Results 136 to 150 of 158
Thread: Κέρατο;ή όχι;
-
24-09-2019, 09:54 #136
τι ακριβως να τον βοηθησει να ξεπερασει;
την διαθεση του να λεει ψεματα και να εξαπατα τις συντροφους του κατα συστημα;;
την γυναικα του επι 10 χρονια και την λιλιαν απ οταν ηταν επισημα μαζι;;;;
η μηπως να ξεπερασει την εμμονη του για να βλεπει μεγαλα βυζια; (αυτο κι αν δεν ξεπερνιεται)
- 24-09-2019, 10:55 #137
πιστευω στη δευτερη ευκαιρια προσωπικα.οι ανθρωποι δεν πρεπει να καταδικαζονται για τις παλιες τους συμπεριφορες.ο ανθρωπος αλλαζει καποια στιγμη στη ζωη του.βεβαια στην προκειμενη περιπτωση οπως λεει η κοπελα αυτος εξακολουθει να κανει τα ιδια.
δεν ειναι σωστο να μεινει μαζι του ομως μεχρι να σταθει στα ποδια της και μετα να τον διωξει γιατι ετσι ειναι σαν να τον εκμεταλλευεται κι αυτη οποτε δεν θα διαφερει απο τον συντροφο της.
αν ειναι να φυγει οπως εχει αποφασισει,να το κανει τωρα για να φυγει με το κεφαλι ψηλα.
εκτος κι αν την στηριζει και με αλλο τροπο δηλαδη οικονομικο και δεν μπορει να φυγει ακομη.
24-09-2019, 11:00 #138
κι ομως, δεν θα ειναι καθολου σαν τον συντροφο της, γιατι εκεινη θα το κανει ΦΑΝΕΡΑ. κι αυτη ειναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.
αν κι εκεινος το εκανε φανερα, θα ηταν δικαιωμα του. ας τα εβλεπε η λιλιαν και ας αποφασιζε αν της κανει αυτος ο ανθρωπος η οχι.
και μαλιστα αν την ρωτησει θα του πει ξεκαθαρα οτι νοιωθει οτι εχει κρεμαστει πολυ απο πανω του και θελει να σταθει στα ποδια της, να αποκτησει ενδιαφεροντα και δικο της κυκλο φιλικο κι ας κοπανιεται οσο θελει...
ΟΥΤΕ και θα τον απατησει. αν δει οτι ενδιαφερεται σοβαρα για καποιον ανδρα, θα ξεκαθαρισει και θα φυγει. δεν θα στελνει γυμνες φωτος...
24-09-2019, 11:31 #139
δεν νομιζω να του πει οτι θελω πρωτα να περναω καλα οπως ειπε πιο πανω και μετα θα σε στειλω κι αυτος να το δεχτει.αρα δεν ξερουμε κατα ποσο θα το εξηγησει αυτο.οχι οτι δεν του αξιζει τετοια συμπεριφορα αλλα να μη πεσει στο επιπεδο του γιατι φαινεται απο τον τροπο που γραφει οτι ειναι καλο και μορφωμενο κοριτσι και μια τετοια συμπεριφορα δεν της αρμοζει.
24-09-2019, 11:37 #140
Κι όμως Αποστολία, μπορεί συνειδητά να μην το κάνουμε ή να μην το παραδεχόμαστε ούτε στον ίδιο μας το εαυτό, αλλά στην πράξη έστω ασυνείδητα όλοι αυτό κάνουμε που λέει η λιλιαν. Θέλουμε χρόνο για να χωρίσουμε όταν νιώθουμε πολύ ευάλωτοι. Περιμένουμε να ωριμάσει μέσα μας η ιδέα...στην ουσία περιμένουμε να δυναμώσουμε για να μπορέσουμε να φύγουμε. Δεν έχεις βρεθεί σε σχέση που ξέρεις πως δεν είσαι καλά, ξέρεις πως έρχεται το τέλος κι είναι απλά θέμα χρόνου, αλλά παραμένεις γιατί νιώθεις πολύ αδύναμη για να χωρίσεις; Τι νομίζεις πως γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Αυτό ακριβώς που λέει η λίλιαν γίνεται.
24-09-2019, 11:41 #141
Ο άνθρωπος φυσικά και αλλάζει, αλλά αλλάζει ΜΟΝΟ για τον εαυτό του. Δεν το κάνει για χατήρι κανενός. ΜΟΝΟ ως προσωπική επιλογή μπορεί να υπάρξει και απαιτεί πολύ κόπο, χρόνο και δουλειά με τον εαυτό σου.
Ο άνθρωπος αυτός μόνο τέτοια δείγματα δεν δείχνει.
Και δεύτερες ευκαιρίες φυσικά και δικαιούμαστε όλοι οι άνθρωποι, αλλά εδώ δεν μιλάμε για δεύτερη. Του χει δώσει ήδη ΠΟΛΛΕΣ ευκαιρίες τις οποίες πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων. Η πρώτη όταν τον τσάκωσε να βλέπει κρυφά τσόντες. Η δεύτερη όταν κατάλαβε πως μιλά με άλλες και την έβγαλε τρελή. Η επόμενη όταν τον τσάκωσε, του είπε να το τελειώσει κι εκείνος συνέχισε να την δουλεύει και δεν το έκοψε....πόσες άλλες ευκαιρίες δικαιούται ένας άνθρωπος;;;
24-09-2019, 12:03 #142
24-09-2019, 12:08 #143
24-09-2019, 12:13 #144
Τι να μείνεις παιδάκι μου, σήκω και φύγε και ξεκόλλα με τον γεροντοπύρκαβλο!
24-09-2019, 12:22 #145
Βρε δεν διαφωνώ, εμένα η γνώμη μου από την αρχή ήταν ότι έπρεπε να χει χωρίσει απο καιρό, όχι τώρα!
Αλλά προφανώς για να το λέει η κοπέλα θα χει τους λόγους της. Κάπου ανέφερε νομίζω ότι δουλεύουν και μαζί, μήπως είναι δική του δουλειά και εξαρτάται από αυτόν δεν ξέρω.
24-09-2019, 14:21 #146
Εργάζομαι στο μαγαζί του,δεν είμαι καλά οικονομικά οπότε δεν μπορώ να χωρίσω τώρα ,γιατί εάν το κάνω θα πρέπει να φύγω από το μαγαζί δεν θα μπορώ να δουλεύω στο ίδιο περιβάλλον με αυτόν,οικονομικά δεν με έχει στηρίξει ποτέ,όταν νοίκιασα το σπίτι που μένω τώρα ενώ μου άρεσε δεν ήθελα γιατί ήταν 250€ το μήνα πολλά γιατί σπούδαζα και ταυτόχρονα,τα έξοδα θα ήταν πολλά αλλά εκείνος επέμενε να το πάρω γιατί δεν κινδύνευε να τον δουν να μπαίνει μέσα στο σπίτι,και ότι θα με βοηθάει και εκείνος με τα οικονομικά μου,ποτέ όμως δεν στηρίχτηκα σε αυτό είμαι αρκετά περιφανή και δεν παίρνω λεφτά από άλλους,αλλά είχα στο μυαλο μου πως εάν δυσκολευτω έχω έναν άνθρωπο να με βοηθήσει ,από τότε δεν άκουσα ποτέ κουβέντα για να μου δώσει λεφτά για το νοίκι όπως είπε όχι γιατί ήθελα αλλά να το άκουγα μια φορά στα δύο χρόνια μια φορά μόνο ....όμως ποτε... εννοείτε πως δεν του έχω πει τίποτα γι'αυτό
Όταν θα χωρίσω θα του το πετάξω όμως γιατί δεν φαντάζεστε πόσα έχω κα ει και γιαθυτον αλλά και για το μαγαζί του,εκείνος όμως ποτέ τίποτα για μένα
24-09-2019, 14:34 #147
Α...και του κρατούσες την δουλειά;;!!!
Κοπέλα μου ξεκίνα να ψάχνεις για άλλη δουλειά και στείλτον το συντομότερο δυνατόν!!!
Μένει στο σπίτι σου τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και δεν πληρώνει καν για το ενοίκιο??? έχει βρει και σε εκμεταλλεύεται σε όλα τα επίπεδα! Έτσι εξηγείται γιατί είναι τόσο άνετος, ξέρει ότι δεν μπορείς να φύγεις γιατί είσαι υπάλληλος του!
Βρες μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά, άλλαξε σπίτι και ξέγραψε τον να σωθείς!
24-09-2019, 19:00 #148
εχουμε κι αλλα πραματα να κανουμε απο το ασχολιομαστε με την τυπισα που επειδη πριν ποσους μηνες δεν της απαντησαμε θετικα στα π.μ. εχει φαει κολλημα κι οπου γραφω πεταγετε κι αυτη απο κατω! και πολλα εγραψα κι προσωπικα αυτα τα ατομαδεν με ενοχλουν διοτις κακο τους κανω αν τους απαντω ,μακαρι κι αυτη να βρει στην ζωη της κατι ενδιαφερον απο το να ζει στις ζωες των αλλων.
Οσο για την θεματοθετρια, τα πολλα λογια ειναι φτωχια, σε θεματα ερωτα και συναισθηματα οταν υπαρχη οικονομικη εξαρτηση ειναι δυσκολο να κανεις αυτο που θες! Αν εξαρτιεσαι οικονομικα απο αυτον η σχεση σου δεν ειναι ιση! δεν μπορεις να πραξεις με την καρδια! το καλητερο απο ολα ειναι να μηλησεις με αυτον και οχι με το φορουμ η με την καθε κομπλεξικη γκομενα που επειδη εχει κανει κακες επυλογες και δεν εχει η ιδια την μαγκια να χωρησει σε προσταζουν εσενα να κανεις αυτο που αυτες ονειρευοταν!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!
25-09-2019, 08:24 #149
αυτο δεν θα το εξηγησει, γιατι δεν ισχυει.
αν μπορουσε να τον στειλει, θα τον εστελνε και τωρα.
θα του πει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ. κι αυτο ειναι οτι εχει την αναγκη να εχει δραστηριοτητες και να σταθει στα ποδια της. το ΑΝ θα εχει την διαθεση να τον διωξει ΑΝ ποτε σταθει στα ποδια της, δεν το ξερει κανεις. το ξερεις εσυ;
η μηπως θελεις να μου πεις οτι οσοι ανθρωποι ειναι ειλικρινεις και σωστοι στην σχεση τους κι οχι απατεωνες σαν αυτον, λενε και την παραμικρη τους σκεψη που ειναι στο πισω μερος του μυαλου τους, γιατι αν το πεις θα ειναι μεγαλο ψεμα...
εδω ο αλλος την κερατωνει, την εκμεταλλευεται, και λεει αρες μαρες κουκουναρες κι εσυ θεωρεις οτι πρεπει να του πει ειλικρινα οτι ΑΝ μπορεσει στο ΜΕΛΛΟΝ, ΑΝ νοιωσει δυνατη και οχι εξαρτημενη, ΙΣΩΣ του δωσει τον πουλο;
μας δουλευειες;
τωρα, αν ο ιδιος με αυτες τις δηλωσεις κι αυτες τις κινησεις υποψιαστει οτι η λιλιαν την κανει σιγα-σιγα, τοσο το καλυτερο για την λιλιαν. αν ανησυχησει θα αρχισει να φερεται καλυτερα, κι ας ειναι καφρος. τωρα τον εχει δεμενο τον γαιδαρο...
25-09-2019, 08:30 #150
συγνωμη βρε λιλιαν.
λες οτι η δουλεια ειναι δικια του και οτι αυτη που αλλαζανε γυμνες φωτος την βλεπετε στην δουλεια.
δηλαδη, ειναι κι αυτη υπαλληλος του;;;;;