Results 1 to 15 of 158
Thread: Κέρατο;ή όχι;
-
19-09-2019, 16:27 #1
Κέρατο;ή όχι;
Γεια σας,πρώτη φορά που γράφω εδώ,ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα θέμα που με απασχολεί πάρα πολυ,και θα ήθελα την γνώμη σας.
Ειμαι με το αγόρι μου 2 χρόνια μαζί,έχουμε διαφορα ηλικίας 16 χρόνια εγώ 27 και εκείνος 43,έχουμε μια πολύ καλή σεξουαλική ζωή,αυτός είναι πολύ ικανοποιημένος μαζί μου αλλά και εγώ το ίδιο...
Όταν τον πρωτογνώρισα αυτό που έμαθα από άλλους είναι ότι του αρέσουν τα μεγάλα στήθη,πράγμα που εγώ δεν έχω,δεν ασχολήθηκα όμως γιατί ερωτευτηκαμε πολύ ο ένας στον άλλον,και δεν έβλεπα να τον πειράζει που δεν έχω μεγάλο στηθος.Στην διάρκεια όμως της σχέσης μας όμως είδα καταλάθος το ιστορικό του στον υπολογιστή και το εννοώ καταλαθος,είδα πως έβλεπε πορνό με γυναίκες με μεγάλα βυζια,και παρακολουθεί κάποιες από αυτες,θορυβηθηκα ένιωσα ασχημα,κατά κάποιο τρόπο ένιωθα πως δεν τον ηξερα,και έτσι δυστυχώς μπήκα στην διαδικασία να ψαχνω,κατάλαβα λοιπόν πως έβλεπε κάθε μέρα πορνό κάθε μέρα όμως για ωρες....το συζητήσαμε και λύθηκε το ελάττωσε κατά πολύ....
Πριν δύο μήνες όμως τον έβλεπα μέχρι ξημερώματα στο vaiber,δεν είπα κατι...αυτό γινόταν κάθε μερα,πλέον ήμουν σίγουρη πως μιλάει με κάποια το ενιωθα.Τον ρώτησα και νευρίασε μου είπε πως πρέπει να τον εμπιστεύομαι και πως με σέβεται και δεν θα μου έκανε ποτέ βλακεία γιατί με λατρευει...
Έλα όμως που ένα βράδυ βρέθηκε το κινητό του στα χέρια μου,μπηκα στο Google photos και κοντεψα να πάθω ανακοπή με αυτά που είδα....
Ο κύριος μίλαγε με μια παντρεμένη με δύο παιδιά την οποία την βλέπαμε σχεδόν κάθε μέρα στην δουλεια,είχαν ανταλλάξει ακατάλληλες φωτο μεταξύ τους,και αυτός της είπε πως λατρεύει τα βυζιά της,και σαν να μην φτάνει αυτό είδα ότι προσπαθούσε να κάνει επεξεργασία φωτό από συναδέλφησες μου που είχαν μεγάλο στηθος!!!!!!
Κόντεψα να πεθανω από την στεναχώρια μου..
Η εξήγηση ήταν"δεν σημαίνει τίποτα για μενα,ήταν απλά βυζιά που ήθελα να δω,και αυτό ήταν όλο,εσένα αγαπάω με εσένα ειμαι"και στην ερώτηση μου για πιο λόγο 5 μήνες μιλαγες μαζί της...δεν πείρα ποτέ μια σαφή απαντηση!!
Δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους είμαι πολύ σίγουρη γιαυτο,αλλά με αυτό που έκανε που μου έλεγε ψέματα μέσα στα μουτρα επί 5 μήνες δεν ξέρω για τι άλλο είναι ικανος!!
Δεν πιστεύω πως δεν θα μου το ξανακανει,μόλις περάσει αυτό θα βρεθεί μια άλλη που θα έχει μεγαλύτερο στήθος από εμένα και θα κάνει τα ιδια,εκεινος δεν πιστεύει πως είναι κέρατο αυτό αλλά εγώ νιώθω πολύ ασχημα,δεν νιώθω καλά με το σώμα μου δεν τον πιστεύω...
Τώρα προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου,αλλά κάθε φορά θα συμβεί κάτι θα ακούσω κάτι και θα το θυμηθώ....
Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω είμαι πολύ στενάχωρημενη,πείτε την γνώμη σας,θα έπρεπε να δώσω τόσο βάση σε αυτό που εγινε; ή να το αφήσω πίσω μου γιατί αγαπιόμαστε πολύ;
(Συγγνώμη για το κατεβατο)
- 19-09-2019, 16:43 #2WhyAlwaysMe?Guest
Γειά σου.Μη ζητάς καμιά συγγνώμη για το κατεβατό.
Από ότι κατάλαβα έχει τρελή αδυναμία για τα μεγάλα στήθη.Εντάξει το καταλαβαίνω,ο καθένας με τις αδυναμίες και τα γούστα σου,αλλά σαν μην σου τα λέει καλά ο κύριος (εξ αρχής).
Όσο για αυτό που έκανε με την παντρεμένη,ασχολίαστο.Κανο νικά θα έπρεπε να του δώσεις τα παπούτσια στο χέρι.
Ζήτα του εξηγήσεις ξεκάθαρες για να μάθεις τι μπορεί πιθανώς να έχει κάνει πίσω από την πλάτη σου.
Εγώ θα σου πρότεινα μόνο και μόνο για το ''παιχνίδι'' με την παντρεμένη να τον χωρίσεις.Εκτός αν τον αγαπάς πάρα πολύ και θες να του δώσεις μια ευκαιρία,αλλά και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο ορθό θα είναι αυτό...
Γιατί να μην νιώθεις καλά με το σώμα σου?Επειδή δεν έχεις μεγάλα στήθη?
19-09-2019, 16:49 #3
Για μενα φύγε μακρυα. Φυσικά και ειναι κερατο. Δε χρειάζεται να πηδηξει για να θεωρηθεί και εννοείται θα το ξανακάνει. Στη τελική αφου εσυ δεν τον καλύπτεις όπως φαίνεται ξεκαθαρα που ξέρεις αν αύριο μεθαύριο το προχωρήσει και παραπέρα. Αν έχεις μέσα σου αξιοπρέπεια έπρεπε ήδη να έχεις φύγει..να αγαπήσεις το σωμα σου όπως είναι και θα βρεθεί κάποιος που θα σε εκτιμήσει όπως εισαι.
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
19-09-2019, 17:01 #4
Να ζητήσει ξεκάθαρες εξηγήσεις από κάποιον που την έχει ταράξει στο ψέμα? Μάλιστα ψέματα με τόση άνεση ώστε να του στέλνει η άλλη τα βυζια της ενώ είναι ξαπλωμένη δίπλα του η αγάπη του που την αγαπάει παρά πολύ και να την κατηγορεί κιόλας?
Κοπελιά αφού ρωτας, η δική μου γνώμη είναι στείλτον από εκεί που ήρθε, θα αρρωστήσεις στο τέλος. Άμα σου αρχίσει τα κινέζικα επειδή είναι μαλακας και τα θέλει, πες του ότι θα ελέγχεις οπότε θες το κινητό του, θα σβήσει κάθε λογαριασμό σε fb, Instagram κτλ διαφορετικά τον χωρίζεις, έτσι για το παιχνίδι για να γουστάρεις κι εσύ λίγο. Αν δεν το κάνει χώρισε τον, έτσι κι αλλιώς το κεφάλι σου θα χτυπας
19-09-2019, 17:04 #5WhyAlwaysMe?Guest
19-09-2019, 17:25 #6
19-09-2019, 17:45 #7WhyAlwaysMe?Guest
19-09-2019, 17:48 #8
Εχεις στεναχωρηθει. Ζηλευεις. Εισαι μονογαμικη τα δινεις ολα και δεν ψαχνεσαι. Σωστα ; Κανω μια επαναληψη για παν ενδεχομενο. Ναι παιζει ο τυπος να θελει να ικανοποιει μονο την κ@υλ@ του αλλά ειναι πολυ πιθανο καποια στιγμη να γινει και πραξη. Ισως επειδη ειναι σε αυτη την ηλικεια χωρις μονιμους δεσμους απο επιλογη να μην το πιστευει για κερατο. Ικανοποιει την επιθυμια του στη φαντασια του. Αντεχεις να σκεφτεσαι συνεχως επειδη ειναι και απο τη δουλεια πως θα στην κανει ;;; αν δεν αντεχεις τιποτα απο τα παραπανω θες δε θες θα ξενερωσεις μαζι του γιατι διαλυθηκε η εμπιστοσυνη που του ειχες. Μακαρι να ειναι μονο στη φαντασια του οι επιθυμιες. Δε θα αντεχα να ειμαι με καποιον που εχει ερωτικη εμμονη με το συγκεκριμενο εφοσον εγω δεν το εχω ( καθαρα ως σε σε τωρα ειδικα με τα ζυζια παιζει θεμα ) αλλο να βλεπει πορν και αλλο να τη πεφτει ή να βεντουζαρει ματι οπου δει τουμπανο στηθος. Δε θα τη παλευα καθολου. Να ειναι μαγκας να μην σου προκαλει ανασφαλεια. Αυτο ειναι η ουσια. Η γνωμη μου ειναι πως αν μεινεις θα φθειρεσαι συνεχως. Εισαι μικρη. Ο τυπος δε το βλεπει ως απιστια και δεν θα το δει ποτέ.
Last edited by Constantly curious; 19-09-2019 at 18:24.
"Make sure your worst enemy isn't you"
19-09-2019, 17:52 #9
27 χρονων μπουμπουκι κι αυτός 43 κι αντί να σε έχει βασιλισσα καθεται και σαχλαμαριζει με αλλες?ρε κάτι άντρες που κυκλοφορουν.
Είναι δύσκολο να σε συμβουλεψουμε για κάτι τετοιο εφόσον λες ότι τον αγαπας και πολύ.το εύκολο θα ήταν να σου πούμε ολοι να τον διωξεις αλλά στην πραξη για εσενα θα είναι πολύ δύσκολο.
Από την άλλη αν μείνεις μαζί του πλεον θα είσαι υποψιασμενη και ισως καταπιεστικη μαζί του λογω αυτων που ανακαλυψες,και αυτός προφανως από εδώ και πέρα θα ξέρει να κρυβεται καλυτερα.
Αλλα πως να επιβιωσει μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη πλεον?αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα ξεχασεις όλα και φυσικά αν πιστεύεις ότι και αυτός θα αλλαξει τότε μεινε μαζί του.αλλά πόσο εφικτο νομιζεις ότι θα είναι αυτό?
19-09-2019, 21:22 #10
Καλησπέρα..κοίτα αν η όλη φάση περιοριζόταν στης τσόντες Τοτες δεν θα ήταν τίποτα το σοβαρό..οι πιο πολύ άνδρες βλέπουμε τσόντες δεν τρέχει και τίποτα...
Το πρόβλημα ουσιαστικά ξεκινάει απτή στιγμή που είδες ότι μιλάει με μια γυναίκα απτή δουλειά και έχουν ανταλλάξει φωτογραφίες...δεν έπαιξε κάτι μαζί της γιατί μάλλον αυτή δεν ήθελε η κόλλησε η φάση κάπου..
Αν του δινόταν η ευκαιρία το πιο πιθανόν να παιζόταν κάτι...
Όπως και να έχει τη στιγμή που συνομίλησαν αντάλλαξαν φωτό και μιλούσαν πρόστυχα ο ένας στον άλλο.ναι είναι απιστία...η τουλάχιστον είναι έτοιμος να σε απατήσει...
Τώρα αν πρέπει να τον συγχωρέσεις η όχι αυτό το ξέρεις εσύ...δική σου απόφαση είναι...
Υ.γ
Για να είμαστε ειλικρινείς...ποιος άνδρας δεν λατρεύει τα μεγάλα στήθη???
19-09-2019, 21:50 #11
Στην ηλικία αυτή αλλά και λίγο πιο νέοι, οχι δε βλεπουμε :) (δε ξερω ποσο χρονών είσαι εσυ)
Εγώ και αρκετοί άλλοι δε γουστάρουμε μεγαλα :) Μιά χούφτα είναι ιδανικό ;)
27 και 43 αυτός, δε σημαίνει οτι είναι κατώτερος και πρέπει να την έχει βασίλισσα. (έτσι το εξέλαβα) Μη νομίζεις οτι είναι εύκολο να τα έχεις με μικρή. Κάθε φορά να εξηγείς αυτα που λογω ηλικίας δε ξερει, άλλη δεκαετία αντε να καταλάβει τι βλέπαμε στα 90ς κτλ. Δύσκολο, καμια φορά αισθάνεσαι μοναξιά.
Πάντως εκανε μπαμ οτι μιλούσε με άλλη στο viber. Μα καλά τι κορίτσι είσαι εσύ? Πολύ αθώα μου φαινεσαι (μεγάλο κομπλιμέντο αυτο).
Εγώ όσες είχα... ετσι και εσκαγε κανα μνμ στο κινητό ... δε προλάβαινα να το πιάσω χααχαχ
Πολοί σου λενε να τον χωρίσεις... "η εύκολη λύση" αλλά εγώ διαφωνώ, αυτο πρέπει να γίνει αν εξαντλήσεις τις προσπάθιες να σώσεις αυτο που έχεις. Ίσως να μην έχουν αγαπήσει, δε είναι εύκολο να χωρίσεις κάποιον/κάποια που αγαπάς.Εγώ θα έλεγα, μιας και έχει δώσει δείγματα, να τους γίνεις στενός κορσές. μνμ στο κινητό... θα βλέπεις ποιος είναι.. και αν πει τίποτα.. sorry αγάπη μου αλλα έχεις δεν είσαι και για πολυ εμπιστοσύνη. Απο κοντά στενό μαρκάρισμα.. και άμα του αρέσει. Να ήσουν οκ, πες του, να ήμουν κι εγω άνετη... τώρα ... gps στον ποπο :) Για υπεράσπισή του ... θέλω να πω.. οτι κι έγω που έχω κόλλημα με τις πολύ αδύνατες, όταν έβλεπα κάποια την χαζευα λίγο, οπότε όταν ήμουν με καποια αδυνατη μεν αλλα όχι τόσο πολύ, με κοιτούσε στα μάτια να δει αν κοιτάω μολις περνούσε καμια αδύνατη πολύ. Θέλω να πω οτι αν απλά χαζεύει λιγο αυτο που του αρέσει πολύ, ε μικρό το κακό αν μείνει εκεί. Δε σημαίνει οτι δε σε γουστάρει, ούτε οτι αισθάνεται λιγότερα για σένα, και φυσικα μη σκεφτείς καν να νιώσεις άσχημα που δεν το έχεις αυτό το "προσόν" (κατ εκείνον). Αν σου ζητήσει συγνωμη και είναι ειλικρινής εγώ θα έλεγα δώστου ευκαιρία.
Στο κάτω κάτω.. αυτός πρεπει να βιάζεται που είναι 43 .. εσύ .. και σε ένα χρόνο να χωρίσεις... 28 θα είσαι ... και πιο αργά να χωρίσεις... παλι .. θα βρεις άνετα άλλον και να προλάβεις να κανεις και παιδια κτλ. Οπότε μη σκας.
20-09-2019, 08:33 #12
Lilyan00,
Εμένα αυτό το μήνυμα μου μυρίζει τρολλιά μεγάλη. Αν όμως τα γράφεις στα σοβαρά, ειλικρινά τώρα, τι κάθεσαι και το σκέφτεσαι ακόμα; Σουτ και εξαφανιαζόλ.
20-09-2019, 09:06 #13
σπουδαια σχεση θα κανουν Γιωργο αν του γινει η αλλη στενος κορσες.μια σχεση υποτιθεται την εχουμε να μας ηρεμει και να μας γεμιζει οχι για να τον κυνηγαμε απο εδω και απο εκει μη μας κανει καμια κουτσουκελα.εγω παντως δεν θα αντεχα ουτε να ψαχνω καθημερινα το τηλ του και τα sosial ουτε να παροπονιεμαι συνεχως για τον αν κοιταζει δεξια και αριστερα.στην τελικη γιατι να καταπιεζεις καποιον με αυτο τον τροπο?αν ειναι να στην κανει θα στην κανει ετσι κι αλλιως.
ουτε εγω της ειπα να χωρισει γιατι ξερω ειναι δυσκολο.αλλα εσυ αν ειχες πιασει την κοπελα σου να μιλαει με συναδελφους και να στελνουν γυμνες φωτο πως θα αντιδρουσες?ειναι δυσκολο να συμβουλεψεις καποιον πανω σε ενα τετοιο θεμα γιατι ο καθενας εχει διαφορετικες αντοχες και ανοχες.
20-09-2019, 09:17 #14
Εγώ πάντως που κοιτούσα λίγο παραπάνω όταν ήμουν σε σχέση, δεν είχα πρόθεση να απατησω. Θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο ότι αν παίζει το ματάκι του άλλου ότι θέλει να σου την κάνει. Καμία φορά μερικοί χαρακτήρες είμαστε πιο αδύναμοι στον πειρασμό του ωραίου φύλου αλλά αν μας έχει από κοντά η κοπέλα που αγαπάμε ώστε να μας συνεφέρει, δεν είναι καταπίεση αλλά βοήθεια.
Κι εγώ όταν την έβλεπα την δικιά μου να ψάχνει και ακόμα και αν βρει κάτι, έλεγα αχ ενδιαφέρεται και έβλεπα στα μάτια της την αγάπη οπότε με βοηθούσε να "κάνω delete". Βέβαια εξαρτάται που θα φτάσει ο καθένας.
Κάποια στιγμή στη σχέση μου, που είχαμε λίγο θέματα, μου είχε πει ότι βγήκε ένα μεσημέρι με άλλον και μου το είπε γιατί είχε τύψεις. Ήταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όχι απλά δε με πείραξε αλλά το βρήκα πολύ χαριτωμένο, φυσικά δεν τον ξανασυναντησε. Οπότε κάθε περίπτωση διαφέρει, δεν υπάρχει γενικός κανόνας, ωστόσο πρέπει να τις αναφέρουμε όλες τις πιθανές λύσεις.
20-09-2019, 09:52 #15
Καλημέρα
Ο τύπος που περιγράφεις, δεν είναι απλώς ότι του αρέσει το μεγάλο στήθος. Είναι ότι έχει ΚΟΛΛΗΜΑ με το μεγάλο στήθος. Και δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο αν αντί για μεγάλο στήθος, ήταν οτιδήποτε άλλο, το θέμα είναι ότι έχει ΚΟΛΛΗΜΑ που ξεπερνάει το φυσιολογικό. Οπότε κοπέλα μου δεν έχει καμιά σημασία που εσύ δεν έχεις μεγάλο στήθος γιατί και να είχες, πάντα θα υπάρχει μια άλλη με μεγαλύτερο. Ο άνθρωπος είναι κολλημένος.
Το γεγονός ότι εκτός από το ότι μιλούσε και αντάλλασσε φώτο που φυσικά είναι απάτη γιατί το κάνει πίσω από την πλάτη σου, καθόταν και επεξεργαζόταν λες άλλες φώτο συναδέλφων....το κάνει άρρωστο όλο αυτό, δεν το βλέπεις;;
Φύγε να σωθείς. Δεν στο λέω γιατί είναι εύκολο, δεν είναι εύκολο εφόσον τον αγαπάς , αλλά είναι η μόνη λύση που έχεις αν αγαπάς τον εαυτό σου και τον σέβεσαι έστω και λίγο. Ο τύπος θα σε τρελάνει με συνοπτικές διαδικασίες. Θα καταντήσεις (γιατί κατάντια είναι) να ψάχνεις κινητά και υπολογιστές όλη μέρα και να τον παρακολουθείς και στο τέλος ο, τι κι αν κάνεις απτα βυζιά δεν θα μπορέσεις να γλιτώσεις, θα τα βλέπει παντού. ΓΙα να μην συζητήσω για το γεγονός ότι ήδη σε έχει κάνει να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου επειδή αυτός ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ.