Results 46 to 60 of 215
Thread: Βουλιμία=δυστυχία ...
-
04-02-2009, 14:57 #46
μην αγχωνεσαι ολοι με λαιμαργια λειτουργουν οπως εσυ.
για αρχη πιστευω οτι πρεπει να δεις τι διατροφη πρεπει να εχεις.
Φανταζομαι οτι καλο θα ηταν να κανεις εξετασεις που να εχουν σχεση με το ποιες τροφες εντεινουν το προβλημα και ποιες οχι. Υπαρχουν ειδικες εξετασεις για αυτο, απευθυνσου σε καποιον ειδικο.
Αν το αφησεις και βαλεις δακτυλιο θα σημαινει οτι εχεις φτασει σε ασχημο σταδιο.
Πιοστεψε με εχεις περιθωρια να κανεις πιο ευκολα πραγματα πριν βαλεις δακτυλιο.
Δεν φανταζεσαι ποσο δυσκολο θα εισαι με αυτο, θα τρως δυο μπουκιες και τελος!!!
Καλυτερα να μεινεις οπως εισαι και με τα ση για καλυτερα ετσι ωστε να τρως που και που κανα γλυκακι....
Ισως ενας συνδιασμος διατροφολογου με ψυχολογου να σε βοηθησει.
- 04-02-2009, 15:15 #47
dodis δυστυχώς είμαι άνθρωπος των άκρων σε πολλά θέματα.συμφωνώ μαζί σου πως η μέση λύση είναι η καλύτερη αλλά όπως είπα στην απελπισία κάνεις και απελπιστικές σκέψεις.
krino την διατροφή ο διαιτολόγος μου την έδωσε μετά από πολλές εξετάσεις που έκανα και ο νευρολόγος που με παρακολουθεί μου έχει πει πως είμαι μια χαρά εγώ όμως δεν βλέπω; όπως είπα και παραπάνω τα παντελόνια μου μπαίνουν μέχρι τον αστράγαλο.τελικά πιστεύω πως όταν συμβιβαστώ πραγματικά με την εικόνα μου τότε θα έχει λυθεί και το πρόβλημά μου.
πως το κάνουν όμως αυτό;ελαμ ντε!πάλι τα ίδια! πάλι από την αρχή!δεν θέλω να γίνω κουραστική συγνώμη αν συνέβη κάτι τέτοιο.άντε να στεγνώσουν και τα ρούχα να τα σιδερώσω μήπως χάσω και άλλες θερμίδες.ας κάνουμε και λίγη πλάκα:)
04-02-2009, 15:26 #48
χμμμ κατι ομως γινεται λαθος ετσι????
συνεχισε να ψαχνεις, ισως χρειαστεις να πας και σε αλλους γιατρους.
καλο σιδερο.
(και αμα σου τελειωσουν εχω και εγω...)
:cool:
04-02-2009, 15:29 #49
κρινακο σιδερενιος,στη βιοχαλκο μηπως δουλευεις;καμια φορα αναρωτιεμαι ποιοι δινουν συμβουλες και προτρεπουν για γιατρους .... ειναι τρομερο τελος παντων το τι μπορεις να διαβασεις εδω μεσα ;)
04-02-2009, 15:37 #50
φέρτα(τα ρούχα αν κατάλαβα σωστά)θα στα ξεπετάξω στο λεπτό είμαι expert στις δουλειές του σπιτιού.
όσο για τους γιατρούς πόσο άλλο πια θα με βαρεθούν στο τέλος και έχω αρχίσει και εγώ η ίδια να βαριέμαι με αυτούς.
μήπως πρέπει να πάρω την ζωή στα χέρια μου; πάντως με βοηθάτε όλοι σας πάρα πολύ έστω και με αυτόν τον τρόπο και σας ευχαριστώ για αυτό.δεν έχω φίλους και νιώθω χαρούμενη που επικοινωνώ έστω και έτσι.οι μόνοι που έχω είναι η οικογένειά μου και τα παιδιά μου.να είστε τώρα και για πάντα καλά.
μήπως να έτρωγα και κάτι πέρασε η ώρα και ξεχάστηκα:):):)
04-02-2009, 15:41 #51
οκ απο σιδερο τα παω και εγω καλα.
Δεν ξερω τι γιατρους εχεις επισκεφτει, αλλα οπως καταλαβαινεις και εσυ κανεις κατι λαθος.
Γυμναστηριο πηγαινεις???
ειναι σταθερα μια καλη λυση.
04-02-2009, 15:46 #52
Originally posted by krino
Δεν ξερω τι γιατρους εχεις επισκεφτει, αλλα οπως καταλαβαινεις και εσυ κανεις κατι λαθος.
Γυμναστηριο πηγαινεις???
04-02-2009, 16:31 #53
Originally posted by λίτσα
dodis δυστυχώς είμαι άνθρωπος των άκρων σε πολλά θέματα.συμφωνώ μαζί σου πως η μέση λύση είναι η καλύτερη αλλά όπως είπα στην απελπισία κάνεις και απελπιστικές σκέψεις.
πως το κάνουν όμως αυτό;ελαμ ντε!πάλι τα ίδια! πάλι από την αρχή!δεν θέλω να γίνω κουραστική συγνώμη αν συνέβη κάτι τέτοιο.άντε να στεγνώσουν και τα ρούχα να τα σιδερώσω μήπως χάσω και άλλες θερμίδες.ας κάνουμε και λίγη πλάκα:)
δεν γίνεσαι καθόλου κουραστική και μην ζητας συγνώμη...!!!;);););)
04-02-2009, 16:32 #54
γυμνάζομαι στο σπίτι έχω όλων των ειδών τα απαραίτητα από διάδρομο στεπ μέχρι και πολυόργανο αλλά τι να το κάνεις όταν μασαμπουκώνεις όση γυμναστική και να κάνεις δεν γίνεται τίποτα.άργησα να απαντήσω γιατί είχα πάει για φαγητό αλλά παράξενο λες και μου κόπηκε η όρεξη ξαφνικά έφαγα μόνο ένα αβγό και αυτό χωρίς ψωμί.τώρα κακό είναι αυτό ή καλό; θα δείξει.και είχα να φάω από χτες το μεσημέρι.λες τελικά η κουβέντα μαζί σας να μου κάνει περισσότερο καλό από το να τρέχω στους γιατρούς και να με φορτώνουν με ένα σωρό αηδίες; και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι κουραστική.
04-02-2009, 16:36 #55
απο χθές? χμ....κάτι μου θυμίζει αυτό...νομίζω πως ούτε αυτό είναι καλό...πρέπει να τρως κανονικά, ένα πρωινό, κάτι μέσα στην μέρα, μεσημεριανό και ελαφρά το βράδυ...εγώ που δεν έτρωγα για μέρες όλο αυτό μου φαινόταν αδιανόητο...όλα με μέτρο και σιγά σιγά, μην αγχώνεσαι...και μην πελαγώνεις, φοβούμενη ότι θα πέσεις στο άλλο άκρο.
αααα, μην ζητάς συγνώμη μωρεεεεε!!!!!!!!!;);););););)
04-02-2009, 16:38 #56
Originally posted by Empneustns
Originally posted by krino
Γυμναστηριο πηγαινεις???
04-02-2009, 16:52 #57
Originally posted by dodis
απο χθές? χμ....κάτι μου θυμίζει αυτό...νομίζω πως ούτε αυτό είναι καλό...πρέπει να τρως κανονικά, ένα πρωινό, κάτι μέσα στην μέρα, μεσημεριανό και ελαφρά το βράδυ...εγώ που δεν έτρωγα για μέρες όλο αυτό μου φαινόταν αδιανόητο...όλα με μέτρο και σιγά σιγά, μην αγχώνεσαι...και μην πελαγώνεις, φοβούμενη ότι θα πέσεις στο άλλο άκρο.
αααα, μην ζητάς συγνώμη μωρεεεεε!!!!!!!!!;);););););)
04-02-2009, 16:59 #58
δυστυχώς ή ευτυχώς ξέρω...αλλά σου ξαναλέω, μην αγχώνεσαι καλή μου...είναι φαύλος κύκλος...είδες που τελικά είναι όλα στο μυαλό μας( το μυαλό σου δεν δίνει εντολή λόγω της μπουζουκλερι night)? θα δεις πως όλα θα πάνε καλά....βάλτο σαν στόχο του 2009...να καταφέρεις να κάνεις τον εαυτό σου περήφανο, κανέναν άλλον...εσένα μόνο, να το κάνεις δώρο στο Λιτσάκι...
04-02-2009, 17:08 #59
Originally posted by λίτσα
αλλά τι να το κάνεις όταν μασαμπουκώνεις όση γυμναστική και να κάνεις δεν γίνεται τίποτα.
τοτε ετοιμασου για δακτυλιο, πιστεψε με ειναι χειροτερο σεναριο απο αυτα που κανεις σημερα.
Αν δεν μπορεις να βαλεις φερμουαρ (η τελικα να κανεις κατι για αυτο) θα στο βαλει η επιστημη....
04-02-2009, 17:12 #60
Originally posted by dodis
δυστυχώς ή ευτυχώς ξέρω...αλλά σου ξαναλέω, μην αγχώνεσαι καλή μου...είναι φαύλος κύκλος...είδες που τελικά είναι όλα στο μυαλό μας( το μυαλό σου δεν δίνει εντολή λόγω της μπουζουκλερι night)? θα δεις πως όλα θα πάνε καλά....βάλτο σαν στόχο του 2009...να καταφέρεις να κάνεις τον εαυτό σου περήφανο, κανέναν άλλον...εσένα μόνο, να το κάνεις δώρο στο Λιτσάκι...
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία