Ξανά το ίδιο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Έχω το ίδιο θέμα χωρίς ζαναξ δεν μπορώ να γυμναστώ με τρομάζουν οι αυξημένοι παλμοί και με πιάνει ζαλάδα κλπ με το Ζαναξ δεν με πιάνει . Να τρως πριν κάνεις γυμναστικη μία ώρα πριν βρώμη με γάλα εμένα και στη το με βοηθάει στην ενέργεια αν δεν είναι από το άγχος σου

Senior Member
    Έμενα δεν με τρομάζει όταν ανεβαίνουν η παλμοί μου απλα η ζαλάδα με έκανε να άγχοθο και το παράξενο είναι πως προχτές με το που ζαλιστικα πηγα σπίτι και ήμουν χάλια είχα πόνο πίσω από το κεφάλι και πόνο στα μάτια σήμερα ακόμα έχω έναν πόνο που ξεκινά από τον αυχένα και άμα πιέζω το μάτι μου λίγο πονάω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Αδελφέ να παω σε χάπια για πιο λόγο? Εμένα η σκέψεις μου προκαλούν άγχος τα χάπια σε τη θα με βοηθήσει
    Φίλε μου δηλαδή εγώ που πήρα χάπια θεωρούμε τρελός; και εμένα η σκέψεις μου προκαλουσαν ανχος και βρήκα βοήθεια με φάρμακα τα οποία τα σταμάτησα με την βοήθεια του γιατρού μου και πλεον ειμαι λίγο καλύτερα δεν βασανίζονται καθε μέρα... Οκ ανχος έχω αρκετό αλλα οχι όπως παλιά....

Μην το βλέπεις τόσο άσχημα αυτό.. ειναι κρίμα νεο παιδί να βασανίζεται ετσι.... Εγω γιαυτο στο λέω αν δεν θέλεις να μπλέξεις με χαπια παλι για αρχή μηπως να δοκιμάσεις ινοσιτολη; Μπορείς να πας σε ενα φαρμακείο η σε γιατρό και να ρωτήσεις είναι αρκετά καλο συμπλήρωμα και βοηθάει στην κατάθλιψη το ανχος αλλα ακομα και την ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή... Αλλα το πιο βασικο ειναι οτι ανεβάζει την διάθεση σου... Ετσι θα ελαττώσεις και της σκέψεις και το ανχοσ σου....

Αλλα μην κάνεις τίποτα απο μόνος σου ρωτα ενα γιατρό η εναν φαρμακοποιό κάποιος θα γνωρίζει...

Senior Member
    Έχεις δοκιμάσει με ψυχολόγο??

Senior Member
    Έχεις δοκιμάσει με ψυχολόγο??
    ναι ψυχοθεραπεια εκανα 1 χρονο......

Senior Member
    Οκ αλλά δεν παίζει να είναι κάτι παθολογικό αυτό με την ζαλάδα??? Γιατη το νιώθω πιεζμενο

Senior Member
    Οκ αλλά δεν παίζει να είναι κάτι παθολογικό αυτό με την ζαλάδα??? Γιατη το νιώθω πιεζμενο
    αν εχεις κανει εξετασεις και εισαι οκ τοτε οχι... το ανχος προκαλει ζαλαδες πολλες φορες.......

γιαυτο σου λεω θελεις θεραπεια......

σου αρεσει να ζεις μια ζωη ετσι?

επισης μηπως το εχεις παρακανει με την νικοτινη στο ατμισμα? και απο αυτο μπορει να εχεις ζαλαδα το ξερεις?

Μήπως καταπονείται πολύ το σώμα σου κατά την διάρκεια της άσκησης??Έχεις καποιο ιστορικό αυχενικού??

Ελπίζω να μην σε αγχώνει η διαδικασία της άσκησης και να το κάνεις καθαρά για ψυχαγωγικούς λόγους.Αν το κάνεις χωρίς να σου αρέσει αλλά γιατί π.χ το γκομενάκι που γουσταρεις σου είπε ότι της αρέσουν οι σφιχτοί τότε καλύτερα να το σταματησεις.Χαλάρωσε κι απόλαυσε το γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία να ασκεισαι κάτι που πολλοί θα επιθθμούσαν να κάνουν αλλά δεν μπορούν για πολλούς λόγους.

Όσον αφορά τα συμπτώματα σε διαβεβαιωνω πως το άγχος είναι υπεύθυνο για τέτοιου είδους συμπτώματα αλλά το ερωτηματικό είναι στο "γιατί στο γυμναστήριο".Έχε κατά νου πως σε πολλούς τα συμπτώματα συμβαίνουν σε στιγμές χαλάρωσης μετά από περιόδους στρες.Αν μετά από μια ημέρα στρες είτε λόγω δουλειάς είτε λόγω άλλων υποχρεώσεων στο γυμναστήριο χαλαρώνεις ίσως τοτς να εκδηλώνονται τα συμπτώματα ακριβώς για αυτό τον λόγο.

Υ.Γ:Εσύ δεν είχες χάσει την γάτα σου??Κι αν ναι την βρήκες??

Senior Member
    Ε αδελφέ όχι δεν είμαι εγώ για το αυχενικο όχι δεν έχω ιστορικό και βασικά αυτό με τρώει το ότι δεν μπορώ να γυμναστο κάτι που θέλω να κάνω

Page 2 of 2 FirstFirst 12