Results 1 to 15 of 23
Thread: Ταχυπαλμίες κατα τον αυνανισμό.
-
11-10-2019, 01:21 #1
Ταχυπαλμίες κατα τον αυνανισμό.
Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα εδω και καιρο να ανοίξω αυτο το θέμα αλλα δεν το έκανα. Σε ενα αλλο θέμα που ειπωθηκε κατι σχετικά με αυνανισμό έγραψα το πρόβλημα μου. Όταν αυνανίζομαι πραγματικά οι παλμοί μου ανεβαίνουν παρά πολυ γρήγορα και ειναι τρομακτικό και παρά πολυ έντονο! Επίσης άλλες φορές κοκκινιζω πολυ. Κατα το σεξ δεν ανεβάζω τόσους παλμούς παρά μονο όταν τελειώνω. Εκει παλι ανεβάζω παρά πολλούς με πιάνει τρέμουλο και νομιζω θα πεθάνω επειδή ειναι πολυ δυνατοί οι παλμοί και πολυ γρήγοροι. Κατα το σεξ κοκκινιζω πάντα και γίνομαι πατζαρι πραγματικά πολυ κόκκινος. Θέματα με τη στυση μου δεν εχω ισα ισα εχω και στον ύπνο μου σχεδόν κάθε μερα. Ειμαι 24 χρόνων και εχω κανει όλες τις καρδιολογικές εξετάσεις (καρδιογράφημα,τριπλεξ,τεσ� � κοποσεως,ειδικές αιματολογικές,θυρεοειδή) και δεν βρέθηκε τιποτα παρά μονο μια μικρή ανεπάρκεια σε μια βαλβίδα αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα όπως μου ειπε ο γιατρος γιατι ειναι παρά πολυ μικρή και αυτο το έχουν 7 στους 10. Πραγματικά φοβάμαι πολυ να κανω σεξ και να αυνανιστω αλλα Ειδικα στο σεξ φοβάμαι μη μείνω! Και κατα τον αυνανισμό το εχω αυτο οτι μπορεί να πεθάνω. Θα μου πείτε να το περιορίσω η μαν το κόψω. Δεν ξερω αν γίνεται να το κόψω αλλα ποσο ακομα να το περιορίσω; Μιλαμε για μια φορα τη βδομάδα και αν.. που για την ηλικία μου θα έπρεπε να βαράω αλύπητα! Πριν ενάμιση χρόνο δεν καταλάβαινα τιποτα αλλα τωρα πραγματικά με τρομάζει και με ενοχλεί! Θέλω να ρωτήσω κυρίως σε άντρες αν έχουν περάσει κατι παρόμοιο και αν ναι πως το αντιμετώπισαν; Εγω στο γιατρο μου δεν το εχω πει αυτο. Με ρώτησε αν κανω σεξ και του ειπα ναι. Αυτον τον ενδιέφερε αν εχω στύση και αν δεν την χάνω κατα τη διάρκεια! Πραγματικά θα με βοηθούσε πολυ αν κάποιος απο εσάς εχει παρομοια η ίδια εμπειρία για να μου πει τι εκανε αν το ξεπεράσει και να μου δώσει κάποιες συμβουλές! Ειναι σοβαρό το θέμα όσο αστείο και αν φαίνεται σε κάποιους! Εχω βοηθηθεί αρκετά απο κάποια άτομα εδω μεσα σε θέματα που εχω ανοίξει. Ελπίζω βρεθεί κάποιος να με βοηθήσει και σε αυτο. Όχι να μου δώσει θεραπεία αλλα να μου πει τι εκανε πάνω κάτω πως το πέρασε κτλ. Μια παρηγοριά ειναι αν το δεις ετσι. Γιατι εγω νομιζω ειμαι ο μονος που το εχει. Επίσης δεν υπάρχει καν άρθρο στα ελληνικά για κατι τέτοιο στο ιντερνετ όποτε δύσκολα θα μάθεις κατι! Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!!
