Βαριά κατάθλιψη.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    Να φυγω....

Μηπως επαιρνες σχημα zyprexa και remeron ας πουμε; δεν εχω διαβασει καπου γνωματευση και αγωγη. Η ενδογενης καταθλιψη ειναι πιο ζορικη. Εαν εσενα η ζωη σου αλλαξε αποτομα ( μηδεν παρεα μηδεν προσωπικη σχεση χαλια οικονομικα γονεις απελπισμενοι ) μιλαμε για εξωγενη καταθλιψη. Ξεπερνιεται εφοσον τα δεχεται ο οργανισμος και κανουμε μικρες αλλαγες. Περπατημα. Μπανιο. Σωστη διατροφη οχι ετοιματζιδικα οχι υπερ ζαχαρη λαθος ωρες κτλ. Βασανιζεσαι πολυ. Καλα κανεις και το μοιραζεσαι. Μπορει να εχει γινει λαθος στην αγωγη. Επισης ρωτησες για κατι αλλά κανείς μας δεν ηξερε να σου απαντησει. Νοσοκομειο ηταν; κεντρο ψυχικης υγειας; Εχεις φαει ενα γερο χαστουκι. Δε θες να το παλεψεις λιγο ακομα;; Αν θες πηγαινε σε εκεινο το κεντρο. Σερνομενος. Αλλά πηγαινε. Η καταθλιψη ειναι αληθινη ειναι σοβαρη ειναι η χειροτερη φωνη απελπισιας.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Μηπως επαιρνες σχημα zyprexa και remeron ας πουμε; δεν εχω διαβασει καπου γνωματευση και αγωγη. Η ενδογενης καταθλιψη ειναι πιο ζορικη. Εαν εσενα η ζωη σου αλλαξε αποτομα ( μηδεν παρεα μηδεν προσωπικη σχεση χαλια οικονομικα γονεις απελπισμενοι ) μιλαμε για εξωγενη καταθλιψη. Ξεπερνιεται εφοσον τα δεχεται ο οργανισμος και κανουμε μικρες αλλαγες. Περπατημα. Μπανιο. Σωστη διατροφη οχι ετοιματζιδικα οχι υπερ ζαχαρη λαθος ωρες κτλ. Βασανιζεσαι πολυ. Καλα κανεις και το μοιραζεσαι. Μπορει να εχει γινει λαθος στην αγωγη. Επισης ρωτησες για κατι αλλά κανείς μας δεν ηξερε να σου απαντησει. Νοσοκομειο ηταν; κεντρο ψυχικης υγειας; Εχεις φαει ενα γερο χαστουκι. Δε θες να το παλεψεις λιγο ακομα;; Αν θες πηγαινε σε εκεινο το κεντρο. Σερνομενος. Αλλά πηγαινε. Η καταθλιψη ειναι αληθινη ειναι σοβαρη ειναι η χειροτερη φωνη απελπισιας.
    μου αρέσει που μιλάς αληθινά ..καλά κάνεις να το βλέπουν και αλλοι

Στο θεμα μας. Εχω βιωσει μειζονα καταθλιψη ισως και για αυτο να παιρνω το θαρρος να μιλησω. Θελω να πιστευω στην καλη προαιρεση ολων εδω. Τι αγωγη επαιρνες; πότε την διεκοψες εντελως;

Senior Member
    Διάφορες αγωγές αλλά διέκοψαν εδώ και 5 μήνες με κίνδυνο της ζωης μου..

Senior Member
    Το κακό φέρνει κακό...

Διεκοψες επειδη βαρεθηκες τη μη αλλαγη και λογω των κιλων;;; η διακοπη φερνει μεγαλη ανισορροπια μεσα μας οταν φυσικ εχουμε ροπη αλλά ειναι και το περιβαλλον δυσκολο. Ευχομαι να μην παραιτηθεις απο εσενα. Τα κιλα χανονται. Το εζησα. Η καταθλιψη εμεινε. Επρεπε να κανω συνεδριες για να εμπεδωσω πως φταιω με λαθος τροπους σκεψεις για καποια προβληματα μου. Υπαρχει ελπιδα. Θελει πεισμα εκει που ολα φαινονται ματαια σκοτεινα χαζα ψεμματα. Ευχομαι οτι καλυτερο!

Senior Member
    Διεκοψες επειδη βαρεθηκες τη μη αλλαγη και λογω των κιλων;;; η διακοπη φερνει μεγαλη ανισορροπια μεσα μας οταν φυσικ εχουμε ροπη αλλά ειναι και το περιβαλλον δυσκολο. Ευχομαι να μην παραιτηθεις απο εσενα. Τα κιλα χανονται. Το εζησα. Η καταθλιψη εμεινε. Επρεπε να κανω συνεδριες για να εμπεδωσω πως φταιω με λαθος τροπους σκεψεις για καποια προβληματα μου. Υπαρχει ελπιδα. Θελει πεισμα εκει που ολα φαινονται ματαια σκοτεινα χαζα ψεμματα. Ευχομαι οτι καλυτερο!
    Συνεδρίες με τι γιατρό?

Σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο οπως εγραψα σε αλλο νημα. Αν πεις σε ψυχιατρο τί εχεις παρει μεχρι τωρα ποσο δεν ειδες αλλαγη θελω να πιστευω πως θα ψαχτει. Στα δημοσια υπαρχουν γιατροι που σεβονται την ειδικοτητα τους και κανουν καλυτερη και απο ιδιωτη δουλεια. Βαριεσαι να κουνηθεις γιατι δε θες αλλο να το ψαχνεις αλλά ειναι κατι που θα λυσεις εσυ. Πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου μετα απο τη διακοπη να ψαχτει πριν παραδωσεις οπλα.

Senior Member
    Σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο οπως εγραψα σε αλλο νημα. Αν πεις σε ψυχιατρο τί εχεις παρει μεχρι τωρα ποσο δεν ειδες αλλαγη θελω να πιστευω πως θα ψαχτει. Στα δημοσια υπαρχουν γιατροι που σεβονται την ειδικοτητα τους και κανουν καλυτερη και απο ιδιωτη δουλεια. Βαριεσαι να κουνηθεις γιατι δε θες αλλο να το ψαχνεις αλλά ειναι κατι που θα λυσεις εσυ. Πρεπει να πεισεις τον εαυτο σου μετα απο τη διακοπη να ψαχτει πριν παραδωσεις οπλα.
    Καλημέρα..εννοείς πάλι με φαρμακευτική αγωγή??

θα δοκιμαζες ποτέ θεραπεία με ηλεκτροσοκ; προσπάθεια ενεργοποιησης σωστων νευρων νομιζω γινεται. Την συστηνουν σε περιπτώσεις με αγωγες που δεν βοηθησαν. Πηγαινε σε δημοσιο ψυχιατρειο. Παρε τηλ. Ρωτησε εκει. Οσο περνανε οι μερες το βασανο μεγαλωνει

Senior Member
    Έχεις κάνει?ποιανει αυτό ξέρει κανείς?

Senior Member
    Οσοι εχουμε κτθλψη , πιστευουμε οτι εχουμε βαρια , το οποιο δεν ισχυει .........και το ηλεκτροσοκ δεν συνισταται για κτθλψη ( ρωτησα τον γιατρο μου ) .......................μουπε ο γιατρος μου περιπτωση βαριας κτθλψης που ετυχε , προσπαθουσε η γυναικα ( στο ψυχιατρειο ) να βγαλει τα ματια της ......

Senior Member
    . Αλλά πηγαινε. Η καταθλιψη ειναι αληθινη ειναι σοβαρη ειναι η χειροτερη φωνη απελπισιας.
    Εχω διαβασει βιβλιο ψυχιατρου που αρχιζει με την προταση ..................

' η λεξη κτθλψη ειναι πολυ μικρη για να περιγραψει την σοβαροτητα αυτης της ασθενειας ' ...............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω διαβασει βιβλιο ψυχιατρου που αρχιζει με την προταση ..................

' η λεξη κτθλψη ειναι πολυ μικρη για να περιγραψει την σοβαροτητα αυτης της ασθενειας ' ...............
    Άλλο να το λες και άλλο να το νιώθεις...σε κάνει να μην ελπίζεις σε τίποτα..σε κάνει να κάνεις απερισκεψίες και διάφορα άλλα ..κανείς δεν είναι δηλός μέσα σε αυτό..επιμένω γιατί δεν βοήθησαν τα φάρμακα και είμαστε ψυχές γιατί να φύγουμε έτσι..

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast