να τον βγάλω απ\'το μυαλό μου? και πώς αφου δε μπορώ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 157
    Senior Member
    Originally posted by kgana
    Remendy κάποιες φορές στο χειμώνα έφερνε φίλο του και έλεγε οτι ο λόγος ήταν οτι ο φίλος του είχε σπίτι (και εμείς δε μπορούμε στα δικά μας)
    ή τη δικαιολογία οτι επειδή κάποιοι φίλοι του με ήξεραν τον πιέζουν να έρθουν κ αυτοί
    δε ξέρω αν το\'κανε ποτέ για να με υποτιμήσει αλλά το χειμώνα που λέω ήταν 2-3 φορές που το ανέχτηκα για να τον δώ
    το καλοκαίρι δεν ήταν έτσι. αλλά τώρα τελευταία δε μπορούσα να μη τον δώ..

του έχω πει ήδη κάποιες φορές να σταματήσουμε
    και τη τελευταία ήμουν κ αποφασισμένη (υποτίθεται) αλλά βρεθήκαμε μιλήσαμε κ παλι τα ίδια μου έλεγε.

εγώ 20 είμαι (κ αυτός 26)
    μα για κατσε βρε κοπελα μου...
    αλλο ειναι \"θελω να κανω σεξ με 200 γιατι γουσταρω\" κανε και με 300!κι αλλο να σου λεει να κατσεις στον φιλο του γιατι εχει το σπιτι!!! ειναι αυτη τωρα περιπτωση που εσυ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηθελες να πας?δηλαδη επειδη ο φιλος ειχε σπιτι, αυτοματωςαποκτησες διαθεση να κανεις ερωτα μαζι του? σα να μη ταλες καλα στον εαυτο σου..\"η δικαιολογια\" ηταν οτι καποιοι φιλοι πιεζουν????και τι ειναι το κορμι σου? ο κουβας των πιεστικων φιλων αυτου του μαλακα?
    για ξεκαθαρισε ταλιγο μεσα σου και τραβα μια γραμμη στα πραγματικα σου θελω και σαυτα που συρεσαι για να μην σε παρατησουν...
    το σωμα σου ειναι ιερο, δεν ειναι στην διαθεση του καθε παπαρα που θελει να πουλησει μουρη στους λιγουρηδες τους φιλους του

Member
    Ένας κοινωνικός λειτουργός μπορεί να σε βοηθήσει και για τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Μπορείς να βρεις στην Πρόνοια που είναι χωρίς χρήματα. Γι\' αυτό το θέμα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις κάπου άλλου. Γενικά, ένας Κ.Λ υπάρχει παντού... Σπουδάζεις;

Member
    Θα μπορούσες να απαντήσεις στο αν ήθελες να γίνει αυτό;;; Ειλικρινά όμως... χωρίς δικαιολογίες. Εδώ πιστεύω πως δεν κρίνουμε απλά εκφράζουμε τις απόψεις μας!

Senior Member

Member
    Να κάνω μια ερώτηση; Πως γίνεται αυτή η \"παράθεση\";

Originally posted by Remedy
    Remendy κάποιες φορές στο χειμώνα έφερνε φίλο του και έλεγε οτι ο λόγος ήταν οτι ο φίλος του είχε σπίτι (και εμείς δε μπορούμε στα δικά μας)
    ή τη δικαιολογία οτι επειδή κάποιοι φίλοι του με ήξεραν τον πιέζουν να έρθουν κ αυτοί
    δε ξέρω αν το\'κανε ποτέ για να με υποτιμήσει αλλά το χειμώνα που λέω ήταν 2-3 φορές που το ανέχτηκα για να τον δώ
    το καλοκαίρι δεν ήταν έτσι. αλλά τώρα τελευταία δε μπορούσα να μη τον δώ..

του έχω πει ήδη κάποιες φορές να σταματήσουμε
    και τη τελευταία ήμουν κ αποφασισμένη (υποτίθεται) αλλά βρεθήκαμε μιλήσαμε κ παλι τα ίδια μου έλεγε.

εγώ 20 είμαι (κ αυτός 26)
    αλλο ειναι \"θελω να κανω σεξ με 200 γιατι γουσταρω\" κανε και με 300!κι αλλο να σου λεει να κατσεις στον φιλο του γιατι εχει το σπιτι!!! ειναι αυτη τωρα περιπτωση που εσυ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηθελες να πας?δηλαδη επειδη ο φιλος ειχε σπιτι, αυτοματωςαποκτησες διαθεση να κανεις ερωτα μαζι του? σα να μη ταλες καλα στον εαυτο σου..\"η δικαιολογια\" ηταν οτι καποιοι φιλοι πιεζουν????και τι ειναι το κορμι σου? ο κουβας των πιεστικων φιλων αυτου του μαλακα?
    για ξεκαθαρισε ταλιγο μεσα σου και τραβα μια γραμμη στα πραγματικα σου θελω και σαυτα που συρεσαι για να μην σε παρατησουν...
    το σωμα σου ειναι ιερο, δεν ειναι στην διαθεση του καθε παπαρα που θελει να πουλησει μουρη στους λιγουρηδες τους φιλους του

Για όλα αυτά πιστεύω πως η φίλη μας έχει ανάγκη να επαναπροσδιορίσει την αυτιεκτιμισή της και να δει κάποιον ειδικό.

Φίλη Kgana...μη παίρνεις στραβά αυτό που σου λέω. Για κάποιους λόγους που μόνο εσύ τους ξέρεις, (ή που δεν ξέρεις , το πιθανότερο), μπήκες σε μια κατάσταση που έδινες πάρα πολλά μόνο και μόνο για να νιώσεις πως κάποιος ενδιαφέρεται για σένα........

Senior Member

Senior Member

Member
    Θα συμφωνήσω την Θεοφανία. ίσως κάποιος ειδικός να σε βοηθούσε πραγματικά σε όλα αυτά που σε απασχολούν..

Senior Member

Member
    Originally posted by Anathema
    Να κάνω μια ερώτηση; Πως γίνεται αυτή η \"παράθεση\";
    πάνω δεξιά απ\'το μήνυμα που θέλεις να παραθέσεις γράφει quote και το πατάς
    Ευχαριστώ πολύ! Πως σου φαίνεται η ιδέα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό;

Senior Member
    Originally posted by Remedy

έχεις δίκιο δεν αμφιβάλω
    αλλά εγώ άργησα να το καταλάβω κ ανέχτηκα αυτό το πράγμα κάποιες φορές.
    το ξ\'ερω οτι πρέπει να το κόψω
    ωραια.
    φτασαμε καπου.
    αργησες να το καταλαβεις και ανεχτηκες.
    το \"πρεπει\" δεν παιζει...το θεμα ειναι τι ΘΕΛΕΙΣ>
    κι αν πραγματικα καταλαβες οτι αυτο το πραγμασε χαλαει και σε ξοδευει , ποτε δεν ειναι αργα. δεν εχει γινει τπτ κοσμοιστορικο.
    ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ!
    μαζι με τον Π. γιατι ο Π. ειναι αναποσπαστο κομματι αυτης της καταστασης που δεν σου παει πια..
    δεν ειναι ερωτας αυτο που νοιωθεις κουκλα μου....θελεις την εξιλεωση σου μεσα απο την αποδοχη του Π. θελεις να σε διαβεβαιωσει οτι σε αγαπαει παρολα αυτα που εγιναν για να επιβεβαιωθεις οτι ολα αυτα δεν σελερωσαν...γιατι νοιωθεις λερωμενη απο ολα αυτα....
    αλλα αυτο που ψαχνεις απο αυτον, μονο ο εαυτος σου και η αξιοπρεπεια σου μπορουν να σου τα δωσουν
    την δυναμη που ζητας θα την βρεις μολις βρεις το κουραγιο να πομακρυνθεις μονη σου πληρως απο αυτον τον ανθρωπο κι αυτη την κατασταση που δεν σου ταιριαζει..
    κουραγιο, τιποτε δεν χαθηκε
    γυρνα σελιδα...

όχι Θεοφανία δε παρεξηγούμαι..
    απλά προσπαθώ μέσα απο τις απόψεις σας να πάρω γνώμες κ να βελτιώσω τη κατάσταση την τωρινή τουλάχιστον ώστε να μη ξανακάνω λάθη..
    Δεν είναι λάθος, είναι απόγνωση για προσοχή.
    Πρέπει να βρεις τι σε κάνει να σε βλέπεις τόσο λίγη, τόσο μικρή.
    Ψάξε μέσα σου....βαθιά.

ΥΓ. Κανένας απ\' όλους εμάς δεν είναι σε θέση να σε κρίνει.΄Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη, άσχετα τι όνομα είχαν. Σίγουρα είχαν το ίδιο θέλω. Σκέψου

Senior Member

Senior Member

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast