Παιδιά βοήθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

Παιδιά βοήθεια

Από χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου διότι το πρωί είχα σχολείο.. προσπάθησα να κοιμηθώ νωρίς αλλά τζιφος ο ύπνος δεν με πήρε ειπα θα κοιμηθώ μόλις γυρίσω το μεσημέρι πήγα σχολείο μετά πήγα με τους φίλους μου για ένα καφέ μετά γύρισα το μεσημέρι και ούτε πάλι (μπορεί να ήταν και από τον καφέ) και τώρα είμαι εδώ προσπαθώ να κοιμηθώ 1.5 ώρα νυστάζω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟ

Quote Originally Posted by Γιάννης Βάγιας View Post
    Από χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου διότι το πρωί είχα σχολείο.. προσπάθησα να κοιμηθώ νωρίς αλλά τζιφος ο ύπνος δεν με πήρε ειπα θα κοιμηθώ μόλις γυρίσω το μεσημέρι πήγα σχολείο μετά πήγα με τους φίλους μου για ένα καφέ μετά γύρισα το μεσημέρι και ούτε πάλι και τώρα είμαι εδώ προσπαθώ να κοιμηθώ 1.5 ώρα νυστάζω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟ
    Πόσο είσαι?

Senior Member
    Από χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου διότι το πρωί είχα σχολείο.. προσπάθησα να κοιμηθώ νωρίς αλλά τζιφος ο ύπνος δεν με πήρε ειπα θα κοιμηθώ μόλις γυρίσω το μεσημέρι πήγα σχολείο μετά πήγα με τους φίλους μου για ένα καφέ μετά γύρισα το μεσημέρι και ούτε πάλι (μπορεί να ήταν και από τον καφέ) και τώρα είμαι εδώ προσπαθώ να κοιμηθώ 1.5 ώρα νυστάζω ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟ
    μην καθεσαι στο κρεβατι αν εχεςι αυπνια.....κανε κατι αλλο γ λιγο και προσπαθησε μετα παλυ.....καλητερα λιγο κ ποιοτηκα να κοιμηθεις αφου δε μπορεις......οσο καθεσε κ τ σκεφτεσε ομως στ κρεβατι δε βοηθα

Μιας και είσαι μαθητής θα σου προτείνω κάτι απλο . Χαμομήλι . Θα σε χαλαρώσει και θα κοιμηθείς μια χαρά . Και από αύριο για λίγο καιρό κόψε εντελώς τον καφέ

Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Πόσο είσαι?
    17 ετών είμαι

Antonis8
    Guest
    Για ποιο λόγο πίνεις καφέ; Επειδή πίνουν όλοι οι άλλοι; Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να πιω. Θα σε συμβούλευα να τον κοψεις εντελώς. Δεν σου χρειάζεται και συνήθως δημιουργεί στομαχικά προβλήματα, ταχυπαλμιες και αϋπνία.

Όσον αφορά τον ύπνο, μια ώρα πριν να ξαπλώσεις πιες χαμομήλι ή μια κούπα ζεστό γάλα με μέλι. Υπάρχουν επίσης φυτικά συμπληρώματα μελατονίνης ή βαλεριάνας που ίσως σε βοηθήσουν αν αντιμετωπίζεις συχνά πρόβλημα. Αν δεν σε παίρνει ο ύπνος το κινητό δεν θα σε βοηθήσει,το φως που έχει η οθόνη διεγείρει τον εγκέφαλο, απέφυγε το. Διάβασε κάποιο βιβλίο , χαλάρωσε και θα νυσταξεις.

Quote Originally Posted by thanosP View Post
    μην καθεσαι στο κρεβατι αν εχεςι αυπνια.....κανε κατι αλλο γ λιγο και προσπαθησε μετα παλυ.....καλητερα λιγο κ ποιοτηκα να κοιμηθεις αφου δε μπορεις......οσο καθεσε κ τ σκεφτεσε ομως στ κρεβατι δε βοηθα
    Τι να κάνω?? Σκέφτομαι ότι αύριο εχω πάλι σχολείο και δεν έχω κοιμηθεί... Γιατί να συμβαίνει αυτό σε εμένα????????????

Quote Originally Posted by Kido View Post
    Μιας και είσαι μαθητής θα σου προτείνω κάτι απλο . Χαμομήλι . Θα σε χαλαρώσει και θα κοιμηθείς μια χαρά . Και από αύριο για λίγο καιρό κόψε εντελώς τον καφέ
    Έφτιαξα γάλα αλλά πάλι τίποτα.. συνήθως καφέ πίνω σαββατοκύριακα που βγαίνω παραλία με τα παιδιά

Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Για ποιο λόγο πίνεις καφέ; Επειδή πίνουν όλοι οι άλλοι; Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να πιω. Θα σε συμβούλευα να τον κοψεις εντελώς. Δεν σου χρειάζεται και συνήθως δημιουργεί στομαχικά προβλήματα, ταχυπαλμιες και αϋπνία.

Όσον αφορά τον ύπνο, μια ώρα πριν να ξαπλώσεις πιες χαμομήλι ή μια κούπα ζεστό γάλα με μέλι. Υπάρχουν επίσης φυτικά συμπληρώματα μελατονίνης ή βαλεριάνας που ίσως σε βοηθήσουν αν αντιμετωπίζεις συχνά πρόβλημα. Αν δεν σε παίρνει ο ύπνος το κινητό δεν θα σε βοηθήσει,το φως που έχει η οθόνη διεγείρει τον εγκέφαλο, απέφυγε το. Διάβασε κάποιο βιβλίο , χαλάρωσε και θα νυσταξεις.
    Όχι φυσικά δεν πίνω καφέ επειδή πίνουν οι άλλοι... Από τις 11 το πρωί ήπια καφέ δηλαδή τώρα που δεν μπορώ να κοιμηθώ είναι από τον καφέ????? Έχω λίγο και ταχυπαλμια και δεν είμαι με το κινητό προσπαθώ να κοιμηθώ..... Και άμα δεν κοιμηθώ και πάλι τι θα κάνω αύριο ? Πώς θα παω σχολειοοοοοοοοοοοοοοο

Όχι φυσικά δεν πίνω καφέ επειδή πίνουν οι άλλοι... Από τις 11 το πρωί ήπια καφέ δηλαδή τώρα που δεν μπορώ να κοιμηθώ είναι από τον καφέ????? Έχω λίγο και ταχυπαλμια και δεν είμαι με το κινητό προσπαθώ να κοιμηθώ..... Και άμα δεν κοιμηθώ και πάλι τι θα κάνω αύριο ? Πώς θα παω σχολειοοοοοοοοοοοοοοο
    Ηρέμησε. Μην πανικοβαλλεσαι εμένα το καλοκαίρι την περίοδο που είχα άγχος έβαζα μουσική βροχής χωρίς κεραυνούς και διάφορα άλλα μόνο βροχή και με ηρεμουσα και αν έβλεπα ότι δεν με έπαιρνε πάλι ο ύπνος καθόμουν στο κινητό με χαμηλή φωτεινότητα. Καμία φορά σου φέρνει υπνηλία το κινητό. Έπαιζα πασιέντζα. Δοκίμασε το. Αααα και σε πιανει κυρίως το βράδυ?

Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Ηρέμησε. Μην πανικοβαλλεσαι εμένα το καλοκαίρι την περίοδο που είχα άγχος έβαζα μουσική βροχής χωρίς κεραυνούς και διάφορα άλλα μόνο βροχή και με ηρεμουσα και αν έβλεπα ότι δεν με έπαιρνε πάλι ο ύπνος καθόμουν στο κινητό με χαμηλή φωτεινότητα. Καμία φορά σου φέρνει υπνηλία το κινητό. Έπαιζα πασιέντζα. Δοκίμασε το. Αααα και σε πιανει κυρίως το βράδυ?
    Μα πώς να μην πανικοβάλλομαι? Αύριο έχω πάλι σχολείο και σκέφτομαι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου έχει πάει ήδη 12 και ακόμα .. ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΑΛΛΟΟ. Και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό

Μα πώς να μην πανικοβάλλομαι? Αύριο έχω πάλι σχολείο και σκέφτομαι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου έχει πάει ήδη 12 και ακόμα .. ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΑΛΛΟΟ. Και πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό
    Σε έπιασε επειδή ξεκινάει το σχολείο είναι λογικό. Με τις μέρες πιστεύω θα είσαι εντάξει. Κοίτα αμα είναι να πανικοβαλλεσαι για τον ύπνο εγώ έπαιρνα κάτι χαπάκια μικρά με βαλεριάνα και με βοηθαγαν.

Senior Member
    γενικα φιλε μου αν αυτο παει ετσι πρεπει να σε δει καποιος γιατρος εχεις αρκετο ανχος...

Senior Member
    δεν βοηθα οταν δε μπορεις να κοιμηθεις να σκεφτεεσαι τα περι του υπνου.......σ πα καλητερα να επεαιζες κανα game tainia η οτι αλλο θες ακομα κ περπατημα....κ οποτε σε παρει ο υπνος.....απ το αγχος δε κοιμασε τωρα

Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό απλά επειδή ξεκινάς σχολείο είναι θα δεις όλα θα πάνε καλά. Κάνε διαφορά πράγματα ώστε μετά το βράδυ που θα πηγαίνεις για ύπνο να είσαι κομμάτια. Εγώ πριν από 2 εβδομάδες πριν φύγω για να έρθω στην πόλη που σπουδάζω ήμουν χάλια, παρά πολύ άγχος, σκεφτόμουν ότι όλα θα πάνε χάλια πάρα πολλες αρνητικές σκέψεις. Και να τώρα 2 μετά είμαι τέλεια! Θα δεις όλα θα πάνε καλά. Δες αστεία βιντεακια, άκου μουσική για να χαλαρώσεις.

Page 1 of 4 123 ... LastLast