Results 16 to 22 of 22
Thread: cbd hemp extrat
-
01-10-2019, 23:54 #16
Το ξερω το καταστημα, εχει και στην πολη μου. Γενικα το σωμα μου αντιστεκεται ευκολα σε φαρμακα κ ουσιες. Για να καταλαβεις χωρις καθολου ανοχη σε ηρεμιστικα ή σε αλκοολ (που επιδρα στους ιδιους υποδοχεις) ειχα δοκιμασει 0.5mg Xanax σε πληρως αδειο στομαχι και με το ζορι καταλαβα κατι. Μονο το 1mg+ με επιανε χωρις ανοχης! Και σε πολλες αλλες ουσιες ετσι. Ακομα και με το ζολοφτ που σχεδον κλεινω μηνα ουτε εχω καταλαβει καμια δραση και καμια παρενεργεια! Σαν να παιρνω sugar pill. Οποτε δεν περιμενω να δρασει κατι το οποιο σε πανω απο τους μισους δεν δουλευει.
- 02-10-2019, 00:12 #17
Δεν ειναι για όλους η κανναβη όντως! Εχει πολλα πραγματα πάντως για να ψάξεις! Αυτο με τα 200mg δε ξερω που το ειδες πάντως σε μενα δεν ισχύει! Μπορεις να βρεις πλέον τα πάντα και να τα πάρεις με κάθε τροπο! Είτε να καπνίσεις/ατμισεις είτε να φας είτε σε χάπια σε υποθετα σε έλαια! Ψάξε λιγο και κοιτά. Πάρε έλα λαδακι αύξησε τη δόση σου καθημερινά καντο με τις οδηγίες που θα σου δώσουν ταυτόχρονα πάρε και μια φούντα σε μεγάλη περιεκτηκοτητα cbd και όσο πιο πολυ thc γίνεται μαζι! κανε και κανένα τσιγάρο η ατμισε το. Πάρε και κανένα τσαγακι! Εχει τα πάντα. Μπορεις να πάρεις hash η και σοκολάτα σαν πλαστελίνη για κάπνισμα η ατμισμα με περισσότερο μεσα! Εκει που θα πας πες όμως για ποιο λόγο το θες και τι παθαίνεις. Δεν ειναι ολα τα ίδια. Θα σου προτείνει κατι πάνω σε αυτο που περνάς για να σε βοηθήσει! Αν δεις οτι δε σε πιάνει τοτε νταξει! Πάντως εχει πολλές λύσεις! Μπες στην ιστοσελίδα τους να δεις τα προϊόντα! Εγω μεχρι και μπάρες κάνναβης παίρνω με cbd και σοκολάτες κτλ! Ψάξε λιγο όλο και κατι θα σου κανει πιστεύω. Απλά πρέπει να το βρούμε λιγο μόνοι μας με την δόση!
02-10-2019, 14:41 #18
Εχω να καταθεσω το εξης: καπνισα cbd ανθο 18% και τιποτα, μια μικρη χαλαρωση οπως με την βαλεριανα. βεβαια καπνισα πολυ λιγο ,τυπου 1 ρεβυθι(βρασμενο
). αν για να δεις αποτελεσμα πρεπει να καπνισεις μισο γραμμαριο, τι να πω...
παντως διαβασα οτι η sativa(μονο αυτη πωλειται ως θεραπευτικη κανναβιολη) δεν προκαλει χαλαρωση αλλα αυξανει την ενεργεια.ισχυει?
02-10-2019, 15:05 #19
Μπορεί να ειναι σάτιβα που δεν εχει thc. Αυτο που λες το κανει μονο το thc. Η cbd ειναι το αντίθετο. Τωρα αν πιάσουμε κουβεντα για το τι ειναι ιντικα και τι σατιβα θα μας παρει πολυ ωρα! Μπορεις να μπεις να διαβάσεις! Πάντως το cbd βοηθάει στην χαλαρωστη κτλ. Το thc φερει το αίσθημα της ευφορίας και σου αυξάνει την ενέργεια όπως λες!
02-10-2019, 17:42 #20
biliskov εννοειται παιρνω χωρις thc . Διαβασα για τις διαφορες μεταξυ ιντικα και σατιβα γι αυτο εγραψα αυτα που εγραψα...αλλα αν πρεπει να καπνιζεις μισο γραμμαριο στην καθησια για να δεις αποτελασμα δεν νομιζω να ειναι η λυση για εμενα τελικα...
02-10-2019, 21:01 #21
02-10-2019, 21:46 #22
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες οπως και να χει.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....