Results 16 to 21 of 21
Thread: Να πάω νοσοκομείο;
-
11-09-2019, 16:21 #16Antonis8Guest
Δεν νομίζω να έχεις κάτι στην καρδιά, θα άκουγε σίγουρα κάτι ο παθολογος αν σε ακροαστηκε. Ένας καρδιολογικος έλεγχος βέβαια χρειάζεται, κλείσε στα τακτικά του νοσοκομείου αν δεν θες να χρεωθεις. Στα επειγοντα μόνο καρδιογραφημα μπορούν να σου κάνουν και ακτινογραφία.
Πιθανόν είναι άγχος παράλληλα με στομάχι και έλλειψη άσκησης.
- 11-09-2019, 16:23 #17
Eνοουσα στα επειγοντα ,οταν σε ξαναπιασουν τα συμπτωματα που ειπες στο πρωτο μυνημα....αλλα κ χωρις να σε πιασουν....μπορεις να πας κ να αναφερεις τι ειχες παθει κ να ζητησεις αρχικα παθολογο.ΤΩΡΑ για αναμονη ισχιει οτι ειναι βασανο αλλα εξαρταται κ το νοσοκομειο εαν μενεις περιφερεια μπορει να τελειωσεις σε 3 4 ωρες αν πας αθηνα κεντρο παιζει οντως κανα 8 ωρο......αλλα τι να κανεις....παρε κ παρεα μαζι.....εγω παντως παλια με τις κρισεις πανικου ειχα γινει ψυχακι με τα νοσοκομεια σε σημειο που την εβρησκα να καθομαι στο χωρο γιατι ξεαγχωνομουν
αλλα αυτο αλλο θεμα.........Εγω στο ειπα γτ πρεπει να κανεις ελεγχο πριν πας σε ψυχιατρο ψυχολογο....ασε που στο τελος σε καλο νοσοκομειο σε στελνουν αυτοι την ιδια στιγμη στ τελος.........Κ επειδη υποπτευεσαι οτι τα παθαινεις απο αγχος να μη χαλας αλλα λεφτα γ αυτο στ ειπα
11-09-2019, 16:52 #18
ασε που θα ανχωθεις και χειρότερα στο. Nοσοκομειο.. για να σε ηρεμισω και λιγο... Απο το ανχος μπορει να εχεις τα πιο τρελα συμπτώματα... Εγώ σκέψου μουδιάζει ολη μου η μια πλευρά και η γλώσσα με αποτέλεσμα να εχω και δυσκολία στην ομιλία η να μπερδεύω της λέξεις είναι τρομαχτικό εκινει την ωρα καλα για την αδυναμία τωρα χερι-ποδι εδω και μηνα δεν λεει να φύγει με τπτ.. περνω ηρεμιστικό δεν περνάει απλα δεν το σκέφτομαι μετα... Αλλα το σύμπτωμα υπάρχει γενικά ολη την μερα... Ετσι πηγα αγόρασα ενα περικάρπιο και το έβαλα στο χερι βοήθησε ελάχιστα... Στα 26 μου μυϊκά προβλήματα? Τι στο καλο λεω... Το ανχος μας εχει γα.. γενικα όλους και τρέχουμε σε γιατρούς.. εγω μονο μια ανεβασμένη τιμη φλεγμονής CRP μου βρήκαν αρκετα υψηλή που κανονικα θα έπρεπε να ειναι 0.5 το λιγότερο και εμενα ειναι 13 και είπαν αν δεν κατέβει σε 1 μηνα να πάω σε ρευματολογο..γενικα θα το τσεκαρω απο τον αλλο μήνα..
Εσυ τελικά σαν και εμένα και εγώ λατρεύω τα γλυκά και τα junk food και ναι αγαπωωωω McDonald's xD
11-09-2019, 17:03 #19
Έκανα καρδιολογικό έλεγχο (τριπλεξ,καρδιογράφημα και τεστ κοπωσεως) πριν ενάμιση μήνα και δεν βρήκε απολύτως τίποτα ο γιατρός.Μαλιστα μου είπε να κάνω και μαγνητική αγγειογραφία εγκεφάλου για να δει αν το αίμα κυκλοφορεί καλά και αυτή βγήκε επίσης καλη εκτός από μια μικρή υποπλασια που βρήκαν σε μια αρτηρία,αλλά είπε πως δεν είναι ανησυχητικό.Χρειαζεται να κάνω πάλι καρδιολογικό έλεγχο λες;
11-09-2019, 17:07 #20
Σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό,αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ή κάτι παρόμοιο λογικό είναι να έχεις μουδιασματα.Τα McDonald’s είναι έρωτας!!Βεβαια χωρίς πλάκα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι εθιστικά.Οσο πιο πολύ τρώω τόσο περισσότερο τα ζητάει ο οργανισμός μου και έχω καταλήξει να έχω φάει 4-5 φορές αυτη την βδομάδα :Ρ :Ρ
11-09-2019, 17:27 #21
Χαχαχα το απίστευτο ξέρεις πιο είναι? Οτι και εγω ολη την εβδομάδα αυτη περνώ καθημερινά είναι έρωτας που περνάει απο το στομάχι... :P
Τωρα το αν είναι εθιστικά δεν ξερω γιατι περνω συχνα και δεν ειχα συμπτώματα στέρησης μάλλον για να το λες και εσυ ετσι θα ειναι χD
πρεπει να δοκιμάσεις burger απο το μπάρμπεκιου τουμπανοοο xD
Αλλά γενικά πρέπει να μην τρώμε πολυ junk foods γιατί χαλαμαι την υγεια μας μακροχρόνια.. δεν θέλουμε να πάθουμε χοληστερίνη και ζάχαρο απο τωρα... :P
Αλλα δεν τα σκευτομαστε ρε γαμώτο αυτα.. και μετά φοβόμαστε για να μην πάθουμε κατι που δεν θα πάθουμε.... απλα κατι παντα θα υπάρχει να μας ενοχλεί και να φοβόμαστε και να τρέχουμε σε γιατρούς άτιμο το ανχος πολυ...
Ελπίζω να το ξέρεις πως και η διατροφή μας ειναι πολύ βασικό στοιχείο για το ανχος δηλαδη αμα αλλάξουμε κάποια πράγματα στην διατροφή μας θα δουμε πολλα οφέλη στη υγεια μας... Μου έχουμε πει πως αν κοψω την ζάχαρη θα νιοθω αλλος άνθρωπος και λεω να το δοκιμάσω