Results 151 to 157 of 157
-
04-02-2009, 19:30 #151
Kgana
στειλε μου σε παρακαλω ενα u2u με το μειλ σου. Να σου απαντησω εκει γιατι εχω καποιο προβλημα με τα u2u.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 04-02-2009, 19:58 #152
οκ κοπέλα μου σ ευχαριστώ. Σου έγραψα ήδη, καλό βράδυ.
Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
06-02-2009, 01:27 #153
kgana, να σου πω την αληθεια δεν διαβασα ολα τα ποστ σου, αλλα διαβασα το πρωτο μονο,γιατι δεν ηθελα να επηρεαστω απο αυτα που σου λενε οι αλλοι, ειτε τα θεωρω και εγω σωστα ειτε οχι.Επισης ουτε ειμαι κριτης για να μπορω να κρινω τι ειναι σωστο και τι λαθος.Απλα θα σου πω και εγω την αποψη μου πανω στο ζητημα που σε απασχολει,με οσα διαβασα απο το 1 ποστ γιατι πιστευω οτι αυτο ουσιαστικα ειναι η καταθεση ψυχης σου.Πιστευω οτι δεν εισαι πολυ μεγαλη σε ηλικια, χωρις αυτο να ειναι θετικο η αρνητικο.Ας αρχισω λοιπον απο το απλο one night stand σου.Για να γινει κατι τετοιο καταρχας πρεπει να ειναι και τα δυο μερη συμφωνα.Γινεται οτι γινεται και αν ειναι *ΚΑΛΟ* ισως και να ξαναγινει χωρις δεσμευσεις και υποχρεωσεις.Επισης το τριο η οτιδηποτε αλλο παλι πρεπει να ειναι παλι ολα τα μελη συμφωνα και ξεκαθαρα τα πραγματα.Αυτο απο οσο καταλαβα εγινε,και μεχρι εκει ολα καλα και ολα ωραια.Δεν υπαρχει λογος να σκας.ΧΑΛΑΡΑ!!!Το θεμα ειναι ομως αν σε καταλαβα καλα, οτι δεχτηκες να κανεις οτι εκανες απλα γιατι ηθελες να κοιμηθεις με καποιον και αυτο σου προσφερθηκε εκεινη τι στιγμη.Αρα δεχτηκες, με την προυποθεση (και αυτο υποσυνειδητα) οτι ισως κανω σχεση με καποιον απο αυτους.Απο την αλλη ομως η παρεα απλα ηθελε να περασει καλα και να εχει και αυτην την εμπειρια.Ναι ερωτευτηκες τελικα εκεινον που πιστευεις οτι ειναι ο πιο ευαισθητος, αλλα απλα και μονο για να ερωτευτεις και να κανεις σχεση.Σιγουρα θα μου θυμωσεις τωρα:).Αλλα κοιτα λιγο γυρω σου...υπαρχουν τοσοι αλλοι που δεν θα εκμεταλλευοταν αυτην την κατασταση.Και πες μου ειλικρινα μια τοσο δεμενοι παρεα πως θα σταθει μπροστα τους;Ετσι σκεφτονται.Πως θα κανει σοβαρη σχεση με σενα, αν δεν κριθει απο τους φιλους του.Και ξερεις να βγει το ονομα σε μια κοπελα δεν αργει.Εγω δεν θεωρω οτι εκανες κατι κακο να εξηγουμαστε, απλα θεωρω οτι καθεσαι και παιδευεις τον εαυτο σου με καποιον που δεν εχει νοημα.Και να θελει πολυ δυσκολα θα δεχτει, ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.Και να καθεσαι να τρεχεις απο πισω του δεν εχει νοημα, αστον να παει στο καλο και αντρες πολλοι.Δεν μπορεις να πιεσεις μια κατασταση, γιατι απλα δεν θα ειναι εκατο τοις εκατο αληθινη.Και δεν ειναι κριμα...Επισης αν ηθελε κατι πραγματικα θα το εκανε η τουλαχιστον θα σου εξηγουσε, θα μιλουσατε για τα συναισθηματα.