Κέρατο;ή όχι; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 158
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Lilyan00 View Post
    Κοίτα,θα πω κάτι το οποίο δεν είναι σωστο,παρακολουθώ το γμαιλ του,το φμπ και το ινσταγραμ,δεν το κάνω σε καθημερινή βάση αλλά που και που μπαινω,ξέρω πως ειναι λαθος,αλλά μόνο έτσι νιώθω σιγουρια,
    Βέβαια δεν έχω ιδέα τι θα κάνω εάν δω πως κάνει πάλι τα ίδια δεν ξέρω θα του σπάσω το κεφάλι πραγματικά και μόνο που το σκέφτομαι νευριαζω,δεν θέλω άλλη κοροϊδία όχι άλλο ψεμα...και εννοείτε πως θα εξαφανιστω από την ζωή του εάν ξανακανει κατι...που ελπίζω να το μαθω....
    Όπως εύχομαι να μπορούσα να διάβαζα τα μηνύματα στο βαιμπερ που είχε στειλει με αυτην,εάν τα διάβαζα θα τον χώριζα επιτοπου,φαντάσου τι μπορεί να της ελεγε,γιατί μου είπε πως εάν τα διαβάσω θα με στοιχειώνουν μια ζωή πως ήταν αισχρός και πρόστυχος μαζί της.....ενώ με εμένα δεν είναι γιατί με σέβεται λέει...????????????????
    Κοριός δηλαδη,χαχαχαχαχα
    Τι θα κάνεις?Πολύ απλά θα φύγεις από αυτόν.
    Αν και η γνώμη μου που την είπα πιο πριν,θα ηταν να τον χωρίσεις εδω και τωρα.
    Πρόσεξε επίσης μην σου πει καμια μέρα,καμιά χοντράδα του τύπου ''Μωρό μου σε αγαπω αλλά θέλω να <<βαλεις>> βυζιά''.
    Εκεί φυγε γιατί θα σημαίνει ότι δεν σε θελει για αυτό που είσαι.
    Δηλαδή αυτός είναι ο μιστερ τέλειος?

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Ωραία, κέρδισε η 2η ευκαιρία, η συγχώρεση, η αγάπη.
    Πάντως παρατηρώντας, θα δείτε οτι οι αντρες ήμασταν πιο διαλλακτικοί, οι γυναίκες θέλουν να τον πεταξουν στον καιάδα χαχαχ :P
    Γιώργο αυτό καταλαβες από όλα όσα τις λεμε?κρίμα
    Η κοπέλα σου λέει ότι παρακολουθει χωρίς να το ξερει αυτος τα πάντα πλεον ζει μέσα στην ανασφάλεια και επιπλέον δεν αφιερωνει χρόνο στις σχεση τους και τα ίδια παραπονα εκανε και η πρώην γυναίκα του που τον χωρισε.
    Επιπλέον αυτήν τον προσεχει σε όλα και αυτός στο ελαχιστο συν ότι ανέφερε προστυχες συνομιλίες μέ άλλες.
    Δηλαδή στο τέλος την βλέπω να πιανει μια μια τις συναδέλφους του και τις πρώην να της ρωταει για το τι μέρος του λόγου ηταν.
    Εσύ αλήθεια γιατί σε ξανά ρώτησα και δεν απάντησες αν επιανες την κοπέλα σου να μιλάει προστυχα με άλλους και να ανταλλασουν γυμνες φώτο και μπορεί να καναν και παραπανω τόσο ψυχραιμα θα το επερνες?

Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Η κοπέλα σου λέει ότι παρακολουθει χωρίς να το ξερει αυτος τα πάντα πλεον ζει μέσα στην ανασφάλεια και επιπλέον δεν αφιερωνει χρόνο στις σχεση τους και τα ίδια παραπονα εκανε και η πρώην γυναίκα του που τον χωρισε.
    Επιπλέον αυτήν τον προσεχει σε όλα και αυτός στο ελαχιστο συν ότι ανέφερε προστυχες συνομιλίες μέ άλλες.
    Δηλαδή στο τέλος την βλέπω να πιανει μια μια τις συναδέλφους του και τις πρώην να της ρωταει για το τι μέρος του λόγου ηταν.
    Εσύ αλήθεια γιατί σε ξανά ρώτησα και δεν απάντησες αν επιανες την κοπέλα σου να μιλάει προστυχα με άλλους και να ανταλλασουν γυμνες φώτο και μπορεί να καναν και παραπανω τόσο ψυχραιμα θα το επερνες?
    Θα σου απαντήσω εγώ αποστολια μου,δεν θα την συγχωρουσε,το ίδιο είπε και ο δικός μου όταν τον ρώτησα εάν έκανα εγώ κάτι τέτοιο τι θα έκανε ;η απάντηση ήταν πως θα με χωριζε,γτ εμείς η γυναίκες κερατωνουμε με την καρδιά μας ενώ εκείνοι μόνο με το σώμα πράγμα που κα ει τι γυναικείο κερατο μη αποδεκτό,δεν θα μας συγχωρούσαν

Θα σου απαντήσω εγώ αποστολια μου,δεν θα την συγχωρουσε,το ίδιο είπε και ο δικός μου όταν τον ρώτησα εάν έκανα εγώ κάτι τέτοιο τι θα έκανε ;η απάντηση ήταν πως θα με χωριζε,γτ εμείς η γυναίκες κερατωνουμε με την καρδιά μας ενώ εκείνοι μόνο με το σώμα πράγμα που κα ει τι γυναικείο κερατο μη αποδεκτό,δεν θα μας συγχωρούσαν
    Είναι άδικο όμως εμείς να συγχωρουμε και αυτοι όχι. Δεν είναι απολυτο ότι αυτοι το κάνουν με το σώμα και εμείς με την καρδια υπάρχουν και εξαιρέσεις.
    Θα σου μιλήσω από δική μου εμπειρία παντως ότι και εγώ <κερατωσα> τον φίλο μου.και το γραφω σε εισαγωγικά γιατί δεν προχωρησαμε παραπάνω όπως ακριβώς σου λέει και εσενα ο σύντροφο σου.
    Οι λογοι που με οδηγησαν να το κάνω είναι γιατί κάτι μου λειπει από την τωρινη μου σχεση.σε αλλους λειπει ο έρωτας σε άλλους χρονος σε άλλους χρηματα σε άλλους βυζια και δεν ξέρω εγώ ποσα ακόμη.
    Και εγώ λεω ότι αγαπουσα τον σύντροφο μου.αλλα δεν ξέρω αν γίνεται να αγαπας και να κερατωνεις.μάλλον δεν γίνεται και αυτό πρέπει να λύσω και εγώ και ο φίλος σου και ο καθενας που λεει σε αγαπαω κι ας πήγα με αλλη.
    Τώρα αν εσύ και η καθεμια και καθενας το ανεχεται και θέλει να βοηθησει είναι άλλο θεμα.για μένα η απιστία συναδει με προβλημα αυτού που απιστει.πάντως αν το εκανε μια ή πιθανοτητες να απιστησει παλι είναι μεγαλες.

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Κοριός δηλαδη,χαχαχαχαχα
    Τι θα κάνεις?Πολύ απλά θα φύγεις από αυτόν.
    Αν και η γνώμη μου που την είπα πιο πριν,θα ηταν να τον χωρίσεις εδω και τωρα.
    Πρόσεξε επίσης μην σου πει καμια μέρα,καμιά χοντράδα του τύπου ''Μωρό μου σε αγαπω αλλά θέλω να <<βαλεις>> βυζιά''.
    Εκεί φυγε γιατί θα σημαίνει ότι δεν σε θελει για αυτό που είσαι.
    Δηλαδή αυτός είναι ο μιστερ τέλειος?

Τώρα άμα σου πω πως του το είπα αυτό αλλα μου απάντησε διαφορετικά"εσύ θες πλαστική στο κεφαλι,δεν γίνεται να κάνεις πλαστική επειδή μου αρέσουν εμένα τα μεγάλα βυζιά " και του απαντάω δεν θα το κάνω για σένα αλλά για μένα για να αισθάνομαι εγώ καλα,και επίσης να είσαι σίγουρος πως δεν θα τα χαίρεσαι εσύ αλλά άλλος

Senior Member
    Κοίτα,θα πω κάτι το οποίο δεν είναι σωστο,παρακολουθώ το γμαιλ του,το φμπ και το ινσταγραμ,δεν το κάνω σε καθημερινή βάση αλλά που και που μπαινω,ξέρω πως ειναι λαθος,αλλά μόνο έτσι νιώθω σιγουρια,
    Βέβαια δεν έχω ιδέα τι θα κάνω εάν δω πως κάνει πάλι τα ίδια δεν ξέρω θα του σπάσω το κεφάλι πραγματικά και μόνο που το σκέφτομαι νευριαζω,δεν θέλω άλλη κοροϊδία όχι άλλο ψεμα...και εννοείτε πως θα εξαφανιστω από την ζωή του εάν ξανακανει κατι...που ελπίζω να το μαθω....
    Όπως εύχομαι να μπορούσα να διάβαζα τα μηνύματα στο βαιμπερ που είχε στειλει με αυτην,εάν τα διάβαζα θα τον χώριζα επιτοπου,φαντάσου τι μπορεί να της ελεγε,γιατί μου είπε πως εάν τα διαβάσω θα με στοιχειώνουν μια ζωή πως ήταν αισχρός και πρόστυχος μαζί της.....ενώ με εμένα δεν είναι γιατί με σέβεται λέει...????????????????
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ :) συμφωνώ.
    Αυτό που λέει το καταλαβαίνω. Μπορει να μη το καταλαβαίνει μια γυναίκα... αλλα έχει νόημα. Να στο πω απλά, αυτη την βλέπει σα ***** εσένα σα γυναίκα του. Οι πιο πολλοι που απαταν έχουν αυτό στο μυαλό. Βέβαια και αυτοι που δεν απατάν το έχουν .. για να μη πω όλοι οι αντρες διαχωρίζουμε αυτες τις κατηγορίες (ξερω θα πεταχτουν καποιοι να πουν ... "οχι εγω" αλλα τεσπα)
    Αυτο όμως που κρατάω είναι το πόσο ειλικρινής είναι. Αλλος δε θα στο ελεγε αυτό ειδικά αν ήθελε να σε απατησει στο μέλλον. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

Η κοπέλα σου λέει ότι παρακολουθει χωρίς να το ξερει αυτος τα πάντα πλεον ζει μέσα στην ανασφάλεια και επιπλέον δεν αφιερώνει χρόνο στις σχέση τους και τα ίδια παραπονα εκανε και η πρώην γυναίκα του που τον χωρισε.
    Εσύ αλήθεια γιατί σε ξανά ρώτησα και δεν απάντησες αν επιανες την κοπέλα σου να μιλάει προστυχα με άλλους και να ανταλλασουν γυμνες φώτο και μπορεί να καναν και παραπανω τόσο ψυχραιμα θα το έπαιρνες?
    Αυτό κατάλαβα από τα.. λίγο πιο πανω posts (από αυτό που διάβασες) ... εσυ μαλλον αναφέρεσαι στα προηγουμενα.
    Καλα κάνει και παρακολουθει, φυσικά αυτο δε θα γινεται για παντα αλλά για λίγο. "δεν αφιερώνει χρόνο στις σχέση τους " δε ξερω τι σημαίνει... πρεπει να μας εξηγήσει γιατι, π.χ. δουλεύει πολύ? τι ακριβώς.
    Στην γυναίκα πάει αλλιώς, έσεις οι ιδιες λετε οτι οι αντρες ερωτευονται με τα ματια και οι γυναικες με τα αυτια, και συμφωνω εν μερη. Συν οτι εσείς επιλέξατε το σεξ να έχει άλλη έννοια για σας και άλλη για τον αντρα. Οπότε η αντίστοιχη περίπτωση απο τη μεριά της γυναίκας (που θα έχει το ρόλο του άντρα της) θα ήταν να στέλνει ρομαντικα ποιηματα σε έναν φιλολογο που την ξεμυαλίζει με παραμυθια. Οπότε αν μου ελεγε αυτό η κοπελα μου, μιας και ρωτάς, και μου ελεγε (οπως ο αντρας του θεματος) οτι δε σημαίνει τίποτα και το έκανε μονο για να ικανοποιησει το ρομαντικό της μυαλό και οτι τον είδα σα ρομαντική ταινία αλλά εμένα αγαπάει και δε θα το ξανακάνει. Ναι δε θα την χώριζα.

Έτσι είναι, αν εσύ πας με άλλον είναι σαν ο άντρα σου να έδωσε καρδιά σε άλλην. Αλλά αυτό (που γράφω και που λες) το επιλεξατε και εσείς. Θέλω να πω αν πας σε ενα μπαρ και πεις εσυ .. "ποιος θελει σεξ μαζί μου τώρα?" όλοι σχεδον θα που ναι, να το κανω εγω , ολες θα που οχι, ετσι ειναι τα πραγματα. ΑΡΑ για σας είναι πολυ διαφορετικό το σεξ ... γιαυτό πρεπει να δεχτούμε και τα αντιστοιχα side effects.

Τώρα άμα σου πω πως του το είπα αυτό αλλα μου απάντησε διαφορετικά"εσύ θες πλαστική στο κεφαλι,δεν γίνεται να κάνεις πλαστική επειδή μου αρέσουν εμένα τα μεγάλα βυζιά " και του απαντάω δεν θα το κάνω για σένα αλλά για μένα για να αισθάνομαι εγώ καλα,και επίσης να είσαι σίγουρος πως δεν θα τα χαίρεσαι εσύ αλλά άλλος
    Μαρέσει η απάντηση που σου εδωσε. Σωστή.

Είναι άδικο όμως εμείς να συγχωρουμε και αυτοι όχι. Δεν είναι απολυτο ότι αυτοι το κάνουν με το σώμα και εμείς με την καρδια υπάρχουν και εξαιρέσεις.
    Θα σου μιλήσω από δική μου εμπειρία παντως ότι και εγώ <κερατωσα> τον φίλο μου.και το γραφω σε εισαγωγικά γιατί δεν προχωρησαμε παραπάνω όπως ακριβώς σου λέει και εσενα ο σύντροφο σου.
    Οι λογοι που με οδηγησαν να το κάνω είναι γιατί κάτι μου λειπει από την τωρινη μου σχεση.σε αλλους λειπει ο έρωτας σε άλλους χρονος σε άλλους χρηματα σε άλλους βυζια και δεν ξέρω εγώ ποσα ακόμη.
    Και εγώ λεω ότι αγαπουσα τον σύντροφο μου.αλλα δεν ξέρω αν γίνεται να αγαπας και να κερατωνεις.μάλλον δεν γίνεται και αυτό πρέπει να λύσω και εγώ και ο φίλος σου και ο καθενας που λεει σε αγαπαω κι ας πήγα με αλλη.
    Τώρα αν εσύ και η καθεμια και καθενας το ανεχεται και θέλει να βοηθησει είναι άλλο θεμα.για μένα η απιστία συναδει με προβλημα αυτού που απιστει.πάντως αν το εκανε μια ή πιθανοτητες να απιστησει παλι είναι μεγαλες.
    Φυσικά δεν είναι απόλυτο, απλα λεμε οτι εμεις δύναται να κανουμε μονο σωμα, πολύ πιο εύκολα.
    Σ'αγαπω κι ας πήγα με άλλη .. γιατι για (μερικούς, νομίζω 99%) απο εμάς το σεξ με κάποια μπορει και να είναι σαν ... εφαγα μια πολύ ωραία μπριζολα. Ναι δεν είναι σωστό δε πρέπει να γίνει αλλα ΑΝ γίνει, μπορει να είναι ετσι.

Senior Member
    Πραγματικά έχω θυμώσει με όσα διαβάζω εδώ μέσα.
    Θα το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ....ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;

Δεν μιλώ στους άντρες της παρέας, βασικά δύο είναι και οι δύο γνωστοί για τις απόψεις του, αναφέρομαι σε σένα θεματοθέτρια.

Είσαι με τα καλά σου κοπέλα μου;;; Κάθεται και σου αραδιάζει τέτοιες μπούρδες και τις τρως αμάσητες;;;
    Δεν θέλει να δεις τα μνμ στο βαιμπερ για να μην σε στοιχειώνουν???? εδώ να γελάσουμε??? Αν νοιάζονταν έστω και λίγο για να μην σε στεναχωρήσει, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ αυτά που έκανε. Χεστηκε γιαυτό! Να μην τα δεις και πάρεις χαμπάρι το δούλεμα που σου ρίχνει θέλει και απορώ πώς το ανέχεσαι αυτό!!!! Πώς ξέρεις ότι δεν την πήδηξε αυτή; Επειδή στο λέει; Σου έχει δείξει δείγματα ειλικρινίας αυτός ο άντρας μέχρι τώρα; Μόνη σου είπες πως στην αρχή τα αρνήθηκε όλα, όταν κατάλαβες ότι κάτι συμβαίνει προσπάθησε να σε βγάλει τρελή και έγινε έξαλλος. Δεν αντιδρούν έτσι οι ειλικρινείς άνθρωποι! αντε γιατι θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα.

Αν ήταν ειλικρινής θα στο είχε πει μόνος του, αν ήταν ειλικρινής δεν θα το έκανε πίσω από την πλάτη σου!!!! Για ποια ειλικρίνεια μιλάτε;;; Τον έπιασες επί πόσο καιρό να βλέπει ΚΡΥΦΑ τσόντες. ¨Ετσι κάνουν οι ειλικρινείς;; Του έδωσες ήδη μια ευκαιρία τότε. Και μετά το ευχαριστώ του ποιο ήταν; Οτι καυλάντιζε (αν δεν πηδούσε) την συνάδελφο!

Γιατί κοπέλα μου το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;;; Ο άνθρωπος αυτός έχει ήδη δείξει το ποιον του όταν όντας παντρεμένος έκανε σχέση μαζί σου!!!! απορώ πως δεν το σκέφτεστε αυτό όσες μπλέκετε με παντρεμένους!!! Δηλαδή τι;;; Μόνο την άλλη απάτησε λέτε, εσάς όχι;;; Το ποιον του συνέχισε να το δείχνει όταν καθόταν με τις ώρες να βλέπει βυζιά και πορσνοστάρ σαν έφηβος!!! Και το αποτελείωσε όταν έμπλεξε με συνάδελφο. Για να μην συζητήσω καν ότι πείραζε φωτο άλλων σαν ψυχάκιας!

Εντωμεταξύ εσύ έχεις ήδη γίνει όσα σου έγραφα στο πρωτο μου μνμ!!! Και στις κατινιές κατέληξες όπως το κάθεσαι να τον ψάχνεις και κόμπλεξ με το σώμα σου απέκτησες! Ο άνθρωπος είναι για μπάτσες κοπέλα μου! Πόσο χαμηλή ευτοεκτίμηση έχεις για να δέχεσαι να κάθεσαι να τον παρακολουθείς και να ξεφτιλίζεσαι έτσι; Νομίζεις ότι θα αποφύγεις το κέρατο αν τον παρακολουθείς παντού; Μάλλον θα βοηθήσει να θυμηθείς πώς κατάφερνε και διατηρούσε την σχέση με σένα όταν ήταν ακόμα παντρεμένος για να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει.

Ο άνθρωπος είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ και όσο μένεις μαζί του αρρωσταίνεις κι εσύ.

Senior Member
    Εντωμεταξύ βρήκαν ευκαιρία οι δύο να μας παρουσιάσουν για μια ακόμη φορά τις πιο μισογυνικές, μεσαιωνικές απόψεις τους!!!
    Άκου να γράφει ο άλλος ότι ο άντρας δεν πειράζει να απατήσει γιατί είναι μόνο σαρκικό ενώ η γυναίκα όχι, εν έτη 2019!!!
    ΚΙ οι δυο θεούσοι εντωμεταξύ, εδώ γελάμε!!!!

Και βρίσκουν ειλικρινή και ευαίσθητο και ρομαντικό τον άνθρωπο!!!! Πόσο βαθιά την αγαπά την κοπέλα ε; Ξεχειλίζει από αγάπη!!!! Γιαυτό της τα φοράει, από αγάπη το κάνει.

Σα δεν ντρέπεστε λέω εγώ και οι δύο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εντωμεταξύ βρήκαν ευκαιρία οι δύο να μας παρουσιάσουν για μια ακόμη φορά τις πιο μισογυνικές, μεσαιωνικές απόψεις τους!!!
    Άκου να γράφει ο άλλος ότι ο άντρας δεν πειράζει να απατήσει γιατί είναι μόνο σαρκικό ενώ η γυναίκα όχι, εν έτη 2019!!!
    ΚΙ οι δυο θεούσοι εντωμεταξύ, εδώ γελάμε!!!!

Και βρίσκουν ειλικρινή και ευαίσθητο και ρομαντικό τον άνθρωπο!!!! Πόσο βαθιά την αγαπά την κοπέλα ε; Ξεχειλίζει από αγάπη!!!! Γιαυτό της τα φοράει, από αγάπη το κάνει.

Σα δεν ντρέπεστε λέω εγώ και οι δύο
    Ο Πάνου το είπε περί απιστίας αυτό?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και μόνο για αυτό που σου είπε,επρεπε να του πεις να πάει να...
    Βασικά να μην πεις τίποτα και να φύγεις.Πολύ θρασος και ειρωνεία ο τύπος.
    Μην αυτομαστιγωνεσαι ρε κορίτσι μου...

Σε εσενα ανήκει η απόφαση,και ευχομαι όντως να σου βγει,αλλά είμαι απαισιόδοξος.

Senior Member
    Ο Πάνου το είπε περί απιστίας αυτό?
    Καλά ο πάνου ζωγράφισε στο θέμα αυτό, είναι το αγαπημένο του!!! Ανέπτυξε όλη την θεωρία του για το πόσο ανώτερα όντα είναι οι άντρες και δικαιούνται να πηδάνε δεξιά κι αριστερά αλλά μετά να γυρνάνε στην μια και μοναδική τους αγάπη. Αλλά συμφώνησε κι ο άλλος θεούσος ο οποίος μας ενημέρωσε πως για μερικούς άντρες το σεξ είναι σαν να φάγανε μια μπριζόλα. Τόσο απλά. Ενώ εεμείς οι γυναίκες δίνουμε καρδιά.

Κι ύστερα βγήκαν και οι δυο απτις σπηλιές με τα ρόπαλα να πάνε για κυνήγι!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλά ο πάνου ζωγράφισε στο θέμα αυτό, είναι το αγαπημένο του!!! Ανέπτυξε όλη την θεωρία του για το πόσο ανώτερα όντα είναι οι άντρες και δικαιούνται να πηδάνε δεξιά κι αριστερά αλλά μετά να γυρνάνε στην μια και μοναδική τους αγάπη. Αλλά συμφώνησε κι ο άλλος θεούσος ο οποίος μας ενημέρωσε πως για μερικούς άντρες το σεξ είναι σαν να φάγανε μια μπριζόλα. Τόσο απλά. Ενώ εεμείς οι γυναίκες δίνουμε καρδιά.

Κι ύστερα βγήκαν και οι δυο απτις σπηλιές με τα ρόπαλα να πάνε για κυνήγι!!!!!
    Με προκαλείς να βρω τώρα ενα άλλο θεμα του που είπε κάτι τέτοια(και δη με κατι τρελες δικαιολογίες).

Lilyan00 συγγνωμη για το off topic,

Senior Member
    Με προκαλείς να βρω τώρα ενα άλλο θεμα του που είπε κάτι τέτοια(και δη με κατι τρελες δικαιολογίες).
    δε χρειάζεται, ο πανου έχει πει και πολύ χειρότερα και έχει φαει μπαν για αυτά. Μεχρι για βιασμούς και ξυλοδαρμούς είχε μιλήσει και του ειχα πει ξεκάθαρα πως θα τον καταγγείλω. Ειναι γνωστος μισογυνης

Senior Member
    Στην έχει έτοιμη την δικαιολογία για όταν ανακαλύψεις τα κέρατα. Οχι αγάπη μου, εγώ εσένα αγαπώ, είμαι άντρας και πήγα μόνο για τα βυζιά, δεν τις αγάπησα αυτές, μόνο εσύ μετράς για μένα κι ας έχεις μικρά βυζιά εγώ σε συγχωρώ.
    Και μάντεψε? Αν συνεχίσεις έτσι...θα το φας κι αυτό!!!! Γιαυτό στα λέει, γιατί ξέρει πως τα τρως!

Αν δεν σε κεράτωνε, δεν είχε κανένα λόγο να διαχωρίσει την αντρική απτην γυναικεία απιστία. Θα ήταν κάθετος, και θα λεγε πως η απιστία δεν συχγωρείται.

Επειδή τον αγαπάς, σου λέω ότι μόνο ένα πράγμα μπορείς να κάνεις αν θες να μείνεις και να περισώσεις λίγη αξιοπρέπεια. Να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να μάθεις ΟΛΗ την αλήθεια. Να πας να βρεις την συνάδελφο και να απαιτήσεις να δεις όλα τα μνμ που αντάλλαξαν (αν υπάρχουν ακόμα και δεν τα χουν σβήσει και οι δύο). Να βρεις την πρωην γυναίκα του και να μάθεις τα ψέματα που της αράδιαζε για να συναντά εσένα και πώς της φερότανε. Αυτος μπορεί να λέει ο, τι θέλει για τους λόγους που χωρίσανε, μόνο από την πλευρά της γυναίκας του έχεις ελπίδα να μάθεις την αλήθεια.

Στην έχει έτοιμη την δικαιολογία για όταν ανακαλύψεις τα κέρατα. Οχι αγάπη μου, εγώ εσένα αγαπώ, είμαι άντρας και πήγα μόνο για τα βυζιά, δεν τις αγάπησα αυτές, μόνο εσύ μετράς για μένα κι ας έχεις μικρά βυζιά εγώ σε συγχωρώ.
    Και μάντεψε? Αν συνεχίσεις έτσι...θα το φας κι αυτό!!!! Γιαυτό στα λέει, γιατί ξέρει πως τα τρως!

Αν δεν σε κεράτωνε, δεν είχε κανένα λόγο να διαχωρίσει την αντρική απτην γυναικεία απιστία. Θα ήταν κάθετος, και θα λεγε πως η απιστία δεν συχγωρείται.

Επειδή τον αγαπάς, σου λέω ότι μόνο ένα πράγμα μπορείς να κάνεις αν θες να μείνεις και να περισώσεις λίγη αξιοπρέπεια. Να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να μάθεις ΟΛΗ την αλήθεια. Να πας να βρεις την συνάδελφο και να απαιτήσεις να δεις όλα τα μνμ που αντάλλαξαν (αν υπάρχουν ακόμα και δεν τα χουν σβήσει και οι δύο). Να βρεις την πρωην γυναίκα του και να μάθεις τα ψέματα που της αράδιαζε για να συναντά εσένα και πώς της φερότανε. Αυτος μπορεί να λέει ο, τι θέλει για τους λόγους που χωρίσανε, μόνο από την πλευρά της γυναίκας του έχεις ελπίδα να μάθεις την αλήθεια.
    Συμφωνώ με όλα αυτά που είπες στην κοπελα.αλλά να πάει να βρει την γυναίκα του και την συναδελφο?πόσο χαμηλα να πέσει?
    Άλλωστε η κάθε σχέση είναι διαφορετικη.δεν της εγγυαται κανενας ότι θα της φερεται με τον ίδιο τρόπο που φεροταν στην πρωην.
    Άλλη σχέση η μία και άλλη η αλλη.
    Μπορεί κάποιος να κάνει λαθη σε μια σχέση και σε άλλη να μην τα επαναλαβει.οπότε δεν θεωρώ καλη ιδέα να μάθει από τις άλλες,που μπορεί και να μη θέλουν να την βοηθησουν και να τις πουν κακοηθειες.

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast