Βουλιμία=δυστυχία ... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 215
    Banned
    Προς keep:
    Εγώ νόμιζα ότι μιλούσες για τις ορμές και όχι για το αν αρέσεις στον άλλον. Το πιο σύνηθες είναι να μην αρέσεις στον άλλον άμα έχεις κιλά αλλά αυτό δεν είναι και το σωστό. Εγώ πάλι θέλω να αλλάξω τον κόσμο, δεν συμβιβάζομαι. Αλλιώς δεν τους παίρνω στα σοβαρά, λέω χαζοί ή βλάκες είναι και συνεχίζω.

Προς Σοφία:
    Δεν λες μόνο ότι ανησυχείς, λες και ότι δεν σου αρέσουν οι υπέρβαροι, πόσο μάλλον οι παχύσαρκοι φαντάζομαι. Και τι εννοείς ανησυχείς; Επειδή είναι \"άσχημοι\"; Ή μάλλον έχουν άσχημο σώμα; Τι;

Senior Member
    Originally posted by libpa

Προς Σοφία:
    Δεν λες μόνο ότι ανησυχείς, λες και ότι δεν σου αρέσουν οι υπέρβαροι, πόσο μάλλον οι παχύσαρκοι φαντάζομαι. Και τι εννοείς ανησυχείς; Επειδή είναι \"άσχημοι\"; Ή μάλλον έχουν άσχημο σώμα; Τι;
    lipba καλη σου μερα:)

Οταν λεω οτι ανησυχω και δεν μου αρεσουν, δεν εννοω οτι δεν μου αρεσουν αισθητικα. Ουτε οτι γυριζω το βλεμμα μου με αποστροφη ή κατι αναλογο. Θυμωνω μαλιστα με ολους οσους λενε οτι δεν πρεπει να φορανε διαφορα ρουχα ή ακομα κ με το οτι στη βιομηχανια ενδυματος τα μεγεθη συρρικνωνονται. Ή ακομα οτι υπάρχει μια δικτατορια συγκεκριμενου τυπου ομορφιας που επιβαλλεται με διαφορους τροπους.

Αλλο λέω: οτι στο πισω μερος του μυαλου μου συνδεω το φαγητο με μια ικανοποιηση. Πολυ καλο αυτο. Αλλα οταν η ικανοποιηση ερχεται μονο απο μια πηγη ερχεται το μπουχτισμα. Κι αυτο δεν ειναι τοσο υγιες...Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι δεν μου αρεσουν.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Banned
    Γιατί δεν είναι υγιές; Ψυχολογικά εννοείς; Εγώ το θεωρώ πολύ καλό αφού το φαί για μένα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, και προέρχεται από ανάγκη του οργανισμού - πείνα..

Banned
    και εγω το ιδιο.μαζι σου λιμπα.
    δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαρηστηση απο 2 μεγαλα βραστα καλαμποκια η ενα πιατο μακαρονια με κιμα.:P
    η σοαφια πυστευω δεν θελει να μας προσβαλει.απο θεμα υγειας τα γραφει αυτα.
    σοφια ποσα κιλα εισαι?

Senior Member

Μα αυτό λέω γιατί να παίζει ρόλο η εμφάνιση στην ψυχολογία μας;

Γιατι οπως τοσα αλλα πραγματα παιζουν ρολο ετσι και η εμφανιση ενος ατομου παιζει και αυτην τον ρολο της στην διαμορφωση μιας καλης η κακης ψυχολογιας.

Mη μου πεις τωρα οτι εσυ ενω μπορει να εχεις βουλιμια η να τρως πολυ παραπανω ποσοτητα απο οσο πρεπει για τον οργανισμο με αποτελεσμα να εχεις πολυ παραπανω κιλα απο τα κανονικα σου αρα η εμφανιση σου να μην ειναι καλη,οτι αυτο δεν σε επηρεαζει ψυχολογικα ?