- 11-10-2019, 07:52 #2
11-10-2019, 10:37 #3
Ώπα ρε μάγκα για πες να σε δω! Αν δεν γουστάρεις μην απαντάς δεν σε υποχρέωσε κανένας! Το τι ειναι σοβαρό για τον καθένα δεν θα το κρίνεις εσυ! Και που εχω γεμίσει ποστ; Αν δε γουστάρεις Καντην απο δω. Αν ειναι πλάκα η όχι αυτα που γράφω να το κρίνεις και να το κρατήσεις για τη πάρτη σου. Ο αλλος έγραψε οτι μουδιαζει κατα τον αυνανισμό αυτο σε πειραξε που έγραψα εγω! Και ξανά λεω αν δε γουστάρεις μην απαντάς. Δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα τωρα αλλιώς θα σου ελεγα και εγω τι να πας να κανεις!
11-10-2019, 10:58 #4
Καταρχας ουδέποτε ειπα οτι δεν εχεις το δικαίωμα να γράψεις η το ο,τιδήποτε.Μπαίνει ένας άνθρωπος να διαβάσει το φορουμ και βλέπει ενα σωρο ποσταρίσματα σου.Με μια απλή αναζήτηση θα σε βρει παντου.Δεν γινεται σε σάιτ αμιγώς ψυχολογικό να μπαινει να διαβάζει ο άλλος την κάθε παπάτζα σου.Ακου εκει εχω ταχυκαρδίες κατα τον αυνανισμό.Και δινεις και λεπτομέρειες κιόλας.Πάντως αν θες την γνώμη μου ζήτα να στο κόψουν να ηρεμήσεις.Καλη σου μερα!
11-10-2019, 11:00 #5
Είναι φυσιολογικό να ανεβάζεις παλμούς. Δε θα μείνεις μη σε ανησυχεί
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
11-10-2019, 11:05 #6
Χαχαχαχα εισαι για γελια ρε καημένε. Τι να σου πω τωρα. Πραγματικά δεν μπορώ να γράψω αυτα που θέλω γιατι θα με διαγράψουν. Ειναι φυσιολογικό να ανυσιχει κάποιος για το συγκεκριμένο θέμα γιατι ειναι πολυ σοβαρό! Αν εσυ εισαι ανενεργός και δεν το λειτουργείς το εργαλείο τοτε πάνε να στο κόψουν εσένα! Εγω θεωρώ οτι ειναι σοβαρό πρόβλημα και απασχολεί και άλλους! Δεν ειναι ολα το ίδιο καταλαβες; Όπως σου ειπα αν δε γουστάρεις δε θα γράφεις και θα το προσπερνάς. Κρατά τη γνώμη σου για τη πάρτη σου! Δε μπορώ να καταλαβω τι ζόρι τραβάς εσυ δηλαδή; Σε ξένα φόρουμ αυτο αναφέρεται πολυ συχνά σε πληροφορώ! Και το πρόβλημα του καθενός δε θα το κρίνεις εσυ αν ειναι σοβαρό η όχι καταλαβες; Λοιπόν άραξε λιγο τη πέτσα σου φιλε μου και αν δεν σου αρέσουν αυτα που γράφω τοτε θα τα προσπερνάς και δεν θα λες τις αρλούμπες σου.
11-10-2019, 11:08 #7
Σε φυσιολογικά πλαίσια ναι! Εγω το έγραψα επειδή εχει υπωθει και σε αλλα θέματα με αλλα παιδιά που παρουσιάζουν παροιμία συμπτώματα! Κατα τον αυνανισμό ειναι διαφορετικό απ’οτι στο σεξ! Αυτα μου τα εχει ρωτήσει και ο καρδιολόγος και δε μπορώ να καταλαβω που ειναι το κακό! Δηλαδή δεν ειναι κατι φυσιολογικό αυτο; Δεν πρέπει να ανυσιχει τον κοσμο; Όταν όμως εχει κόμπλεξ ο αλλος τι να του πεις; Δε μπορεις να εκφραστείς και ελεύθερα εδω μεσα! Όπως και να χει ειναι ενα θέμα που αρκετοί το περνάνε! Ευτυχώς και δόξα το θεό λειτουργώ κανονικά όπως ειπα και στον καρδιολόγο μου. Αυτο που με ανυσιχει ειναι οι παρά πολυ γρήγοροι παλμοί και έντονοι. Παλαιότερα δε το είχα αυτο και τωρα δε το εχω πάντα αλλα όταν το παθαίνω ειναι πολυ τρομακτικό!
11-10-2019, 11:09 #8
Σου ξαναγράφω μια τελευταία φορά μήπως και γινει αντιληπτό.Εχεις το δικαίωμα να γράψεις ό,τι θες .Απλώς ειναι κουραστικό να μπαινει να διαβάζει κάποιος για θέματα που τον απασχολουν (βλ δύσπνοια που ειναι άκρως σοβαρο) και σε κάθε άρθρο να βλέπει ποσταρίσματα σου ανούσια.Καταλαβαίνω οτι μπορει να νομίζεις οτι έχεις ένα θέμα αλλά πίστεψε με δεν εχεις κατι.Οι ταχυκαρδίες σου ειναι φυσιολογικές.Λογικό ειναι.Δηλαδή που ειναι το τόσο περίεργο για να μπεις να κανεις ολόκληρο κατεβατό?Και δεν ειναι μόνο αυτό.Εχεις κουράσει και πίστεψε θα στο έλεγαν και αλλοι απλώς εγώ δεν κρατήθηκα.Ξαναλέω τελείως φιλικά.Δεν εχεις καποιο πρόβλημα εφόσον εχεις κανει όλες τις εξετάσεις.Το να ανεβαζεις παλμούς κατά την πράξη ίσως αποτελεί έλλειψη φυσικής κατάστασης οπότε ανεβάζεις ευκολότερα παλμούς σε κάτι τόσο απλό για τους περισσότερους.Αν παρόλα αυτά νιώθεις οτι σε ζορίζει τοσο πολύ προτείνω ανεπιφύλατα να στο κόψουν να ηρεμήσεις και εμεις μαζι!
11-10-2019, 11:17 #9
Ρε μάγκα για πες μου τωρα τι θέλεις; Απ’οτι φαίνεται εσυ χρειάζεται να το κόψεις γιατι μαλλον κοιμάται χρόνια τωρα και εχεις ξεχάσει τελείως τι γίνεται! Θέλεις να ησυχάσεις; Κάτσε και άραξε τοτε και μη λες πολλα εδω. Εσυ εχεις το θέμα σου εγω το δικό μου. Και αυτα που γράφεις εσυ τα εχω και εγω αλλα δε μπήκα να σχολιάσω να σου πω δεν εχεις τιποτα! Αν εχεις κάποιος αλλος θέμα θα το γράψει η θα το προσπεράσει. Δε θα μπει να γράψει σαν και σενα! Αν δε θες να πεις κατι και να βοηθήσεις τοτε μη γράφεις τιποτα. Και αυτο που σου λεω ξερω οτι σε προβληματίζει φιλε μου γιατι ειμαι σίγουρος οτι δεν το λειτουργείς! Δε πειράζει όμως εντάξει δεν θα σε κρίνω εγω γιαυτο! Το τι ειναι σοβαρό και τι όχι δε θα το κρίνεις εσυ στο ξαναλέω! Λοιπόν ηρέμησε και δες τι θα κανεις εσυ με το δικό σου θέμα. Λες οτι ειναι σοβαρό και ασχολείσαι με το δικό μου. Λυσε το δικό σου θέμα και μετα να πας στο καλο να ηρεμισεις! Πολλοί περνάνε αυτο το θέμα που σου λεω και σε αλλα φόρουμ το αναφέρουν συχνά αλλα εδω εσένα αυτο σε πειραξε. Άλλοι γράφουν σε αλλα ποστ τα ίδια αλλα δεν σε πειραξε εδω κόλλησες! Λοιπόν δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο πραγματικά θα πω κατι κακό και δε θέλω. Εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημα σου και να μη χώνεσαι αλλου!
11-10-2019, 11:23 #10
Kαι όμως μια χαρά απάντηση σου έδωσα.Έχεις έλλειψη φυσικής κατάστασης.Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά ειναι σύνηθες φαινόμενο.Με κάτι απλό σχετικά ''ζορίζεσαι'' και ανεβάζει παλμους γρηγορότερα η καρδιά .Εφόσον δεν εχεις κάτι παθολογικό και το θέμα σου αφορά αποκλειστικά τους παλμούς μην σε ανησυχεί τιποτα!Ενδιαφέρον θα ήταν αν μπορούσες να τους μετρήσεις εκεινη την στιγμη απο περιέργεια.Σε μέσο όρο ανάπαυσης(πληρη ανάπαυση ομως και αρκετη ξεκουραση μετα απο οποιαδήποτε δραστηριότητα) ειναι 60-76 για την ηλικία σου.Ένα όριο 60-100 το λεπτό άπτεται στα φυσιολογικά όρια βάση της ηλικίας σου.Αυτά ειχα να σου πω!
11-10-2019, 11:35 #11
Δεν μπορώ ρε φιλε να κανω σεξ η να αυνανίζομαι και να βάζω πιεσόμετρο η να μετράω παλμούς όπως μου ειπε σε αλλο θέμα ένας φίλος! Δε γίνεται σκέψου λιγο κάνε εικόνα να μετράς την πίεση μετα. Εγω όταν ειμαι ήρεμος εχω πίεση 11 με 6 αυτή ειναι η πίεση μου. Παλμούς επίσης δεν εχω πολλούς. Σε συγκεκριμένα πραγματα ανεβάζω παλμούς παρά πολυ όμως και αυτο όχι πάντα! Αν ήταν πάντα τοτε θα ελεγα ναι ειναι επειδή ειμαι χρόνια αγύμναστος! Τα σκαλιά του σπιτιού μου ανεβαίνω που ειναι παρά πολλα (64) και άλλες φορές ειμαι να πεθάνω άλλες δεν νιώθω τιποτα ούτε ανεβάζω παλμούς! Μπορεί και εκει που κάθομαι ξαφνικά να ανεβάσω παλμούς χωρίς να εχω κατι! Αλλα το θέμα ειναι οτι αυτο που έγραψα αφορά πολυ κοσμο μη βλέπεις που δεν λεει κανένας τιποτα. Συνιθως αυτοι που έχουν αυτα τα προβλήματα φοβούνται να κανουν και σεξ. Αλλιώς οι γιατροί δεν θα ρωτούσαν καν. Και ο καρδιολόγος και ο ομοιοπαθητικος με ρώτησαν αν εχω στύση και αν στη πράξη ειμαι κομπλε και δε τη χάνω. Δε τα λεω εγω οι γιατροί τα ρωτάνε αυτα! Μη κρίνεις το θεμα σαν ανούσιο. Πίστεψε με πολλούς τους ενδιαφερει και ακομα και σενα! Με σφιξιματα και δισπνοια ποσο εύκολο σου ειναι να κανεις σεξ; Εγω παρόλο που εχω αυτα που εχω παω για περπάτημα ανεβοκατεβαίνω τις σκαλες και κανω και σεξ. Δε γίνεται να μη ζήσουμε! Και ξαναλέω ειναι απόλυτα φυσιολογικό αυτο! Αν εσένα δεν σε απασχολεί τοτε οκ. Θα μπορούσες εξαρχής να γράψεις αυτο που έγραψες όμορφα και Ωραια και Τελος. Τα αλλα που έγραψες να στον κόψουν κτλ ειναι αρλούμπες και δεν βοηθάς καθόλου!
11-10-2019, 12:29 #12
Από πού προκύπτει αυτό; Ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς.
Πρέπει να το πεις όταν τον ξαναδείς. Στο λέω γιατί είναι γνωστό ότι το σεξ και ο αυνανισμός μπορούν να προκαλέσουν καρδιακή ανακοπή. Δε χρειάζεται όμως να φοβάσαι για κάτι τέτοιο γιατί μιλάμε για σπάνιο φαινόμενο. Αν θυμάμαι καλά οι ανακοπές την ώρα του σεξ δεν είναι ούτε το 1% του συνόλου των ανακοπών. Και σκέψου τώρα πόσες ανακοπές συμβαίνουν συνολικά στο γενικό πληθυσμό για να αντιληφθείς κάπως τα μεγέθη. Η συχνότητα είναι όντως πολύ χαμηλή. Τα κακά μαντάτα είναι ότι οι ανακοπές στο σεξ είναι οι πιο επικίνδυνες με θνησιμότητα κοντά στο 90% των περιστατικών.
Γι' αυτό λοιπόν θεωρώ χρήσιμο να μιλήσεις με το γιατρό σου. Και το κυριότερο, μην ταράζεσαι με το ενδεχόμενο ανακοπής. Επαναλαμβάνω ότι είναι σπάνιο φαινόμενο.
Εγώ τουλάχιστον δε θυμάμαι να έχω αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.
11-10-2019, 12:55 #13
Σε Ευχαριστω πολυ φιλε για τις συμβουλές σου! Πραγματικά εχω διαβάσει και εγω κατι άρθρα απο παιδιά που πεθάνανε κατα τον αυνανισμό και πάνω στο σεξ και εχω δει και τον εαυτό μου δηλαδή να φτάνει σε κακό σημείο. Οι παλμοί ήταν τοσο δυνατοί και μετα ήμουν τοσο εξαντλημένος που έτρεμα! Στον γιατρο μου δε ξερω πως να το πω. Τοτε με εχει ρωτήσει αν εχω στύση και αν κανω σεξ κανονικά και του ειπα ναι. Δηλαδή με ρώτησε αν χάνω τη στύση μου κατα τη διάρκεια και του ειπα όχι. Μου εξήγησε γιατι το ρωτάει και ειπε πως αν είχα θέμα αιμάτωσης τοτε θα εχει πρόβλημα και εκει. Δε ξερω ίσως αγχώνομαι πριν κανω οτιδήποτε χωρίς να το καταλαβαίνω; Πάντως οι παλμοί μου πάνε πολυ ψηλά και πολυ δυνατά. Κάποιες φορές επανέρχομαι απευθείας κάποιες όχι και κάποιες φορές δεν με πειράζει καν! Θα το συζητήσω με τον γιατρο μου όμως να δω αν ειναι κατι ανυσιχητικο! Του είχα πει μονο οτι κοκκινιζω πολυ και μου ειπε έλα ρε αυτο δεν ειναι τιποτα φυσιολογικό ειναι! Ευχαριστω και παλι για τις πληροφορίες!
11-10-2019, 13:56 #14Antonis8GuestΠερίπου στους 110 ανεβαίνουν. Παλιά δεν είχα τέτοιο θέμα, μέχρι 80 το πολύ.
11-10-2019, 14:15 #15
Χθες φιλε που το συζητούσαμε πραγματικά με έπιασε η περιέργεια! Πηγα δοκίμασα και πραγματικά ανέβηκαν παρά πολυ γρήγορα και πολυ δυνατά. Τωρα έφαγα φασολάδα φιλε και εχω ταχυπαλμίες παλι. Όχι τοσο δυνατές αλλα τωρα που κάθομαι ειναι ανεβασμένοι και κατα τη διάρκεια που έτρωγα! Μηπως ειναι απο το πεπτικό;