Θέλω κάτι που δεν γίνεται κι έχω σκάσει...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4
    Senior Member

Θέλω κάτι που δεν γίνεται κι έχω σκάσει...

Ας τα πάρω από την αρχή... Πριν περίπου από ένα μήνα, ένα Σάββατο, βρήκα ένα από τα γατάκια της γειτονιάς σε πολύ άσχημη κατάσταση και το πήγα άρον άρον σε μια κτηνιατρική κλινική στη γειτονιά μου (καλά που υπάρχει κι αυτή γιατί κανονικά οι κτηνίατροι είναι κλειστά Σάββατο βράδυ) όπου μου είπαν ότι έχει πανλευκοπενία και πρέπει να νοσηλευτεί όπως κι έγινε... Μετά όμως έπρεπε να κάνει και θεραπεία με αντιβίωση... Ήθελα να το φέρω κι αυτό στο σπίτι αλλά ο πατέρας μου δεν ακούει κουβέντα για να μπει κι άλλο γατί στο σπίτι οπότε φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού προσώπου αυτό το διάστημα με μια μικρή αλλαγή... Δηλαδή έμεινε δυο μέρες σε σπίτι άλλου κοντινού μου προσώπου αλλά δυστυχώς η συγκατοίκηση δεν πάει καλά οπότε θα ξαναγυρίσει πίσω κι έχω σκάσει κυριολεκτικά από τη στεναχώρια μου γιατί ήλπιζα ότι όλα θα πήγαιναν καλά και θα έβρισκε ένα μόνιμο σπιτάκι και τώρα θα πρέπει να το αφήνω μόνο του και να πηγαινοέρχομαι μες τη μέρα για να φροντίζω τις ανάγκες του...
    Δεν νιώθω καθόλου καλά μ' αυτό... Θα το κάνω φυσικά αλλά απογοητεύτηκα... Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δες την καλη πλευρα. θα κανεις αναγκαστικες βολτες κι ισως αυτο βοηθησει την διαθεση σου.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ας τα πάρω από την αρχή... Πριν περίπου από ένα μήνα, ένα Σάββατο, βρήκα ένα από τα γατάκια της γειτονιάς σε πολύ άσχημη κατάσταση και το πήγα άρον άρον σε μια κτηνιατρική κλινική στη γειτονιά μου (καλά που υπάρχει κι αυτή γιατί κανονικά οι κτηνίατροι είναι κλειστά Σάββατο βράδυ) όπου μου είπαν ότι έχει πανλευκοπενία και πρέπει να νοσηλευτεί όπως κι έγινε... Μετά όμως έπρεπε να κάνει και θεραπεία με αντιβίωση... Ήθελα να το φέρω κι αυτό στο σπίτι αλλά ο πατέρας μου δεν ακούει κουβέντα για να μπει κι άλλο γατί στο σπίτι οπότε φιλοξενείται σε σπίτι συγγενικού προσώπου αυτό το διάστημα με μια μικρή αλλαγή... Δηλαδή έμεινε δυο μέρες σε σπίτι άλλου κοντινού μου προσώπου αλλά δυστυχώς η συγκατοίκηση δεν πάει καλά οπότε θα ξαναγυρίσει πίσω κι έχω σκάσει κυριολεκτικά από τη στεναχώρια μου γιατί ήλπιζα ότι όλα θα πήγαιναν καλά και θα έβρισκε ένα μόνιμο σπιτάκι και τώρα θα πρέπει να το αφήνω μόνο του και να πηγαινοέρχομαι μες τη μέρα για να φροντίζω τις ανάγκες του...
    Δεν νιώθω καθόλου καλά μ' αυτό... Θα το κάνω φυσικά αλλά απογοητεύτηκα... Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω...
    Καλημέρα κυκνε!
    Καταρχήν μπράβο για την πράξη σου και σε καταλαβαίνω γιατί καιεγω ασχολουμαι πολύ με τα αδέσποτα έχω φιλοξενήσει αρκετά και ξέρω πόσο ζόρικο είναι . Μήπως έχεις την οικονομική δυνατότητα να το πας σε μια πανσιόν η κλινική μέχρι να γίνει καλύτερα? Κάνουν καλύτερες τιμές άμα είναι αδέσποτο.
    Επίσης έχεις ψάξει για φιλοζωικες στην περιοχή σου μήπως μπορούν να σ βοηθήσουν?

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά!

Δεν απάντησα τόσες ώρες γιατί κοιμόμουν για να ξεφύγω από τις σκέψεις...

Remedy, ήταν μια ταλαιπωρία για μένα το πήγαινε - έλα...

Πες το μου κι αυτό, χαίρομαι όταν βρίσκω άτομα που αγαπάνε τα ζώα... Τελικά με τα πολλά, το γατάκι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σπίτι μου προσωρινά (προέκυψε και αναπάντεχο πρόβλημα στο σπίτι που έμενε πριν, γεγονός που δεν γνώριζα όταν άνοιξα το θέμα)...

Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το πάω σε πανσιόν... Και στη νοσηλεία του δυσκολεύτηκα ν' αντεπεξέλθω...

Για φιλοζωικές η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα, αν δω ότι χρειαστεί κάτι μιας κι η κατάσταση είναι ρευστή θα το κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...