Results 46 to 60 of 158
Thread: Κέρατο;ή όχι;
-
22-09-2019, 14:15 #46
Όχι δεν το βλέπει σαν απιστια,σήμερα το πρωί το συζητήσαμε πάλι , σχετικά ηρεμα,γιατί άλλες φορές νευριάζει πάρα πολύ,και μου είπε πως ήταν μαλακια αυτο που έκανε αλλά πραγματικά δεν ένιωσε ποτέ τίποτα ήταν μου λέει σαν να έβλεπα τσοντα,δεν θα μου το ξανακανει γιατί δεν θέλει να με ξανά πονέσει...
Πραγματικά θέλω να πιστέψω αυτά που λέει,απλά θέλω τον χρόνο μου για να μην πονάω άλλο γι'αυτό ητ για να ξεχάσω δεν υπάρχει περίπτωση,2 μήνες έχουν περάσει μόνο
- 22-09-2019, 14:20 #47
Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να σταματήσει να λατρεύει τα μεγάλα βυζια, ποιος μου λέει εμένα ότι αργότερα θα βρεθεί μια άλλη που θα έχει μεγάλα βυζιά και θα κάνει τα πάντα για να τα δει,και όσον αφορά αυτό που πρέπει να με έχει σαν βασίλισσα μόνο αυτό δεν σημβαινει, αντιθέτως κιόλας εγώ τον έχω σαν βασιλιά τον προσέχω τον φροντίζω τα πάντα κανω...εκείνος απλά αρκείται στα λίγα
22-09-2019, 14:31 #48
Μπορεί να έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά έχουμε τεράστια χημεία και κατανόηση από την μεριά μου περισσότερο πράγμα που με έχει εντυπωσιάσει και εμένα αλλά και τον ίδιον,και ναι είμαι τελείως αθώα δεν ξέρω εάν είναι κομπλιμέντο αυτό η κακό,αλλά δεν θα έκανα ποτέ κάτι σε κάποιον που δεν θα ήθελα να μου κάνουν
22-09-2019, 14:40 #49
22-09-2019, 14:53 #50
22-09-2019, 14:53 #51
Άρα είσαι κούκλα :)
Ε αρα καλά είπα, δε θελει να το ξανακάνει (τουλάχιστον αυτό δηλώνει) έχει καταλάβει οτι ήταν λάθος.
Γιαυτό και είπα 2η ευκαιρία και όχι λεονταρισμούς τύπου "χωρισε τον τώρα!!" "ποναει το χέρι? κοψτο", όποιος έχει αγαπήσει, καταλαβαίνει.
Κοίτα, σωστά το θέτει, είναι σα να έβλεπε τσόντες. Ας πουμε εμενα μου άρεσουν οι πολύ λεπτές και κοιτάω συνήθως τα πόδια να είναι λεπτα. Όταν τα είχα με μία που δεν ήταν έτσι, ήταν κανονική προς αδυνατο (χωρίς πολύ αδύνατα πόδια), δε μου μπαιναν ποτέ ιδέες να την χωρίσω για αυτό το λόγο. Είναι τοσο ασήμαντο μπροστά στην αγάπη που έχεις για την άλλη που δε σε νοιάζει αν δεν εχει κατι. Ωστόσο σίγουρα αν περνούσε μια πολύ λεπτη, την κοιτουσα... λίγο παραπάνω. Ο δικό σου το πήγε λίγο παρακάτω αλλά είναι ένα ατόπημα. Αν πιστεύεις οτι θα το τελειώσει εδω, φυσικα δίνεις 2η ευκαιρία, αν δεν τον πιστέυεις ή αποδειχτεί οτι δε το τελείωσε... τοτε παει αλλού το θέμα, δεν είναι θεμα βυζ αλλά πλέον θέμα εμπιστοσυνης.
Όλοι έχουμε πάθη κολλήματα και αμαρτιες, το θέμα είναι πως τα διαχειριζομαστε. Στο κάτω κάτω ... εισαι νέα και κούκλα, δωσε 2η ευκαιρία αφου τα πατε τοσο καλα και αν τον χωρίσεις του χρόνου .. θα μπορεις να πεις... εγω προσπάθησα, εδωσα και ευκαιρία.. τα σκατωσε πάλι, νεα είμαι .. θα βρω αλλον (βεβαια χωρίς ελαττώματα, δεν υπάρχει κανεις :) ).
22-09-2019, 15:22 #52WhyAlwaysMe?Guest
22-09-2019, 15:43 #53
22-09-2019, 15:52 #54
Γιατι δε πατε σε ένα σύμβουλο μαζί να το δείτε? Μπορει να χρειάζεται και ψυχο αν είναι τόσο σοβαρό και να βοηθήσει. Είναι κάποιο κόστος αλλα νομίζω αξίζει. Ποτέ δε ξέρεις.
22-09-2019, 15:55 #55
Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες,αυτήν την στιγμή λένε όλοι πως εγώ είμαι η άρρωστη και η υπερβολική ζηλιάρα και ο ίδιος μου τα λέει,μου λέει πως ψυριζω πολύ τα πραγματα,μα πως είναι δυνατόν να μην το κάνω όταν έχει συμβεί κάτι τέτοιο,το έψαξα όντως παρά πολύ το θέμα αυτό το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι να επαναφέρω τα μηνύματα τους,πιστεύω πως εάν είχα διαβάσει αυτά που έγραφε ο άνθρωπος που λατρεύω σε μια αλλη γυναίκα,πιστεύω πως τότε όντως θα τον χώριζα γτ θα είχα πληγωθεί πολύ παραπάνω εάν έβλεπα τι της ελεγε,αν και ο ίδιος μου είπε πως ήταν πολύ αισχρός και πρόστυχος μαζί της,κάτι που δεν ειναι μαζί μου επειδή με σέβεται λέει...
22-09-2019, 15:56 #56
Lilyan00, καλησπερα και απο μενα .Εξαρχης σου ευχομαι να φουντΩσει ο ερωτας σας ! ευχομαι να γινετε ενα σωμα μια ψυχη! οπου σαν ολοκληρωμενο σωμα δεν θα εχετε αναγκη απο την μια για βυζια κι απο σενα μεγαλη καρδια!
Συμφορμητισα ,οπως θα γνωριζεις τα δυο φιλα εχουν καποιες χαρακτηριστικες διαφορες, μια απο αυτες εχει να κανει με το Σεξ. Οπως αναφερεις και εσυ, το να απατησεις τον συντροφοσου θα ηταν καταλητικο, θα ειχαν φθαρει πολυ τα συναισθηματα σου απεναντι του! Απεναντιας απο την αλλη πλευρα η σεξουαλικη επαφη του με μια αλλη κοπελα οπου εχει καποιες αρετες σωματικες παραπανω απο εσενα δεν εξασθενουν καθολου τα συναισθηματα του προς εσενα Lilyan00.Ποσο μαλον οταν σου κανει ερωτικη εξωμολογιση λεγωντας σου το ποσο σε αγαπα και το για ποσο θα σε αγαπα! Διοτις ο ανδρας σαν κανει σεξ με καποια αλλη γυναικα μπορει να το βιωσει με τετοιον τροπο -εαν ειναι κυριος απεναντι σου βεβαια -μπορει λοιπον να εχει μοναχα σωματικη ευχαριστηση και τυποτα πιο "βαθια", μερικοι ανδρες μπορουν να περιοριζουν την ηδωνη μοναχα στην εξωτερικη μερι του κορμιου τους! Σε αντιθεση με τις πιο πολλες γυναικες!
Τλος, θα σου ελεγα να μην νιωθεις κθολου απογοητευση, οι ανδρες συχνα κραταμε τον λογο μας οταν μηλαμε για την καρδια μας!! διοτις σημασια εχει οτι σε εσενα ανηκει η καρδια του, με εσενα θα μηλαει, στην δικη σου αγγαλια θα θελει να ειναι, στα δικα σου ματια θα ζητα την αγαπη! με εσενα θα βγαινει βολτες! με εσενα θα κοιματε και θα ξυπνα!απο τα δικα σου χερακια θα τρωει φαγητο!! Ευχομαι να βγαλεις τις οποιες πουριτανες αποψεις υπαρχουν ακομα στην γωνια υτην!! ευχομαι να ζησεις τον ερωτα σου!! να περνας καλα! και να καταλαβεις οτι για μερικους ανδρες το να κανουμε σεξ ειναι αλλο απο το να κανουμε ερωτα!!
22-09-2019, 15:56 #57WhyAlwaysMe?Guest
22-09-2019, 15:59 #58
22-09-2019, 16:02 #59WhyAlwaysMe?GuestΓια αυτό πρότεινα τον χωρισμό.
Μίλησες για προδοσία και σε περίπτωση που τον συγχωρέσεις,ποιός εγγυάται ότι δεν θα σου ρίξει μια ακόμη πισώπλατη μαχαιριά?Με λίγα λόγια συγχωρόντας τον,είναι σαν να του δίνεις πάτημα να ''ξανακυλήσει''.
Πάντως να είσαι τόσο ωραία και να μην το εκτιμά λόγω έλλειψης μεγέθους στα στήθη,τι να πω...
22-09-2019, 16:03 #60
Ε οχι βρε αδερφε και εγινε η ζημια... (αν δε πηγε με καμια) νταξ ο ανθρωπος της ζωής της είναι, οχι ενας γκομενος. Αν όντως συμμορφωθεί ... γιατι να τον χωρίσει? Μήπως ο άλλος που θα βρει δε θα εχει κανα ελάττωμα? Στο κάτω κάτω αν κάποιος μπορεί να το υπολογίσει το τι θα γίνει, είναι ένας ειδικός μετά από ανάλυση και επισκέψεις. Τώρα εμείς οκ λεμε τα δικά μας ... αλλά ... δε ξερουμε ΤΙΠΟΤΑ :) (ουτε τον χαρακτηρα του, ούτε τα προβλήματα, τις προθέσεις κτλ.)