ξεκινησα το cipralex...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

ξεκινησα το cipralex...

καλησπέρα.... έχω ξεκινήσει το cipralex εδώ και 3 μέρες και παρατηρώ περισσότερο άγχος και τα προβλήματα που είχα έχουνε επιδεινωθεί πολύ χειρότερα.... επίσης έχω και θολή όραση και πολύ ελαφριά ζαλάδα... αυτά είναι στην αρχή? δεν θυμάμαι πριν 8χρονια όταν το έπαιρνα ξανά αυτό το φάρμακο πως ήταν η αρχή.... έχω τρομάξει λίγο να πω την αλήθεια.... και φοβάμαι να το συνεχίσω.... περνώ και xanax ηρεμώ λίγες ώρες αλλα μετά ξανά τα ίδια... να κανω μια προσπαθεια και να κανω υπομονη? επερνα τοσο καιρο μονο xanax αλλα δεν ειναι θεραπεια το xanax και θελω καπια στιγμη να το κοψω..... και εχω αναγκη το αντικαταθλιπτικο......

Senior Member
    να σας πω οτι αυτο το φαρμακο μου ειχε αλλαξει την ζωη........!!!!!! απλα εκανα το λαθος και το εκοψα πριν 2 χρονια..... και εθιστικα στα xanax μετα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    να σας πω οτι αυτο το φαρμακο μου ειχε αλλαξει την ζωη........!!!!!! απλα εκανα το λαθος και το εκοψα πριν 2 χρονια..... και εθιστικα στα xanax μετα.....
    Ξερεις εαν κοψεις ενα φαρμακο και το ξαναπαρεις μετα απο καιρο εαν θα χει την ιδια αποτελεσματικοτητα??εαν παιζει ρολο αυτο?επινα σεροξατ το διεκοψα για μηνες κ τωρα που ξανα πινω νοιωθω οτι δε με πιανει οπως πρωτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    Ξερεις εαν κοψεις ενα φαρμακο και το ξαναπαρεις μετα απο καιρο εαν θα χει την ιδια αποτελεσματικοτητα??εαν παιζει ρολο αυτο?επινα σεροξατ το διεκοψα για μηνες κ τωρα που ξανα πινω νοιωθω οτι δε με πιανει οπως πρωτα
    Εγω τπ βρίσκω ιδιο και το πινω μονο 3 μερες και με έπιασε....

Αλλα πρηστικαν χερια-ποδια χωρις να βαλω κιλα και λεω να το κοψω φοβάμαι γτ στο χερι μου σημερα δεν μπορούσα να βαλω το ρολόϊ μου... Δεν το ξαναπερνω.... Αλλα ρε γαμώτο ειναι ασφαλες να περνω καθημερινά για χρονια βενζοδιαζεπίνες? Σκεψου κοντα 3 χρόνια τώρα περνώ πρωι βραδυ xanax πρωι με το που ξυπνάω μαζι Με το χαπι του θυρεοειδή....

Τώρα όμως που δεν υπάρχει το xanax λόγο έλλειψης αν παρω αλλη βενζο δεν θα έχω στερητικά απο το Xanax?

Senior Member
    Το cipralex to πηρα και εγω κανα 2 μηνο αλλα δν εκανε και πολλα και με λεει ο γιατρος να το χαναπαρω και να το κρατησω 6 μηνες..το κοψα νωρις λεει