Results 76 to 90 of 157
-
19-01-2009, 12:42 #76
δεν εχεις αδικο σε αυτο.
Εμενα μου αρκει ο καθενας να ξερει τι θελει και ειναι ευτυχισμενος με αυτο.
Απο κει και περα δεν υπαρχει συγκεκριμενη φορμουλα για να ειναι καποιος ευτυχισμενος.
Αλλος ειναι φουλ μονογαμικος και ειναι οκ και αλλος ειναι πολυγαμικος και παλι ειναι οκ.
Ποιος ειναι ο σωστος???
Αν και οι δυο κανουν ακριβως αυτο που θελουν ειναι σωστοι και δεν το κανουν ειτε απο ανασφαλειες ειτε επειδη ειναι μοδα....
- 19-01-2009, 14:06 #77
20-01-2009, 09:56 #78
Δεν φαίνεσαι κοπέλα τησ παρ.....ζας, όχι ότι είναι κακό αν σου άρεσε τόσο αλλά πιστεύω για να μην αηδιάσει κάποιος στο μέλλον με τον ευατό του πρέπει να είναι άλλησ πάστασ άνθρωποσ και εσύ δεν είσαι. Βρες την αυτοεκτίμηση σου και σύντομα θα έρθει και για εσένα ένασ άνθρωποσ να σ΄εκτιμήσει και να σ\' αγαπήσει χωρίσ να σ΄εκμεταλλεύεται και χωρίσ να πρέπει να ανεχτείσ τισ ορέξεις του για μερικά ψίχουλα ενδιαφέροντοσ και άρχισε από τώρα.
Περιμένω σύντομα να ακούσω ότι σου τηλεφώνησε και εσύ κυρία του έριξεσ πόρτα. Πολύ θα το ευχαριστηθώ, αλήθεια!!!
20-01-2009, 10:24 #79
Originally posted by kgana
krino όχι δε θέλω αυτά που έκανα μέχρι εδώ
ξέρω τι θέλω. θέλω κάποιον να μου δείξει οτι με νοιάζεται και να είμαστε μαζί χωρίς μπερδέματα όπως είμαι στη παρούσα φάση!
ξέρω οτι με εκμεταλεύεται τώρα γιατι με βρίσκει σε στιγμές αδυναμίας γι\'αυτό το τηλέφωνο που είπες είναι πολύ καλό για μένα ωστε να μη με βρίσκει(έστω μόνο μεσω τηλ/νου)
- απο οσα γραφεις, μιλας με λαθος ανθρωπο....Δεν φαινεται να εχει διαθεση να το συζητησει το θεμα, οποτε χανεις το καιρο σου.
και αυτό με το ψυχολόγο που είπες για την Αθήνα είναι πάλι δύσκολο για να φύγω θα πρέπει να το μάθουν οι γονείς μου κ δεν τους αρέσει να πάω Αθήνα. πιο πολύ με συμφέρει να βρώ κάποιον εδώ που μου είπες στο Δήμο (και αν γίνεται χωρίς να το μάθουν κ οι γονείς μου καλυτερα)
- Δεν ειπα να πας μονιμα αθηνα, ενα ταξιδακι να κανεις...
Απλα πιστευω οτι η αθηνα εχει καλυτερες επιλογες απο ειδικους παρα στην επαρχια - αν και αυτο ειναι σχετικο.
Τωρα για το αν θα μαθευτει γενικως υπαρχει απορρητο, αλλα ειδικως το συμβαινει σε μια μικρη κλειστη κοινωνια ειναι ενα θεμα.
Παντως θα σου ξαναπω σε ολους τους τονους το εξης:
Μην αφησεις το θεμα ετσι και μην αδιαφορησεις, θα το βρεις μπροστα σε πολλαπλασιο ογκο και θα χρειαστεις περισσοτερη δουλεια αργοτερα.
Εισαι μικρη και μπορεις ανετα σημερα να λυσεις τετοια προβληματα.
20-01-2009, 10:44 #80
Originally posted by Ζουζουνάκι
Δεν φαίνεσαι κοπέλα τησ παρ.....ζας, όχι ότι είναι κακό αν σου άρεσε τόσο αλλά πιστεύω για να μην αηδιάσει κάποιος στο μέλλον με τον ευατό του πρέπει να είναι άλλησ πάστασ άνθρωποσ και εσύ δεν είσαι. Βρες την αυτοεκτίμηση σου και σύντομα θα έρθει και για εσένα ένασ άνθρωποσ να σ΄εκτιμήσει και να σ\' αγαπήσει χωρίσ να σ΄εκμεταλλεύεται και χωρίσ να πρέπει να ανεχτείσ τισ ορέξεις του για μερικά ψίχουλα ενδιαφέροντοσ και άρχισε από τώρα.
Περιμένω σύντομα να ακούσω ότι σου τηλεφώνησε και εσύ κυρία του έριξεσ πόρτα. Πολύ θα το ευχαριστηθώ, αλήθεια!!!
Εχω δει ανθρωπους που κανουνε παρτουζες που δεν θα το φανταζοσουν ποτε.
Απο λαχανεμπορους μεχρι εφοπλιστες, και απο διευθυντικα στελεχη γνωστων εταιριων μεχρι εργατες.
Το το στυλ εχει ο καθενας δεν εχει να κανει με το πως εκφραζεται σεξουαλικα.
Μπορει το στυλ του να ειναι ντροπαλο και μαζεμενο αλλα να την βρισκει με 5 ταυτοχρονα.
Για αυτο μην βγαζουμε ταμπελες, εσυ δεν εισαι ετσι και πρεπει να εισαι αλλιως.
Επισης βγαζεις μια αντιπαθεια για τον ανθρωπο που εμπλεξε η φιλη μας.
Γιατι????
Που της ειπε ψεματα σε οτι συμφωνησαν να κανουν???
Που την κοροιδεψε???
Σε ενοχλησε το γεγονος οτι ηθελε μονο σεξ και δη ομαδικο (φτου κακα!)???
Γραφεις οτι την εκμεταλευτηκε.....
Πως βγαινει τετοιο συμπερασμα??
Η φιλη μας βρεθηκε σε μια φαση που ηθελε να χαλαρωσει με αυτο το τροπο και καλα εκανε.
Οταν της γυρισε ηθελε αλλα, και παλι καλα εκανε.
Λοιπον?
20-01-2009, 11:07 #81
Εκμεταλλεύεται την αδυναμία που του έχει και έχει γενικά σαν άνθρωπος. Αυτό με ενοχλεί. Του έχει πει πως νιώθει και ότι δεν θέλει να είναι όλη μια μεγάλη \"παρέα\" και αυτός το αγνοεί για να κάνει τη δουλειά του. Την παίρνει όποτε θέλει να .......... και αυτό είναι όλο και αυτή πάει μόνο και μόνο γιατί δεν μπορεί να του αρνηθεί. Φαντάζομαι πόσα άλλα θα κάνει και σεξουαλικά επειδή δεν θέλει-μπορεί να του αρνηθεί.
Οσο για τισ σεξουαλικές ταμπέλεσ συμφωνω εγώ δεν έχω δει την κοπέλα για να πω αν δείχνει ντροπαλή ή τσόλι και αυτό δεν θα έλεγε κάτι. Απλά ο τρόπος που γράφει δείχνει ότι δεν είναι άνθρωπος αυτών των διαδικασιών έτσι απλά. Ηταν κάτι που συνέβη με την συναίνεση τησ μεν αλλά δεν τησ πάει δε. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω.
20-01-2009, 11:23 #82
Μαστα.......
και επειδη η φιλη μας ειπε στο ξεδιαντροπο πως νιωθει αυτος τι θα πρεπει να κανει???
Να το γυρισει στο ρομαντσο σωνει και καλα???
Οσο για την εκμεταλευση γινεται απολυτα εν γνωσει της φιλη μας και αν κατι την ενοχλει μπορει (?) να το σταματησει ατακα και επι τοπου.
Αυτος οπως λες ειναι φυσικο να θελει να κανει την δουλεια του.
Το αφυσικο ειναι αυτα που γραφει η φιλη μας, που αυτο που ζηταει δεν ειναι εκει που ψαχνει.
Εμφανιζεις τους ανθρωπους σαν αβουλα ατομα τα οποια για τις ενεργειες τους εχουν το 100% οι αλλοι για οσα συμβαινουν και η αλλη πλευρα ειναι τελειως ανευθυνη.
Ισως θα επρεπε να αντιληφθεις οτι σε μια ιστορια οι ευθυνες ειναι μοιρασμενες στο μισο εκαστος.
Τελος δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η διαδικασια που αναφερεις.
Σου ξαναλεω οτι εχω δει πολυ σεμνα και ντροπαλα ατομα να κανουν σοδομα και γομορα.
Οτι βλεπεις δεν ειναι χρυσος λοιπον....
20-01-2009, 11:31 #83
Δεν λέω να κάνει κάτι, να μην κάνει λέω ας την αφήσει ήσυχη αφού δεν έχουνε τα ίδια θέλω. Εδώ εμφανίζεται η εκμετάλλευση. Στο ότι βλέπει την αδυναμία και τον βολεύει
20-01-2009, 11:35 #84
να σου πω μισο λεπτο....
σε ποιο πλανητη ζεις???
Ξερεις να υπαρχουν ανθρωποι γυρω σου που δεν θα εκμεταλευτουν την οποιαδηποτε κατασταση???
Αν υπαρχει θα ειναι για δειγμα.
Επιπλεον, το θεμα μας δεν ειναι ο τυπος, αλλα η φιλη που εβαλε το θεμα.
Σταματα λοιπον να το βλεπεις απο την αλλη μερια γιατι δεν εχει νοημα.
Αν μπει μεσα εδω και γραψει το συζηταμε αλλιως.
Και θα εβλεπες οτι ο αλλος θα ειχε την δικη του οπτικη την οποια δυσκολα μπορεις να την αντιπαρελθεις.
20-01-2009, 11:42 #85
Μην μου τσαντίζεσαι μόνο. Ξέρω πως είναι οι άνθρωποι. Εγώ ευτυχώς δεν επέτρεψα σε κανένα να με δει έτσι. Και εννοείται πωσ η κοπέλα έχει το πρόβλημα που πιστευει ότι με αυτό το κοινό τουσ παρελθόν και ένασ άνθρωποσ που μάλλον έχει πρόβλημα με το ποτό θα τη δει ξαφνικά κοπέλα για σχέση
20-01-2009, 11:44 #86
ποτε δεν τσαντιζομαι, ειναι χαρακτηριστικο μου αυτο.
Οτι σου ειπα, το ειπα γιατι δεν μπορω τους ασχετους αφορισμους.
Μου αρεσει ολοι να παιρνουν το μεριδιο ευθυνης που τους αναλογει, τιποτα περισσοτερο - τιποτα λιγοτερο.
20-01-2009, 11:48 #87
Είπαμε και η κοπέλα έχει το μεγαλύτερο γιατί το αφήνει να συμβαίνει και το χειρότερο είναι πως δεν τησ αρέσει. Τον αφορισμό που τον είδες;Τι να κάνω που και αυτός δείχνει μ..........ασ;
20-01-2009, 11:52 #88
θες να στα κανω διφραγκα μου φαινεται αλλιως δυσκολευεσαι.....
Οταν εχεις μια σχεση (ακομα και παρτουζοσχεση) οταν αφηνεις κενο η χωρο, θα τον καλυψει ο συντροφος σου αυτο το κενο με οτι τροπο βρει ευκαιρο.
Το ζητουμενο οομως ειναι να μην αφησεις εσυ χωρο, οχι οτι θα στο κκαλυψει ο αλλος.
Η υποθεση αυτη ειναι ιδια με τα συγκοινωνουντα δοχεια που μαθαινες στη φυσικη.
:P
20-01-2009, 12:14 #89
Ημουνα καλή μόνο στα φιλολογικά. ΤΠ όλα όσα λες ΟΚ τα καταννοώ απλά νιώθω άσχημα για την κοπέλα ακόμη και αν φταίει γιατί απλά δεν έχει τα υπόβαθρο να διαχειριστεί μια τέτεια κατάσταση. Εμφανώς έχει αφήσει χώρο
20-01-2009, 12:15 #90
Eγώ πάντως διαβάζω και ξαναδιαβάζω και άκρη δεν βγάζω από την ιστορία...
Φταίει η αϋπνία ή το ξανθό της κεφαλής μου η 1+1=3 ή και 4..
Δεν ξέρω...
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....