Ξανά το ίδιο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Ξανά το ίδιο

Καλησπέρα παιδιά σήμερα μετά από πολύ καιρό πηγα να γυμναστο αλλα μετά που σταμάτησα ένιωσα μια έντονη αδιαθεσία μια έντονη ζαλάδα με δύσπνοια λες και θα λυποθιμουσα και αγχώθηκα πάλη για καρδια. Να πω πως πριν 9 η 10 μήνες έκανα αρκετά καρδιογραφηματα υπέρηχους τεστ κοπώσεως όλα καλά

Vaper εφόσον έκανες εξετάσεις καρδιάς πριν 9 μήνες και ήταν όλες καθαρές αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να πρόλαβες να γίνεις καρδιακός . Προφανώς ειναι ψυχολογικό . Δεν χρειάζεται όμως να ζορίζεσαι για να τεστάρεις τον εαυτό σου . Αφού το σώμα σου αντιδράει πηγαινε το αργά και ανέβαζε ρυθμό στην γυμναστική μέρα με τη μέρα

Senior Member
    Μάλλον πρέπει να ήταν καμία κρίση πανικου? Γιατη η αλήθεια ακόμα νιώθω χάλια έχω ζαλάδα και νιώθω αγχωμένος

Quote Originally Posted by Vaper View Post
    Μάλλον πρέπει να ήταν καμία κρίση πανικου? Γιατη η αλήθεια ακόμα νιώθω χάλια έχω ζαλάδα και νιώθω αγχωμένος
    Vaper συμφωνα με αυτα που περιγράφεις μπορεί άνετα να ήταν κρίση πανικού . Αν μια κρίση πανικού σε τρομάξει πολύ και δεν είσαι μαθημένος μπορεί να νιώθεις για αρκετή ώρα αγχωμένος . Τα βαριά συμπτώματα τύπου τάση λυποθυμίας φεύγουν αμέσως , αλλά η ταραχή και το άγχος μπορεί να μείνει αρκετή ώρα . Προσπάθησε να ηρεμήσεις και πίστεψε το πραγματικά ότι δεν έχεις τίποτα και θα δεις θα είσαι καλύτερα . Τώρα τι να σου πω φίλε εάν αυριο νιώθεις όλη μέρα ζαλάδα τότε πιθανό να είναι κάτι άλλο πχ κάτι με τον λαβύρινθο . Αλλά δεν πιστεύω οτι εχεις κατι παθολογικό

Senior Member
    Μακάρι γιατη αλήθεια με έχει κούραση εκεί που ειμουν καλά πάλη τα ίδια

Μακάρι γιατη αλήθεια με έχει κούραση εκεί που ειμουν καλά πάλη τα ίδια
    Μπα Vaper μη μασάς . Παιχνίδια του μυαλού ειναι αυτα . Απλά τώρα έχεις τρομάξει . Και μια μύγα να πετάει μπορεί να νομίζεις οτι ζαλίζεσαι . Είναι μέχρι να σου φύγει η ιδέα . Χαλάρωσε πιες κανα ουισκάκι και θα στρώσεις .

Senior Member
    Όχι τώρα με άφησε αυτό απλά νεβριαζο επειδή με πιανη μόνο όταν γυμναζομαι αυτό

Senior Member
    Παιδιά σήμερα πηγα ξανά για γυμναστική αλλά πάλη δεν τα κατάφερα αλλά με έπιασε κάτι πολύ παράξενο η ζαλάδα έχετε πίσω από το κεφάλι μου και εχτές είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο με πόνους στα μάτια και δυσκολία σιγκεντροσις σας παρακαλώ παιδιά πείτε μου τη να κάνω νιώθω χάλια

Παιδιά σήμερα πηγα ξανά για γυμναστική αλλά πάλη δεν τα κατάφερα αλλά με έπιασε κάτι πολύ παράξενο η ζαλάδα έχετε πίσω από το κεφάλι μου και εχτές είχα πολύ έντονο πονοκέφαλο με πόνους στα μάτια και δυσκολία σιγκεντροσις σας παρακαλώ παιδιά πείτε μου τη να κάνω νιώθω χάλια
    Εγώ θα πρότεινα παθολόγο και αν κρίνει αυτός οτι χρειάζεσαι νευρολόγο θα στο πει . Αλλά κάτι μου λέει οτι δεν θα έχεις τίποτα

Senior Member
    Μα είναι πιθανόν να είναι από άγχος όλα αυτά?

Μα είναι πιθανόν να είναι από άγχος όλα αυτά?
    Φίλε το πολύ άγχος δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει .Εδω μια γνωστή μου φίλε είχε παράλυση στο ένα πόδι για κανα μηνα και οι γιατροί δεν της εβρισκαν τιποτα και τελικά ήταν από άγχος .. Απλά εσύ όντως είσαι αγχώδης ; Μπορεί να έχεις και κάτι παθολογικό απλά μην αγχώνεσαι αποκλείεται να έχεις κάτι σοβαρό .

Senior Member
    Παθολογικό εδώ και πόσα χρόνια κάνω ανα εξάμηνο εξέτασης καρδια και Γενικές έχω κάνει τα πάντα και δόξα τον θεό ποτε δεν μου βρήκαν τίποτα αλλά γενικά είμαι λίγο μανιακός με το θέμα υγεία

Παθολογικό εδώ και πόσα χρόνια κάνω ανα εξάμηνο εξέτασης καρδια και Γενικές έχω κάνει τα πάντα και δόξα τον θεό ποτε δεν μου βρήκαν τίποτα αλλά γενικά είμαι λίγο μανιακός με το θέμα υγεία
    Φίλε εγώ θεωρώ αν και δεν σε ξέρω ότι όλα όσα λες έχουν παρουσιαστεί λόγω άγχους . Εφόσον έχεις κάνει παθολογικές και δεν έχουν βγάλει κάτι τότε το επόμενο βήμα ειναι να πας σε νευρολόγο . Εγώ στην θέση σου εάν αποφάσιζα να μπω στην διαδικασία γιατρών , θα ξεκίναγα με έναν ωρυλά διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες σε αυτιά που μπορούν να προκαλέσουν ζαλάδες . Ε μετά δεν μένει κάτι άλλο απο νευρολόγο , ψυχολόγο κλπ .

Κοιτα εγώ θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και να μην πας απο αύριο σε ότι γιατρό υπάρχει . Τώρα εάν αυτό συνεχίστεί ολο το σαββατοκύριακο τότε να πας να το ελέγξεις .

Senior Member
    να πας σε ενα γιατρο να παρεις φαρμακευτικη αγωγη......... μονο χειροτερα γινεσαι οσο το αφηνεις......

Senior Member
    Αδελφέ να παω σε χάπια για πιο λόγο? Εμένα η σκέψεις μου προκαλούν άγχος τα χάπια σε τη θα με βοηθήσει

Page 1 of 2 12 LastLast