να τον βγάλω απ\'το μυαλό μου? και πώς αφου δε μπορώ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 157
    Senior Member

Senior Member

Member
    Πληρώνεται εκτός και αν βρίσκεται σε δημόσια υπηρεσία. Αυτό ακριβώς κάνει. Σκέψου ότι κάνει σχεδόν ότι ο ψυχολόγος..Φιλια!!

Member
    μπορεις να μου πεις πως στέλνεις το U2U δεν ξερω καν αν λεγεται ετσι ειμαι τελειως ασχετη

Member
    Οταν το δεις στειλε μου σε παρακαλώ τον τρόπο που στελνεις.. τα λέμε, καληνυχτα!

Senior Member

Member
    Σου ήρθε; για να ξερω αν τα καταφερα τελικα..

Senior Member

Banned
    Originally posted by kgana
    Θεοφανία για αυτό ακριβώς το λόγο δεν ήθελα κ τόσο πολύ να γράψω το θέμα μου γιατί ήξερα οτι θα με παρεξηγούσαν όπως εσύ.
    τι έχει η αυτοεκτίμησή μου? γιατί να με δει γιατρός?

όντως όταν έκανα αυτά που έκανα τα έκανα γιατί το ήθελα και τα φίλοι που λές οτι ήταν οι άλλοι που πήγα το δέχτηκα απλά ως εμπειρία δεν είπα οτι έγινε κάτι υπο πίεση.
    Μην ασχολεισαι και δεν σε παρεξηγει κανεις παρα ελαχιστοι.
    Δεν μπορεις να συμφωνεις με ολους αλλωστε.
    Η αυτοεκτιμηση σου ειναι μια χαρα.
    Αν πρεπει να πας σε ψυχολογο αυτο θα πρεπει να το κανεις για αλλους λογους που στο κειμενο σου εγω δεν τους διαβασα.

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    να χαραμίζει έτσι τον εαυτό του.

Ειναι αναγκαιο ολος ο πλανητης να αποκτησει την δικη σου ηθικη περι .... χαραμισματος???
    Ελεος!

Banned

τουλάχιστον ώστε να μη ξανακάνω λάθη..
    Δεν υπαρχει κανενα λαθος.
    Εκανες οτι εκανες, το ευχαριστηθηκες οσο μπορουσες, ειδες οτι δεν σου κανει και το εκοψες και τελος.....

Σου αρεσει η οχι ο αλλος σε ηθελε μονο για μια τετιου τυπου επαφη.
    Αρα εφοσον εχεις αλλαξει τα πλανα σου θα πρεπει να αλλαξεις και προσωπα.

Για ψυχολογο απο οσο διαβασα τελευταια λες οτι εχεις προβληματα με τον πατερα σου.
    Αυτο ειναι ενα ουσιωδης θεμα (και 4-5 παρτουζες η και ενας ομορφος τυπας) που θα σου προτεινα να το συζητησεις με ψυχολογο.
    Αν δεν εχεις χρηματα να απευνθεις σε σε ψυχολογους που υπαρχουν σε χωρους του καθε δημου.
    Πχ απο οσο γνωριζω εχει η Καλλιθεα, η αγ. Παρασκευη κλπ.

Banned

εδώ που μένω όμως αυτό θα το μάθουν οι γονείς μου εκτός αν μπορώ να συζητήσω με κάποιον κοινονικό λειτουργό που μου είπες οτι δεν κοστίζει χρηματικά
    δε θα ήθελα να μάθει κάποιος οτι θέλω να πάρω τέτοια βοήθεια ειδικού-θα γελούσαν με το που θα το άκουγαν
    αφου μενεις επαρχια, κανονισε ενα ταξιδι στη αθηνα και βρες ενα ψυχ. στη αθηνα που δεν σε ξερει κανεις.
    Εισαι 20 χρονων σε αρκετα καλη ηλικια για να κανεις κατι τετοιο.

Προσεξε με, αν αφησεις να σερνονται για καιρο τα προβληματα σου στα 30 σου πχ θα ειναι ακομα πιο δυσκολο να τα λυσεις.
    Ειναι κριμα να φορτωθεις μια κατασταση εφ ορου ζωης η οποια με το καιρο αναλογα και τι θα βρεις μπρστα σου πιθανον και να σε καταστρεψει....

Senior Member
    Anathema, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αντρας που να έχει πάει με γυναίκα και άλλουσ 2-3 φίλους δεν μπορεί με τίποτα να δει αυτή τη γυναίκα για σχέση. Οι παρέες μου είναι σχεδόν αποκλειστικά άντρες και το λέω με βεβαιότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση ξαφνικά να σε δει την καλή κοπελίτσα που θα θέλει να έχει δίπλα του. Για τους άντρεσ είναι πολύ σηνατικό πωσ νιώθουν οι φίλοι για την κοπέλα του. Ξεκόλλα και μάλιστα γρήγορα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και προσπάθησε να βγεισ και από αυτό. Δείχνεισ πολύ νορμάλ κοπέλα για να είναι τόσο μπλεγένα τα σεξουαλικά σου. Βρες έναν άντρα που να έχει όλο το πακέτο και σίγουρα δεν είναι αυτός.
    Σε βρήκε διαθέσιμη σε κάποιεσ στιγμέσ ιδιαίτερησ διάθεση και τώρα \"εκμεταλλεύεται\" την ελαφρότητα και την αδυναμία που του δείχνεισ. ΜΗΝ του κάνεισ την χάρη

Banned
    Originally posted by Ζουζουνάκι
    Anathema, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αντρας που να έχει πάει με γυναίκα και άλλουσ 2-3 φίλους δεν μπορεί με τίποτα να δει αυτή τη γυναίκα για σχέση. Οι παρέες μου είναι σχεδόν αποκλειστικά άντρες και το λέω με βεβαιότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση ξαφνικά να σε δει την καλή κοπελίτσα που θα θέλει να έχει δίπλα του. Για τους άντρεσ είναι πολύ σηνατικό πωσ νιώθουν οι φίλοι για την κοπέλα του.

- γενικοτητες και στεροτυπα...

Ξεκόλλα και μάλιστα γρήγορα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και προσπάθησε να βγεισ και από αυτό. Δείχνεισ πολύ νορμάλ κοπέλα για να είναι τόσο μπλεγένα τα σεξουαλικά σου. Βρες έναν άντρα που να έχει όλο το πακέτο και σίγουρα δεν είναι αυτός.

- σε αυτο συμφωνω απολυτα.

Σε βρήκε διαθέσιμη σε κάποιεσ στιγμέσ ιδιαίτερησ διάθεση και τώρα \"εκμεταλλεύεται\" την ελαφρότητα και την αδυναμία που του δείχνεισ. ΜΗΝ του κάνεισ την χάρη

- επι του παροντος οπως γραφει η φιλη μας, αλλος δεν κανει την χαρη....

Αλλα και βεβαιως να παει παρακατω γιατι κανεις δεν μπορει να προσαρμοσει τα κεφια του πανω σε αλλο ανθρωπο.

Οποτε αγαπητη φιλη αν θες μια καλη τετραδα παρτον τηλεφωνο.
    Αν θες ενα συντροφο για παρτη σου αποκλειστικα, σβηστα ολα απο την μνημη σου.
    Αρχινα απο το τηλεφωνο σου που ειναι πιο απλο.

Senior Member
    - γενικοτητες και στερεοτυπα... ίσως
    δυστυχώς όμως αποτελεί κανόνα και ο τύπος κάθε άλλο παρά εξαίρεση δείχνει να αποτελεί

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast