Results 121 to 135 of 215
Thread: Βουλιμία=δυστυχία ...
-
15-09-2009, 21:49 #121
moving on...
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 16-09-2009, 11:39 #122
Originally posted by Sofia
Τιμωρια δεν ειναι να ικανοποιουμε τον εαυτο μας, τιμωρια ειναι να τον μπουκωνουμε.Γνωριζοντας πώς ξεπερναμε ενα μετρο. Κ αδυνατώντας να επιβληθουμε στον εαυτο μας.
Κακο φυσικα κ δεν ειναι να γεμιζουμε τα κενα, ο τροπος ομως που τα γεμιζουμε ομως κανει την σημαντικη διαφορα.
Μεσω του φαγητου, ερχεται κ η ικανοποιηση, μειωνεται προσκαιρα ενα αγχος κ στη συνεχεια ερχεται κ η ενοχη. Σαδομαζοχιστικο θα ελεγα...
Κ κατι ακομα: αυτο που φαινεται, η εικονα μας, ειναι ο καθρεφτης μας στους αλλους κ σε εμας. Δεν ειναι τυχαιο αποτελεσμα η εικονα μας, κατι εξω απο μας κ την ψυχολογια μας. Ενα μαζεμενο σωμα, ενα \"καμπουριασμενο\" βαδισμα, ενα χαμογελαστο προσωπο, ενα σφιγμενο χαμογελο δεν λενε ποτε ψεμματα.Γιατι λοιπον τα κιλα να εξαιρεθουν?
Η ενοχή δεν έρχεται σε όλους πάρτε το χαμπάρι. Υπάρχουν και άνθρωποι που απλώς ξέρουν να απολαμβάνουν. Εγώ πιστεύω αυτοί που έχουν ενοχή έχουν πρόβλημα. Γιατί φυλακίζουν τους εαυτούς τους μες στα πρότυπα, με αποτελέσματα τα βλέπετε κι εσείς, μέχρι και θάνατο από ανορεξία. Είναι ωραία αυτά τα πρότυπα τώρα; Μην τρελαθούμε. Να κόβεται η πιο ωραία απόλαυση το φαί και να μετράνε αυτοί που είναι σκληροί με τον εαυτό τους; Κι εγώ πιστεύω πως είσαι σκληρή. Με τον εαυτό σου πάνω απ\'όλα.
Δηλαδή σε τι δεν λένε ψέμματα; Και τι σχέση έχουν τα κιλά έλεος δλδ συμφωνώ με Ελένη. Για τον Ομπορο δεν θα σχολιάσω καν
16-09-2009, 11:41 #123
εγω ειμαι ενα τετοιο ατομο Helena.Αυτο ομως δεν αναιρει το άλλο. Αλλο να εχεις ενα μετρο κ να απολαμβανεις το φαγητο καποτε και αλλοτε να αφηνεσαι σ αυτο.Αλλο να ευχαριστιεσαι με 1 λιχουδια κ αλλο με 10.
16-09-2009, 11:58 #124
Originally posted by oboro
Ναι, το κατερινακι το θυμάσαι? Που \"πεσαμε\" να το φαμε γιατι έλεγε αρλουμπες σχετικα με τη δόση και τη σχιζοφρένεια? Ε, τετοιες \"ευαισθησιες\" μου τη δινουν.
Αν δεν το κατάλαβες, εσυ ήσουν η επιθετική στην συζητηση που μολις ειχατε.
Σου τη δινουν πολυ ευκολα οι ευαισθησιες !Να το κοιταξεις αυτο!ευκαιρια να ξαναδεις τον γιατρο σου.
16-09-2009, 11:59 #125
Το πολύ φαγητό δεν έχει σχέση μόνο με την μη αγάπη στον εαυτό μας λόγω εμφάνισης, αυτό συμφωνώ και εγώ ότι ίσως είναι ρατσιστικό.
Ομως τελικά πιστεύω ότι το πολύ φαγητό, δείχνει μη αγάπη και για έναν άλλο καθόλου ρατσιστικό λόγο: την υγεία! Πρόβλημα στο σκελετό, στη καρδιά, στα αγγεία, χολιστερίνη, διαβήτης, μεταβολικό σύνδρομο, κλπ. Ολα αυτά και άλλα είναι επιπτώσεις στην υγεία μας αν έχουμε πάντα 10-15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Ας πάρουμε μόνο το πρώτο, που ακούγεται σαν το πιο ανώδυνο. Το σκελετό. Σκέψου πως είναι αν κουβαλάμε μια βαλίτσα 15 κιλών, για λίγη ώρα. Έτσι είναι κάθε στιγμή της ημέρας ενός ανθρώπου που έχει 15 κιλά πάνω από το φυσιολογικό. Φυσικά την ίδια επιβάρυνση υφίσταται και η καρδιά, με τα 15 αυτά κιλάκια.
16-09-2009, 12:16 #126
τι ειναι αυτα τα καρθατικα?αδυνατηζουν σε λογικη δοση?ειμαι ελαφρια βουλιμικια αλλα δεν κανω εμετο.μερικες φορες μονο αν φαω υπερβολικα .εχω δηκτη μαζας 29 τι να πω εγω δλδ?
16-09-2009, 13:37 #127
Originally posted by libpa
Κάτσε ρε Σοφία, μπορεί σε κάποιον να του αρέσει να μπουκώνεται. Επειδή εσένα ή της Γιώτας δεν αρέσει σημαίνει αυτό είναι και το σωστό;
Κι επειδή ζούμε όντως σε μία ρατσιστική κοινωνία, με οτιδήποτε στην εμφάνιση, ακόμη και μια μεγάλη μύτη σημαίνει πως αυτό είναι σωστό;
Η ενοχή δεν έρχεται σε όλους πάρτε το χαμπάρι.
Υπάρχουν και άνθρωποι που απλώς ξέρουν να απολαμβάνουν. Εγώ πιστεύω αυτοί που έχουν ενοχή έχουν πρόβλημα. Γιατί φυλακίζουν τους εαυτούς τους μες στα πρότυπα, με αποτελέσματα τα βλέπετε κι εσείς, μέχρι και θάνατο από ανορεξία. Είναι ωραία αυτά τα πρότυπα τώρα;
Δεν μιλάω για υποταγη σε προτυπα. Μιλάω για εναν πιο ειλικρινη διαλογο με τον εαυτο μας.
Δεν μ αρεσει το προτυπο του σκελετωμενου μοντελου, δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.
Μην τρελαθούμε. Να κόβεται η πιο ωραία απόλαυση το φαί και να μετράνε αυτοί που είναι σκληροί με τον εαυτό τους; Κι εγώ πιστεύω πως είσαι σκληρή. Με τον εαυτό σου πάνω απ\'όλα.
Lipba μου πολλες φορες ειμαι σκληρη με τον εαυτο μου, αλλες φορες πολυ \"φροντιστικη\" με τον εαυτο μου, αλλα παντα προσπαθω να εχω εναν κοινο παρανομαστη: την αληθεια μου.
Σκληρη με τον εαυτο μου γινομαι οταν μου στερω μια απολαυση οπως ειναι το φαγητο αλλα εξισου σκληρη γινομαι αν πεσω με τα μουτρα χωρις διακριση, χωρις ενα μετρο. Χωρις δευτερη σκεψη.
Δηλαδή σε τι δεν λένε ψέμματα; Και τι σχέση έχουν τα κιλά έλεος δλδ συμφωνώ με Ελένη.
Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα, οπως και για εναν αλλο με ελαχιστα. Προσωπικα παντα.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-09-2009, 13:44 #128
εγω ειμαι ενα τετοιο ατομο Helena.Αυτο ομως δεν αναιρει το άλλο. Αλλο να εχεις ενα μετρο κ να απολαμβανεις το φαγητο καποτε και αλλοτε να αφηνεσαι σ αυτο.Αλλο να ευχαριστιεσαι με 1 λιχουδια κ αλλο με 10.
Εγω καλη μου lipba γιατί να εχω προβλημα με το αν καποιος ευχαριστηθει με 10 λιχουδιες κ οχι με 1? (και οχι κουταλιες οπως εγραψες)
Λες να υπεδειξα σε κανεναν τί να βαλει στο στομα του? Προφανως, οτι τον ευχαριστει, μεχρι να ευχαριστηθει!
Μονο που Lipba μαλλον μπερδεψες και κατι άλλο: δεν αναφέρθηκα μονο στους ανθρωπους που εχουν παραπανω κιλα, αλλα και σε οσους δεν εχουν παραπανω κιλα αλλα τρωνε πολυ ή συνεχως ή με μανια. Βλεπεις, αυτο που πρωτιστως (για μενα) μετραει ειναι η σχεση που εχουμε με το φαγητο, ανεξαρτητα αν θα καθρεφτιστει τελικα και στο σωμα μας.
Κατι ακομα: πολυ ενταση! Γιατι?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-09-2009, 13:51 #129
Originally posted by Helena
και συγνωμη αν κανω λαθος σοφι αλλα μου ακουγεται λιγουλακι ρατσιστικο τ βαζουμε τους ευσωμους στην πυρα.εκτος αν το γραφει κανενα ψυχολογικο εγχειριδιο και στερουμε ενημερωσης :P
απο τη μια γρκινιαζουμε και λυπομαστε και εξεγειρομαστε με οσους στιγματιζουν τους ψυχικα ευαισθητους και απο την αλλη γινομαστε κι οι ιδιοι ολιγον τι ρατσιστες? τολμω να πω
Αν μου πεις που ρίχνω τους εύσωμους στην πυρα, και πώς γινομαι ρατσιστρια θα το εκτιμουσα δεοντως.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-09-2009, 13:56 #130
Κορίτσια ηρεμήστε Η Σοφία πιστεύω εννοεί αυτό που έκανα εγώ.Ψάχνεις να βρείς ευχαρίστηση και να αναπληρώσεις τα κενά σου συνήθως συναισθηματικά με τα γλυκά.Κάποια μέρα μου είπε ο γιός μου την ώρα που έτρωγα μια σοκολατάρα καλά ρε μάνα τόσο στερημένη είσαι; εννοώντας το σεξουαλικό τομέα φυσικά.
16-09-2009, 13:59 #131
Γιατί να έχει βρεθεί το φάρμακο του καρκίνου και να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι;
katerinaki είχες δίκιο ρε θηρίο, στο αναγνωρίζω... Τώρα πλέον ξέρω. Απίστευτα αυτά που διάβασα, έχω ορθομοριάσει. Με κάνει να παίρνω πολύ μα πολύ στα σοβαρά ο,τι γράφετε εσεις οι δύο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
16-09-2009, 14:05 #132
Δεν καταλαβα το -εσεις οι δυο-.Δεν εχεις την γενναιοτητα να παραδεχθεις ουτε το λαθος σου (ο Κηπ ειναι καλα ,χωρις να αυξησει την δοσολογια του) ουτε την αμαθεια σου.(δεν υπαρχει λεξη ορθομοριαζω )
Σου αρεσουν μαλλον οι λεξεις -μοριο- και ορθο και εχεις κολλησει.Σου το ξαναπα ψαξτο το θεμα ,δες καλυτερα τον γιατρο σου.
16-09-2009, 15:43 #133
Σοφία από τα λόγια σου μου φαίνεται ότι ξεχωρίζεις τους ανθρώπους σε πολύ αδύνατους, χοντρούς και κανονικούς. Αυτό είναι ρατσισμός. Τώρα μην κολλάς σε κουταλιές η λιχουδιές που λέει ο λόγος.. Δείχνεις ότι έχεις πρόβλημα από εδώ \"δεν μ αρεσει ομως κ το υπέρβαρο ατομο.\" και εδώ \"Προσωπικα θα ανησυχουσα για εναν ανθρωπο με πολλα κιλα\" Από κει και πέρα τι να συζητήσω μαζί σου, άμα έχεις πρόβλημα μαζί μου, εγώ είμαι παχύσαρκη πάντως. Και κάτι άλλο: Λες σε μία φάση ότι δεν παίζει ρόλο η παραμελημένη εμφάνιση \"Μια παραμελημενη εμφανιση, για μενα δεν ειναι ενα ασχημο χαρακτηριστικο (που ειναι κ λιγο υποκειμενικο)\" και μετά λες \"ειναι οτι μια εμφανιση (οχι μια ομορφη εμφανιση) μπορει να δωσει σημαδια για τον εαυτο μας, που αν θελουμε μπορουμε να τα προσεξουμε κ να μας φροντισουμε λιγο παραπανω\" που δείχνει ότι παίζει ρόλο η εμφάνιση για σένα. Τι από τα δύο είναι θα μας πεις;
Η ένταση φυσικά είναι γιατί εγώ είμαι παχύσαρκη και δεν ντρέπομαι για τον εαυτό μου, δεν έχω κόμπλεξ.
16-09-2009, 15:50 #134
Σοφία από τα λόγια σου μου φαίνεται ότι ξεχωρίζεις τους ανθρώπους σε πολύ αδύνατους, χοντρούς και κανονικούς.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
16-09-2009, 15:51 #135
Η ένταση φυσικά είναι γιατί εγώ είμαι παχύσαρκη και δεν ντρέπομαι για τον εαυτό μου, δεν έχω κόμπλεξ.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία