Κέρατο;ή όχι; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 158
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Όχι δε κατάλαβες, ίσως δε το εξήγησα σωστά. ΔΕΝ μιλάω για τα κορίτσια σε ΑΥΤΟ το thread και φυσικά δεν εννοώ εσένα. Ούτε μιλάω για αυτούς που εκφράζουν απόψεις, στο κάτω κάτω κι εμένα αυτή είναι η άποψη μου, δε πρέπει να γίνει σεβαστή? Μιλάω για να ξέρει και ο ίδιος κάποιες επιθέσεις του τύπου, "α σου αρέσουν οι αδύνατες? Άρα είσαι παιδεραστής και gay" και πολλά άλλα που αναγκασαν τον διαχειριστή να κλειδώσει θέματα. Ελπίζω τώρα να κατάλαβες.
    ΔΕΝ μιλάω για "λάθος συμβουλες" κι εσύ υποστήριξες να χωρίσουν οκ άποψη σου, καλά κάνεις ειδικά εσένα σε συμπαθώ πολύ, μιλάω για άλλη συμβουλή, κακό είναι να διαφωνώ? Απόψεις είναι όπως λες, δε θα χαρακτηρίσω όμως, το οποίο εκτός των άλλων είναι και αντίθετο στο κανονισμό του forum.

Δηλαδή κάποιος μπορεί να ειρωνεύεται λέγοντας είσαι θεουσος αλλά αν κάποιος πει τον άλλο "γκεουλα" τον κράζουν (και καλά κάνουν) είναι και τα δύο το ίδιο αισχρά.
    Όσο για το μονόπλευρο έρωτα, η ίδια είπε ότι είναι αμφίδρομος και την αγαπάει, δε ξέρω τι και πως, ρωτά την ίδια. :)

Ελπίζω να σε καλύπτει η απάντηση, καθώς μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.
    Ξεχασες να αναφερεις πως το θεμα σου κλειδωθηκε αλλα ποινη δεν πηρε κανενας για αυτα που σου εγραψε. Μονο εσυ τα έβρισκες βρισιες και προσβολες αυτα που σου γραφαμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

ελισαβετ, ξερω οτι για να ανοιξει τα ματια της προτεινεις να μιλησει με αυτες τις γυναικες, αλλα δεν θα βγει τπτ.
    η πρωην γυναικα του δεν θα εχει καμια ορεξη να προφυλαξει την γυναικα που πηδιοταν με τον ανδρα της και δεν θα της μιλησει (το πιθανοτερο).
    η δε συναδελφος, ειναι παντρεμενη με παιδια. δεν θα θελει φασαριες και θα αρνηθει τα παντα, εκτος αυτου, οπως ειπωθηκε ηδη, μπορει να ειναι δασκαλεμενη.

θα χωθει δλδ ακομα πιο βαθια στην συμπεριφορα κατινιας που της προτεινε εδω ο κακομοιρουλης ομοιδεατης της,
    και θα γινει μια δυστυχισμενη γυναικα που δεν θα αναγνωριζει ουτε τον εαυτο της σε λιγο καιρο..
    ακομα και την ομορφια της, δεν θα ειναι ικανη να την δει σε λιγο καιρο, γιατι βλεπει τον εαυτο της με τα ματια αυτου του μαλακα. σαν τον αλλο τον κακομοιρη που κομπλεξαριζε αδυνατες γυναικες επειδη δεν ηταν σκελετοι σαν το κολλημα που εχει φαει και τις εκανε δυστυχισμενες.

δυστυχως ο μονος δρομος ειναι να κανει τα δικα της λαθη και να αλλαξει συμπεριφορα στην επομενη σχεση που ας ελπισουμε να ειναι με κανενα σοβαρο ατομο, οχι με εναν ακομα μισογυνη σαλιαγκουρα που κοβει και ραβει τις γυναικες συμφωνα με το διεστραμενο του μυαλο..
    Ναι μπας και ανοίξει τα μάτια της , της το είπα.
    Δεν πρόσεξα ότι η άλλη ειναι παντρεμένη με παιδιά και για την γυναίκα του το είπα γιατί είδα κάπου να αναφέρει ότι και η πρωην του για το οτι δεν εδινε χρονο στην σχεση τον κατηγορήσε και υπέθεσα μηπως είχε κάποια πρόσβαση επικοινωνίας.

Το ότι ειναι ακομα μεγαλύτερο ξεφτιλικι δεν διαφωνώ, αλλά θεωρώ πως η κοπέλα ειναι πολύ θύμα στην ιστορία και με θύμωσε ακούγοντας και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για το πόσα ψέματα της αράδιαζε και πως την χειραγωγεί.

Δυστυχώς πιστεύω κι εγώ πως αν δεν φάει τα μούτρα της δεν θα καταλάβει. Έχει μεταφράσει σε αγάπη ακόμα και το γεγονός ότι ο άλλος παράτησε την οικογένεια του για χάρη της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ναι μπας και ανοίξει τα μάτια της , της το είπα.
    Δεν πρόσεξα ότι η άλλη ειναι παντρεμένη με παιδιά και για την γυναίκα του το είπα γιατί είδα κάπου να αναφέρει ότι και η πρωην του για το οτι δεν εδινε χρονο στην σχεση τον κατηγορήσε και υπέθεσα μηπως είχε κάποια πρόσβαση επικοινωνίας.

Το ότι ειναι ακομα μεγαλύτερο ξεφτιλικι δεν διαφωνώ, αλλά θεωρώ πως η κοπέλα ειναι πολύ θύμα στην ιστορία και με θύμωσε ακούγοντας και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για το πόσα ψέματα της αράδιαζε και πως την χειραγωγεί.

Δυστυχώς πιστεύω κι εγώ πως αν δεν φάει τα μούτρα της δεν θα καταλάβει. Έχει μεταφράσει σε αγάπη ακόμα και το γεγονός ότι ο άλλος παράτησε την οικογένεια του για χάρη της.
    και δεν τους παρατησε. εκεινος μονο να ξενοπηδαει ηθελε.
    αυτο που κανει και στην λιλιαν δλαδη.
    η γυναικα του τον εδιωξε.

οπως θα κανει κι η λιλιαν στο μελλον, δηλαδη..

Senior Member
    και δεν τους παρατησε. εκεινος μονο να ξενοπηδαει ηθελε.
    αυτο που κανει και στην λιλιαν δλαδη.
    η γυναικα του τον εδιωξε.

οπως θα κανει κι η λιλιαν στο μελλον, δηλαδη..
    Σωστά.

Μια χαρά της πλάσαρε το παραμυθι πάντως ότι εκείνος δεν χώριζε για τα παιδιά αλλά μόλις γνώρισε την ίδια αποφάσισε να χωρίσει.

Senior Member
    Ξεχασες να αναφερεις πως το θεμα σου κλειδωθηκε αλλα ποινη δεν πηρε κανενας για αυτα που σου εγραψε. Μονο εσυ τα έβρισκες βρισιες και προσβολες αυτα που σου γραφαμε.
    καλα, δεν λεει και ποτε αληθεια. μονο διαστρεβλωσεις και λογυδρια μισογυνισμου ..

Senior Member
    Εντωμεταξύ βρήκαν ευκαιρία οι δύο να μας παρουσιάσουν για μια ακόμη φορά τις πιο μισογυνικές, μεσαιωνικές απόψεις τους!!!
    Άκου να γράφει ο άλλος ότι ο άντρας δεν πειράζει να απατήσει γιατί είναι μόνο σαρκικό ενώ η γυναίκα όχι, εν έτη 2019!!!
    ΚΙ οι δυο θεούσοι εντωμεταξύ, εδώ γελάμε!!!!

Και βρίσκουν ειλικρινή και ευαίσθητο και ρομαντικό τον άνθρωπο!!!! Πόσο βαθιά την αγαπά την κοπέλα ε; Ξεχειλίζει από αγάπη!!!! Γιαυτό της τα φοράει, από αγάπη το κάνει.

Σα δεν ντρέπεστε λέω εγώ και οι δύο
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    εγω αν διαβασεις δεν της ειπα αρχικα να χωρισει γιατι ξερω ειναι δυσκολο.η λογικη βεβαια αυτο λεει αλλα ειναι πολυ δυσκολο γι αυτη και το ξερω.
    τωρα τα υπολοιπα που λεει ο πανου ειναι ακρως προσβλητικα για την ελισαβετ.σε αυτο αναφερομουν πιο πολυ.
    τωρα πως σε χαρακτηρισε εσενα καποια και πως εσυ ειναι αλλο θεμα και δεν αξιζει να χαλαμε το θεμα του κοριτσιου με κοντρες σας απο παλια.ειπε την αποψη της ειπες την αποψη σου.δεκτες ολες οι αποψεις.το ορθο βεβαια ολοι ξερουμε ποιο ειναι ακομη και ιδια απλως δεν θελει να το παραδεχτει.
    Quote Originally Posted by Lilyan00 View Post
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάρα πολύ όμως,με έκανες να νιώσω πολύ ομορφα,νιώθω ήδη πάρα πολύ καλά με αυτά που διάβασα από όλους σας και ειδικά από εσενα,ο άνθρωπος αυτός με αγαπάει και το έχει αποδείξει γιατί ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα και έχει και δύο παιδιά,δεν τα πηγενανε καθόλου καλά ομως,γνώρισε εμένα και με ερωτεύτηκε παράφορα,και ύστερα χώρισε για να είναι μαζί μου,ήταν μια μεγάλη αποδείξει αγάπης αυτο

"τα υπολοιπα που λεει ο πανου ειναι ακρως προσβλητικα για την ελισαβετ.σε αυτο αναφερομουν πιο πολυ."
    Αρα μιλάμε για άλλα πραματα ;) Εγώ λέω για αυτά που είπε ΣΧΕΤΙΚΑ με το θεμα. Εκεί συμφώνησα. Τα υπόλλοιπα, δε μου πέφτει λόγος (εκτός για τις προσωπικές επιθέσεις που έγραψα).
    Το θέμα χαλάει οταν δεν τηρείται αυτό που λες, "δεκτες ολες οι αποψεις". Έχουμε ενα θέμα, δεν είναι σωστό να μπαίνει άλλος/άλλη και να ξεκινάει να χαρακτηρίζει τους άλλους που διαφωνούμε. Αν διαβάσεις την ροή θα δεις ποιος/ποια ξεκινάει πρώτος/πρώτη με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ενώ όλοι ο λέγαμε απλα απόψεις.

Ενω μιλαμε για το θεμα και την θεματοθέτρια ... κοιτα τι γράφει (πρώτη παράθεση) και οπως θα δεις την αγνοω, δεν αξιζει να κανεις κατι άλλο.
    Θα σου αρεζε Αποστολία μου να σε πούνε ότι είσαι μισανθρωπος και ρατσιστρια και να σου λενε ντροπή σου? Επειδή έχεις διαφορετική άποψη σε ένα θεμα? Επειδή έχεις άποψη για συγχώρεση και αγαπη?

Καλό θα είναι να μένουμε στο θέμα και οχι να το χαλαμε με προσωπικές επιθέσεις. Και όπως θα δεις στην τελευταία παράθεση μιλάει για τον πανου. Τα συμπερασματα ας τα βγαλουν οι αναγνώστες.

Lilyan00 όπως και να έχει είναι δύσκολη απόφαση, επιμένω σε αυτό που είπα και πιο πριν, να πατε σε σύμβουλο που θα τα αναλύσει και θα σου πει επιστημονικη άποψη, τωρα στα forum δεν εχουμε και εικόνα, μη βασίζεσαι σε καμία άποψη, αλλα καλά έκανες και το ξεκινησες. :)

Senior Member
    ...
    Lilyan00 όπως και να έχει είναι δύσκολη απόφαση, επιμένω σε αυτό που είπα και πιο πριν, να πατε σε σύμβουλο που θα τα αναλύσει και θα σου πει επιστημονικη άποψη, τωρα στα forum δεν εχουμε και εικόνα, μη βασίζεσαι σε καμία άποψη, αλλα καλά έκανες και το ξεκινησες. :)
    δεν ειπες αυτο πριν.
    ειπες να του βαλει gps στον κωλο, να γινει η σκια του και να παρακολουθει τηλεφωνα και υπολογιστες για να μην καταφερνει να την απαταει... οτι θα εκανε καθε αναξιοπρεπης απελπισμενος ανθρωπος, δηλαδη...τετοιες αποψεις εχεις στο μυαλο σου.

Senior Member
    Ε οχι βρε αδερφε και εγινε η ζημια... (αν δε πηγε με καμια) νταξ ο ανθρωπος της ζωής της είναι, οχι ενας γκομενος. Αν όντως συμμορφωθεί ... γιατι να τον χωρίσει? Μήπως ο άλλος που θα βρει δε θα εχει κανα ελάττωμα? Στο κάτω κάτω αν κάποιος μπορεί να το υπολογίσει το τι θα γίνει, είναι ένας ειδικός μετά από ανάλυση και επισκέψεις. Τώρα εμείς οκ λεμε τα δικά μας ... αλλά ... δε ξερουμε ΤΙΠΟΤΑ :) (ουτε τον χαρακτηρα του, ούτε τα προβλήματα, τις προθέσεις κτλ.)
    Γιατι δε πατε σε ένα σύμβουλο μαζί να το δείτε? Μπορει να χρειάζεται και ψυχο αν είναι τόσο σοβαρό και να βοηθήσει. Είναι κάποιο κόστος αλλα νομίζω αξίζει. Ποτέ δε ξέρεις.
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

"τα υπολοιπα που λεει ο πανου ειναι ακρως προσβλητικα για την ελισαβετ.σε αυτο αναφερομουν πιο πολυ."
    Αρα μιλάμε για άλλα πραματα ;) Εγώ λέω για αυτά που είπε ΣΧΕΤΙΚΑ με το θεμα. Εκεί συμφώνησα. Τα υπόλλοιπα, δε μου πέφτει λόγος (εκτός για τις προσωπικές επιθέσεις που έγραψα).
    Το θέμα χαλάει οταν δεν τηρείται αυτό που λες, "δεκτες ολες οι αποψεις". Έχουμε ενα θέμα, δεν είναι σωστό να μπαίνει άλλος/άλλη και να ξεκινάει να χαρακτηρίζει τους άλλους που διαφωνούμε. Αν διαβάσεις την ροή θα δεις ποιος/ποια ξεκινάει πρώτος/πρώτη με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ενώ όλοι ο λέγαμε απλα απόψεις.

Ενω μιλαμε για το θεμα και την θεματοθέτρια ... κοιτα τι γράφει (πρώτη παράθεση) και οπως θα δεις την αγνοω, δεν αξιζει να κανεις κατι άλλο.
    Θα σου αρεζε Αποστολία μου να σε πούνε ότι είσαι μισανθρωπος και ρατσιστρια και να σου λενε ντροπή σου? Επειδή έχεις διαφορετική άποψη σε ένα θεμα? Επειδή έχεις άποψη για συγχώρεση και αγαπη?

Καλό θα είναι να μένουμε στο θέμα και οχι να το χαλαμε με προσωπικές επιθέσεις. Και όπως θα δεις στην τελευταία παράθεση μιλάει για τον πανου. Τα συμπερασματα ας τα βγαλουν οι αναγνώστες.

δεν αγνοεις Γιωργο γιατι συνεχιζεις να απαντας.οκ ο καθενας εχει αποψη πανω σε αυτο το θεμα και μπορει να εκφερει αποψη και γι αυτα που λες.εσυ πες την γνωμη σου και ασε τους αλλους να λενε τις δικες τους.
    απλα τα πραγματα.και οι διαφωνιες δεν ειναι κακο να υπαρχουν.

Senior Member

Πάντως εκανε μπαμ οτι μιλούσε με άλλη στο viber. Μα καλά τι κορίτσι είσαι εσύ? Πολύ αθώα μου φαινεσαι (μεγάλο κομπλιμέντο αυτο).
    Εγώ όσες είχα... ετσι και εσκαγε κανα μνμ στο κινητό ... δε προλάβαινα να το πιάσω χααχαχ
    Πολοί σου λενε να τον χωρίσεις... "η εύκολη λύση" αλλά εγώ διαφωνώ, αυτο πρέπει να γίνει αν εξαντλήσεις τις προσπάθιες να σώσεις αυτο που έχεις. Ίσως να μην έχουν αγαπήσει, δε είναι εύκολο να χωρίσεις κάποιον/κάποια που αγαπάς.Εγώ θα έλεγα, μιας και έχει δώσει δείγματα, να τους γίνεις στενός κορσές. μνμ στο κινητό... θα βλέπεις ποιος είναι.. και αν πει τίποτα.. sorry αγάπη μου αλλα έχεις δεν είσαι και για πολυ εμπιστοσύνη. Απο κοντά στενό μαρκάρισμα.. και άμα του αρέσει. Να ήσουν οκ, πες του, να ήμουν κι εγω άνετη... τώρα ... gps στον ποπο :) Για υπεράσπισή του ... θέλω να πω.. οτι κι έγω που έχω κόλλημα με τις πολύ αδύνατες, όταν έβλεπα κάποια την χαζευα λίγο, οπότε όταν ήμουν με καποια αδυνατη μεν αλλα όχι τόσο πολύ, με κοιτούσε στα μάτια να δει αν κοιτάω μολις περνούσε καμια αδύνατη πολύ. Θέλω να πω οτι αν απλά χαζεύει λιγο αυτο που του αρέσει πολύ, ε μικρό το κακό αν μείνει εκεί. Δε σημαίνει οτι δε σε γουστάρει, ούτε οτι αισθάνεται λιγότερα για σένα, και φυσικα μη σκεφτείς καν να νιώσεις άσχημα που δεν το έχεις αυτό το "προσόν" (κατ εκείνον). Αν σου ζητήσει συγνωμη και είναι ειλικρινής εγώ θα έλεγα δώστου ευκαιρία.

Στο κάτω κάτω.. αυτός πρεπει να βιάζεται που είναι 43 .. εσύ .. και σε ένα χρόνο να χωρίσεις... 28 θα είσαι ... και πιο αργά να χωρίσεις... παλι .. θα βρεις άνετα άλλον και να προλάβεις να κανεις και παιδια κτλ. Οπότε μη σκας.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

για να μην σου πω οτι για αλλη μια φορα σχολιαζεις την "αθωοτητα" που τοσο σου ταιριαζει, που σε αλλα θεματα την λες "¨παιδικοτητα" η "μου εμοιαζε σαν παιδι" (μπορω να τα βρω να στα δειξω) και μετα παραπονιοσουν που η ελισαβετ σου ειπε οτι ψαχνεις ιδιοτητες μικρου παιδιου σε μια ενηλικη γυναικα, γι αυτο φρικαρεις ετσι με την παραμικρη γυναικεια καμπυλη και θελεις να ειναι σκελετωμενες.. αυτο ακριβως κανεις...

Senior Member
    Κέρατο;ή όχι;
    Απ' αυτά που έγραψες μοιάζει πιο πολύ με ... καρούμπαλο. :D

Όταν τον πρωτογνώρισα αυτό που έμαθα από άλλους είναι ότι του αρέσουν τα μεγάλα στήθη
    ...
    είχαν ανταλλάξει ακατάλληλες φωτο μεταξύ τους,και αυτός της είπε πως λατρεύει τα βυζιά της,
    ...
    Η εξήγηση ήταν"δεν σημαίνει τίποτα για μενα,ήταν απλά βυζιά που ήθελα να δω,και αυτό ήταν όλο
    ...
    μόλις περάσει αυτό θα βρεθεί μια άλλη που θα έχει μεγαλύτερο στήθος από εμένα και θα κάνει τα ιδια
    Ο άνθρωπός σου έχει μια εμμονή. Αυτό είναι που θα με προβλημάτιζε στη θέση σου και όχι η ορολογία. Το πρόβλημα αυτό δύσκολα διορθώνεται.

Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω είμαι πολύ στενάχωρημενη,πείτε την γνώμη σας,θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτό που εγινε; ή να το αφήσω πίσω μου γιατί αγαπιόμαστε πολύ;
    Εσύ θα δώσεις απάντηση σ' αυτό. Αν δε σε πειράζει να είσαι με κάποιον που με την πρώτη ευκαιρία θα λοξοκοιτάξει για να χαζέψει τα πληθωρικά στήθια μιας άλλης, τότε ίσως να μπορεί να βρεθεί μια νέα ισορροπία μεταξύ σας. Ειδάλλως θα νιώθεις συνεχώς μειονεκτικά, στενοχωρημένη ή και προσβεβλημένη μ' αυτή την κατάσταση.

Senior Member
    λιλιαν, με αυτον τον τυπο συζειτε τωρα, η μονο συναντιεστε στα σπιτια σας;
    γνωριζει οτι μπορεις να βλεπεις καποιους λογαριασμους του;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Η νηματοθέτρια δεν μπηκε.
    Ποιός ξέρει όμως τι αποφασισε.

λιλιαν, με αυτον τον τυπο συζειτε τωρα, η μονο συναντιεστε στα σπιτια σας;
    γνωριζει οτι μπορεις να βλεπεις καποιους λογαριασμους του;
    Μένουμε σχεδόν μαζί εκτός από δύο μέρες που έχει τα παιδιά,και ναι του είχα πει πως είχα τους λογαριασμούς του δεν νευρίασε με αυτό μου είπε απλά πως δεν είναι σωστο,τώρα όμως ξέρει πως δεν ασχολούμαι πλέον με τους λογαριασμούς του,βέβαια αυτό είναι ψέμα γιατί δεν πιστεύω τίποτα,απλά περιμένω μια αφορμή για να τον χωρίσω και να του πετάξω στα μουτρα πως δεν πρόκειται να αλλάξει και πως δεν με σέβεται όπως λεει,και εννοείτε πως θα του πω πως ακόμα ελεγχα τους λογαριασμούς του ,και δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι θα πει και αν θα νευριάσει αυτός φταίει που δεν τον εμπιστεύομαι και όχι εγώ,που δεν θα έκανα ποτέ αυτά που έκανε αυτος....
    Δυστυχώς έχω να σας πω πως και την γυναίκα του επί 10 χρόνια την είχε κερατωσει 3 φορές και η 4 με εμενα,ο λόγος;; Δεν είχαν επαφές γιατί δεν τα πήγαινανε καθόλου καλα,αυτό ήταν σχετικά κατανοητό από εμενα,αλλά δεν το δικαιολογουσα ποτέ αυτό που της εκανε,το θέμα που πρέπει να απασχολεί εμένα είναι πως ενώ έχει τόσο καλή σεξουαλική ζωή μαζί μου γιατί να μου κανει κάτι τέτοιο...μάλλον θα μείνω με το ερώτημα αυτό και ζωη

Senior Member
    Το θέμα που πρέπει να απασχολεί εσένα είναι πως έμπλεξες με τον τριμάλαξ, γιατί δεν είδες από την αρχή πόσο τριμάλαξ είναι, γιατί έχεις ήδη ανεχτεί ότι έχεις ανεχτεί και γιατί δεν την έχεις κάνει ήδη με ελαφρά. Όχι να ψυχαναλύσεις τον τριμάλαξ ή πως θα του σερβίρεις ότι σφύριξες κι έληξε. Το θέμα είναι να το λήξεις και να τα βρεις με εσένα.

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast