Κέρατο;ή όχι; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 158
    Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας γι'αυτό που είπατε, αρνητικά η θετικά από όλους πείρα κάτι,όλα αυτά που είπατε με βοηθήσανε παρά πολύ,θέλω να σας πω πως δεν βλέπω με λάθος τρόπο την αγάπη,ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται,απλά ψάχνω την βελόνα στα άχυρα μαζί του,ψάχνω να βρω αποδείξεις αγάπης αυτό είναι το πρόβλημα δεν θα έπρεπε να ψάχνω για να δω την αγάπη του,η αγάπη θα έπρεπε να ειναι αυτονόητη στις σχέσεις να νιώθεις ότι πλημμυριζεις με αυτήν και όχι να την ψάχνεις για να νιώθεις καλά με τον άνθρωπο σου,είμαι άνθρωπος που αγαπάω πολύ και δίνω τα πάντα στην σχέση μου και στον άνθρωπο μου, βάζω πάντα αυτόν πάνω από ολα,στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό γίνεται μόνο από την δικια μου πλευρά, δυστυχώς δεν μπορώ να χωρίσω ακομα, πραγματικά δεν μπορώ να το κάνω,μπορώ όμως να κάνω κάτι άλλο....
    Επειδή αυτήν την στιγμή η καθημερινότητα μου βασίζεται μόνο σε αυτον,και γίνεται ότι θέλει αυτός και οπότε θα έχει αυτός χρόνο για μενα,
    Πλέον θέλω αυτός να τρέχει να δει εμένα και όχι εγώ αυτόν....
    Θα γραφτώ σε γυμναστήριο θα φτιάξω την καθημερινότητα μου χωρίς αυτόν μέσα ,και θα φροντίσω να περνάω καλά και χωρίς αυτος,ίσως έτσι θα μου είναι πιο εύκολο κάποια στιγμή να πω το αντιο,που θα το πω,είμαι σίγουρη γι'αυτό...
    Σήμερα το πρωί ξυπνήσαμε μαζί εγώ είχα δει ένα πολύ άσχημο όνειρο με αυτόν και την άλλη και ήμουν πολύ στενάχωρημενη του το είπα και στο τέλος κατέληξα να του πω πως γίνεται ρε φίλε να με αγαπάς και να με έχεις ρίξει τέτοιο δούλεμα τέτοιο ψεμα,φυσικά μου είπε να μην στεναχωριέμαι και πως αυτήν την στιγμή είναι μαζί μου κοιμάται ξυπνάει μαζί μου και ότι με λατρευει και πως ήταν μεγάλη μαλακια αυτό που μου εκανε,εν τέλει καταλήξαμε να κάνουμε σεξ,αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη εγώ δεν ήθελα το έκανα με το ζόρι,πράγμα που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν μαζί του,ίσως μου περάσει αυτό αλλά ίσως να είναι η αρχή του τέλους μας

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αποφασισες να χωρίσεις δηλαδή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyan00 View Post
    Μένουμε σχεδόν μαζί εκτός από δύο μέρες που έχει τα παιδιά,και ναι του είχα πει πως είχα τους λογαριασμούς του δεν νευρίασε με αυτό μου είπε απλά πως δεν είναι σωστο,τώρα όμως ξέρει πως δεν ασχολούμαι πλέον με τους λογαριασμούς του,βέβαια αυτό είναι ψέμα γιατί δεν πιστεύω τίποτα,απλά περιμένω μια αφορμή για να τον χωρίσω και να του πετάξω στα μουτρα πως δεν πρόκειται να αλλάξει και πως δεν με σέβεται όπως λεει,και εννοείτε πως θα του πω πως ακόμα ελεγχα τους λογαριασμούς του ,και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει και αν θα νευριάσει αυτός φταίει που δεν τον εμπιστεύομαι και όχι εγώ,που δεν θα έκανα ποτέ αυτά που έκανε αυτος....
    Δυστυχώς έχω να σας πω πως και την γυναίκα του επί 10 χρόνια την είχε κερατωσει 3 φορές και η 4 με εμενα,ο λόγος;; Δεν είχαν επαφές γιατί δεν τα πήγαινανε καθόλου καλα,αυτό ήταν σχετικά κατανοητό από εμενα,αλλά δεν το δικαιολογουσα ποτέ αυτό που της εκανε,το θέμα που πρέπει να απασχολεί εμένα είναι πως ενώ έχει τόσο καλή σεξουαλική ζωή μαζί μου γιατί να μου κανει κάτι τέτοιο...μάλλον θα μείνω με το ερώτημα αυτό και ζωη
    Πώς ξέρεις ότι με την γυναίκα του δεν είχαν επαφές; Πώς το έμαθες;
    Στο ρωτώ γιατί απ ότι καταλαβαίνω εσύ δικαιολογούσες τις απιστίες με βάση αυτό, οπότε γιαυτό σου κάνει εντύπωση τώρα που με σένα ενώ έχετε καλή σεξουαλική ζωή σου κάνει τα ίδια.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Αποφασισες να χωρίσεις δηλαδή?
    Δεν μπορώ ακομα,θέλω απλά να τα βρω με εμένα και να περνάω καλά μόνη μου ,αργότερα αφού τα κάνω αυτά και είμαι πιο αυτόνομη και δυνατή θα τον στείλω τώρα δεν μπορώ

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πώς ξέρεις ότι με την γυναίκα του δεν είχαν επαφές; Πώς το έμαθες;
    Στο ρωτώ γιατί απ ότι καταλαβαίνω εσύ δικαιολογούσες τις απιστίες με βάση αυτό, οπότε γιαυτό σου κάνει εντύπωση τώρα που με σένα ενώ έχετε καλή σεξουαλική ζωή σου κάνει τα ίδια.
    Στην αρχή μου το είχε πει ο ίδιος αλλά το είχα διαβάσει και σε ένα μήνυμα της γυναίκας του η οποία έκανε παράπονα γιατι δεν της καθεται αυτος,στην αρχή υπήρχε τεράστια ειλικρινια μεταξύ μας,μετά άλλαξε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν μπορώ ακομα,θέλω απλά να τα βρω με εμένα και να περνάω καλά μόνη μου ,αργότερα αφού τα κάνω αυτά και είμαι πιο αυτόνομη και δυνατή θα τον στείλω τώρα δεν μπορώ
    Να μην αργησεις όμως

Βεβαια αναρωτιεμαι αν αυτος είναι τελειος,επειδη εσυ ειπες ότι δεν εχεις μεγαλα στηθη κλπ

Να μην αργησεις όμως

Βεβαια αναρωτιεμαι αν αυτος είναι τελειος,επειδη εσυ ειπες ότι δεν εχεις μεγαλα στηθη κλπ
    Όχι δεν είναι τελειος,είναι στο ίδιο ύψος με εμένα έχει κοιλίτσα ,βέβαια εγώ το ερωτεύτηκα αυτό και τον έκανα να νιώσει καλά με το σώμα του του έλεγα συνέχεια πως εγώ σε λατρεύω ακριβώς όπως είσαι οπότε όπως καταλαβαίνεις ένιωθε καλά με τον εαυτό του

Senior Member
    Στην αρχή μου το είχε πει ο ίδιος αλλά το είχα διαβάσει και σε ένα μήνυμα της γυναίκας του η οποία έκανε παράπονα γιατι δεν της καθεται αυτος,στην αρχή υπήρχε τεράστια ειλικρινια μεταξύ μας,μετά άλλαξε
    Να ξέρεις ότι το νούμερο ένα παραμύθι που πλασάρουν οι παντρεμένοι που απατάνε τις γυναίκες τους στις νέες συντρόφους είναι ότι δεν τα πάνε καλά με την σύζυγο και ότι δεν έχουν ερωτικές επαφές. Είναι ο, τι πιο κλασσικό.
    Δεν ξέρω στην περίπτωση σου τι συνέβει και σε ποια χρονική στιγμή είχες δει το μνμ (πχ μπορεί να ήταν ήδη στο τέλος της σχέσης τους) πάντως για να λες ότι ο άνθρωπος την απατούσε επί δέκα χρόνια με διάφορες γυναίκες και συνέχιζαν να είναι μαζί με την γυναίκα του, σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο την παραμύθιαζε. Το σύνηθες είναι να κάνουν περισσότερο σεξ με την γυναίκα τους ακριβώς για να της ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Ο, τι κι αν έγινε πάντως, ο άνθρωπος αυτός σου έχει δώσει όλα τα σημάδια για να καταλάβεις πως αυτός είναι ο τύπος του. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν εσείς οι δύο κάνετε καλό σεξ ή όχι, αυτός θα συνεχίσει να αναζητά κάτι άλλο. Το είδες με τα μάτια σου. Με τα βυζιά δεν έχει απλά μια προτίμηση, έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ το οποίο απαιτεί λύση. Δεν είναι φυσιολογικό μεγάλος άνθρωπος να κάθεται να κάνει όλα αυτά με τις φώτο. Δεν φταίει το ότι εσύ δεν τον κάλυπτες κάπου, είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, άσχετο με σένα!

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Να ξέρεις ότι το νούμερο ένα παραμύθι που πλασάρουν οι παντρεμένοι που απατάνε τις γυναίκες τους στις νέες συντρόφους είναι ότι δεν τα πάνε καλά με την σύζυγο και ότι δεν έχουν ερωτικές επαφές. Είναι ο, τι πιο κλασσικό.
    Δεν ξέρω στην περίπτωση σου τι συνέβει και σε ποια χρονική στιγμή είχες δει το μνμ (πχ μπορεί να ήταν ήδη στο τέλος της σχέσης τους) πάντως για να λες ότι ο άνθρωπος την απατούσε επί δέκα χρόνια με διάφορες γυναίκες και συνέχιζαν να είναι μαζί με την γυναίκα του, σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο την παραμύθιαζε. Το σύνηθες είναι να κάνουν περισσότερο σεξ με την γυναίκα τους ακριβώς για να της ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Ο, τι κι αν έγινε πάντως, ο άνθρωπος αυτός σου έχει δώσει όλα τα σημάδια για να καταλάβεις πως αυτός είναι ο τύπος του. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν εσείς οι δύο κάνετε καλό σεξ ή όχι, αυτός θα συνεχίσει να αναζητά κάτι άλλο. Το είδες με τα μάτια σου. Με τα βυζιά δεν έχει απλά μια προτίμηση, έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ το οποίο απαιτεί λύση. Δεν είναι φυσιολογικό μεγάλος άνθρωπος να κάθεται να κάνει όλα αυτά με τις φώτο. Δεν φταίει το ότι εσύ δεν τον κάλυπτες κάπου, είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, άσχετο με σένα!
    Ελισάβετ μου προσπαθώ πραγματικά να το δω έτσι ότι δεν έχω εγώ το πρόβλημα αλλά αυτός

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Όχι δεν είναι τελειος,είναι στο ίδιο ύψος με εμένα έχει κοιλίτσα ,βέβαια εγώ το ερωτεύτηκα αυτό και τον έκανα να νιώσει καλά με το σώμα του του έλεγα συνέχεια πως εγώ σε λατρεύω ακριβώς όπως είσαι οπότε όπως καταλαβαίνεις ένιωθε καλά με τον εαυτό του
    Και μάλλον με όλη την καλή συμπεριφορά που του έδειχνες,αυτός το εκμεταλλεύτηκε.

Και μάλλον με όλη την καλή συμπεριφορά που του έδειχνες,αυτός το εκμεταλλεύτηκε.
    Μπορει....δεν ξέρω
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι νιώθει καλά με τον εαυτό του σε αντίθεση με εμένα
    Λογικό μου φαίνεται,43 χρονών άντρας να έχει μια κοπέλα 27 χρόνων να λιώνει γιαυτον,ποιος δεν θα ένιωθε καλά στην θέση του

Senior Member
    Ελισάβετ μου προσπαθώ πραγματικά να το δω έτσι ότι δεν έχω εγώ το πρόβλημα αλλά αυτός
    Εννοείται ότι δεν έχεις εσύ το πρόβλημα!!!!
    Το νορμαλ είναι όταν έχουμε ένα πρόβλημα στην σχέση μας να το λέμε στον σύντροφο μας και να αναζητάμε λύση. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι εσύ δεν τον κάλυπτες κάπου, αυτό θα πρεπε να χει κάνει.

Αυτός με σένα δεν έχει πρόβλημα, γιαυτό και θέλει να σε κρατήσει. Έχει βολευτεί, θέλει να έχει εσένα στο σπίτι (γιαυτό και ο διαχωρισμός σε γυναίκες που είναι για το σπίτι και σε άλλες που είναι για πήδημα) και να χει άλλες απ έξω για να ικανοποιεί τα βίτσια του. Ο, τι έκανε και με την γυναίκα του δηλαδή.

Ξεκόλα απ το ότι έχεις πρόβλημα. Ο άνθρωπος είναι για μπατσες. Με όποια γυναίκα κι αν ήταν θα την απατούσε. Έχει πωρωθεί στο ψέμα και στην κοροιδία.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπορει....δεν ξέρω
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι νιώθει καλά με τον εαυτό του σε αντίθεση με εμένα
    Λογικό μου φαίνεται,43 χρονών άντρας να έχει μια κοπέλα 27 χρόνων να λιώνει γιαυτον,ποιος δεν θα ένιωθε καλά στην θέση του
    Φύγε από αυτόν,όσο πιο σύντομα γίνεται
    Για σενα κάνε το!

τι προβλημα να εχεις κουκλα μου εσυ?νομιζω οτι εισαι και πολυ καλυτερη του οχι μονο σαν χαρακτηρας αλλα και σαν ομορφια.κανε ολα αυτα που σκεφτεσε.δηλαδη φτιαξε την ζωη σου γραψου σε γυμναστηριο γνωρισε νεο κοσμο βγες με φιλες/φιλους και ολα θα ερθουν φυσιολογικα.
    και να χωρισεις δηλαδη τωρα παλι θα μπορεις να κανεις ολα αυτα που ειπες.μην κρεμεσαι απο πανω του.αυτος θα επρεπε να κρεμεται απο εσενα.αν πιστευεις οτι μπορει να αλλαξει μεινε καποιο διαστημα μαζι του και βοηθησε τον αν μπορεις να ξεπερασει αν γινεται τα οσα προβληματα εχει.αλλα δεν ειναι καλο να περιμενεις να σταθεις στα ποδια σου και μετα να φυγεις.ειναι σαν κοροιδια προς αυτον.οχι οτι δεν την αξιζει αλλα τουλαχιστον θα λες οτι εφυγες με το κεφαλι ψηλα και ησουν σε ολα σωστη απενταντι του.
    αλλωστε να σε ρωτησω και κατι αλλο?τι μελλον θα ειχε αυτη η σχεση?εσυ εισαι 27.δεν θα ηθελες μια οικογενεια η παιδια καποια στιγμη?αυτος την εχει κανει την οικογενεια του ηδη.

Senior Member
    φυσικα και το εχει αυτος, αλλα εχει καταφερει να νομιζεις οτι το εχεις εσυ...
    αυτη ειναι η δυναμη του απεναντι σου. να νομιζεις οτι εισαι η προβληματικη (ή η ελλειματικη...)
    να στησεις την ζωη σου με τα ενδιαφεροντα που λες και να γνωρισεις και κοσμο λιλιαν.
    μην εισαι απαγορευτικη σε φλερτ και νεες γνωριμιες.
    οταν γνωρισεις εναν σωστο ανδρα που θα σε εκτιμαει και θα σε σεβεται (και θα σου αρεσει) δεν θα το πιστευεις πως εχασες τοσο χρονο με αυτον τον απατεωνα...

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast