Quote Originally Posted by Phantom View Post
Άρα νιώθεις ότι αδικήθηκες και σκέφτεσαι ας πούμε γιατί να σου φέρθηκε έτσι άσχημα, σωστά;

Θα σου πω κάτι που άργησα να το καταλάβω. Είναι κάτι γενικό για τη ζωή. Δεν ελέγχουμε τις πράξεις των άλλων. Το μόνο για το οποίο είμαστε σε θέση να πούμε πως ελέγχουμε είναι οι δικές μας πράξεις. Δεν έχει και σημασία πλέον γιατί στο έκανε αυτό. Μπορείς να πεις ότι ήταν ένα ότι να 'ναι άτομο.

Πρόσεξε γιατί όσο προσπαθείς να εξηγήσεις το παρελθόν ίσως χάσεις το παρόν σου. Κάποια στιγμή αισίως η νέα σου κοπέλα θα καταλάβει ότι έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν. Ίσως να μην της αρέσει. Δεν είναι και υποχρεωμένη έτσι;

Σκέψου το ως εξής: έχεις κλείσει μια πόρτα και έχεις ανοίξει μια άλλη. Και γυρνάς στην κλειστή πόρτα και κάπως την γρατζουνάς. Αυτό κάποια στιγμή θα γίνει αντιληπτό και από τους άλλους.

Όλοι κουβαλάμε ένα παρελθόν και τραύματα. Πρέπει να προσέχουμε όμως μη γίνει αυτό βαρίδι στο παρόν μας. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι σου λέω
Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά υπάρχουν φορές που τη σκέφτομαι, παρόλο τη καινούργια μου σχέση. Σίγουρα είμαι πολύ προσεκτικός και δε θέλω να κάνω λάθη που έκανα στο παρελθόν.

Απλά σκεπτόμενος κάποια πράγματα, όντας 3 μήνες χωρισμένος, ήταν ότι ήταν καλύτερο για μένα να προχώρησω σε κάτι καινούργιο γιατί πραγματικά είχα διαλυθεί. Και όντως η ψυχολογία μου είναι πολύ καλύτερα από ότι πριν. Απλά υπάρχονυ φάσεις που σκέφτομαι και την πρώην μου και γενικότερα, προσπαθώ να δείχνω ότι δε με απασχολεί καν το θέμα. Όλοι μου λένε ότι με τον καιρό, θα περάσει και αυτό. Για να δούμε.