Τι να το κανεις αν δεν ξερεις τι θελει και αυτος απο σενα, ειναι υπεκφυγες αυτα.Προσπαθησε να μην τον ξαναδεις για αρκετο καιρο μεχρι που να αισθανθεις εσυ οκ, και να γουσταρεις καποιον αλλο κατα προτιμηση.Ωστε να μην εχεις πισωγυρισματα.Και αυτο στο λεω επειδη και εγω ημουν πολυ καιρο ερωτευμενη απλα με καποιον και μου εκανε κακο που τον εβλεπα και ειχαμε σχεσεις.Μου πηρε πολυ καιρο να τον ξεπερασω και να σου πω την αληθεια μου εχουν μεινει και αρκετα αρνητικα στοιχεια που τα παρατηρω πανω μου και πιστευω οτι ηταν απο αυτον εν μερη.Δεν ξερω απλα πιστευω οτι αξιζεις κατι ομορφο και ρομαντικο γεματο αγαπη και στοργη αυτο χρειαζεσαι και οχι εναν αντρα που και ο ιδιος δεν ξερει τι του γινεται.Δειχνεις αρκετα ευαισθητη μην αφησεις να σου το κλεψουν γιατι εκει θα παει.Ειναι το πιο ομορφο πραγμα για εναν ανθρωπο.Βρες καποιον και μπορεις να βρεις ειμαι πεπεισμενη γιαυτο καποιον που να σου χαριζει αυτο που εσυ ζητας και αστους καλοπερασακιδες.Ψαξε να βρεις αυτον που θα διαβαζει καθε σου επιθυμια απο τα ματια σου,που θα συζητας με τις ωρες μαζι του που θα σου χαριζει ενα λουλουδι χωρις λογο, απλα επειδη εισαι η ανοιξη της ψυχης του.ΑΥΤΑ...δεν ξερω αν σε βοηθησα δεν ξερω αν ειμαι εντος θεματος δεν ξερω αν σε ενοχλησα αλλα να ξερεις οτι ηταν με καλη προθεση.Να σαι καλα και σορρυ αν μακρυγορησα.
06-02-2009, 01:55 #154
λοιπον τωρα τα διαβασα ολα και θα ηθελα να μου απαντησεις, αν κατι δεν σου καθεται καλα απο οσα σου ειπα.Δεν εχω τετοια εμπειρια η εστω παρομοια μαζι σου εκτος απο το one night stand (που ηταν απλα γνωστος μου)και δεν ντρεπομαι να το πω, αφου ηταν πραξη μου.Ετσι πρεπει να σκεφτεσαι και εσυ και να κοιτας μπροστα γλυκια μου...Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ οπως λεει το τραγουδι...Καληνυχτα σου!!!!!
06-02-2009, 02:07 #155
07-02-2009, 02:50 #156
Έτσι όπως ξεκίνησε η \"σχέση\" σας είναι πολύ λογικό να σε έχει θέσει στο μυαλό του ως κάποια που απλά μοιραζόταν στο κρεβάτι του με την παρέα του πακέτο με όλες του τις αμφιβολίες για την σταθερότητα του χαρακτήρα σου και την ηθική σου υπόσταση.
Κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ.
Όπως ποτέ δεν θα αλλάξει στο δικό σου μυαλό πως ο άνθρωπος αυτός σε μοιραζόταν.
Μπορεί τώρα να μην το σκέφτεσαι αλλά αν ήσασταν μαζί θα σου έβγαινε.
Η αφετηρία ήταν στραβή εξαρχής!
10-02-2009, 01:20 #157
kgana δεν με ενοχλησε το υ2υ σου απλα θα αργησω λιγο ακομα να σου απαντησω.Απεναντιας χαρηκα.Και δεν θα ελεγα οτι επραξες λαθος, μην τρελαθουμε, βιολογικες αναγκες και συναισθηματα ειναι αυτα.Απλα επραξες ισως λιγο απερισκεπτα.Καληνυχτα και θα σου στειλω συντομα υ2υ.
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια