έκανε σε μένα. Σπιτωνεται, από σε και από εκεί. Βρε κορίτσι μου ένα τακτ... όπως ρωτάνε εσενα, ρωτάνε και εμενα. Τα σπάσαμε απλα λεω. Θα μου πεις δεν έχει το δικαιωμα; υποχείριο σου ειναι; Όχι άλλα μη πας να με κατηγορήσεις, ότι εγώ σε οδήγησα σε αυτό. Γιατί αυτό με τρελαίνει.
    Της άφησα και το σπίτι. Βρηκα αλλο, κουκλα. Κυριλε Αλλά το κορίτσι δεν είναι για κυριλέ. 5 εβδομάδες είμαστε χωρισμένοι.. Ποτέ πρόλαβε να ερωτευτεί; Εγώ είμαι καχύποπτος με όλες πλεον και ξέρω ότι αυτό δε θα οδηγήσει σε όμορφες σχέσεις, οπότε παιρνω το χρόνο μου και απλα κινουμαι περιστασιακά. Κρίμα να βγάλω όλα τα κόμπλεξ στην επόμενη. Το rebound λίγους έχει σωσει

Senior Member
    σωστά σκεφτεσαι αποστολη οχιιι με τπτ δεν θα βγάλεις τα αποθημενα σου σε άλλη κοπέλα δεν φταει σε κάτι η νέα...σε σχέση θα μπεις όταν θα είσαι έτοιμος προς το παρόν μείνε να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις όλο αυτό....τώρα στο άλλο που λες έχεις και λιγάκι δίκιο έχετε 5 εβδομάδες και αυτή έχεις πάει ήδη και μένει μαζί του ..ποτέ τον γνώρισε ποτέ το αποφασίσαν εμένα μου μυρίζεται να τον είχε από πολυυυ πριν αλλά πάλι γιατί να σε πάει σε γονείς αν τον είχε ήδη;;; αυτό τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι μπέρδεμα πολύ μόνο αυτή ξέρει

Senior Member
    Είναι φουλ τοξικός ο χωρισμος μας. 1. Μου πέταξε όλα τα πράγματα από το σπίτι. 2. Με απειλεί ότι θα με διαλύσει με αυτά που θα κάνει στη πολυ που είμαστε (πχ. Γκομενο) 3. Προσπαθεί να με κατηγορήσει σε κοινούς γνωστούς... για το δράμα μας. Τούς ρωτάει αν θα τη κάνουν παρέα αφού χωρίσαμε.

Γενικά ψυχολογικά δε πρέπει να είναι και Στα καλύτερα της. Γιατί της Έχω ζητήσει άπειρες φορές να έρθει να μιλήσουμε για να κλείσει το όλο θέμα.
    Σορρυ που τα γράφω ετσι, απλα προσπαθώ παράλληλα να συνεχίσω στο Πανεπιστήμιο. Ενώ χωρίσαμε από το τηλ, μετά ήρθε το γράμμα με τα κλαδιά και τις αηδίες και ότι καμία φωτογραφία δε θα πετάξει όπως μου έλεγαν οι φίλες της. Που ούτε οι ίδιες ήξεραν το λόγο του χωρισμού μας.
    Σε δεύτερη φάση όταν προσπάθησα να της μιλήσω ξεκίνησε μια επίθεση για όλα τις καλές στιγμές της σχέσης μας αλλά μόνο από πλευράς μου. Μετά άρχισε να παίρνει τηλ κοινούς γνωστούς και να ρωτάει τι θα γίνει σε περίπτωση που. Όταν της είπα ότι αυτό είναι ψυχολογικός πόλεμος, μου μάζεψε όλα τα πράγματά και μου είπε τώρα θα δεις τι θα γίνει.
    Γενικά ήταν μια σχέση ζήλειας. Οτι εγώ έχω προχωρήσει, ενώ εκείνη Όχι. Οτι πάντα είχα περισσότερες ευκαιρίες και άλλες εμπειρίες πιο παλιά. Αλλά εγώ αυτή τη κοπέλα είχα επιλέξει και ήμουν πραγματικά δίπλα της σε όλα, σε κάθε πρόβλημα. Μόνη της ερχόταν να με δει ακόμη και στη πόλη που ήμουν. Δε τη πίεσε κάνεις. Μόνη της ερχόταν σε όλους τους γάμους που πήγαινα... Και ξαφνικά βάρεσε τρελα . Αλλά άγρια τρελα.
    Είχε γνωρίσει και μια κοπέλα τελευταία που της έλεγε συνέχεια ότι δεν έχει άλλες εμπειρίες και Ναι μεν ταιριάζουμε πολύ Αλλά... Και να τα τωρα.
    καλημερα.
    ποιος ηταν ο λογος που χωρισατε τελικα;;
    γιατι, απο αυτα που λες εδω, εγω δεν βλεπω να ηταν ενας γκομενος , ο λογος!
    αρχικα μας ειπες σε χωρισε απο το τηλεφωνο, επειδη βρηκε αλλον. ωραια...
    απο αυτα που λες εδω ομως, δειχνει να εχει θυμο τεραστιο μαζι σου. αν σε χωριζε για γκομενο, θα σε λυποταν, δεν θα σε εχθρευοταν.
    για λογους μεσα στην σχεση σας χωρισε, οχι για γκομενο.
    τι ειναι αυτες οι εμπειριες σου που λες;;;
    ηταν ενω τα ειχατε μαζι, η εννοεις πολυ παλιοτερα πριν γνωριστειτε;;

Senior Member
    Καλημέρα
    Διάβασα προσεκτικά τα ποστς σου αλλά δεν κατάλαβα τελικά γιατί χωρίσατε.
    Λες πως σου άφησε ένα γράμμα κτλ...το γράμμα αυτό δεν είχε εξηγήσεις;
    Δηλαδή είχατε μια χαρά σχέση, όλα ήταν καλά και ξαφνικά σε χώρισε; Αποκλείεται να μην έχεις ιδέα για το τι την ενοχλούσε.

Αναφέρεις πως έκανε διάφορα που μετά τα μετάνιωνε και τη συγχωρούσες. Τι ήταν αυτά τα διάφορα;

Επίσης ναι, το να χωρίσει κάποιος και μετά από μια εβδομάδα να τον δεις να κυκλοφορεί με άλλον/άλλη είναι σοκαριστικό και το καταλαβαίνω αλλά επειδή νομίζω πως είναι πολλά ακόμα που δεν τα έχεις πει εδώ, είσαι σίγουρος πως η σχέση σας και δεν είχε τελειώσει πολύ καιρό πριν κι απλά το τραβούσατε;

Η κοπέλα με την συμπεριφορά που περιγράφεις - εκτός κι αν μιλάμε για διαταραχή- δείχνει να είναι πολύ ενοχλημένη με σένα, δεν παίζει να μην ξέρεις τον λόγο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    ποιος ηταν ο λογος που χωρισατε τελικα;;
    γιατι, απο αυτα που λες εδω, εγω δεν βλεπω να ηταν ενας γκομενος , ο λογος!
    αρχικα μας ειπες σε χωρισε απο το τηλεφωνο, επειδη βρηκε αλλον. ωραια...
    απο αυτα που λες εδω ομως, δειχνει να εχει θυμο τεραστιο μαζι σου. αν σε χωριζε για γκομενο, θα σε λυποταν, δεν θα σε εχθρευοταν.
    για λογους μεσα στην σχεση σας χωρισε, οχι για γκομενο.
    τι ειναι αυτες οι εμπειριες σου που λες;;;
    ηταν ενω τα ειχατε μαζι, η εννοεις πολυ παλιοτερα πριν γνωριστειτε;;
    Ο λόγος που μου είπε ήταν ότι απλά ήθελε να περάσει λίγο καιρό μόνη και ότι με αγαπούσε δε ξέρει αν ήταν ερωτευμένη. Προβληματα στη σχέση: ούτε ποτέ κέρατά, ούτε τίποτα, πέρα από κάποιες εντάσεις κλασσικές. Η συγκατοίκηση Σίγουρα έδειξε ότι ήμασταν σε διαφορετική φάση (Εγώ όλη μέρα δουλειά, η ίδια αλλά άραζε σπίτι και πήγαινε για ψωνια).
    Εμπειρίες εννοώ, σχέσεις.
    Θυμό έχει μαζί μου επειδή τόλμησα και είπα ότι χωρίσαμε σε φίλους μας και φίλους μας ενώ η συγκεκριμένη μάλλον ήθελε χρόνο μέχρι να ψήνει το καινούργιο.
    Και εγώ έχω θυμό που της έκανα όλα τα χατίρια για αυτό και τα γράφω εδώ μέσα. Θυμό νιώθω Τώρα μαζί της για τη κοροϊδία περι πολιτισμένου χωρισμού

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλημέρα
    Διάβασα προσεκτικά τα ποστς σου αλλά δεν κατάλαβα τελικά γιατί χωρίσατε.
    Λες πως σου άφησε ένα γράμμα κτλ...το γράμμα αυτό δεν είχε εξηγήσεις;
    Δηλαδή είχατε μια χαρά σχέση, όλα ήταν καλά και ξαφνικά σε χώρισε; Αποκλείεται να μην έχεις ιδέα για το τι την ενοχλούσε.

Αναφέρεις πως έκανε διάφορα που μετά τα μετάνιωνε και τη συγχωρούσες. Τι ήταν αυτά τα διάφορα;

Επίσης ναι, το να χωρίσει κάποιος και μετά από μια εβδομάδα να τον δεις να κυκλοφορεί με άλλον/άλλη είναι σοκαριστικό και το καταλαβαίνω αλλά επειδή νομίζω πως είναι πολλά ακόμα που δεν τα έχεις πει εδώ, είσαι σίγουρος πως η σχέση σας και δεν είχε τελειώσει πολύ καιρό πριν κι απλά το τραβούσατε;

Η κοπέλα με την συμπεριφορά που περιγράφεις - εκτός κι αν μιλάμε για διαταραχή- δείχνει να είναι πολύ ενοχλημένη με σένα, δεν παίζει να μην ξέρεις τον λόγο.
    Διαταραγμένη είναι, looser από τον ίδιο της τον εαυτό. Δε καταλαβαίνω γιατί ψάχνουμε να βρούμε το λόγο σε μια κοπέλα που απλα περάσαμε τόσα πολλά, με βοήθησε τόσο πολύ και απλα το τέλος που εδω σε θα το θυμάμαι για καιρό πολύ; Το τελευταίο χρονο την ενοχλούσε που δε της έλεγα ότι θα πάμε μόνιμα στους δικούς της. Την ενοχλούσε για το Πανεπιστήμιο. Την ενοχλούσε για το πώς ήμουν μέσα στο σπίτι.
    Βέβαια, δεν ενοχλούνταν για τα ταξιδάκια μας, για τα ξενοδοχεία που κλείναμε, για ότι περα απο τη κυρία δουλειά, πήγαινα και σε φροντιστήρια για έξτρα και πηγαίναμε στα καλύτερα. Το ότι δεν είχαμε διαφορετικό ταμείο, αλλά κοινό, που δε με πειράζει.

Εμπειρίες που συγχωρουσα: να γνωρίσει φίλο μου παιδικό και να τον συμπαθησει; ποτε. Ο ενας "ήταν χοντρός και θα μας έσπαγε τον καναπε" η άλλη "ήταν κούκλα, άρα μάλλον την έχεις γκομενα" ο άλλος "έκατσε δεκα μέρες αντί για τρεις ήμαρτον με την αγάπη για εσενα" το πάρτυ των γενεθλίων μου "40 άτομα θα διαλύσετε το σπίτι"

Κόμπλεξ, κόμπλεξ και ζήλεια. Αλλά εγώ σε αυτή ήμουν 7 χρόνια δίπλα της.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast