Βουλιμία=δυστυχία ... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 215
    Senior Member
    Originally posted by libpa
    Δείχνεις ότι έχεις πρόβλημα από εδώ \"δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.\" και εδώ \"Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα\" Από κει και πέρα τι να συζητήσω μαζί σου, άμα έχεις πρόβλημα μαζί μου, εγώ είμαι παχύσαρκη πάντως.
    Σ ευχαριστω που μου επισημαινεις οτι εχω προβλημα. Γνωριζω οτι ειχα, εχω κ θα εχω προβληματα, διαφορετικης εντασης κ \"υφης\", σε διαφορες φασεις της ζωης μου. Κ φροντιζω για αυτα.

Παρολα αυτα θα παρακαλουσα ολα τα μελη, κ χωρις να εξαιρω εμενα, να ειμαστε λιγο προσεκτικοι στην εκφορα μιας διαγνωσης: αν εχει καποιος προβλημα δλδ.

Κ παλι σ ευχαριστω για το ενδιαφερον στην κουβεντα!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Originally posted by nature
    Το πολύ φαγητό δεν έχει σχέση μόνο με την μη αγάπη στον εαυτό μας λόγω εμφάνισης, αυτό συμφωνώ και εγώ ότι ίσως είναι ρατσιστικό.
    Ομως τελικά πιστεύω ότι το πολύ φαγητό, δείχνει μη αγάπη και για έναν άλλο καθόλου ρατσιστικό λόγο: την υγεία! Πρόβλημα στο σκελετό, στη καρδιά, στα αγγεία, χολιστερίνη, διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο, κλπ. Ολα αυτά και άλλα είναι επιπτώσεις στην υγεία μας αν έχουμε πάντα 10-15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Ας πάρουμε μόνο το πρώτο, που ακούγεται σαν το πιο ανώδυνο. Το σκελετό. Σκέψου πως είναι αν κουβαλάμε μια βαλίτσα 15 κιλών, για λίγη ώρα. Έτσι είναι κάθε στιγμή της ημέρας ενός ανθρώπου που έχει 15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Φυσικά την ίδια επιβάρυνση υφίσταται και η καρδιά, με τα 15 αυτά κιλάκια.
    nature, τα 15 κιλά δεν μπορούν να έχουν αυτή την επιβάρυνση που λες. Τα 40 και πάνω, μπορεί. Άλλωστε το κάπνισμα είναι χειρότερο για την καρδιά, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ρατσισμός με το πάχος γενικά. Όσο για το σκελετό, δεν τα κουβαλάμε αυτά τα κιλά, γιατί πολύ απλά πατάμε στο πάτωμα. Άλλο να τα κρατάμε ψηλά τις βαλίτσες ή οτιδήποτε, και άλλο να τα σέρνουμε στο πάτωμα. Αν ήταν έτσι, όλοι οι παχύσαρκοι θα είχαν σοβαρό πρόβλημα με τη μέση τους.

Senior Member
    Δεν υπαρχει ρατσισμος...η παχυσαρκια εμπεριεχει τους κινδυνους υγειας + λογους σεξουαλικους(δεν νομιζω οτι πρεπει να το εξηγησω)...και για αυτο ολοι ζοριζουν τον εαυτο τους να φαινονται αδυνατοι.
    Αν εχεις συμβιβαστει με τους λογους που γραφω και με τον εαυτο σου δεν βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα.
    Εγω δεν εχω συμβιβαστει για αυτο ειμαι σε διαιτα...διαρκειας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    τι ειναι ρε παιδια το ντουρκολαξ?εχει και σε υποθετα.να παρω να βαζω σοτν κωλο μου μολις τροω κατι παχυντικο?axaxaxaxxa

Senior Member
    Εγω δεν μπορω να πιστεψω πως καποιο ατομο το οποιο ειναι υπερβαρο/παχυσαρκο,το οποιο τρωει ανεξελενγκτα χωρις παντα να πειναει,το οποιο εχει προβλημα σε αυτο το θεμα ασχετως αν δεν θελει πολλες φορες να το παραδεχτει,πως μπορει να αγαπαει τον εαυτο του βλεποντας τον ετσι.

Μην ξεχνατε οτι εδω στην ελλαδα ειμαστε απο τις πρωτες χωρες που εχουμε παχυσαρκα και υπερβαρα παιδια.
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

Banned
    Originally posted by Sofia

Σ ευχαριστω που μου επισημαινεις οτι εχω προβλημα. Γνωριζω οτι ειχα, εχω κ θα εχω προβληματα, διαφορετικης εντασης κ \"υφης\", σε διαφορες φασεις της ζωης μου. Κ φροντιζω για αυτα.

Παρολα αυτα θα παρακαλουσα ολα τα μελη, κ χωρις να εξαιρω εμενα, να ειμαστε λιγο προσεκτικοι στην εκφορα μιας διαγνωσης: αν εχει καποιος προβλημα δλδ.

Κ παλι σ ευχαριστω για το ενδιαφερον στην κουβεντα!
    Πρόβλημα εννοώ ότι έχεις με τους παχύσαρκους και τους υπέρβαρους ανθρώπους, όχι γενικώς. Και εγώ θα έπρεπε να παρεξηγηθώ, όχι εσύ..

Banned
    Ως προς keep:
    Τι υπάρχει πρόβλημα με το σεξουαλικό; Εγώ πέρυσι ήμουν παχιά και όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σεξουαλικό.

Ως προς Jason:
    Δηλαδή κι αν τον βλέπει \"έτσι\" όπως λες, δεν πρέπει να τον αγαπάει; Για όνομα του Θεού! Δηλαδή η εμφάνιση να παίζει πρώτιστο ρόλο στο να αγαπάμε τον εαυτό μας;;; Έλεος πια με τα πρότυπα.

Banned
    και εγω ειμαι 80 κιλα και δεν εχω προβλημα.νιωθω πολυ σεξι οχι οτι δεν θελω να χαω κιλα,αλλα εχω πολες ορμες.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Πρόβλημα εννοώ ότι έχεις με τους παχύσαρκους και τους υπέρβαρους ανθρώπους, όχι γενικώς.
    Συγγνωμη αν στο χαλαω, αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τους παχυσαρκους ανθρωπους. Και δεν ακολουθω τα προτυπα της μοδας ή οποια αλλα αντιστοιχα. Για την ακριβεια ειμαι κατα της ιδεας κ της φιλοσοφιας που παρεχουν τα προτυπα.

Σου εγραψα τί νομίζω για την βουλιμια κ την παχυσαρκια. Δεν σου γραφω οτι εχω προβλημα με εναν ανθρωπο επειδη ειναι παχυσαρκος. Υπάρχει μια διαφορα σημαντικη σ αυτο. Ελπιζω να τη βλεπεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Originally posted by Sofia

Δεν μ αρεσει το προτυπο του σκελετωμενου μοντελου, δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.

Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα, οπως και για εναν αλλο με ελαχιστα. Προσωπικα παντα.
    Αυτές οι δύο φράσεις σου δλδ τι λένε;

Senior Member
    Ως προς keep:
    Τι υπάρχει πρόβλημα με το σεξουαλικό; Εγώ πέρυσι ήμουν παχιά και όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σεξουαλικό.
    Εσυ δεν ειχες προβλημα...αυτο δεν περιλαμβανει το γενικο πληθυσμο...υπαρχουν πολλα προσοντα τοσο χαρακτηρα οσο και εμφανισης δεν ειναι μονο η παχυσαρκια.
    Η ομορφια οσο και αν αυτη ειναι επιρροη των προτυπων,ΜΜΕ κλπ παιζει μεγαλο ρολο στις σεξουαλικες σχεσεις...δεν θα φτιαξω εγω τον κοσμο κατα καποιο τροπο...θα προσαρμοστω σε αυτον....οσο ηττοπαθες και να (αν) ακουγεται αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Nαι, πολλα Lipba μου λενε πολλα. Οπως οτι θα ανησυχουσα. Ανησυχω για κατι, οταν εχω αναγκη να το φροντισω. Οχι να αδιαφορησω, ουτε να κατηγορισω.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ως προς keep:
    Εσυ δεν ειχες προβλημα...αυτο δεν περιλαμβανει το γενικο πληθυσμο...υπαρχουν πολλα προσοντα τοσο χαρακτηρα οσο και εμφανισης δεν ειναι μονο η παχυσαρκια.
    Η ομορφια οσο και αν αυτη ειναι επιρροη των προτυπων,ΜΜΕ κλπ παιζει μεγαλο ρολο στις σεξουαλικες σχεσεις...δεν θα φτιαξω εγω τον κοσμο κατα καποιο τροπο...θα προσαρμοστω σε αυτον....οσο ηττοπαθες και να (αν) ακουγεται αυτο.
    ε αυτο λεμε βρε κιπακο με αλλα λογια οτι εχουμε μπει στα προτυπα που μας επιβαλλουν με τον ενα η τον αλλο τροπο..λιγο να φαμε παραπανω μας πιανει πανικος αγχος και ενοχες..
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    εμμ δεν τα διαβασα ολα απλως μπηκα σφηνα στην κουβεντα:P

Senior Member
    Elsa διαιτα...ναι μεν αλλα οχι τελειοτητα,ουτε αυτολυπηση και καταθετω τα οπλα...ναι απλες συμβουλες αλλα δυσκολες στην πραξη το ξερω.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast