Αυνανισμος και μουδιασμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Speaker14 View Post
    Θεματα οπως; Μετρο του τυπου οκ ρε συ δεν το κανουμε και 40 φορες τη μερα αχαχαχαχχαχαχα
    xaxaaxa αν σοθ σθμβαινει συχνα νομιζω σε νευρολογο πρεπει να πας,,,αφου πηγες καρδιολογο

Εχω παει σε 3....

Antonis8
    Guest
    Δοκίμασα σήμερα μετά από δέκα ημέρες. Παλιά είχα ξαναμετρησει,αλλά κ σε χολτερ κ είχαν βγει μόνο 77. Τώρα έφτασα τους 109 παλμούς και εννοείται είχα αίσθημα παλμών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Δοκίμασα σήμερα μετά από δέκα ημέρες. Παλιά είχα ξαναμετρησει,αλλά κ σε χολτερ κ είχαν βγει μόνο 77. Τώρα έφτασα τους 109 παλμούς και εννοείται είχα αίσθημα παλμών.
    Είχες χολτερ και αυνανίστηκες;

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Είχες χολτερ και αυνανίστηκες;
    Οχι φίλε,με οξυμετρο τους μετρούσα (νταξει ακουγομαι τελείως σαικο) Όταν φορούσα χολτερ πάντως,τη μια φορά έκανα σεξ και την άλλη δοκίμασα αυνανισμό,όλα εντάξει βγήκαν, φυσιολογική αύξηση των παλμών και καμία απολύτως αρρυθμία. Τώρα με αυτά που περνάω δεν ξέρω, φοβάμαι κιόλας να κάνω το οτιδήποτε.

Senior Member
    Οχι φίλε,με οξυμετρο τους μετρούσα (νταξει ακουγομαι τελείως σαικο) Όταν φορούσα χολτερ πάντως,τη μια φορά έκανα σεξ και την άλλη δοκίμασα αυνανισμό,όλα εντάξει βγήκαν, φυσιολογική αύξηση των παλμών και καμία απολύτως αρρυθμία. Τώρα με αυτά που περνάω δεν ξέρω, φοβάμαι κιόλας να κάνω το οτιδήποτε.
    Εγώ όταν κανω σεξ φιλε μου γίνομαι κατακόκκινος και οι παλμοί δεν ειναι τόσο αυξημένοι απλά νιώθω πολυ χαλια μετα δηλαδή νομιζω θα πάθω έμφραγμα η εγκεφαλικό καμια φορα. Μετα με πιάνει ταχυπαλμία όχι κατα τη διάρκεια. Αλλα δεν εχω μπει στο κόπο να μετρήσω παλμούς κτλ. Εσυ το πηγες αλλου Χαχαχαχα εισαι τρελός φιλε αλλα καλα κανεις. Τουλάχιστον να ξερεις τι σου γίνεται! Ίσως το κανω και εγω με χολτερ!

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Biliskov View Post
    Εγώ όταν κανω σεξ φιλε μου γίνομαι κατακόκκινος και οι παλμοί δεν ειναι τόσο αυξημένοι απλά νιώθω πολυ χαλια μετα δηλαδή νομιζω θα πάθω έμφραγμα η εγκεφαλικό καμια φορα. Μετα με πιάνει ταχυπαλμία όχι κατα τη διάρκεια. Αλλα δεν εχω μπει στο κόπο να μετρήσω παλμούς κτλ. Εσυ το πηγες αλλου Χαχαχαχα εισαι τρελός φιλε αλλα καλα κανεις. Τουλάχιστον να ξερεις τι σου γίνεται! Ίσως το κανω και εγω με χολτερ!

Μέτρα την πίεση σου μετά το σεξ να δεις. Αν και μπορεί να είναι turn off για την κοπέλα, χαχα.

Τελευταία έχω αυτό το σύμπτωμα που έγραφες παλιά, που σε πιάνει πόνος στο πόδι αριστερά. Με πιάνει και μένα κάπου στο μπούτι αριστερά και φοβάμαι μην είναι καμιά αρτηρία. Είχα κάνει βέβαια πριν κάποιους μήνες τρίπλεξ αρτηριών εκεί, και μου είχαν πει ότι έχω μια μικρή ανεπάρκεια σε βαλβίδα, αλλά δεν είδε σχηματισμό για θρόμβους κλπ και μου είπε απλά να φοράω ειδικές κάλτσες και να ξαναπάω σε δυο χρόνια να με δει. Αλλά με πιάνει συνέχεια αυτό και κάποιες φορές όταν κινούμαι και αυξάνονται οι παλμοί, χτυπάει και εκεί και φοβάμαι μην είναι κάτι.

Senior Member
    Μέτρα την πίεση σου μετά το σεξ να δεις. Αν και μπορεί να είναι turn off για την κοπέλα, χαχα.

Τελευταία έχω αυτό το σύμπτωμα που έγραφες παλιά, που σε πιάνει πόνος στο πόδι αριστερά. Με πιάνει και μένα κάπου στο μπούτι αριστερά και φοβάμαι μην είναι καμιά αρτηρία. Είχα κάνει βέβαια πριν κάποιους μήνες τρίπλεξ αρτηριών εκεί, και μου είχαν πει ότι έχω μια μικρή ανεπάρκεια σε βαλβίδα, αλλά δεν είδε σχηματισμό για θρόμβους κλπ και μου είπε απλά να φοράω ειδικές κάλτσες και να ξαναπάω σε δυο χρόνια να με δει. Αλλά με πιάνει συνέχεια αυτό και κάποιες φορές όταν κινούμαι και αυξάνονται οι παλμοί, χτυπάει και εκεί και φοβάμαι μην είναι κάτι.
    Εχεις ακριβώς τα ίδια με μενα. Μη μου πεις οτι εχεις και μούδιασμα στο σαγονι αριστερά;

Antonis8
    Guest
    Όχι δεν έχω μούδιασμα,αλλά με πιάνει κάτι σαν σφίξιμο και σουβλιες κατά καιρούς.

Senior Member
    Όχι δεν έχω μούδιασμα,αλλά με πιάνει κάτι σαν σφίξιμο και σουβλιες κατά καιρούς.
    Και μενα σφίξιμο και μούδιασμα και σουβλιες στο σαγονι. Φιλε εχεις τα ίδια με μενα!

Antonis8
    Guest
    Τώρα με πιάνει εκεί στο μπούτι πόνος,πάνω σε μια φλέβα. Και σουβλιες αριστερά στο στήθος και μούδιασμα. Πήρα το γιατρό μου,λέει θα είναι το στομάχι δυσπεψία. Πήρα λίγο ζαναξ , η πίεση μου αυξομειώνεται 10.5 με 7.50 . Δεν ξέρω τι είναι αλλά είμαι χάλια.

Senior Member
    Τώρα με πιάνει εκεί στο μπούτι πόνος,πάνω σε μια φλέβα. Και σουβλιες αριστερά στο στήθος και μούδιασμα. Πήρα το γιατρό μου,λέει θα είναι το στομάχι δυσπεψία. Πήρα λίγο ζαναξ , η πίεση μου αυξομειώνεται 10.5 με 7.50 . Δεν ξέρω τι είναι αλλά είμαι χάλια.
    Οι σουβλιες και τα σφιξιματα που νιώθω συχνά δηλαδή παιζει να ειναι απο το στομάχι; Και αυτα στο σαγονι; Δεν ξερω περίεργο μου ακούγεται.

Senior Member
    Τωρα φιλε Αντώνη που λες έκανα αυτο που λέγαμε. Αυνανίστηκα και στο Τσακ οι παλμοί μου ανέβηκαν παρά πολυ γρήγορα αστραπιαία! Μετα Αφου τελείωσα έτρεμαν τα πόδια μου νιώθω ακομα ενα τρέμουλο σχεδόν σε όλο μου το σώμα. Δεν ξερω τι ειναι αυτο δεν το πάθαινα παλιότερα. Αλλα οι παλμοί μου ανέβηκαν παρά μα παρά πολυ γρήγορα και κάθισα μερικά δευτερόλεπτα να ηρεμήσω. Όταν κανω σεξ δεν ανεβαίνουν τοσο αλλα και παλι στο Τελος ετσι παθαίνω. Οι παλμοί μου γίνονται παρά πολυ γρήγοροι και αισθητοί. Αν παει ετσι απο τωρα που ειμαι 24 μετα τι θα κανω; Πραγματικά φοβάμαι πολυ γιατι μπορεί να πεθάνεις κατα τη διάρκεια του σεξ. Αν απο τωρα ειμαι ετσι τι θα κανω στο μέλλον; Πραγματικά ανέβηκαν αστραπιαία. Το έκανα ετσι για να δω. Θα βάλω χολτερ και θα κανω σεξ θα το πω και στο γιατρο μου δε γίνεται ετσι. Πραγματικά με τρομάζει πολυ αυτο. Εσυ εχεις παλμούς πολλούς; Πως ακριβώς το περνάς;

Μην το πεις ότι είναι εύκολο να κυκλοφορήσεις κοπέλα με χαρτσιλίκι, διότι τη σήμερον εποχή, συνήθως, η κοπέλα έχει το δικό της εισόδημα και συνήθως επίσης το εισόδημα της οικογένειας της που την στηρίζει. Άρα το χαρτζιλίκι του άντρα δεν μπαίνει στην πρώτη θέση.
    Όλο ιατρικές εξετάσεις και μάλιστα εξειδικευμένες, άρα κόστους, ακούω εδώ. Κι αφού μιλάμε για φόρουμ υποστήριξης όπου ο καθένας υποφέρει και από τουλάχιστο κάποιο ψυχολογικό, το παραμικρό σύμπτωμα ή πόνος παραφουσκώνεται στη σκέψη κάποτε, με τα όσα διαβάζω εδώ, σε βαθμό καταστροφικότητας. Και το αποτέλεσμα της ιατρικής εξέτασης είναι πάντα πως δεν τρέχει τίποτα. Άρα ο φίλος μας δεν έχει οικονομικό θέμα να κυκλοφορήσει κοπέλα. Η δε σκέψη του είναι που κάνει τη ζημιά ενώ το μούδιασμα μπορρεί απλά να οφείλεται σε πίεση ή κλίση της κεφαλής (της άνω κι όχι της κάτω) ενώ αυνανίζεται λολ.
    γιάννης

Junior Member
    Τοτε εμεινε μονο η μαγητικη εγκεφαλου. Δεν ξερω τι παιζει απο κοστος, αλλα πρεπει να ειναι αρκετα, ειδικα αν δεν γινει ηλεκτρονικη συνταγογραφηση της εξετασης. Τι ηλικια εχεις ? Γενικα απο εγκεφαλικο κινδυνευουν οσοι εχουν ηδη φραγμενες αρτηριες ή λιπος πανω απο το κανονικο.

------------------------------
    Mesothelioma treatment, diagnosis and related information for patients and families. Legal options for those diagnosed with malignant mesothelioma.

Page 2 of 2 FirstFirst 12