αραγε αυτο ειναι ιαση? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια

ειπα να σας πω τι γινεται μιας και ξεκινησε η σχολη..

στα μισα διαλειματα χωνομαι σε μια παρεα 2-3 ατομων και λεμε τιποτα..
    απλα ειναι κλικα και μενω στην απεξω τις μισες φορες.
    οταν ειμαστε παρεα με αυτα τα παιδια δε λεω ομως τιποτα σπουδαιο.
    προσπαθω ομως να παιρνω εναυσμα απο τα παιδια και πεταω κι εγω που και που καμια προτασουλα..
    επισης δεν εχω παρεα σε καποια μαθηματα που ειναι απαραιτητο και καθομαι μονη μεχρι να τελειωσει το μαθημα.
    ειμαστε μαζι εστω αυτες τις φορες αλλα εγω αγωνιω να βρω μια προταση να κολαει στο θεμα τους ή να ξεκινησω εγω κουβεντα και αγχωνομαι τοσο πολυ..
    θα τα ρωτησω για κανενα μαθημα, θα σχολιασω καποιον καθηγητη.εχει τυχει 3-4 φορες να φαμε μαζι στο εστιατοριο της σχολης..
    απλα να..κοιταω πως εχουν ταιριαξει ολοι κι εγω πααααλι κυνηγαω για ψιχουλα..
    προσπαθω πολυ..απλα δεν προκειται να καταφερω να δεθω οπως ειναι τα αλλα παιδια και νοιωθω οτι μειονεκτω..οτι κατι παει πολυ στραβα με εμενα..οτι δε θα καταφερω να κανω μια παρεα που να τα εχει ολα μεσα..

αυριο εχω ψυχολογο.. δε ξερω τι να της πω..
    Καλά τα πας, δε χρειάζεται να είναι όλοι το ίδιο κοινωνικοί. Αρκεί να μην είσαι τελείως μόνη και να έχεις και κάποια παρέα εκτός σχολής!

Banned
    πωπω αφου ειδες διαφορα μη μιλας καθολου. θα χες καλο γιατρο. εγω παλευω ακομα με ιψδ φυσικα αλλα ειναι μαρτυριο. :(μακαρι να με πιανε ενα χαπι εχω δοκιμασει αρκετα.
    aloperidin 60mg, clopixol 75mg, risperdal 2mg, lamictal 200mg, lyrica 75-150mg (το σταματησα εδω και 2 εβδομαδες), akineton retard 6mg, xanax 0.5-1,5mg αν χρειαστει..
    τη μεγαλη διαφορα την ειδα με το clopixol και το sequelia 400mg(αλλα ειχα πολλες παρενεργειες και το κοψαμε)

παρτυ χημειας...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    καλησπερα παιδια

ειπα να σας πω τι γινεται μιας και ξεκινησε η σχολη..

στα μισα διαλειματα χωνομαι σε μια παρεα 2-3 ατομων και λεμε τιποτα..
    απλα ειναι κλικα και μενω στην απεξω τις μισες φορες.
    οταν ειμαστε παρεα με αυτα τα παιδια δε λεω ομως τιποτα σπουδαιο.
    προσπαθω ομως να παιρνω εναυσμα απο τα παιδια και πεταω κι εγω που και που καμια προτασουλα..
    επισης δεν εχω παρεα σε καποια μαθηματα που ειναι απαραιτητο και καθομαι μονη μεχρι να τελειωσει το μαθημα.
    ειμαστε μαζι εστω αυτες τις φορες αλλα εγω αγωνιω να βρω μια προταση να κολαει στο θεμα τους ή να ξεκινησω εγω κουβεντα και αγχωνομαι τοσο πολυ..
    θα τα ρωτησω για κανενα μαθημα, θα σχολιασω καποιον καθηγητη.εχει τυχει 3-4 φορες να φαμε μαζι στο εστιατοριο της σχολης..
    απλα να..κοιταω πως εχουν ταιριαξει ολοι κι εγω πααααλι κυνηγαω για ψιχουλα..
    προσπαθω πολυ..απλα δεν προκειται να καταφερω να δεθω οπως ειναι τα αλλα παιδια και νοιωθω οτι μειονεκτω..οτι κατι παει πολυ στραβα με εμενα..οτι δε θα καταφερω να κανω μια παρεα που να τα εχει ολα μεσα..

αυριο εχω ψυχολογο.. δε ξερω τι να της πω..
    Καλησπέρα boo μου! Εύχομαι να είσαι καλά :)
    Και έγω πιστεύω ότι τα πας μια χαρά, βρήκες έστω 2 3 άτομα να λες μια κουβέντα..
    Με τον καιρό μπορεί να νιώσεις πιο άνετα και να κολλήσεις περισσότερο η να βρεις κάποιον άλλον.
    Μήν αγχώνεσαι είναι και αρχή ακόμη..
    Πως σου φαίνονται τα μαθήματα?

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά!
    Είμαι σχετικά καλά. Εύχομαι εσείς να είστε τέλεια!
    Τα ίδια με τα παιδια. Ελπίζω στο μέλλον να καλυτερέψουν τα πράγματα και να τα λέμε πιο πολύ..
    Έχω άγχος μην κάνω κανένα επεισόδιο στη σχολή μπροστά τους και γίνω ρεζίλι.. Εχει καεί η γούνα μου από φιλίες που με κάνανε πέρα όταν άκουσαν τι μου συμβαίνει.. και μιλάω για φιλίες 12+ χρονών..
    Τα μαθήματα με δυσκολεύουν πολυ αλλά με κάνουν και ξεχνιέμαι αλλά τα παίζω στο μισάωρο..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    boo εκει ειναι τα λαθος σου.

οτι εισαι πολυ κοινωνικη και θελεις να κανεις παρεα με τους αλλους.

δυστυχως ετσι οπως εχει γινει η κατασταση τα τελευταια χρονια οι περισσοτερες παρεες πλεον γινονται με υστεροβουλια.

δεν υπαρχει αυτη η φιλια που υπηρχε παλια.

οποτε μη ζητας ψιχουλα απο τους φιλους για να νιωσεις καλα αλλα στηριξου στα ποδια σου και νιωσε καλα απο μονη σου χωρις να εχεις κανεναν αλλο αναγκη.

γινεται αυτο.

πρεπει απλως να περιποιεισαι περισσοτερο τον εαυτο σου και να το φιλοσοφεις και να βρισκεις χαρα και απο το περιβαλλον πχ της φυσεως, τα ζωα, τα φυτα, τον ουρανο κλπ.

οποτε τι του εχεις αναγκη.

ετσι και αλλιως και αυτοι μιζεροι ειναι και υποκεινται και αυτοι σε υστεροβουλιες.

δε χανεις τιποτα...

ετσι και αλλιως ο καθενας για την παρτυ του ειναι πλεον.

πανε τα παλια τα χρονια.

οποτε τι κυνηγας ;

να βρεις φιλους που θα σε θαψουν στο μελλον ;

κοιταξε να νιωσεις καλα απο μονη σου και ασε τους φιλους.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    καταλαβες boo ;

ο καθενας οτι κανει μονος του και υπο την προστασια των νομων.

μη στηριζεσαι στους αλλους για τη ζωη σου γιατι θα απογοητευθεις.
    Last edited by maus; 24-10-2019 at 18:43.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    καλησπερα

την εχω φαει στη μαπα 5-6 χρονια την απολυτη μοναξια.τα εχω βρει με εμενα.μπορω να αραξω σπιτι μονη μου ή να βγω για λιγο για ενα καφε μονη μου (δεν ειναι και η καλυτερη μου) γι αυτο τωρα ζηταω το κατι παραπανω.την εχω πατησει απο φιλιες 13+ χρονια για αυτο προσεχω οσο μπορω αλλα ακομα δεν εχω τις υποτυπωδεις φιλιες ακομα για να ανησυχω μη μου κανουν καμια βλακεια...
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Maus i boo efthinetai an den mporei na brei filous,ama edine ton kalytero tis eafto den tha eixe kanena parapono apo tous allous kai tha itan efxaristimeni.Tha elege,ego eimai prothimi,den exo kanena problima me tous allous,kali kardia

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234