Τελευταία μερα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 159
    Senior Member
    Καλημέρα.
    Έφυγες για εξωτερικό τελικά;
    Βρε 'συ Confussed, είσαι σε φάση άρνησης να μπεις σε ένα πρόγραμμα, πολύ φιλικά σου το λέω. Καταλαβαίνω ότι αισθάνεσαι πολύ άσχημα, αλλά δώσε λίγο πίστη στον εαυτό σου και στους ειδικούς. Μακάρι τα ψυχολογικά προβλήματα να λύνονταν από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν λύνονται άμεσα! Θάλουν χρόνο και προσπάθεια, αλλά λύνονται, αν όχι 100%, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ωστόσο κι εσύ κάνεις του κεφαλιού σου. Διακόπτεις από μόνο σου αγωγές, σε έναν ψυχολόγο δεν πας να σε βοηθήσει με τον τρόπο σκέψης σου, δεν δίνεις χρόνο στον εαυτό σου. Δεν γίνεται εκεί που είσαι στα down σου να αισθανθείς υπέροχα μέσα σε μία μέρα. Σταδιακά θα βλέπεις βελτίωση. Βρες κάποιον ειδικό που να εμπιστεύεσαι, καμια φορά δεν τον βρίσκουμε με την πρώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτούμαστε από την προσπάθεια. Βρες έναν άνθρωπο να μιλάς, κάποιον ψυχολόγο να σε βοηθήσει και παράλληλα ζήτα συμβουλή ψυχιάτρου για την αγωγή. Μην παίζεις με τα φάρμακα, νομίζω ότι μεγάλο μέρος της μαυρίλας που νοιώθεις έχει να κάνει με την απότομη διακοπή των φαρμάκων. Δεν πάει έτσι.
    Περιμένουμε τα νέα σου, να μπαίνεις στο φόρουμ να μας μιλάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Να ξέρετε ότι δεν κάνουν κάτι...όσοι μπορεί να τους έχει μινει έστω και λίγο μυαλό καλό είναι να μην τα περνούν.δεν θα γίνει κάτι..δηλαδή σας αρέσει όλη αυτή η αδράνεια?
    Ποια αδρανεία;;; αδρανεία υπηρχε τοσο καιρο που δεν πηγαιναμε σε ειδικούς να μας βοηθήσουν.. Οπως για ολα τα πρόβλημα υγειας ε ναι θα παω κ για την ψυχή μου.. Δεν υπάρχουν χωρις λογο κ αυτοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Ποια αδρανεία;;; αδρανεία υπηρχε τοσο καιρο που δεν πηγαιναμε σε ειδικούς να μας βοηθήσουν.. Οπως για ολα τα πρόβλημα υγειας ε ναι θα παω κ για την ψυχή μου.. Δεν υπάρχουν χωρις λογο κ αυτοι
    δεν εχω δει δυστυχως να χει θεραπευτει κανεις πηγαινοντας σε ειδικους...εκτος κ αν δεν ειχε μεγαλο προβλημα

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    δεν εχω δει δυστυχως να χει θεραπευτει κανεις πηγαινοντας σε ειδικους...εκτος κ αν δεν ειχε μεγαλο προβλημα
    Θάνο κάνεις μεγάλο λάθος σε αυτό. Η θεραπεία δεν σημαίνει πάντα ίαση αν αυτό έχεις στο μυαλό σου. Τα ψυχολογικά-ψυχιατρικά θέματα θέλουν πολύ δουλειά με τον ευατο μας και είναι πολύ επίπονο και μπορεί να πάρει και χρόνια αλλά εννοείται πως μπορεί να δεις βελτίωση.

Senior Member
    Οτι πρόβλημα και αν ειναι ειτε μικρο ειτε μεγαλο είναι πρόβλημα για αυτον που το περνάει και επειδη είναι νεος και τον εχει πάρει απο κατω και φτανει σε σημείο να θελει να κανει κακο στον εαυτό του είναι κριμα.. Χρονια ποσοι απο μας κλεισμενοι στην τρύπα μας και τι καταλάβαμε; το να μιλας με κάποιον ειδικο και να σε βοηθάει να δεις τα πράγματα με αλλο ματι και να πάρεις μια αγωγή ας πουμε πχ για σεροτονινη η δεν ξέρω τι που ειναι υπεύθυνα για τη διάθεση μας δεν βοηθάνε; θελει τεράστια προσπάθεια κυριως απο τον εαυτό σου και χρονο...εγω εχω δει πολλους να εχουν αλλαξει ρην ζωή τους και να προσπαθούν καθε μερα να παλεψουν με τους δαιμονες τους. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν μας ταιριάζουν ολοι οι ψυχολογοι και ειναι δυσκολο να βρεις καποιον να ταιριάξεις ας πουμε και οτι η αγωγη πολλες φορες δεν μας ταιριάζει επισης παντα κ πρεπει να βρεθει το κατάλληλο.αλλα και χαπια απο μονα τους και να κανεις ψυχοθεραπεια αλλα να μπαινει απο την μια κ να βγαίνει απο την αλλη ε προφανώς δεν κανει καμια δουλειά.. Ενα θα πω μονο, πέρασα απο πολλους ψυχολογους στην ζωη μου, αυτή που είμαι τωρα δεν μου γλείφει ποτε αφτιά, με εκανε να δω τα λαθη μου, με τον χρόνο, σε φαση που εφευγα με κλάματα στην αρχη.. Τωρα όμως καταλαβα ποσο δικιο ειχε.. Χρόνο και προσωπικη προσπάθεια και συνεδρίες.. Κ το λεω το ξαναλέω οποιος δεν εχει την οικονομική ανεση να παει ατο δημοσιο νοσοκομείο αν υπάρχει ψυχολογος..
    Quote Originally Posted by thanosP View Post

Senior Member
    Παιδιά..νιώθω πολύ ασχημα

Senior Member
    Παιδιά..νιώθω πολύ ασχημα δεν ξέρω που να μιλισω..όλοι αποφεύγουν την κατασταση

Senior Member
    Είναι η μόνη επιλογή εδώ ...άλλοι φεύγουν άλλοι μου λένε ίσως θα τα πούμε άλλη στιγμη

Senior Member
    Δεν γίνεται πρέπει να απευθυνθώ κάπου..συμβαίνουν αλλά πράγματα πάνω μου και ήμουν μια χαρά ανθρωπος

Senior Member
    Δεν μπορώ να καταπιω..από την στενωχορια,μουδιάζει το σώμα μου

Τι σου συμβαίνει Confused?

Senior Member
    Έχω κάνει μέγιστη προσπάθεια για να τα διακοψω όλα αυτά....αλλά γίνονται τα πράγματα πιο δύσκολα γύρω μου και μέσα μου...δεν είμαι κάποιος θεός η κάποιος πνευματικός δάσκαλος να γιανω.Καποιοι που είχα κοντά μου κοιτούν να με αποφύγουν με δικά τους λόγια..και διάφορα άλλα πραγματα

Διάβασα ότι σταμάτησες τα φάρμακα που έπαιρνες. Ό,τι και να σε βασανίζει, μπορείς να απευθυνθείς σε δημόσιο νοσοκομείο και να ζητήσεις βοήθεια από ψυχολόγο και ψυχίατρο. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ακόμα και αν δεν σου έκαναν τίποτα όπως λες τα φάρμακα, ποτέ δεν τα κόβουμε απότομα και χωρίς ιατρική καθοδήγηση. Μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα που παρουσιάζουμε ή/και να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Πήγαινε στον γιατρό.

Senior Member
    Σκέψου ότι όλα αυτά είναι προσωρινά! Κι εγώ έχω συνεχείς ενοχλήσεις αλλά σκέφτομαι το ίδιο. Εννοείς ότι οι άλλοι σε αποφεύγουν επειδή έχεις ψυχική ασθένεια? Κιεγώ όταν είμαι στενοχωρημένος δε μπορώ να φάω. Αλλά εσύ πρέπει να απευθυνθείς κάπου οπωσδήποτε!

Senior Member
    Πρέπει να με καθοδηγήσεις κάπως ...φωνάζω με τον τρόπο μου εδω και από ότι βλέπω μόνο εδώ μπορώ να μιλήσω,οι υπόλοιποι χερονται την ζωη τους.Προσπαθω να είμαι κοντά στον Θεό ..το να χερεσε κάθε στιγμή τώρα έτσι όπως είμαι δεν μπορώ είπα και λέω ακόμα γιατί δεν γίνεται να τα βλέπεις όλα λιωμένα και να ζεις μέσα στα ζουμια που έμειναν.Δεν μπορώ να δημιουργήσω ουτοπία μέσα σε αυτό..

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast