να τον βγάλω απ\'το μυαλό μου? και πώς αφου δε μπορώ! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 157
    Senior Member
    Το ζητούμενο για να πηγαίνει καλά η σχέση είναι το να ελαττώνονται τα \"κενά\" παντώς είδους στο βαθμό που τα μέρη το επιθυμούν.

Τώρα, αν αυτό δεν συμβαίνει, το οτι ο άλλος θα βρει ευκαιρία να πάει να καλύψει το κενό του με κάποιον άλλον
    ή θα κάτσει να σκύψει πάνω απο τη σχέση για να δει, σε επικοινωνία με τον άλλο, από που μπάζει
    είναι ενδεικτικό
    και του χαρακτήρα του,
    και της ικανότητας να δεσμευτεί
    και της έντασης των συναισθημάτων του.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Μάλλον φίλε μου δεν είδες το θέμα καλά

Banned
    ε φιλη,
    αυτη ειναι η αποψη μου, τι αλλο να πω πια?

Senior Member
    Originally posted by krino
    δεν εχεις αδικο σε αυτο.
    Εμενα μου αρκει ο καθενας να ξερει τι θελει και ειναι ευτυχισμενος με αυτο.
    Απο κει και περα δεν υπαρχει συγκεκριμενη φορμουλα για να ειναι καποιος ευτυχισμενος.
    Αλλος ειναι φουλ μονογαμικος και ειναι οκ και αλλος ειναι πολυγαμικος και παλι ειναι οκ.

Ποιος ειναι ο σωστος???
    Αν και οι δυο κανουν ακριβως αυτο που θελουν ειναι σωστοι και δεν το κανουν ειτε απο ανασφαλειες ειτε επειδη ειναι μοδα....
    Κρίνο,
    το είπαμε, το να πήγαινε επειδή της άρεζε, θα ήταν εντάξει.
    το ΆΝΕΧΟΤΑΝ, προκειμένου να κερδίσει κάτι, απο τον Π.,
    αυτό είναι που παραβιάζει το θέλω της.

Για μένα στην συγκεκριμένη περίπτωση, τις επιλογές της μικρής μας φίλης, δεν τις χάραζαν τόσο τα ΘΕΛΩ της αλλά περισσότερο οι ΑΝΑΓΚΕΣ της ( που την οδηγούσαν στο να μην διεκδικεί τα πραγματικά της θέλω και να ανέχεται).
    Τώρα΄όμως διεκδίκησες, κι αυτό είναι ένα πολυ σημαντικό βήμα κοπέλα μου.

Banned
    Originally posted by weird

Κρίνο,

Οταν εσυ η ιδια παραβιαζεις τα δικα σου θελω, τι περιμενεις να κανει καποιος απεναντι σου??
    Ξαναλεω οτι πρεπει ο καθενας μας να παιρνει τις ευθυνες που του αναλογουν.
    Η φιλη μας ηθελε να κερδισει κατι (οπως λες) οπως επισης και ο ξεδιαντροπος ανηρ πλανευτης κοριτσιων ηθελε να κερδισει κατι.

Που ακριβως ειναι το μεμπτο???

Στο χερι της φιλη μας ειναι εφοσον κανει το ταμειο της και δεν την καλυπτει να αποσυρει την συμμετοχη της και ληγει ο γαμος.

Εχω καπου λαθος?

Senior Member

Εχω δει ανθρωπους που κανουνε παρτουζες που δεν θα το φανταζοσουν ποτε.
    Απο λαχανεμπορους μεχρι εφοπλιστες, και απο διευθυντικα στελεχη γνωστων εταιριων μεχρι εργατες.
    Το το στυλ εχει ο καθενας δεν εχει να κανει με το πως εκφραζεται σεξουαλικα.
    Μπορει το στυλ του να ειναι ντροπαλο και μαζεμενο αλλα να την βρισκει με 5 ταυτοχρονα.

Για αυτο μην βγαζουμε ταμπελες, εσυ δεν εισαι ετσι και πρεπει να εισαι αλλιως.

Επισης βγαζεις μια αντιπαθεια για τον ανθρωπο που εμπλεξε η φιλη μας.
    Γιατι????
    Που της ειπε ψεματα σε οτι συμφωνησαν να κανουν???
    Που την κοροιδεψε???
    Σε ενοχλησε το γεγονος οτι ηθελε μονο σεξ και δη ομαδικο (φτου κακα!)???

Γραφεις οτι την εκμεταλευτηκε.....
    Πως βγαινει τετοιο συμπερασμα??
    Η φιλη μας βρεθηκε σε μια φαση που ηθελε να χαλαρωσει με αυτο το τροπο και καλα εκανε.
    Οταν της γυρισε ηθελε αλλα, και παλι καλα εκανε.

Λοιπον?
    Παιδιά, να πω κάτι πάνω σε αυτό.

Σε γενικές γραμμές Κρίνο, συμφωνώ με όσα λες, αλλα όχι στο εξής.
    Μιλάς σαν η φίλη μας να είναι στο ίδιο επίπεδο με τον άλλο.
    Ομως, δεν επρόκειτο για δύο ώριμους ενήλικες που ήξεραν πολύ καλά τι ήθελαν και το έκαναν πράξη - εκεί αλήθεια σε ποιον θα μπορούσε να πέσει λόγος?
    Επρόκειτο - τουλάχιστον απο τη μεριά της φίλης μας-
    για ένα κορίτσι με οικογενειακά προβλήματα,
    που αποζητούσε απεγνωσμένα παρέα και που
    μπλέχτηκε σε μια πολυ πρόσωπη σχέση.

Εντάξει, μεχρι εδώ, όλα βαίνουν σχετικώς καλώς.

Οταν όμως σου λεει η κοπέλα,
    ξερεις κάτι, δεν θέλω πια να κάνουμε σεξ και με άλλα άτομα,
    ( σου έχει βεβαια εκμηστυρευτεί αυτο που νιωθει για σενα, το πιο προσωπικο)
    εσυ, με το να της λες, δεν γίνεται γιατί έτσι ξεκινήσαμε,
    και να κουβαλάς, έστω πιο αραιά φίλους σου ,
    ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    εκμεταλλεύεσαι την αδυναμία της.

Μια αδυναμία, που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε Κρίνο, και να θεωρήσουμε οτι και οι δύο ήταν ισότιμοι και έπραταν ελευθερα με βάση την ΄βούλησή τους.

Οταν λοιπόν, βλεπω πως παρα το οτι δεν θέλει, το ανέχεται γιατί της το ζητάω και φοβάται μην με χάσει,
    χρησιμοποιώ δε φτηνές δικαιολογίες του τύπου,
    είναι το σπίτι του, κι άρα του οφειλουμε κι αυτου κάτι(!!!)
    ή έχουν ακούσει για σένα και θέλουν να σε γευτούν οι φίλοι μου(!!!)
    ΤΟΤΕ εκμεταλλεύομαι το οτι η συγκεκριμενη κοπέλα αδυνατεί να μου επιβάλλει την βούλησή της κι ακολουθεί υποτακτικά ότι της λεω...
    γιατί ... για χίλιους λόγους,
    γιατί είναι αδύναμη λόγω των συναισθηματικών κενών που έχει απο την οικογένεια της,
    γιατί είναι φουλ κολλημένη μαζί μου κτλ.

Μην μπερδευεσαι.
    Αναλύεις πολύ όμορφα την όλη κατάσταση, \'αλλα για κάποιον λόγο,
    θεωρεις οτι η θέση της κοπέλας έιναι ίδια με την θέση του Π.
    πράγμα το οποίο δεν ισχύει.
    Και η έννοια της εκμετ\'αλλευσης που εννοώ,
    είναι απαλλαγμένη απο κάθε ηθικό - σεξουαλικό ταμπού.

Senior Member
    Το διάβασα όλο το thread πολύ προσεχτικά και κατέληξα στο εξής

Δεν βλέπω καμμία εκμετάλλευση πουθενά και από κανένα

Η κοπέλα για τους δικούς της λόγους, εξακολουθεί να θέλει τον νεαρό.
    Αυτός από την αρχή της ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να την δει σοβαρά (για τους δικούς του λόγους λανθασμένους ή όχι)

Όταν θες κάποιον, πιάνεσαι από το παραμικρό γιαυτό και ίσως να κάνει πράγματα η κοπέλα που καταβάθος δεν τα θέλει, αλλά της προκαλούν ευχαρίστηση εξαιτίας του ότι είναι μαζί του

Weird, διαβάζοντας την εξής φράση σου : ΣΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ποια εκμετάλλευση?Του δίνει αυτό που θέλει.Και αντίστοιχα αυτή παίρνει ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι από αυτά που θέλει από αυτόν.

Senior Member

Κρίνο,

Οταν εσυ η ιδια παραβιαζεις τα δικα σου θελω, τι περιμενεις να κανει καποιος απεναντι σου??

---->Συμφωνώ ότι έχουμε πρωτίστως χρεος απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, κι οτι δεν μπορούμε να απαιτούμε να κάνουν οι άλλοι πράξη τα θέλω μας, αν δεν τα κάνουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι. ΩΣΤΟΣΟ, άλλο αυτό, και άλλο το να παραδεχτούμε οτι \"εντάξει, αφού αυτο μαστιγώνει τα θέλω της, ΑΠΟΚΤΑ για τον λόγο αυτό κι ο άλλος δικαίωμα τνα την μαστιγώνει. Υπάρχει μια διαφορά αναμεσα στα δύο.
    Δεν θα δικαιολογήσω κάποιον που θα εκμεταλλευτεί τον άλλον λόγω της αδυναμίας του, λέγοντας οτι ήταν πρόβλημα του άλλου που ήταν αδύναμος.
    Σίγουρα ευθύνη έχουν πάντα και οι δύο, αλλα το ΜΕΓΕΘΟΣ και το ΜΕΡΙΔΙΟ τησ ευθύνης, είναι εξίσου σημαντικό. Υπάρχουν άνρθωποι που αν παραβιάζεις τα θέλω σου, δεν θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε, να επιβάλλουν τα δικά τους. Κι είναι σημαντικό να το ξέρουμε αυτό.

Η φιλη μας ηθελε να κερδισει κατι (οπως λες) οπως επισης και ο ξεδιαντροπος ανηρ πλανευτης κοριτσιων ηθελε να κερδισει κατι.
    --------> Η φίλη μας ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ κάτι, κι ο άλλος είχε ανάγκη κάτι.
    Η ποιοτική διαφορά όμως άνάμεσα στα δύο κάτι, είναι ένα μέγεθος που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε!! Γιατί τυφλώνεσαι?
    Μεμπτό δεν είναι να σου δώσω 5 ευρώ για να πάρω ένα ζευγάρι κάλτσες για να νιώσω ζεστασιά. Είναι όμως ΑΔΙΚΟ να σου δώσω 100 ευρώ για ένα ζευγάρι κάλτσες.
    Κι αυτό έκανε η φφίλη μας. Εδινε πολλά για να πάρει τα ελάχιστα! Λίγη παρέα και λίγη προσοχή.
    Κι όταν συνειδητοποίησε τι εκανε, διεκδίκησε, και πολύ καλά έκανε, τα πολλά.

Που ακριβως ειναι το μεμπτο???

Στο χερι της φιλη μας ειναι εφοσον κανει το ταμειο της και δεν την καλυπτει να αποσυρει την συμμετοχη της και ληγει ο γαμος.

Εχω καπου λαθος?

Senior Member
    Originally posted by Nora
    Το διάβασα όλο το thread πολύ προσεχτικά και κατέληξα στο εξής

Δεν βλέπω καμμία εκμετάλλευση πουθενά και από κανένα

Η κοπέλα για τους δικούς της λόγους, εξακολουθεί να θέλει τον νεαρό.
    Αυτός από την αρχή της ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να την δει σοβαρά (για τους δικούς του λόγους λανθασμένους ή όχι)

Όταν θες κάποιον, πιάνεσαι από το παραμικρό γιαυτό και ίσως να κάνει πράγματα η κοπέλα που καταβάθος δεν τα θέλει, αλλά της προκαλούν ευχαρίστηση εξαιτίας του ότι είναι μαζί του

Weird, διαβάζοντας την εξής φράση σου : ΣΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ποια εκμετάλλευση?Του δίνει αυτό που θέλει.Και αντίστοιχα αυτή παίρνει ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι από αυτά που θέλει από αυτόν.
    νόρα,
    ειναι σίγουρο, οτι δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι σε μια κοινή οπτική.
    Εξάλλου, το τι στα αλήθεια συνέβη μέσα της, το ξέρει μόνο η φίλη μας.
    Εμεις κάνουμε εικασίες με βάση όσα ερμηνεύουμε απο αυτά που διαβάζουμε.

Θα σου πω όμως πάνω σε αυτά που λες, οτι η τελευταία σου φράση με βρίσκει αντίθετη.
    Δεν του δίνει οτι η ίδια θέλει, αλλα περισσότερα ( εφόσον η ίδια δεν θέλει να τον μοιράζεται), του δίνει ότι εκείνος θέλει να πάρει απο αυτήν.
    Κι εκείνος, δεν της ικανοποιεί ενα μεγαλο κομμάτι απο τα θέλω της παρά ελάχιστα,
    αφού την βλέπει μόνο σαν σεξ και τίποτα άλλο ( και μάλιστα την μοιράζεται, παρα του έχει δηλώσει οτι θα΄ήθελε τουλάχιστον να καναν σεξ οι δυο τους)
    ενώ η κοπέλα νιωθει εντονα πράγματα για εκείνον.
    Αυτή είναι η δική μου οπτική,
    και σίγουρα μπορεί να κάνω λάθος.

Senior Member
    Και στην τελική, εντάξει,
    εφόσον καλη μας φίλη κατάλαβες οτι πλέον θέλεις περισσότερα πράγματα απο αυτόν και δεν στα δίνει,
    καλό είναι να σηκωθείς να φύγεις.

Καλό μεν, δύσκολο δε.

Κι εκείνος φυσικά, φροντιζει να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο με το να σε παίρνει τηλέφωνα και να σε αποζητάει, ελπίζοντας (μάλλον) οτι θα λυγίσεις και θα ενδώσεις ακόμα μια φορά.

Senior Member
    Δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους.
    Είναι διαφορετικές απόψεις που είναι η ρίζα ενός καλού διαλόγου

Ο καθένας δίνει ότι θέλει και φυσικά ότι μπορεί.

Αν δεν είναι ευχαριστημένη, γιατί δεν αποκόβεται εντελώς?

Γιατί για μένα ο κύριος λόγος για να παραμένεις με κάποιον, είναι να περνάς καλά μαζί του

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by Nora
    Δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους.
    Είναι διαφορετικές απόψεις που είναι η ρίζα ενός καλού διαλόγου

Ο καθένας δίνει ότι θέλει και φυσικά ότι μπορεί.

Αν δεν είναι ευχαριστημένη, γιατί δεν αποκόβεται εντελώς?

Γιατί για μένα ο κύριος λόγος για να παραμένεις με κάποιον, είναι να περνάς καλά μαζί του
    Νόρα, θα σου κάνω μια ερώτηση .
    Πιστεύεις οτι ο καθένας δίνει πάντα αυτό που θέλει, ή μπορεί ενίοτε να δίνει και πολύ παραπάνω, γιατί υποκύπτει όχι σε αυτό που ο ΙΔΙΟΣ θέλει, αλλα που οι ΑΛΛΟΙ θέλουν απο αυτον?
    ΣΟυ απαντώ οτι ναι, πιστευω οτι μπορεί εσυ να μην λειτουργείς έτσι, αλλα σίγουρα πολλοί έχουν λειτουργήσει κάποιες φορές έτσι.

Η δευτερη ερώτηση.
    Πιστεύεις οτι μπορούν όλοι να ΑΠΟΚΟΠΟΥΝ εντελώς απο μια κατάσταση που τους δίνει το ΕΛΑΧΙΣΤο απο ότι θα θελαν,
    ή οτι υπάρχουν και άνθρωποι που θα συμβιβαστούν με το ελάχιστο γιατί τους είναι δύσκολο να αποκοπούν?

Δεν χωρίζω τους ανθρωπους σε αδύναμους και δυνατούς,
    τα βρίσκω πολύ ωραία και πολύ ώριμα αυ΄τα που λες,
    αλλα λεω απλώς οτι στην πραγματικότητα κάποιου, αν περνά μια δύσκολη φάση κτλ,
    μπορεί να μην βρίσκουν εφαρμογή.

Banned
    δεν ξερω γιατι αντιδικουμε,
    γιατι εχουμε λογο η απλα περναει η ωρα μας???

ΩΣΤΟΣΟ, άλλο αυτό, και άλλο το να παραδεχτούμε οτι \"εντάξει, αφού αυτο μαστιγώνει τα θέλω της, ΑΠΟΚΤΑ για τον λόγο αυτό κι ο άλλος δικαίωμα τνα την μαστιγώνει. Υπάρχει μια διαφορά αναμεσα στα δύο.

κανεις δεν αποκτα κανενα δικαωμα αν δεν του δωσεις εσυ ο ιδιος.
    Κανενας δεν μπορει να ανεβει στο σβερκο σου, αν δεν πεσεις στα γονατα.

Αν υποθεσουμε οτι ηταν εδω ο τυπος της υποθεσης και σου ελεγε, κοιτα εγω με την πηνελοπη ξηγηθηκα απο την αρχη τι θελω και αυτη το δεχθηκε.
    τωρα μου ζηταει ερωτες και της ειπα οτι αποκλειεται, αν θελει μονο οτι καναμε εξαρχης.
    τι θα του απαντουσες ακριβως???

Δεν θα δικαιολογήσω κάποιον που θα εκμεταλλευτεί τον άλλον λόγω της αδυναμίας του, λέγοντας οτι ήταν πρόβλημα του άλλου που ήταν αδύναμος.
    Σίγουρα ευθύνη έχουν πάντα και οι δύο, αλλα το ΜΕΓΕΘΟΣ και το ΜΕΡΙΔΙΟ τησ ευθύνης, είναι εξίσου σημαντικό. Υπάρχουν άνρθωποι που αν παραβιάζεις τα θέλω σου, δεν θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε, να επιβάλλουν τα δικά τους. Κι είναι σημαντικό να το ξέρουμε αυτό.

κατσε βρε μισο λεπτο, γιατι επεβαλε τα δικα του θελω ο τυπος και δεν επιβαλει τα δικα της θελω η φιλη μας στο τυπο???
    γιατι πρεπει να ειναι ο μαστιγωτης ο φιλος μας και οχι η φιλη μας που θελει εξισου να επιβαλει τα δικα της θελω???

Και αν το θες χοντρα χοντρα να στο πω,
    Ο ενας δουλευει με το πουλι του και η αλλη με την καρδια της.
    Ολοι θελουν να πετυχουν αυτο που τους κανει κλικ ειτε ετσι ειτε αλλιως.
    Απλα τελικα κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος.

Απο την στιγμη που ολοι μετεχουν σε ενα κρεβατι εν γνωσει τους δεν βλεπω κανενα αδικημενο.
    Ο αδικημενος ας αποχωρησει οποτε το αντικηφθει.
    Ειδαλλως λεμε μονο για να λεμε.

--------> Η φίλη μας ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ κάτι, κι ο άλλος είχε ανάγκη κάτι.
    Η ποιοτική διαφορά όμως άνάμεσα στα δύο κάτι, είναι ένα μέγεθος που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε!! Γιατί τυφλώνεσαι?
    Μεμπτό δεν είναι να σου δώσω 5 ευρώ για να πάρω ένα ζευγάρι κάλτσες για να νιώσω ζεστασιά. Είναι όμως ΑΔΙΚΟ να σου δώσω 100 ευρώ για ένα ζευγάρι κάλτσες.
    Κι αυτό έκανε η φφίλη μας. Εδινε πολλά για να πάρει τα ελάχιστα! Λίγη παρέα και λίγη προσοχή.
    Κι όταν συνειδητοποίησε τι εκανε, διεκδίκησε, και πολύ καλά έκανε, τα πολλά.

δεν καταλαβα, αναγκη δεν ειναι η σεξουαλικη απολαυση???
    οπως επισης αναγκη δεν ειναι η συναισθηματικη καλυψη????

Γιατι το ενα κανει 5 ευρω και το αλλο 100???

Αυτο δεν το εχω καταλαβει, πως προεκυψε το χρηματιστηριο αξιων???

Senior Member
    Και να στοιχειοθετείται έτσι η έννοια της εκμετάλλευσης που προανέφερα.

Ωραίο το ρητό \"ο καθένας είναι υπέυθυνος των πράξεών του\", δεν μπορώ όμως να το χρησιμοποιήσω έτσι ωστε να θολώνει τα νερά, και να αποκλεισει το ενδεχόμενο μιας εκμετάλλευσης.

όσο για τα υπόλοιπα,
    είναι στο χέρι της φίλης μας να διεκδικίσει τα παραπάνω, πράγμα που ήδη κάνει και πιστεύω θα τα καταφέρει!

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast