Βουλιμία=δυστυχία ... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast
Results 181 to 195 of 215
    Senior Member
    Originally posted by libpa
    Γιατί δεν είναι υγιές; Ψυχολογικά εννοείς; Εγώ το θεωρώ πολύ καλό αφού το φαί για μένα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση, και προέρχεται από ανάγκη του οργανισμού - πείνα..
    Εννοω δεν ειναι αρχικα υγιες σωματικα. Πώς να το πώ?Για την υγεια μας, τα επιπλεον κιλα ειναι επιβαρυντικα. Οχι μονο δεν βοηθουν, αλλα δυσκολευουν τον οργανισμο μας να ανταπεξελθει καλυτερα στο οποιοδηποτε προβλημα παρουσιαστει. Για να μην πω, οτι δημιουργει ενα προσφορο εδαφος για την εμφανιση διαφορων παθησεων (πχ. πιεση).

Και φυσικα εννοω κ ψυχολογικα.

Δεν αμφιβαλλω οτι θεωρεις πως ειναι η μεγαλυτερη ικανοποιηση.Κ τοσος κοσμος ακομα, αυτο νομιζει. Ειναι κ μια ευκολη ικανοποιηση που μπορουμε να την προσφέρουμε στον εαυτο μας πανευκολα.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by panikoula

σιγα μωρε.λες και ολοι στην Ελλαδα ειμαστε μοντελα.για ποσα κιλα παραπανο μηλας?
    πανικουλα, δεν ειναι τα 5 ή παραπανω κιλα το θεμα. Ειναι το πώς η ψυχολογια μας επηρεάζεται απο την εμφανιση μας. Ανεξαρτητα αν γυρω μας κυκλοφορουν μοντελα ή ελεφαντες.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    και εγω το ιδιο.μαζι σου λιμπα.
    δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαρηστηση απο 2 μεγαλα βραστα καλαμποκια η ενα πιατο μακαρονια με κιμα.:P
    η σοαφια πυστευω δεν θελει να μας προσβαλει.απο θεμα υγειας τα γραφει αυτα.
    σοφια ποσα κιλα εισαι?
    πανικουλα χαιρομαι που με καταλαβαινεις:)....οχι, δεν θελω να προσβάλω, ουτε να υποβιβασω κανεναν. Ασε που δεν μπορω!

Λοιπον, μ αρεσει παρα παρα πολυ το φαγητο, τα γλυκα κλπ. Εκτιμω πολυ το καλο φαγητο. Και νομιζω πως οταν τρωμε σε λογικα πλαισια μπορουμε να το απολαυσουμε και πολυ περισσοτερο.

Και ναι, αναφερομαι πρωτιστως στο θεμα υγειας. Που εχει αμεση σχεση με την ψυχολογια μας. Αυτα

61.

Banned
    Originally posted by Jason
    Χαχαχ γκει λεει λοοοοολ :mad: Σαν τι αλλο να πω δλδ? Παω να φαω 2 πιτογυρα ετσι να στανιαρω λιγο,να ικανοποιησω τον εαυτο μου και να διωξω την πεινα...:D
    Καλά ειρωνεύεσαι κιόλας; Μπράβο! Well done! Κακό κάνεις εσύ στους άλλους, όχι το φαγητό σε μας. Άσε τους ανθρώπους ήσυχους λοιπόν, γιατί εσύ θα είσαι ο βλάκας.

Banned
    Ρε Σοφία τόσο χοντρή είσαι;

Banned
    με υψος?εγω βρε σοφια παντως αν δεν φαω μεγαλη ποσοτητα δεν ευαρηστιεμαι.:(
    ενταξει ειμαι πολλα κιλα αλλα οχι τοσα να κομπλαρω σε φιλους κοντα οπως ελεγε η τζεισον.10 παραπανω κιλα ειμαι.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Ρε Σοφία τόσο χοντρή είσαι;
    αν εχει υψος 1,50- λεμε τωρα- ισως.. αν εχει 1,70 αδυνατη
    σχετικα δεν ειναι ολα ?
    Dum spiro spero (?)

Banned
    και εγω που εχω υψος 1.71?ειμαι νταρντανα ε?λολ

Banned
    πια πινει ειπαμε τον χυμο ενος λεμονιου και καιει τα λυπη?εφτιαξα ενα και πινω και ξιδιαζομαι .ποπο πολυ ξυνο λεμε.:D

Senior Member
    με υψος?εγω βρε σοφια παντως αν δεν φαω μεγαλη ποσοτητα δεν ευαρηστιεμαι.:(
    ενταξει ειμαι πολλα κιλα αλλα οχι τοσα να κομπλαρω σε φιλους κοντα οπως ελεγε η τζεισον.10 παραπανω κιλα ειμαι.
    panikoula το κομπλεξ δεν πάει πακέτο υποχρεωτικα με το πώς ειμαστε \"αντικειμενικα\", αλλα με το πώς βλεπουμε τον εαυτο μας. πώς νιωθουμε οτι ειμαστε. ετσι μπορει να σαι κιλα περισσοτερο απο το φυσιολογικο, κ καποιος αλλος με κανονικα κιλα ή λιγοτερα να εχει κομπλεξ με τα κιλα του.

ps. εχουμε το ιδιο υψος

Senior Member
    panikoula,kala re \"η τζεισον\"???,ntroph re!!:P :D
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

Senior Member
    Καλημέρα Έλσα μου!
    Ελπίζω η υγεία σου να είναι καλύτερα!
    ΠΟλλά φιλιά σε εσένα και την μικρούλα σου που μεγαλώνει :)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Member
    καλημέρα και σε σένα καλή μου weird! Ευχομαι τα ίδια (και καλύτερα) για σένα:)

Junior Member
    δεν ειναι ευκολο να μοιραστεις ολη αυτην την σκοτεινη μαυριλα που αγγαλιαζει καθε σου σκεψη, καθε σου λεξη.. τι να πεις, κι ολοι οι υπολοιποι τι σου φταινε; σημερα για πρωτη φορα αποφασισα να ψαξω στο google την λεξη καταθλιψη κι ετσι σας βρηκα. εχω πεσει παρα πολυ ψυχολογικα, με δυσκολια μπορω εστω να μιλησω, το σωμα μου εχει βαρυνει πολυ, καποιες φορες μου φενεται δυσκολο να κανω τις πιο απλες κινησεις. Τα πραγματα γενικα στην ζωη μου τον τελευταιο καιρο πανε καλα, θετικες αλλαγες που τις περιμενα (μερικες για χρονια), επιτελους ειναι πια μια πραγματικοτητα,ομως εγω νιωθω πως αδειασα, απο δυναμη απο ενεργεια, απο χαρα, απο θεληση.Βιωνω ενα πονο που με συγκλονιζει καθημερινα, ειναι σαν να μου εχει συμβει το χειροτερο κακο, ενας θανατος η ενα δυσβασταχτο πενθος,δεν ειναι ομως ετσι, δεν ξερω τι μου συμβαινει, κι αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι οτι τις περισοτερες φορες δεν με ενδιαφερει κιολας. Εχω χασει καθε ενδιαφερον για οτιδηποτε. τιποτα δεν θελω. ενα βαθυ κι ατελειωτο παραπονο μ ακολουθει οτι κι αν κανω. Δεν εχω οεξη να δω η να μιλησω σε κανεναν.Αποφευγω οποιαδηποτε επαφη, το βλεπω σαν κατι που θα μου κανει κακο, και σε τελικη δεν νομιζω οτι εχω και την δυναμη

Senior Member
    μυριαμ

καλώς ήρθες:)

σιγουρα δεν ειναι ευκολο να μοιραζομαστε πραγματα, ειδικα τα δυσαρεστα για καποιους απο μας. Προυποθετει κ μια δυναμη κ μια ειλικρινεια. Πρωτιστως με εμας. Εσυ ομως παρολη την διαπιστωση κ την δυσκολια που λες οτι νιωθεις, εκανες αυτο το βημα:) Εστω γραφοντας αυτο το μηνυμα. Γιατι κ αυτο, ειναι καποιου ειδους μοιρασμα.

Στα πλεονεκτηματα των οσων γραφεις, εγω προσωπικα βρισκω οτι παρακολουθεις την κατασταση σου τοσο σωματικα οσο κ ψυχολογικα. Κι αυτο ειναι μια βοηθεια και για επομενες αλλαγες! Εγω θα σου ελεγα, μετα τις τοσες αλλαγες που καταφερες, να δωσεις λιγο χρονο στον εαυτο σου για τις επομενες. Νομιζω πώς ολοι χρειαζομαστε καποιο χρονο μεχρι το επομενο σταδιο. Κι ο χρονος αυτος μπορει να σου δειξει προς ποια κατευθυνση χρειαζεσαι να κινηθεις. Τί σου λειπει.

ps.ισως να ταν καλυτερα να γραφες το δικο σου ξεχωριστο μηνυμα, ωστε να το ανακαλυψουν περισσοτεροι κ να σου απαντησουν κι αλλα μελη:) κ παλι καλως ορισες:)

Page 13 of 15 FirstFirst ... 31112131415 LastLast