Και θα σε επηρεασει ψυχολογικα οταν θα βρεθεις σε μια παρεα ατομων που εσυ θα εισαι το μοναδικο ατομο που θα εχεις ενα τετοιο προβλημα με την εμφανιση σου ασχετως εαν δεν θες να το παραδεχθεις οτι δεν θα σε επηρεασει.

Originally posted by libpa
    Γιατί δεν είναι υγιές; Ψυχολογικά εννοείς; Εγώ το θεωρώ πολύ καλό αφού το φαί για μένα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, και προέρχεται από ανάγκη του οργανισμού - πείνα..

Το λες και μονη σου,ειναι για σενα μια ικανοποιηση,κανεις δλδ το χατιρι του εαυτου σου για να νιωσεις καλα εκεινη τη στιγμη,ομως ουτε υγιες ειναι απο οποια πλευρα και αν το δει κανεις ουτε προερχεται απο την αναγκη του οργανισμου για πεινα παντα.

Το να φαω 2 μεριδες μακαρονια με κιμα για να ικανοποιησω τον ευατο μου και το στομαχι μου με κανει καλα για τη δεδομενη στιγμη αλλα επι της ουσιας μου κανει κακο.
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

Banned
    Originally posted by Jason

Μα αυτό λέω γιατί να παίζει ρόλο η εμφάνιση στην ψυχολογία μας;

Γιατι οπως τοσα αλλα πραγματα παιζουν ρολο ετσι και η εμφανιση ενος ατομου παιζει και αυτην τον ρολο της στην διαμορφωση μιας καλης η κακης ψυχολογιας.

Mη μου πεις τωρα οτι εσυ ενω μπορει να εχεις βουλιμια η να τρως πολυ παραπανω ποσοτητα απο οσο πρεπει για τον οργανισμο με αποτελεσμα να εχεις πολυ παραπανω κιλα απο τα κανονικα σου αρα η εμφανιση σου να μην ειναι καλη,οτι αυτο δεν σε επηρεαζει ψυχολογικα ?
    Και θα σε επηρεασει ψυχολογικα οταν θα βρεθεις σε μια παρεα ατομων που εσυ θα εισαι το μοναδικο ατομο που θα εχεις ενα τετοιο προβλημα με την εμφανιση σου ασχετως εαν δεν θες να το παραδεχθεις οτι δεν θα σε επηρεασει.

σιγα μωρε.λες και ολοι στην Ελλαδα ειμαστε μοντελα.για ποσα κιλα παραπανο μηλας?

Banned
    μαλλον γκει θα εισαι για να μηλας ετσι.μας ζηλευεις ε?

Banned
    jason δεν μηλας ε?κοτα...

Senior Member
    Χαχαχ γκει λεει λοοοοολ :mad: Σαν τι αλλο να πω δλδ? Παω να φαω 2 πιτογυρα ετσι να στανιαρω λιγο,να ικανοποιησω τον εαυτο μου και να διωξω την πεινα...:D
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

Banned
    παχενουν τα πιτογιρα.θα γινεις χοντρος και πλαδαρος.:P

Senior Member
    Ναι ρε γμτ παχαινουν και ειναι και νοστιμα... Το ενα πιτογυρο ειναι \"ασφαλες\" για το μεταβολισμο μου αλλα το δευτερο... Οχι δε θα το \'λεγα.

Τωρα βεβαια ποιος χορταινει με ενα μονο. Αδυνατον. Ουρλιαζει ο εγκεφαλος να καταπιεις αλλο ενα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    oboro τελικα εσυ ποιος εισαι?παλιος?

Senior Member
    lol το τριτο login μου σε φορουμ γενικα ειναι αυτο... Το πρωτο σε gaming forum πριν 7 χρονια, το δευτερο σε ενα μικρουλι πριν 2. Και τα δυο αγγλοφωνα. Τουτο ειναι το πρωτο μου που γραφω στα ελληνικα γι\' αυτο ειναι λιγο ατσαλο το στυλ μου γραφης.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Banned
    μια χαρα ειναι.σιγα.καλως ηρθες ππαντως :))

Senior Member
    ευχαριστω panikoula μου για το καλωσορισμα:):)

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast