Έντονο κοκκίνισμα προσώπου! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Antonis8
    Guest
    Φίλε τα ίδια κι εγώ. Ενώ κανονικά η πίεση μου είναι 8 με 5 σε κατάσταση ηρεμίας, τον τελευταίο μήνα έχω 10.5 με 6.8 καθιστός ή ξαπλωμένος. Τώρα τη μέτρησα καθιστός, έχω 11.5 με 7.4 που είναι υψηλή τιμή για μένα. Αρχικά μου έλεγε άγχος ο παθολόγος μου, αλλά εντέλει βρέθηκε πως έχω ένα παράσιτο στο έντερο. Περιμένω τις εξετάσεις να δω τι αγωγή θα μου δώσουν. Πήγα και στον καρδιολόγο χθες και μου λέει η καρδιά σου δεν έχει επηρεαστεί,είναι μια χαρά. Η πίεση λέει μπορεί να είναι από άσχετο παράγοντα. Εγώ διάβασα όμως ότι μπορεί να είναι από τις τοξίνες των παρασίτων που περνάνε στο αίμα. Ένα μήνα τώρα έτσι είμαι. Περιμένω τη Δευτέρα να ξεκινήσω την αγωγή, αλλά για την πίεση κανείς δεν μου λέει κάτι, γιατί είναι στα πλαίσια της φυσιολογικής πίεσης και δεν λαμβάνουν ως πρόβλημα ενώ για τον οργανισμό μου δεν είναι κάτι φυσιολογικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Φίλε τα ίδια κι εγώ. Ενώ κανονικά η πίεση μου είναι 8 με 5 σε κατάσταση ηρεμίας, τον τελευταίο μήνα έχω 10.5 με 6.8 καθιστός ή ξαπλωμένος. Τώρα τη μέτρησα καθιστός, έχω 11.5 με 7.4 που είναι υψηλή τιμή για μένα. Αρχικά μου έλεγε άγχος ο παθολόγος μου, αλλά εντέλει βρέθηκε πως έχω ένα παράσιτο στο έντερο. Περιμένω τις εξετάσεις να δω τι αγωγή θα μου δώσουν. Πήγα και στον καρδιολόγο χθες και μου λέει η καρδιά σου δεν έχει επηρεαστεί,είναι μια χαρά. Η πίεση λέει μπορεί να είναι από άσχετο παράγοντα. Εγώ διάβασα όμως ότι μπορεί να είναι από τις τοξίνες των παρασίτων που περνάνε στο αίμα. Ένα μήνα τώρα έτσι είμαι. Περιμένω τη Δευτέρα να ξεκινήσω την αγωγή, αλλά για την πίεση κανείς δεν μου λέει κάτι, γιατί είναι στα πλαίσια της φυσιολογικής πίεσης και δεν λαμβάνουν ως πρόβλημα ενώ για τον οργανισμό μου δεν είναι κάτι φυσιολογικό.
    Ναι και εγω αυτο λεω. Για εμένα ειναι μεγάλη αύξηση της πίεσης μου. Αλλα για άλλους ειναι μια χαρά δεν εχω λένε τιποτα. Άλλοι λένε οτι εχω μάτι και διαφορα τέτοια οτι θελει ο καθενας. Μονο εγω ξερω πως νιώθω. Έπιασε το πρόσωπο μου η φαρμακοποιός και ελεγε οτι όντως καίει. Λες και ειμαι τρελός και λεω οτι καίει χωρίς να καίει! Εγω πιστεύω ειναι και η αλλαγή καιρού αλλα και η κούραση της δουλειάς και μπορεί να ειναι και κατι τελείως άκυρο όπως είπες! Θελει όμως πολυ ψάξιμο και υπομονή!

Παρασιτο στο έντερο φίλε τι άλλα συμπτωματα είχες σχετικά με αυτό?

Antonis8
    Guest
    Πόνο δεξιά και αριστερά,ψηλά στην πλάτη και χαμηλά, σουβλιες στο κέντρο του στήθους,ναυτία,τάση για εμετό, εναλλαγή διάρροιας και δυσκοιλιότητας. Ακόμα και ταχυκαρδία για κάποιο διάστημα. Πρέπει να το έχω τουλάχιστον ενάμιση μήνα από ότι κατάλαβα,μπορεί και παραπάνω. Η πίεση ήταν αυτό που με ανησύχησε προσωπικά γιατί παρόλο που ειναι φυσιολογική,είναι εντελώς ξένη για τον οργανισμό μου.

Έχω χρόνια γαστροοισοφαγική όμως και δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι άλλο. Μέχρι που έβγαλα και ενα μικρό εξάνθημα,σπυράκι σαν αυτό που βγάζεις όταν σε τσιμπάνε τα κουνούπια και το ξύνεις πολύ και υποψιασε τον γιατρό μου και με έστειλε για καλλιέργεια κοπράνων. Αρχικά γαστρίτιδα και άγχος μου λέγανε.

Senior Member
    Πόνο δεξιά και αριστερά,ψηλά στην πλάτη και χαμηλά, σουβλιες στο κέντρο του στήθους,ναυτία,τάση για εμετό, εναλλαγή διάρροιας και δυσκοιλιότητας. Ακόμα και ταχυκαρδία για κάποιο διάστημα. Πρέπει να το έχω τουλάχιστον ενάμιση μήνα από ότι κατάλαβα,μπορεί και παραπάνω. Η πίεση ήταν αυτό που με ανησύχησε προσωπικά γιατί παρόλο που ειναι φυσιολογική,είναι εντελώς ξένη για τον οργανισμό μου.

Έχω χρόνια γαστροοισοφαγική όμως και δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι άλλο. Μέχρι που έβγαλα και ενα μικρό εξάνθημα,σπυράκι σαν αυτό που βγάζεις όταν σε τσιμπάνε τα κουνούπια και το ξύνεις πολύ και υποψιασε τον γιατρό μου και με έστειλε για καλλιέργεια κοπράνων. Αρχικά γαστρίτιδα και άγχος μου λέγανε.
    Αρα φιλε η πίεση και το κοκκίνισμα μπορεί να ειναι κατι τελείως άκυρο. Απλά και εμένα δεν την βλέπουν σαν αυξημένη την πίεση γιαυτο δεν ανυσιχουν! Ειναι αυξημένη αλλα πολυ λιγο μου είπαν. Πιο πολυ κοιτάνε της καρδιάς αλλα εγω εν ηρεμία εχω 6,5 και τωρα πήγε 8. Δεν τους ανυσιχει τοσο όμως γιατι ειναι φυσιολογικό! Εγω όπως και να χει θα το κοιτάξω γιατι δε γίνεται να κοκκινιζω και να καίγομαι ολη μερα και να ειμαι σαν ζόμπι! Ειδικα το κεφάλι μου χθες ήταν μες την ζαλάδα! Τωρα σηκώθηκα να παω δουλεια και δε μπορώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι καλα καλα! Εχω κοιμηθεί απο τις 10 το βραδυ κ παλι ειμαι χαλια. Ο καιρός εχει αλλάξει αισθητά με κουβέρτες είμαστε αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο η αν την εχω αρπάξει κάπως η αν παω να αρρωστήσω! Πάντως αυτο που με ενοχλεί ειναι το κοκκίνισμα και το έντονο κάψιμο! Μιλαμε σαν να ψήνεσαι ειναι! Λες και εχω τα μούτρα μου στο καλοριφέρ διπλα!

Senior Member
    Τωρα παλι με έπιασε κοκκινισα στο πρόσωπο καίω παλι και εχω έντονη πίεση μεσα στο κεφάλι! Δε μπορώ να τρέξω πάλι στο φαρμακείο να μετρήσω την πίεση μου!! Ειμαι πολυ χαλια πραγματικά αρχιζω καίγομαι και εχω ζαλάδα και πίεση μεσα στο κεφάλι μου!!

Antonis8
    Guest
    Πάρε ντεπον ή ένα ηρεμιστικό.

Senior Member
    Πάρε ντεπον ή ένα ηρεμιστικό.
    Πηγα παλι τη μέτρησα. 14 με 9,5 ήταν μετα έπεσε στο 13,5 με 8,5 και μου ειπε οτι απο το 11 στο 14 λογικό ειναι να με ενοχλεί και να το αισθάνομαι εγω ετσι!! Επίσης λεει να παω να το κοιτάξω γιατι μπορεί σε εμένα να ειναι πρόβλημα αυτο.

Antonis8
    Guest
    Να το κοιταξεις που? Αν περπατάς για να πας ανεβαίνει η πίεση

Senior Member
    Να το κοιταξεις που? Αν περπατάς για να πας ανεβαίνει η πίεση
    Να παω σε έναν γιατρο και να του πω αυτο που παθαίνω και να ψάξουμε για την πίεση. Γιατι κοκκινιζω και καίγομαι γιτι εχω πίεση μεσα στο κεφάλι ολα αυτα σε έναν γιατρο. Μπορεί να μην ειναι τιποτα επίσης μπορεί να ειναι κατι που για άλλους δεν πειράζει αλλα εμένα μου κανει κακό! Απο το 11 στο 14 ειναι μεγάλη αύξηση! Δεν εχω και 20 αλλα παλι και μονο που με κανει ετσι ειναι κακό!

Antonis8
    Guest
    Σου λέω από τώρα πως θα σου πουν ότι δεν έχεις τίποτα. Υπάρχει χολτερ πίεσης,έχω βάλει, βρέθηκε υπόταση και δεν μου έκαναν τίποτα. Έχω μιλήσει σε τέσσερις διαφορετικούς γιατρούς τις τελευταίες μέρες για το ίδιο θέμα,την αύξηση της πίεσης,και όλοι μου λένε ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εφόσον δεν είναι παθολογικό. Η πίεση συνήθως αυξανεται λόγω λοίμωξης, λόγω άγχους κλπ. Κι εγώ σήμερα είμαι με ανεβασμένη και με σουβλιες στην καρδιά.

Senior Member
    Σου λέω από τώρα πως θα σου πουν ότι δεν έχεις τίποτα. Υπάρχει χολτερ πίεσης,έχω βάλει, βρέθηκε υπόταση και δεν μου έκαναν τίποτα. Έχω μιλήσει σε τέσσερις διαφορετικούς γιατρούς τις τελευταίες μέρες για το ίδιο θέμα,την αύξηση της πίεσης,και όλοι μου λένε ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εφόσον δεν είναι παθολογικό. Η πίεση συνήθως αυξανεται λόγω λοίμωξης, λόγω άγχους κλπ. Κι εγώ σήμερα είμαι με ανεβασμένη και με σουβλιες στην καρδιά.
    Εμένα με ενοχλεί κιολας. Εχω κάψιμο στο πρόσωπο και κοκκινιζω και εχω πίεση μεσα στο κεφάλι. Δεν ειναι ολοι το ίδιο! Εγω πιστεύω οτι μπορεί να ειναι κατι άκυρο όπως λες εσυ και να μου ανεβάζει την πίεση. Μπορεί απο την αλλαγή καιρού μπορεί χίλια δυο! Πάντως εμένα με εχει κουράσει όλο αυτο! Θα βάλω χολτερ πιέσεως καλα που μου το είπες!! Θα το κοιτάξω μολις γυρίσω!

Page 2 of 2 FirstFirst 12