Κέρατο;ή όχι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 158
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Εχεις στεναχωρηθει. Ζηλευεις. Εισαι μονογαμικη τα δινεις ολα και δεν ψαχνεσαι. Σωστα ; Κανω μια επαναληψη για παν ενδεχομενο. Ναι παιζει ο τυπος να θελει να ικανοποιει μονο την κ@υλ@ του αλλά ειναι πολυ πιθανο καποια στιγμη να γινει και πραξη. Ισως επειδη ειναι σε αυτη την ηλικεια χωρις μονιμους δεσμους απο επιλογη να μην το πιστευει για κερατο. Ικανοποιει την επιθυμια του στη φαντασια του. Αντεχεις να σκεφτεσαι συνεχως επειδη ειναι και απο τη δουλεια πως θα στην κανει ;;; αν δεν αντεχεις τιποτα απο τα παραπανω θες δε θες θα ξενερωσεις μαζι του γιατι διαλυθηκε η εμπιστοσυνη που του ειχες. Μακαρι να ειναι μονο στη φαντασια του οι επιθυμιες. Δε θα αντεχα να ειμαι με καποιον που εχει ερωτικη εμμονη με το συγκεκριμενο εφοσον εγω δεν το εχω ( καθαρα ως σε σε τωρα ειδικα με τα ζυζια παιζει θεμα ) αλλο να βλεπει πορν και αλλο να τη πεφτει ή να βεντουζαρει ματι οπου δει τουμπανο στηθος. Δε θα τη παλευα καθολου. Να ειναι μαγκας να μην σου προκαλει ανασφαλεια. Αυτο ειναι η ουσια. Η γνωμη μου ειναι πως αν μεινεις θα φθειρεσαι συνεχως. Εισαι μικρη. Ο τυπος δε το βλεπει ως απιστια και δεν θα το δει ποτέ.
    Όχι δεν το βλέπει σαν απιστια,σήμερα το πρωί το συζητήσαμε πάλι , σχετικά ηρεμα,γιατί άλλες φορές νευριάζει πάρα πολύ,και μου είπε πως ήταν μαλακια αυτο που έκανε αλλά πραγματικά δεν ένιωσε ποτέ τίποτα ήταν μου λέει σαν να έβλεπα τσοντα,δεν θα μου το ξανακανει γιατί δεν θέλει να με ξανά πονέσει...
    Πραγματικά θέλω να πιστέψω αυτά που λέει,απλά θέλω τον χρόνο μου για να μην πονάω άλλο γι'αυτό ητ για να ξεχάσω δεν υπάρχει περίπτωση,2 μήνες έχουν περάσει μόνο

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    27 χρονων μπουμπουκι κι αυτός 43 κι αντί να σε έχει βασιλισσα καθεται και σαχλαμαριζει με αλλες?ρε κάτι άντρες που κυκλοφορουν.
    Είναι δύσκολο να σε συμβουλεψουμε για κάτι τετοιο εφόσον λες ότι τον αγαπας και πολύ.το εύκολο θα ήταν να σου πούμε ολοι να τον διωξεις αλλά στην πραξη για εσενα θα είναι πολύ δύσκολο.
    Από την άλλη αν μείνεις μαζί του πλεον θα είσαι υποψιασμενη και ισως καταπιεστικη μαζί του λογω αυτων που ανακαλυψες,και αυτός προφανως από εδώ και πέρα θα ξέρει να κρυβεται καλυτερα.
    Αλλα πως να επιβιωσει μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη πλεον?αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα ξεχασεις όλα και φυσικά αν πιστεύεις ότι και αυτός θα αλλαξει τότε μεινε μαζί του.αλλά πόσο εφικτο νομιζεις ότι θα είναι αυτό?
    Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να σταματήσει να λατρεύει τα μεγάλα βυζια, ποιος μου λέει εμένα ότι αργότερα θα βρεθεί μια άλλη που θα έχει μεγάλα βυζιά και θα κάνει τα πάντα για να τα δει,και όσον αφορά αυτό που πρέπει να με έχει σαν βασίλισσα μόνο αυτό δεν σημβαινει, αντιθέτως κιόλας εγώ τον έχω σαν βασιλιά τον προσέχω τον φροντίζω τα πάντα κανω...εκείνος απλά αρκείται στα λίγα

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Στην ηλικία αυτή αλλά και λίγο πιο νέοι, οχι δε βλεπουμε :) (δε ξερω ποσο χρονών είσαι εσυ)
    Εγώ και αρκετοί άλλοι δε γουστάρουμε μεγαλα :) Μιά χούφτα είναι ιδανικό ;)

27 και 43 αυτός, δε σημαίνει οτι είναι κατώτερος και πρέπει να την έχει βασίλισσα. (έτσι το εξέλαβα) Μη νομίζεις οτι είναι εύκολο να τα έχεις με μικρή. Κάθε φορά να εξηγείς αυτα που λογω ηλικίας δε ξερει, άλλη δεκαετία αντε να καταλάβει τι βλέπαμε στα 90ς κτλ. Δύσκολο, καμια φορά αισθάνεσαι μοναξιά.

Πάντως εκανε μπαμ οτι μιλούσε με άλλη στο viber. Μα καλά τι κορίτσι είσαι εσύ? Πολύ αθώα μου φαινεσαι (μεγάλο κομπλιμέντο αυτο).
    Εγώ όσες είχα... ετσι και εσκαγε κανα μνμ στο κινητό ... δε προλάβαινα να το πιάσω χααχαχ
    Πολοί σου λενε να τον χωρίσεις... "η εύκολη λύση" αλλά εγώ διαφωνώ, αυτο πρέπει να γίνει αν εξαντλήσεις τις προσπάθιες να σώσεις αυτο που έχεις. Ίσως να μην έχουν αγαπήσει, δε είναι εύκολο να χωρίσεις κάποιον/κάποια που αγαπάς.Εγώ θα έλεγα, μιας και έχει δώσει δείγματα, να τους γίνεις στενός κορσές. μνμ στο κινητό... θα βλέπεις ποιος είναι.. και αν πει τίποτα.. sorry αγάπη μου αλλα έχεις δεν είσαι και για πολυ εμπιστοσύνη. Απο κοντά στενό μαρκάρισμα.. και άμα του αρέσει. Να ήσουν οκ, πες του, να ήμουν κι εγω άνετη... τώρα ... gps στον ποπο :) Για υπεράσπισή του ... θέλω να πω.. οτι κι έγω που έχω κόλλημα με τις πολύ αδύνατες, όταν έβλεπα κάποια την χαζευα λίγο, οπότε όταν ήμουν με καποια αδυνατη μεν αλλα όχι τόσο πολύ, με κοιτούσε στα μάτια να δει αν κοιτάω μολις περνούσε καμια αδύνατη πολύ. Θέλω να πω οτι αν απλά χαζεύει λιγο αυτο που του αρέσει πολύ, ε μικρό το κακό αν μείνει εκεί. Δε σημαίνει οτι δε σε γουστάρει, ούτε οτι αισθάνεται λιγότερα για σένα, και φυσικα μη σκεφτείς καν να νιώσεις άσχημα που δεν το έχεις αυτό το "προσόν" (κατ εκείνον). Αν σου ζητήσει συγνωμη και είναι ειλικρινής εγώ θα έλεγα δώστου ευκαιρία.

Στο κάτω κάτω.. αυτός πρεπει να βιάζεται που είναι 43 .. εσύ .. και σε ένα χρόνο να χωρίσεις... 28 θα είσαι ... και πιο αργά να χωρίσεις... παλι .. θα βρεις άνετα άλλον και να προλάβεις να κανεις και παιδια κτλ. Οπότε μη σκας.
    Μπορεί να έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά έχουμε τεράστια χημεία και κατανόηση από την μεριά μου περισσότερο πράγμα που με έχει εντυπωσιάσει και εμένα αλλά και τον ίδιον,και ναι είμαι τελείως αθώα δεν ξέρω εάν είναι κομπλιμέντο αυτό η κακό,αλλά δεν θα έκανα ποτέ κάτι σε κάποιον που δεν θα ήθελα να μου κάνουν

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    φυσικα και εχει δικαιωμα να μαθει και εμαθε αυτο που ηθελε.το θεμα ειναι οτι αφου εμαθε τι κανει απο εδω και περα.η λυση που προτινεις ειναι <καλη> σε περιπτωση που ειναι 24ωρες το 24 ωρο μαζι.αυτο ομως ειναι ανεφικτο.δηλαδη οκ να τον εχει απο κοντα τις ωρες που λειπει-εργαζεται τι θα κανει η ιδια?θα καθετε να αναλωνεται μεσα σε μια σχεση που και ενοχες και ανασφαλειες την γεμιζει και θα εχει αμφιβολιες.αφου τις μπηκε στο μυαλο το μικροβιο νομιζω η σχεση αυτη ειτε σημερα ειτε σε 5 χρονια οδευει προς διαλυση.γιατι να χαραμιζει τα χρονια της?γνωμη μου.
    τωρα το τι θα κανει ας μας το πει η ιδια η θεματοθετρια αν οντως ειναι αληθεια ολα αυτα.
    Παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνω βλέπω βέβαια πως έχει μαζευτεί πολύ,και ότι το έχει μετανιώσει...τώρα εγώ πρέπει να το δουλέψω μέσα μου για να το ξεπεράσω και να τον ξανά εμπιστευτω

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Lilyan00,
    Εμένα αυτό το μήνυμα μου μυρίζει τρολλιά μεγάλη. Αν όμως τα γράφεις στα σοβαρά, ειλικρινά τώρα, τι κάθεσαι και το σκέφτεσαι ακόμα; Σουτ και εξαφανιαζόλ.
    Πρώτων,δεν τρολλαρω,έχω ένα πρόβλημα και ήθελα να το συζητήσω με άλλους που δεν με ξέρουν γιατί οι φίλοι μου σίγουρα θα κρατήσουν την μεριά μου...
    Δεύτερων εάν ήταν τόσο απλό να τον σουτάρω θα το είχα κανει και δεν θα έγραφα εδω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyan00 View Post
    Ναι δεν έχω μεγάλο στήθος,είμαι ψηλή αδύνατη,με σχετικά γυμνασμενο σωμα,μου λένε όλοι πως έχω πολύ ωραίο σώμα και δεν συγκρινομαι σε καμία περίπτωση με την άλλη,και ο ίδιος το ίδιο μου λέει,αλλά ρωτάω συνέχεια τον εαυτό μου και εκείνον τότε γιατί ;;;;;;και μου λέει πως ήταν κουταμαρα μου...δεν ξέρω βλέπω πως όντως το έχει μετανιώσει
    Άρα είσαι κούκλα :)
    Ε αρα καλά είπα, δε θελει να το ξανακάνει (τουλάχιστον αυτό δηλώνει) έχει καταλάβει οτι ήταν λάθος.

Μπορεί να έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά έχουμε τεράστια χημεία και κατανόηση από την μεριά μου περισσότερο πράγμα που με έχει εντυπωσιάσει και εμένα αλλά και τον ίδιον,και ναι είμαι τελείως αθώα δεν ξέρω εάν είναι κομπλιμέντο αυτό η κακό,αλλά δεν θα έκανα ποτέ κάτι σε κάποιον που δεν θα ήθελα να μου κάνουν
    Γιαυτό και είπα 2η ευκαιρία και όχι λεονταρισμούς τύπου "χωρισε τον τώρα!!" "ποναει το χέρι? κοψτο", όποιος έχει αγαπήσει, καταλαβαίνει.

Κοίτα, σωστά το θέτει, είναι σα να έβλεπε τσόντες. Ας πουμε εμενα μου άρεσουν οι πολύ λεπτές και κοιτάω συνήθως τα πόδια να είναι λεπτα. Όταν τα είχα με μία που δεν ήταν έτσι, ήταν κανονική προς αδυνατο (χωρίς πολύ αδύνατα πόδια), δε μου μπαιναν ποτέ ιδέες να την χωρίσω για αυτό το λόγο. Είναι τοσο ασήμαντο μπροστά στην αγάπη που έχεις για την άλλη που δε σε νοιάζει αν δεν εχει κατι. Ωστόσο σίγουρα αν περνούσε μια πολύ λεπτη, την κοιτουσα... λίγο παραπάνω. Ο δικό σου το πήγε λίγο παρακάτω αλλά είναι ένα ατόπημα. Αν πιστεύεις οτι θα το τελειώσει εδω, φυσικα δίνεις 2η ευκαιρία, αν δεν τον πιστέυεις ή αποδειχτεί οτι δε το τελείωσε... τοτε παει αλλού το θέμα, δεν είναι θεμα βυζ αλλά πλέον θέμα εμπιστοσυνης.

Όλοι έχουμε πάθη κολλήματα και αμαρτιες, το θέμα είναι πως τα διαχειριζομαστε. Στο κάτω κάτω ... εισαι νέα και κούκλα, δωσε 2η ευκαιρία αφου τα πατε τοσο καλα και αν τον χωρίσεις του χρόνου .. θα μπορεις να πεις... εγω προσπάθησα, εδωσα και ευκαιρία.. τα σκατωσε πάλι, νεα είμαι .. θα βρω αλλον (βεβαια χωρίς ελαττώματα, δεν υπάρχει κανεις :) ).

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Άρα είσαι κούκλα :)
    Ε αρα καλά είπα, δε θελει να το ξανακάνει (τουλάχιστον αυτό δηλώνει) έχει καταλάβει οτι ήταν λάθος.

Γιαυτό και είπα 2η ευκαιρία και όχι λεονταρισμούς τύπου "χωρισε τον τώρα!!" "ποναει το χέρι? κοψτο", όποιος έχει αγαπήσει, καταλαβαίνει.

Κοίτα, σωστά το θέτει, είναι σα να έβλεπε τσόντες. Ας πουμε εμενα μου άρεσουν οι πολύ λεπτές και κοιτάω συνήθως τα πόδια να είναι λεπτα. Όταν τα είχα με μία που δεν ήταν έτσι, ήταν κανονική προς αδυνατο (χωρίς πολύ αδύνατα πόδια), δε μου μπαιναν ποτέ ιδέες να την χωρίσω για αυτό το λόγο. Είναι τοσο ασήμαντο μπροστά στην αγάπη που έχεις για την άλλη που δε σε νοιάζει αν δεν εχει κατι. Ωστόσο σίγουρα αν περνούσε μια πολύ λεπτη, την κοιτουσα... λίγο παραπάνω. Ο δικό σου το πήγε λίγο παρακάτω αλλά είναι ένα ατόπημα. Αν πιστεύεις οτι θα το τελειώσει εδω, φυσικα δίνεις 2η ευκαιρία, αν δεν τον πιστέυεις ή αποδειχτεί οτι δε το τελείωσε... τοτε παει αλλού το θέμα, δεν είναι θεμα βυζ αλλά πλέον θέμα εμπιστοσυνης.

Όλοι έχουμε πάθη κολλήματα και αμαρτιες, το θέμα είναι πως τα διαχειριζομαστε. Στο κάτω κάτω ... εισαι νέα και κούκλα, δωσε 2η ευκαιρία αφου τα πατε τοσο καλα και αν τον χωρίσεις του χρόνου .. θα μπορεις να πεις... εγω προσπάθησα, εδωσα και ευκαιρία.. τα σκατωσε πάλι, νεα είμαι .. θα βρω αλλον (βεβαια χωρίς ελαττώματα, δεν υπάρχει κανεις :) ).
    Όχι φίλε,διαφωνώ.Να τον χωρίσει πρέπει,και όχι για το θέμα του στήθους.
    Αλλά για όλη αυτήν την συμπεριφορά.

Lilyan00,συγγνώμη αν ακούγομαι σκληρός με τα γραφόμενα μου.Δεν θέλω να το εκλάβεις έτσι.
    Mόνο σκληρός δεν θέλω να φανώ.

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Καλημέρα

Ο τύπος που περιγράφεις, δεν είναι απλώς ότι του αρέσει το μεγάλο στήθος. Είναι ότι έχει ΚΟΛΛΗΜΑ με το μεγάλο στήθος. Και δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο αν αντί για μεγάλο στήθος, ήταν οτιδήποτε άλλο, το θέμα είναι ότι έχει ΚΟΛΛΗΜΑ που ξεπερνάει το φυσιολογικό. Οπότε κοπέλα μου δεν έχει καμιά σημασία που εσύ δεν έχεις μεγάλο στήθος γιατί και να είχες, πάντα θα υπάρχει μια άλλη με μεγαλύτερο. Ο άνθρωπος είναι κολλημένος.

Το γεγονός ότι εκτός από το ότι μιλούσε και αντάλλασσε φώτο που φυσικά είναι απάτη γιατί το κάνει πίσω από την πλάτη σου, καθόταν και επεξεργαζόταν λες άλλες φώτο συναδέλφων....το κάνει άρρωστο όλο αυτό, δεν το βλέπεις;;

Φύγε να σωθείς. Δεν στο λέω γιατί είναι εύκολο, δεν είναι εύκολο εφόσον τον αγαπάς , αλλά είναι η μόνη λύση που έχεις αν αγαπάς τον εαυτό σου και τον σέβεσαι έστω και λίγο. Ο τύπος θα σε τρελάνει με συνοπτικές διαδικασίες. Θα καταντήσεις (γιατί κατάντια είναι) να ψάχνεις κινητά και υπολογιστές όλη μέρα και να τον παρακολουθείς και στο τέλος ο, τι κι αν κάνεις απτα βυζιά δεν θα μπορέσεις να γλιτώσεις, θα τα βλέπει παντού. ΓΙα να μην συζητήσω για το γεγονός ότι ήδη σε έχει κάνει να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου επειδή αυτός ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ.
    Έχεις τόσο δικιο,έχω δύο επιλογές,η να το δεχτώ η να φύγω....και τα δύο είναι πολύ δύσκολα όμως για μενα...
    Έχω απελπιστει, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κανω

Senior Member
    Γιατι δε πατε σε ένα σύμβουλο μαζί να το δείτε? Μπορει να χρειάζεται και ψυχο αν είναι τόσο σοβαρό και να βοηθήσει. Είναι κάποιο κόστος αλλα νομίζω αξίζει. Ποτέ δε ξέρεις.

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Το βάσανο είναι οτι δεν θα διορθωθεί διότι τα στοιχεία δεν μας δείχνουν μια απλή προτίμηση στα μεγάλα βυζια, μας δείχνουν μια εμμονή η πιο λαικα μια αρρώστια με τα μεγάλα βυζια. Δειχνουν οτι δεν σεβεται καθολου την κοπέλα. Δείχνουν ότι είναι στο παρά 5 να την κερατωσει, αν δε το έχει κάνει ήδη. Και τέλος δείχνουν ότι εάν η κοπέλα δώσει ευκαιρίες θα καταλήξει αυτή η εμμονικη, η ζηλιάρα, η ηλίθια.
    Ας κάνει ότι νομίζει, ξέρει περισσότερα σίγουρα, αλλά εδώ ζητάει γνώμες και θα τις ακούσει από όλους μας. Η δική μου αυτή ειναι
    Ακριβώς έτσι είναι όπως τα λες,αυτήν την στιγμή λένε όλοι πως εγώ είμαι η άρρωστη και η υπερβολική ζηλιάρα και ο ίδιος μου τα λέει,μου λέει πως ψυριζω πολύ τα πραγματα,μα πως είναι δυνατόν να μην το κάνω όταν έχει συμβεί κάτι τέτοιο,το έψαξα όντως παρά πολύ το θέμα αυτό το μόνο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι να επαναφέρω τα μηνύματα τους,πιστεύω πως εάν είχα διαβάσει αυτά που έγραφε ο άνθρωπος που λατρεύω σε μια αλλη γυναίκα,πιστεύω πως τότε όντως θα τον χώριζα γτ θα είχα πληγωθεί πολύ παραπάνω εάν έβλεπα τι της ελεγε,αν και ο ίδιος μου είπε πως ήταν πολύ αισχρός και πρόστυχος μαζί της,κάτι που δεν ειναι μαζί μου επειδή με σέβεται λέει...

Banned
    Lilyan00, καλησπερα και απο μενα .Εξαρχης σου ευχομαι να φουντΩσει ο ερωτας σας ! ευχομαι να γινετε ενα σωμα μια ψυχη! οπου σαν ολοκληρωμενο σωμα δεν θα εχετε αναγκη απο την μια για βυζια κι απο σενα μεγαλη καρδια!
    Συμφορμητισα ,οπως θα γνωριζεις τα δυο φιλα εχουν καποιες χαρακτηριστικες διαφορες, μια απο αυτες εχει να κανει με το Σεξ. Οπως αναφερεις και εσυ, το να απατησεις τον συντροφοσου θα ηταν καταλητικο, θα ειχαν φθαρει πολυ τα συναισθηματα σου απεναντι του! Απεναντιας απο την αλλη πλευρα η σεξουαλικη επαφη του με μια αλλη κοπελα οπου εχει καποιες αρετες σωματικες παραπανω απο εσενα δεν εξασθενουν καθολου τα συναισθηματα του προς εσενα Lilyan00.Ποσο μαλον οταν σου κανει ερωτικη εξωμολογιση λεγωντας σου το ποσο σε αγαπα και το για ποσο θα σε αγαπα! Διοτις ο ανδρας σαν κανει σεξ με καποια αλλη γυναικα μπορει να το βιωσει με τετοιον τροπο -εαν ειναι κυριος απεναντι σου βεβαια -μπορει λοιπον να εχει μοναχα σωματικη ευχαριστηση και τυποτα πιο "βαθια", μερικοι ανδρες μπορουν να περιοριζουν την ηδωνη μοναχα στην εξωτερικη μερι του κορμιου τους! Σε αντιθεση με τις πιο πολλες γυναικες!
    Τλος, θα σου ελεγα να μην νιωθεις κθολου απογοητευση, οι ανδρες συχνα κραταμε τον λογο μας οταν μηλαμε για την καρδια μας!! διοτις σημασια εχει οτι σε εσενα ανηκει η καρδια του, με εσενα θα μηλαει, στην δικη σου αγγαλια θα θελει να ειναι, στα δικα σου ματια θα ζητα την αγαπη! με εσενα θα βγαινει βολτες! με εσενα θα κοιματε και θα ξυπνα!απο τα δικα σου χερακια θα τρωει φαγητο!! Ευχομαι να βγαλεις τις οποιες πουριτανες αποψεις υπαρχουν ακομα στην γωνια υτην!! ευχομαι να ζησεις τον ερωτα σου!! να περνας καλα! και να καταλαβεις οτι για μερικους ανδρες το να κανουμε σεξ ειναι αλλο απο το να κανουμε ερωτα!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γιατι δε πατε σε ένα σύμβουλο μαζί να το δείτε? Μπορει να χρειάζεται και ψυχο αν είναι τόσο σοβαρό και να βοηθήσει. Είναι κάποιο κόστος αλλα νομίζω αξίζει. Ποτέ δε ξέρεις.
    Καλή η ιδέα σου περί συμβούλου,αλλά φοβάμαι πως η ζημιά έχει γίνει...

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι φίλε,διαφωνώ.Να τον χωρίσει πρέπει,και όχι για το θέμα του στήθους.
    Αλλά για όλη αυτήν την συμπεριφορά.

Lilyan00,συγγνώμη αν ακούγομαι σκληρός με τα γραφόμενα μου.Δεν θέλω να το εκλάβεις έτσι.
    Mόνο σκληρός δεν θέλω να φανώ.
    Μην αγχώνεσαι,το καταλαβαινω,έχεις και εσύ δίκιο γιατί με πρόδωσε

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μην αγχώνεσαι,το καταλαβαινω,έχεις και εσύ δίκιο γιατί με πρόδωσε
    Για αυτό πρότεινα τον χωρισμό.
    Μίλησες για προδοσία και σε περίπτωση που τον συγχωρέσεις,ποιός εγγυάται ότι δεν θα σου ρίξει μια ακόμη πισώπλατη μαχαιριά?Με λίγα λόγια συγχωρόντας τον,είναι σαν να του δίνεις πάτημα να ''ξανακυλήσει''.
    Πάντως να είσαι τόσο ωραία και να μην το εκτιμά λόγω έλλειψης μεγέθους στα στήθη,τι να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλή η ιδέα σου περί συμβούλου,αλλά φοβάμαι πως η ζημιά έχει γίνει...
    Ε οχι βρε αδερφε και εγινε η ζημια... (αν δε πηγε με καμια) νταξ ο ανθρωπος της ζωής της είναι, οχι ενας γκομενος. Αν όντως συμμορφωθεί ... γιατι να τον χωρίσει? Μήπως ο άλλος που θα βρει δε θα εχει κανα ελάττωμα? Στο κάτω κάτω αν κάποιος μπορεί να το υπολογίσει το τι θα γίνει, είναι ένας ειδικός μετά από ανάλυση και επισκέψεις. Τώρα εμείς οκ λεμε τα δικά μας ... αλλά ... δε ξερουμε ΤΙΠΟΤΑ :) (ουτε τον χαρακτηρα του, ούτε τα προβλήματα, τις προθέσεις κτλ.)

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast