Κέρατο;ή όχι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 158
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyan00 View Post
    Γεια σας,πρώτη φορά που γράφω εδώ,ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που με απασχολεί πάρα πολυ,και θα ήθελα την γνώμη σας.
    Ειμαι με το αγόρι μου 2 χρόνια μαζί,έχουμε διαφορα ηλικίας 16 χρόνια εγώ 27 και εκείνος 43,έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή,αυτός είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί μου αλλά και εγώ το ίδιο...
    Όταν τον πρωτογνώρισα αυτό που έμαθα από άλλους είναι ότι του αρέσουν τα μεγάλα στήθη,πράγμα που εγώ δεν έχω,δεν ασχολήθηκα όμως γιατί ερωτευτηκαμε πολύ ο ένας στον άλλον,και δεν έβλεπα να τον πειράζει που δεν έχω μεγάλο στηθος.Στην διάρκεια όμως της σχέσης μας όμως είδα καταλάθος το ιστορικό του στον υπολογιστή και το εννοώ καταλαθος,είδα πως έβλεπε πορνό με γυναίκες με μεγάλα βυζια,και παρακολουθεί κάποιες από αυτες,θορυβηθηκα ένιωσα ασχημα,κατά κάποιο τρόπο ένιωθα πως δεν τον ηξερα,και έτσι δυστυχώς μπήκα στην διαδικασία να ψαχνω,κατάλαβα λοιπόν πως έβλεπε κάθε μέρα πορνό κάθε μέρα όμως για ωρες....το συζητήσαμε και λύθηκε το ελάττωσε κατά πολύ....
    Πριν δύο μήνες όμως τον έβλεπα μέχρι ξημερώματα στο vaiber,δεν είπα κατι...αυτό γινόταν κάθε μερα,πλέον ήμουν σίγουρη πως μιλάει με κάποια το ενιωθα.Τον ρώτησα και νευρίασε μου είπε πως πρέπει να τον εμπιστεύομαι και πως με σέβεται και δεν θα μου έκανε ποτέ βλακεία γιατί με λατρευει...
    Έλα όμως που ένα βράδυ βρέθηκε το κινητό του στα χέρια μου,μπηκα στο Google photos και κοντεψα να πάθω ανακοπή με αυτά που είδα....
    Ο κύριος μίλαγε με μια παντρεμένη με δύο παιδιά την οποία την βλέπαμε σχεδόν κάθε μέρα στην δουλεια,είχαν ανταλλάξει ακατάλληλες φωτο μεταξύ τους,και αυτός της είπε πως λατρεύει τα βυζιά της,και σαν να μην φτάνει αυτό είδα ότι προσπαθούσε να κάνει επεξεργασία φωτό από συναδέλφησες μου που είχαν μεγάλο στηθος!!!!!!
    Κόντεψα να πεθανω από την στεναχώρια μου..
    Η εξήγηση ήταν"δεν σημαίνει τίποτα για μενα,ήταν απλά βυζιά που ήθελα να δω,και αυτό ήταν όλο,εσένα αγαπάω με εσένα ειμαι"και στην ερώτηση μου για πιο λόγο 5 μήνες μιλαγες μαζί της...δεν πείρα ποτέ μια σαφή απαντηση!!
    Δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους είμαι πολύ σίγουρη γιαυτο,αλλά με αυτό που έκανε που μου έλεγε ψέματα μέσα στα μουτρα επί 5 μήνες δεν ξέρω για τι άλλο είναι ικανος!!
    Δεν πιστεύω πως δεν θα μου το ξανακανει,μόλις περάσει αυτό θα βρεθεί μια άλλη που θα έχει μεγαλύτερο στήθος από εμένα και θα κάνει τα ιδια,εκεινος δεν πιστεύει πως είναι κέρατο αυτό αλλά εγώ νιώθω πολύ ασχημα,δεν νιώθω καλά με το σώμα μου δεν τον πιστεύω...
    Τώρα προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου,αλλά κάθε φορά θα συμβεί κάτι θα ακούσω κάτι και θα το θυμηθώ....
    Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω είμαι πολύ στενάχωρημενη,πείτε την γνώμη σας,θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτό που εγινε; ή να το αφήσω πίσω μου γιατί αγαπιόμαστε πολύ;
    (Συγγνώμη για το κατεβατο)
    Αλλο να βλεπεις καμια τσοντα, αλλο να εχεις ιδιωτικες συνομιλιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Εγώ πάντως που κοιτούσα λίγο παραπάνω όταν ήμουν σε σχέση, δεν είχα πρόθεση να απατησω. Θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο ότι αν παίζει το ματάκι του άλλου ότι θέλει να σου την κάνει. Καμία φορά μερικοί χαρακτήρες είμαστε πιο αδύναμοι στον πειρασμό του ωραίου φύλου αλλά αν μας έχει από κοντά η κοπέλα που αγαπάμε ώστε να μας συνεφέρει, δεν είναι καταπίεση αλλά βοήθεια.
    Κι εγώ όταν την έβλεπα την δικιά μου να ψάχνει και ακόμα και αν βρει κάτι, έλεγα αχ ενδιαφέρεται και έβλεπα στα μάτια της την αγάπη οπότε με βοηθούσε να "κάνω delete". Βέβαια εξαρτάται που θα φτάσει ο καθένας.

Κάποια στιγμή στη σχέση μου, που είχαμε λίγο θέματα, μου είχε πει ότι βγήκε ένα μεσημέρι με άλλον και μου το είπε γιατί είχε τύψεις. Ήταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όχι απλά δε με πείραξε αλλά το βρήκα πολύ χαριτωμένο, φυσικά δεν τον ξανασυναντησε. Οπότε κάθε περίπτωση διαφέρει, δεν υπάρχει γενικός κανόνας, ωστόσο πρέπει να τις αναφέρουμε όλες τις πιθανές λύσεις.
    Πρεπει και ο αλλος να το αντιλαμβανεται ως βοηθεια και οχι ως καταπιεση.

Senior Member
    Τον αγαπάει η την αγαπάει και μαλακιες. Έχω κόψει πέρα γνωστό μου που κερατωνε την γυναίκα του, όχι λόγω αυτού, αλλά επειδή μου είπε την γυναίκα μου την αγαπάω όμως και το πίστευε κιόλας.
    Τι αγαπάς ρε ξεφτιλα; Την έχεις φλομωσει στο ψέμα και στο κερατο, ποιον δουλευεις;
    Να μου πεις φίλε δε περνάω καλά, δε την αγαπάω, δεν τη θέλω πλέον, να το καταλάβω.
    Όποιος η οποια κερατωνει και καυλαντιζει και λέει τον σύντροφό μου - σύζυγο μου τον αγαπάω, έχει ανώμαλο, εμμονικο και διεστραμμένο μυαλό.
    Εγώ στο ειπα και πριν, φύγε διαφορετικά θα αρρωστήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Τον αγαπάει η την αγαπάει και μαλακιες. Έχω κόψει πέρα γνωστό μου που κερατωνε την γυναίκα του, όχι λόγω αυτού, αλλά επειδή μου είπε την γυναίκα μου την αγαπάω όμως και το πίστευε κιόλας.
    Τι αγαπάς ρε ξεφτιλα; Την έχεις φλομωσει στο ψέμα και στο κερατο, ποιον δουλευεις;
    Να μου πεις φίλε δε περνάω καλά, δε την αγαπάω, δεν τη θέλω πλέον, να το καταλάβω.
    Όποιος η οποια κερατωνει και καυλαντιζει και λέει τον σύντροφό μου - σύζυγο μου τον αγαπάω, έχει ανώμαλο, εμμονικο και διεστραμμένο μυαλό.
    Εγώ στο ειπα και πριν, φύγε διαφορετικά θα αρρωστήσεις.
    Θα συμφωνήσω. Κερατο και αγάπη δε πανε μαζι.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Κοπέλα μου αλήθεια μπορείς να τον πιστέψεις ότι δεν σε απάτησε; η μάλλον μπορείς να ζήσεις καθημερινά με αυτή την αμφιβολία; που μεταξύ μας στο τέλος θα σε διαλύσει, θα σε καταρρακωσει και αυτός θα είναι κύριος κυνηγώντας ανέμελα στα χωράφια βυζγια

george1520
    Guest
    Καλησπέρα. Οταν εισαι εντάξει και χορτασμένος σεξουαλικά τοτε δεν έχεις ανάγκη την τσόντα. Αντε να κανω λίγο πίσω και θα πω ότι αν δεις και λίγη τσόντα δεν πειράζει. Αναφέρεις οτι αυτος αφιερωνε ωρες ολόκληρες για να χορτάσει το μάτι του. Απο την στιγμή που επιλέγεις ενα άνθρωπο, τον επιλέγεις γθα αυτό που είναι, τον σέβεσαι και προχωράς μαζί του. Αν δεν σου αρέσει τοτε τον αφήνεις να βρει ενα ανθρωπο που θα τον εκτιμήσει. Απο την στιγμή που κοιτας δεξια κι αριστερά τοτε δεν τον σέβεσαι. Όλοι έχουμε κάποια κριτήρια για να διαλέξουμε τον άνθρωπο που θα έχουμε διπλα μας. Καποιοι τα ακολουθούν πιστα άλλοι όμως δίνουν ευκαιρίες για κατι διαφορετικό. Δεν επιλέγεις ομως κάποιον και κοιτάς κατι αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απο την στιγμή που εχεις δει ότι μιλούσε με αλλην και αντάλλαξαν ερωτικά μηνύματα συν φωτογραφίες θα έπρεπε να κανεις κατι για σενα. Να βγαλεις απο την ζωή σου ενα άνθρωπο που δεν σεβάστηκε εσένα και την σχεση σας. Σε λίγο θα νιώθεις και άσχημα επειδή δεν εχεις και το στήθος που θελει. Αν γιαυτον εχει τοοοοση σημασία η γυναίκα να εχει μεγάλο στήθος τοτε να βρει μια. Κοιτα λιγο τον εαυτό σου. Σου αξίζει να εισαι με ενα άνθρωπο που παντα θα ψάχνει κατι αλλο; Να εισαι παντα μεσα στην αμφιβολία; Δεν σου αξίζει ενας άνθρωπος που να αγαπαει εσενα και το σώμα σου;

Senior Member
    Αυτό που λες είναι σωστό. Αν δει ότι το παίρνει σα καταπίεση και οτι ακόμα θέλει να κάνει αυτά που κάνει, ε τότε ναι ίσως θέλει τελεσιγραφο, "τα κοβεις τωρα αλλιως γεια".
    Απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι, ναι ολοι ευκολα μπορούμε να πουμε "ε χώρισε τον" αλλα έξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται, αν αγαπάς .. δεν είναι τοσο απλό.
    Κανείς δε σου λεει όμως οτι μετά θα είσαι μόνη, θα βρεις άλλον που να τον αγαπας τόσο? Δέχεσαι το ρίσκο που αυτό ενέχει? Μπορει να βρεις να αγαπήσεις και περισσοτερο... μπορεις και όχι. Λίγο πριν πεθάνεις (ελπίζω στα 110 :) ) θα πεις καλα έκανα ή αχ χωρισα αυτον που πραγματικά αγάπησα ... επειδη κοιτουσε βυζ ή ό,τι άλλο έκανε και πέρασα την ζωή μου χωρις αυτόν. Δε μπορεί κανεις να σε βοηθήσει σαυτό και σίγουρα κανένας μας στο forum , αλλά ήθελα να επισημάνω και τους κινδύνους που ένας χωρισμός φέρει, που δε το επισημάναμε, δεν είναι δωρεάν.

Οπότε πρέπει να ζυγίσεις τα ρίσκα που και οι δύο επιλογές (χωρίζω ή δίνω ευκαιρία) κρύβουν. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι, ό,τι απόφαση και αν παρεις, προσπάθησε να μη πεις ποτέ αχ επρεπε να πάρω την άλλη .. γιατι αυτο δε βγαζει πουθενα και δε ξερεις αν η αλλη ηταν χειροτερη :)

george1520
    Guest
    Κανεις δεν ξέρει πως θα εξελισσόταν η αλλη επιλογή (αν την έπαιρνε). Το θέμα ειναι να επιλέξεις αυτο που είναι καλύτερο για σένα.

Senior Member
    Αυτό που λες είναι σωστό. Αν δει ότι το παίρνει σα καταπίεση και οτι ακόμα θέλει να κάνει αυτά που κάνει, ε τότε ναι ίσως θέλει τελεσιγραφο, "τα κοβεις τωρα αλλιως γεια".
    Απλά αυτό που θέλω να πω είναι οτι, ναι ολοι ευκολα μπορούμε να πουμε "ε χώρισε τον" αλλα έξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται, αν αγαπάς .. δεν είναι τοσο απλό.
    Κανείς δε σου λεει όμως οτι μετά θα είσαι μόνη, θα βρεις άλλον που να τον αγαπας τόσο? Δέχεσαι το ρίσκο που αυτό ενέχει? Μπορει να βρεις να αγαπήσεις και περισσοτερο... μπορεις και όχι. Λίγο πριν πεθάνεις (ελπίζω στα 110 :) ) θα πεις καλα έκανα ή αχ χωρισα αυτον που πραγματικά αγάπησα ... επειδη κοιτουσε βυζ ή ό,τι άλλο έκανε και πέρασα την ζωή μου χωρις αυτόν. Δε μπορεί κανεις να σε βοηθήσει σαυτό και σίγουρα κανένας μας στο forum , αλλά ήθελα να επισημάνω και τους κινδύνους που ένας χωρισμός φέρει, που δε το επισημάναμε, δεν είναι δωρεάν.

Οπότε πρέπει να ζυγίσεις τα ρίσκα που και οι δύο επιλογές (χωρίζω ή δίνω ευκαιρία) κρύβουν. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι, ό,τι απόφαση και αν παρεις, προσπάθησε να μη πεις ποτέ αχ επρεπε να πάρω την άλλη .. γιατι αυτο δε βγαζει πουθενα και δε ξερεις αν η αλλη ηταν χειροτερη :)
    Σ αυτό το ποστ κρύβεται όλο το νόημα του γιατί δεν χωρίζουν οι άνθρωποι απο καταπιεστικές/ αρρωστημένες σχέσεις οι οποίες βέβαια αργότερα οδηγούν σε άρρωστους ανθρώπους, παιδιά κτλ

ΦΟΒΟΣ λέγεται.

Αυτός είναι ο λόγος που χιλιάδες κόσμος επί χρόνια δεν χωρίζει ενώ είναι δυστυχείς. Γιατί φοβούνται ότι θα μείνουν μόνοι. Φοβούνται ότι δεν θα ξαναγαπήσουν, φοβούνται ότι δεν αξίζουν τίποτα καλύτερο και πρέπει να αρκεστούν στο λίγο που τους δίνεται και έτσι μπορεί κανείς να μείνει σε μια σχέση που ο άλλος κοιτάει βυζιά, άλλος δέρνει, άλλος πάει από γκόμενα σε γκόμενα και δεν ξέρω τι άλλο.

Senior Member

Ένας άνθρωπος που ανησυχεί σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είναι στα 110, φροντίζει να είναι καλά σήμερα. Αν αυτά που έγιναν και γινονται την καταρακωνουν ψυχολογικά και σε μεγάλο βαθμό θα έλεγα, τότε η θα φροντίσει να κόψει η μελλοντικά θα αρρωστήσει. Ειτε φυγει ειτε μεινει θα πονεσει, αν μεινει ομως θα χασει αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμό, αυτοεκτίμηση, θα νοιώθει λίγη και μικρή, αυτά σε αρρωσταίνουν όχι ο πόνος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ένας άνθρωπος που ανησυχεί σε τι ψυχολογική κατάσταση θα είναι στα 110, φροντίζει να είναι καλά σήμερα. Αν αυτά που έγιναν και γινονται την καταρακωνουν ψυχολογικά και σε μεγάλο βαθμό θα έλεγα, τότε η θα φροντίσει να κόψει η μελλοντικά θα αρρωστήσει. Ειτε φυγει ειτε μεινει θα πονεσει, αν μεινει ομως θα χασει αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμό, αυτοεκτίμηση, θα νοιώθει λίγη και μικρή, αυτά σε αρρωσταίνουν όχι ο πόνος.
    Όλοι για το πως θα είναι καλά σήμερα συζητάμε, προφανώς, το θέμα είναι το ΠΩΣ.
    Ναι σωστά.. όπως λες.... ΑΝ .. γινονται, φυσικά δε θα καθησει αν συνεχίσει, μιλάμε για το αν θα δωσει 2η ευκαιρία για να τα ΚΟΨΕΙ!!!. Προσωπικά δε μίλησα για την περίπτωση που δε το κόψει ή δε μετανοιώσει αυτός, μιλάω σε περίπτωση που δώσει 2η ευκαρια για κάποιο καιρό και όντως διορθωθεί. Οπότε ΔΕΝ θα πάθει τίποτα απο όλλα αυτα.

Sorry φιλε μου για τα έντονα σημεία, αλλα δε θέλω να λέω τα ίδια πραγματα συνέχεια. Τα τονίζω για να συνεννοηθούμε γιατι μιλάμε για εντελως διαφορετικές υποθέσεις απότι φαίνεται.

Senior Member
    Το βάσανο είναι οτι δεν θα διορθωθεί διότι τα στοιχεία δεν μας δείχνουν μια απλή προτίμηση στα μεγάλα βυζια, μας δείχνουν μια εμμονή η πιο λαικα μια αρρώστια με τα μεγάλα βυζια. Δειχνουν οτι δεν σεβεται καθολου την κοπέλα. Δείχνουν ότι είναι στο παρά 5 να την κερατωσει, αν δε το έχει κάνει ήδη. Και τέλος δείχνουν ότι εάν η κοπέλα δώσει ευκαιρίες θα καταλήξει αυτή η εμμονικη, η ζηλιάρα, η ηλίθια.
    Ας κάνει ότι νομίζει, ξέρει περισσότερα σίγουρα, αλλά εδώ ζητάει γνώμες και θα τις ακούσει από όλους μας. Η δική μου αυτή ειναι

Senior Member
    @lilyan
    Αν ο σύντροφός σου την είχε μικρή θα του έλεγες ποτέ ότι σου αρέσουν οι μεγάλες; Αν ναι, για ποιο λόγο θα το έκανες; Τι πιστεύεις ότι θα κέρδιζες από αυτή την ενέργεια; Απαντώντας στο ερώτημα αυτό ίσως πλησιάσεις στο να κατανοήσεις το πώς σκέφτεται ο τύπος. Όσον αφορά το κερατο αν αυτό σε απασχολεί αν δεν το έφαγες ακόμα, θα το φας από αυτόν σιγουρα

Ναι δεν έχω μεγάλο στήθος,είμαι ψηλή αδύνατη,με σχετικά γυμνασμενο σωμα,μου λένε όλοι πως έχω πολύ ωραίο σώμα και δεν συγκρινομαι σε καμία περίπτωση με την άλλη,και ο ίδιος το ίδιο μου λέει,αλλά ρωτάω συνέχεια τον εαυτό μου και εκείνον τότε γιατί ;;;;;;και μου λέει πως ήταν κουταμαρα μου...δεν ξέρω βλέπω πως όντως το έχει μετανιώσει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Lilyan00 View Post
    Ναι δεν έχω μεγάλο στήθος,είμαι ψηλή αδύνατη,με σχετικά γυμνασμενο σωμα,μου λένε όλοι πως έχω πολύ ωραίο σώμα και δεν συγκρινομαι σε καμία περίπτωση με την άλλη,και ο ίδιος το ίδιο μου λέει,αλλά ρωτάω συνέχεια τον εαυτό μου και εκείνον τότε γιατί ;;;;;;και μου λέει πως ήταν κουταμαρα μου...δεν ξέρω βλέπω πως όντως το έχει μετανιώσει
    Έχεις δηλαδη μια τέλεια εξωτερική εικόνα και ο άλλος θέλει μεγάλα στήθη.
    Κάνε τον πέρα κούκλα μου να ησυχάσεις απο αυτόν.

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast