Results 121 to 135 of 157
-
20-01-2009, 14:11 #121
Originally posted by kgana
Originally posted by Ζουζουνάκι
Αγαπητή Kgana αυτό που πρώτα πρέπει να κοιτάξεις κατά την ταπεινή μου άποψη είναι γιατί ένας άντρας σαν και αυτόν σε ελκύει;Τι σου προσφέρει; σεξ; το βρίσκεις παντού και σε αφθονία.τρυφερότητα κατανόηση;μάλλον όχι.σίγουρα πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος για αυτό. Σωστά λέει ο Krinos γιατί και στη συνέχεια μπορεί να διαλέγεις τέτοιουσ ανθρώπουσ που θα σε πατάνε
δε συζητάω για τρυφερότητα όπως είπες όχι!
έχω σκεφτεί κ γω πολλές φορές τι με ελκύει τελικά σε αυτό το άτομο?
κάθομαι τα βάζω κάτω κ λέω
-πίνει πάρα πολύ σε σημείο αρνητικό
-στο σεξουαλικό τομέα πάλι όχι τπτ που να με κάνει να κολήσω τόσο
-απο συναίσθημα και επικοινωνία μηδέν απολύτως
το μόνο που σκέφτηκα μια φορά είναι οτι μπορεί να με κάνει να νιώθω καλύτερα ή να θέλω να είμαι πιο κοντά του επειδή και αυτός δε φαίνεται να είναι καλά.
τώρα δε ξέρω τι προβλήματα έχει γιατί δε μιλάει γενικά -δε συζητούσαμε
μπορεί να είπα και βλακείες αλλά αυτό μου είχε περάσει απ\'το μυαλό...
βλέπεις κι εσύ,
οτι αν κι έχεις συνειδητοποιήσει τι θα ανέχεσαι πλέον και τι όχι,
δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει μέσα σου το τοπίο, για το τι πραμγατικά σε τραβάει κοντά σε αυτόν τον άνρθωπο...
Χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου για να το επεξεργαστείς πιστευω.
Ενας κοινωνικός λειτουργός θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις και το θέμα αυτό, αλλα και όλα τα άλλα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 20-01-2009, 14:11 #122
Originally posted by weird
Το στοιχείο της εκμετάλλευσης, εγκειται για μέαν στο οτι φέρνει και κανέναν φιλαράκο του που και που, γνωρίζοντας οτι η κοπέλα θα το ανεχθεί.
και που αρχιζει και γινεται προβλημα???
επειδη υπαρχει ομαδικο σεξ???
τι σημαινει θα το ανεχτει???
πως καταλαβες οτι η ομαδικη συνευρεση οταν εγινε δεν της αρεσε???
Αλλο βεβαια το οτι δεν την καλυπτε στην συνεχεια.
Απομονωνω ομως το σημειο που εσυ βαζεις σαν προβλημα.
20-01-2009, 14:14 #123
Σωστά Krino, δεν μπορεί να σε έλκει σε ένα άνθρωπο το γεγονόσ ότι μάλλον έχει πρόβλημα. Δεν είσαι μαμά του για να του το λύσεισ. Ξέρεισ τι θεσ. Ο ειδικόσ θα σε βοηθήσει να το κάνεισ πραγματικότητα
20-01-2009, 14:14 #124
Ας πούμε Νόρα,
οτι το να σηκωθώ να φύγω,
αν και για μερικούς ακούγεται απλό,
για άλλους, απαιτείται χρόνος και κόπος να το μάθουν.
Αν και για άλλους φαίνεται αυτονόητο, για μερικούς,
δεν τίθεται καν σαν επιλογη απο τον ίδιο τους τον εαυτο!
Μην θεωρείς οτι όλοι λειτουργούν με βάση τον δικό σου τρόπο να χειρίζεσαι τις καταστάσεις...
Η φίλη μας ας πούμε,
χρειάστηκε τον χρόνο της.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-01-2009, 14:15 #125
20-01-2009, 14:19 #126
Originally posted by krino
Το στοιχείο της εκμετάλλευσης, εγκειται για μέαν στο οτι φέρνει και κανέναν φιλαράκο του που και που, γνωρίζοντας οτι η κοπέλα θα το ανεχθεί.
και που αρχιζει και γινεται προβλημα???
επειδη υπαρχει ομαδικο σεξ???
τι σημαινει θα το ανεχτει???
πως καταλαβες οτι η ομαδικη συνευρεση οταν εγινε δεν της αρεσε???
Αλλο βεβαια το οτι δεν την καλυπτε στην συνεχεια.
Απομονωνω ομως το σημειο που εσυ βαζεις σαν προβλημα.
λεει η κοπέλα οτι στην αρχή δεν είχε πρόβλημα, αν και η ίδια αναφέρεται σε αυ΄τά που εχει κάνει ως \"πολλά και όχι καλά\".
Μετά σε καποιο σημείο δεν της άρεζε να βρίσκονται με άλλους, επειδη τον ερωτευτηκε και ένιωθε μάλιστα λερωμένη, λεει για όλο αυτό, κι έψαχνε και κάποιου είδους εξιλέωση, ζητώντας του έχουν αποκλειστικά οι δυό τους σχέση με συναισθηματική επένδυση...
Εκείνος επέμενε να φέρνει κανεναν φίλο του που και που, λέγοντάς της οτι ήταν υποχρεωμένοι επειδη τους έδωσε το σπιτι!
Γράφει συχνά, οτι το υπέμενε γιατί φοβόταν μηπως τον χάσει. Γυρνούσε τα βράδια σπίτι κι έκλαιγε.
Στις τωρινές της προσπάθειες να αποκομπεί απο αυτόν τον άνθρωπο, την παιρνει τηλέφανα, κι επιμενει να γινουν όπως ηταν πριν όλα...
Μηπως διαβαζουμε διαφορετικες ιστορίες?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-01-2009, 14:22 #127
Το πρόβλημα το βλέπουμε, όπωσ και τα λάθη μασ, τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε ξέρουμε πωσ θα το λύσουμε ξέρουμε...Οπότε φύγε μακριά, προχώρα, γίνε αυτό που θέλεισ, κάνε αυτό που θες και εμείς μαζί σου:)
20-01-2009, 14:23 #128
Κgana μου, όποιοσ ασχολείται με προβληματικούσ ανθρώπουσ δείχνει και πωσ ο ίδιοσ κάπου δεν είναι καλά με τον ευατο του. Υπάρχουν εκεί έξω πολλοί άντρεσ που μπορούν να σου δώσουν όλα τα παραπάνω το θέμα μας είναι να ξεκολλήσεις
δε λέω πως είναι όλα καλά με μένα σίγουρα τα τελευταία χρόνια(πιο πολύ το τελευταίο χρόνο) υπάρχουν προβλήματα στις οικονειακές και ερωτικές μου σχέσεις.. και γενικά συνέχεια μια μεταβλητότητα στα πάντα ακόμη και στον τόπο διαμονής.
αυτά τα θέματα και την εκτίμηση που έχω στον εαυτό μου (που δε μπορώ να καταλάβω αν είναι μεγάλη ή μικρή)
όπως είπαν ο κρίνο και άλλοι ένας ψυχολόγος μπορεί να τα λύσει δλδ να μου τα εκφράσει ή να με κάνει να εκφραστώ
ηθελε πολύ δύναμη.
Και μπράβο που αντεχεις να βλέπεις με τόση ειλικρίνεια τον εαυτό σου.
Φαίνεσαι σαν άνθρωπος ικανός να εξελιχθεί πολύ, παρά τις όποιες δυσκολίες οικογενειακου κτλ τύπου.
Ενας ειδικός θα σε βοηθήσει σίγουρα.
Τελος,
το οτι συζητάμε με άλλα μέλη τις απόψεις μας πάνω στο θεμα σου, (αργησα να σε ρωτησω και με συγχωρεις) σε ενοχλεί μήπως ή σου φαίνεται χρήσιμο;Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
20-01-2009, 14:23 #129
Αγαπητή Kgana αυτό που πρώτα πρέπει να κοιτάξεις κατά την ταπεινή μου άποψη είναι γιατί ένας άντρας σαν και αυτόν σε ελκύει;Τι σου προσφέρει; σεξ; το βρίσκεις παντού και σε αφθονία.τρυφερότητα κατανόηση;μάλλον όχι.σίγουρα πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος για αυτό. Σωστά λέει ο Krinos γιατί και στη συνέχεια μπορεί να διαλέγεις τέτοιουσ ανθρώπουσ που θα σε πατάνε
δε συζητάω για τρυφερότητα όπως είπες όχι!
έχω σκεφτεί κ γω πολλές φορές τι με ελκύει τελικά σε αυτό το άτομο?
κάθομαι τα βάζω κάτω κ λέω
-πίνει πάρα πολύ σε σημείο αρνητικό
-στο σεξουαλικό τομέα πάλι όχι τπτ που να με κάνει να κολήσω τόσο
-απο συναίσθημα και επικοινωνία μηδέν απολύτως
το μόνο που σκέφτηκα μια φορά είναι οτι μπορεί να με κάνει να νιώθω καλύτερα ή να θέλω να είμαι πιο κοντά του επειδή και αυτός δε φαίνεται να είναι καλά.
τώρα δε ξέρω τι προβλήματα έχει γιατί δε μιλάει γενικά -δε συζητούσαμε
μπορεί να είπα και βλακείες αλλά αυτό μου είχε περάσει απ\'το μυαλό...
20-01-2009, 14:25 #130
Σωστά Krino, δεν μπορεί να σε έλκει σε ένα άνθρωπο το γεγονόσ ότι μάλλον έχει πρόβλημα. Δεν είσαι μαμά του για να του το λύσεισ. Ξέρεισ τι θεσ. Ο ειδικόσ θα σε βοηθήσει να το κάνεισ πραγματικότητα
συμφωνω.
20-01-2009, 14:27 #131
20-01-2009, 14:29 #132
Εσύ έχεις εντοπίσει το πρόβλημα και ήδη έχεις αρχίσει να κάνεις τα πρώτα βήματα.. Συνέχισε έτσι, μπράβο..
20-01-2009, 14:30 #133
Μα Κρίνο,
λεει η κοπέλα οτι στην αρχή δεν είχε πρόβλημα, αν και η ίδια αναφέρεται σε αυ΄τά που εχει κάνει ως \"πολλά και όχι καλά\".
Μετά σε καποιο σημείο δεν της άρεζε να βρίσκονται με άλλους, επειδη τον ερωτευτηκε και ένιωθε μάλιστα λερωμένη, λεει για όλο αυτό, κι έψαχνε και κάποιου είδους εξιλέωση, ζητώντας του έχουν αποκλειστικά οι δυό τους σχέση με συναισθηματική επένδυση...
Εκείνος επέμενε να φέρνει κανεναν φίλο του που και που, λέγοντάς της οτι ήταν υποχρεωμένοι επειδη τους έδωσε το σπιτι!
Γράφει συχνά, οτι το υπέμενε γιατί φοβόταν μηπως τον χάσει. Γυρνούσε τα βράδια σπίτι κι έκλαιγε.
Στις τωρινές της προσπάθειες να αποκομπεί απο αυτόν τον άνθρωπο, την παιρνει τηλέφανα, κι επιμενει να γινουν όπως ηταν πριν όλα...
Μηπως διαβαζουμε διαφορετικες ιστορίες?
οχι ιδιες διαβαζουμε.
Απλα νομιζω οτι η φιλη μας καπου εχασε την μπαλα, ενω το υπολοιπο τημ ηξερε απο την αρχη και που πηγαινε και τι εκανε.
Δεν δικαιολογω τον τυπο, ισως και να την εξευτελιζε με συστημα.
Ισως μετα να μαζευοταν ολοι και να λεγανε παμε να πηδηξουμε την πηνελοπη η βαριεστε???
Οχι μωρε παμε για καφε....
Εδω στεκομαι λοιπον και λεω οτι ειναι πολυ κλασικο να γινει ενα τετοιο σκηνικο και δεν πρεπει να του δινουμε αλλες διαστασεις περα απο αυτο που εγινε.
Εκανε η φιλη μας οτι εκανε, δεν της αρεσε (παρολο που ειχε σκοπο να αλλαξει την συμφωνια) και το σταματησε.
Για μενα εφοσον ολα αυτα γινονταν εν γνωσει της κανενας δεν μπορει να κατηγορησει κανενα.
Και σε αυτο δεν προσθετει κατι ουτε το κλαμα, ουτε τα λερωματα.
20-01-2009, 14:30 #134
20-01-2009, 14:31 #135
το οτι συζητάμε με άλλα μέλη τις απόψεις μας πάνω στο θεμα σου, (αργησα να σε ρωτησω και με συγχωρεις) σε ενοχλεί μήπως ή σου φαίνεται χρήσιμο;
αντιθέτως εεννοείται οτι με βοηθάει να δώ πως το βλέπουν οι άλλοι τόσο καιρό δε τα\'χω πει σε κανέναν όλα πως να καταλάβω αν αυτά που έκανα και ένιωθα ήταν φυσιολογικά?
μπερδευόμουν στις σκέψεις..
Τι θα πει φυσιολογικα στην τελικη?
Σημασία έχει, να μπορέσεις να δεις καθαρα
αν σε πόνεσες, αν δεν άκουγες τις βαθύτερες ανάγκες σου, τί ήταν αυτό που κυρίως ζητούσες,
αν επιδιώκεις με λάθςο τρόπο να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου,
αυτό θεωρώ σημαντικό...
Τελος, θελω να σου πω,
κατι που θαυμάζω σε σενα,
ειναι με πόση προσοχή κάθεσαι και ακούς τις τόσο διαφορετικές μεταξύ τους απόψεις μας,
και μαζί με ηρεμία...Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Generador de Fuentes Creative Fabrica
24-06-2025, 22:17 in Με καφέ και συμπάθεια....